2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911142 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Arsenali Nijeryali bi milyarder satin almak istiyomus adamin serveti abramovichin iki katiymis
Epl daha da manyak bi hal alacak sanirim
Şanlı Arsenal da kupa kazanmalı artık :super:

Çevrimdışı sosyalkartal

dün bir gittim arkamdan neler sallanmış be  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağatay

Alsa keşke wengeri bir hafta olmadan kovar bende kurtulurum.

Eskiden severdim arsenali ama artik sevmiyorum o kadar. Ama wengere de ayri bi uyuzumdur orasi ayri :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Şanlı Arsenal da kupa kazanmalı artık :super:

City ve chelsea birakirsa tabi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı JoseDemba

Konop noldu konopcular gelmeden  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@sosyalkartal Millet seni bekliyor yav kızdın gittin sandık :alala: :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

Konop noldu konopcular gelmeden  :lol:
sadce konopçular yok bir de stokçular var  :lol: her şeyi hazır alacağı para sözleşmesi teminatı cevap bekleniyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hicks

Genel düşünce sol açık alındığı zaman Olcay'ın yedek kalacağı şekilde.Ben misal Konop olsa Olcay'ın ikinci forvet olarak mevcut istatistiklerini geçeceğini,ceza sahasında kalabalıklaşmayı çözeceğini,takımın pres gücünü artıracağını,hamle gücümüzü artıracağını düşünüyorum.Sağda Töre,solda Konop,ileride Ba ve arkasında serbest Olcay.Sizce?

Olcay dağınık bir futbolcu, koordinasyon sorunu var, ikinci forvet olmaz ama son 20-30 dakikalik patlayıcı güç olabilir, yorgun rakibin üzerine çökmek için kullanılabilir. İlk 11 için daha iyisi alınırsa Olcay bench'ten çok katkı sağlayabilir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Renton

sadce konopçular yok bir de stokçular var  :lol: her şeyi hazır alacağı para sözleşmesi teminatı cevap bekleniyor
Sevilla ve stoke ikiside devrede mi hala bir bırakın be kardeşim transfer yapalım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sosyalkartal

@sosyalkartal Millet seni bekliyor yav kızdın gittin sandık :alala: :D :D
yok ya ne kızayım sayfa açık uyumuşum kötü tartışmalar olmuş bana da biraz sallanmış bugünde yoğundum sadece dışardan okuyabildim biraz fırsat olmadı yazmaya

Çevrimdışı Kemal

Alacaksın babasını anasını istrancalarda bir dağ evine gelecek paşa paşa imza atacak ailesine kavuşacak , eskiden ne güzelmiş bu imza işleri be

Çevrimdışı Türkay

Teminat olarak neyi göstermişiz?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Teminat olarak neyi göstermişiz?
Türkay  bırakda  orasını da  yöneticiler  halletsin.  :D

Çevrimdışı Anıl

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı JoseDemba

@Gur1971  3 dk.3 dakika önce İstanbul, Türkiye
Tolga Zengin'e klüp bulması söylendi. Duyduğum en güzel Beşiktaş haberi. Kaynağım sağlam.  :ishock:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Renton

@Gur1971  3 dk.3 dakika önce İstanbul, Türkiye
Tolga Zengin'e klüp bulması söylendi. Duyduğum en güzel Beşiktaş haberi. Kaynağım sağlam.  :ishock:
Şenol hoca imzalarken söyledi bu seviyede sorunları olamaz diye halledemiyorsa güle güle cenk özel hoca tutup çalışmalara başlamış

Çevrimdışı sosyalkartal

normalde vodafone sponsor olacaktı bu transfer için ama uefa artık bötle sponsorluklara sıcak bakmıyor teminat bulundu ama nerden bulundu bilmiyorum hisse satışından tasarruf edilen paradır belkide

Çevrimdışı Kutay

boşver abi takma kafana
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Renton

normalde vodafone sponsor olacaktı bu transfer için ama uefa artık bötle sponsorluklara sıcak bakmıyor teminat bulundu ama nerden bulundu bilmiyorum hisse satışından tasarruf edilen paradır belkide
1 tane daha hisse satışı yaptık daha yeni

Çevrimdışı Hamahakki

Aklıma geldi paylaşayım dedim

Çevrimdışı Türkay

Yöneticilere pek güvenemiyorum ki abi :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe Ospina ve Nani ile anlaşmış :nerd:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne zaman gelir cevap :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Fenerbahçe Ospina ve Nani ile anlaşmış :nerd:
Öyle diyorlar alırlarsa 1-2 hafta inzivaya çekilirim  :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Gosso'da elden kaçtı :s20: Göztepe almış :evillol: