Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arsenali Nijeryali bi milyarder satin almak istiyomus adamin serveti abramovichin iki katiymisEpl daha da manyak bi hal alacak sanirim
Alsa keşke wengeri bir hafta olmadan kovar bende kurtulurum.
Şanlı Arsenal da kupa kazanmalı artık
dün bir gittim arkamdan neler sallanmış be
Konop noldu konopcular gelmeden
Genel düşünce sol açık alındığı zaman Olcay'ın yedek kalacağı şekilde.Ben misal Konop olsa Olcay'ın ikinci forvet olarak mevcut istatistiklerini geçeceğini,ceza sahasında kalabalıklaşmayı çözeceğini,takımın pres gücünü artıracağını,hamle gücümüzü artıracağını düşünüyorum.Sağda Töre,solda Konop,ileride Ba ve arkasında serbest Olcay.Sizce?
sadce konopçular yok bir de stokçular var her şeyi hazır alacağı para sözleşmesi teminatı cevap bekleniyor
@sosyalkartal Millet seni bekliyor yav kızdın gittin sandık
Teminat olarak neyi göstermişiz?
Türkay bırakda orasını da yöneticiler halletsin.
@Gur1971 3 dk.3 dakika önce İstanbul, TürkiyeTolga Zengin'e klüp bulması söylendi. Duyduğum en güzel Beşiktaş haberi. Kaynağım sağlam.
normalde vodafone sponsor olacaktı bu transfer için ama uefa artık bötle sponsorluklara sıcak bakmıyor teminat bulundu ama nerden bulundu bilmiyorum hisse satışından tasarruf edilen paradır belkide
Fenerbahçe Ospina ve Nani ile anlaşmış