2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912363 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Sabri 4.8 milyon TL garanti!
600 bin TL prim!
45 bin TL maç başı

Bunlar da bizim gibi yapıyor  :D
sabriden başka sağbekleri yok tutmaları normal
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sabriden başka sağbekleri yok tutmaları normal
Tarık Çamdal var ya 5 milyon 250.000 tl lik KAZIK :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

neyse beyler
road to pide kuyruğu ben kaçar
iftardan sonra görüşürüz
 :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

transfer felan yok elinizdeki oyuncular neyinize yetmiyor Stat yapıyoruz  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı mehmetthedum

Al Nathan burns'ü kanat ve orta sahanı rahatlat. Bak yine yazdım 3 oldu.. devre arasından beri öneriyorum. Avistralya milli takımının kanat da oynayabilen orta sahası . Artık tecrübe de kazandı.. alın şunu..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Türkay

Matias 21 gol atmış 2 asist yapmış bu sezon. İyi oyuncu bence  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı saricasi

Glen johnson izledimde şimdi kaliteli iş yapar hızlı hücümcü Türkiye ligine fazla hatta.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Türkay

Takım için tek umudum Şenol Güneş.

Çevrimdışı Efe

Sonunda Glen gelecek zaten şu saatten sonra alınabilecek kalbur üstü bek kalmadı :D
bence glen alınmalı tecrübe sonuçta kapalı kutu birini getirmektense gleni alsınlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

Allah kabul etsin forum ahalisi
inşallah bizim yönetim de transfer orucunu bozar..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

bence glen alınmalı tecrübe sonuçta kapalı kutu birini getirmektense gleni alsınlar
Glen gelsin bence de mahsuru yok. :)

Daha iyisini isterim elbette ama bu saatten sonra daha iyi bir bek bulmamız çok zor olduğuna göre Glen Johnson gelmeli :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Glen gelsin bence de mahsuru yok. :)

Daha iyisini isterim elbette ama bu saatten sonra daha iyi bir bek bulmamız çok zor olduğuna göre Glen Johnson gelmeli :ok:
Kesinlikle :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse de jong uzatmış.

Çevrimdışı Tolga

Neyse de jong uzatmış.
Milan yeniden teklif yapmış deniyordu doğrudur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene en iyi transferimiz stat gençler :bandit:

Şu saatten sonra kimi alırsak alalım Sosa-Demba etkisi yapmaz.

Bu arada Allah kabul etsin afiyet olsun forum :D Yakın :duman: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Neyse bende ufaktan ufaktan masaya gideyim :evillol:

Allah orucunuzu kabul etsin hepinize afiyet olsun :)

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Renton

Nyom mu glen mi?
Nyom orayı kapatır ama hücum hiç yok adamda bence glen
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Bugünde doyduk. Allah olmayanlara da versin  :)

Çevrimdışı Çağatay

Arsenali Nijeryali bi milyarder satin almak istiyomus adamin serveti abramovichin iki katiymis
Epl daha da manyak bi hal alacak sanirim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arsenali Nijeryali bi milyarder satin almak istiyomus adamin serveti abramovichin iki katiymis
Evren diyodu. O parayla ingilterenin dış borçları kapanır diye :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Scout

Demba Ba 11-13 Milyon € , Tolga 2-3 Milyon €  (Alıcısı Varsa) , Pektemek 2-3 Milyon € (Alıcısı Varsa) Tahmini Gelir 17 Milyon €

Demba Ba 3 Yıl İçin 10 Milyon € Daha Alcak , Tolga İçin Bu Sezon 1.5 Milyon € , Pektemek İçin 4 Yıl İçin 6 Milyon € Ödenecek Toplam Tahmini Maaş Geliri 17.5 Milyon € 

Alınacaklar Mert Günok , Guido Carrillo (5 Milyon €) , Mayke (7.5 Milyon €) , Lawal (3.5 Milyon €) , Joseph Boum (2 Milyon €)

Mert (1 Milyon € 3 Yıllık) , Carrillo (1.5 Milyon € 4 Yıllık) , Mayke (2 Milyon € 3 Yıllık) , Lawal (1.5 Milyon € 2 Yıllık) , Boum (1 Milyon € 2 Yıllık) (Konoplyanka Zaten İlgilenildiği İçin Listeye Eklemedim)

Beşiktaşımızın Daha Alternatifli Kadrosu Olur  :money:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 20:58:13 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

Evren diyodu. O parayla ingilterenin dış borçları kapanır diye :D
Obama dan sonra dünya üzerindeki en kallavi siyahi adammis.

Çevrimdışı Renton

Demba Ba 11-13 Milyon € , Tolga 2-3 Milyon €  (Alıcısı Varsa) , Pektemek 2-3 Milyon € (Alıcısı Varsa) Tahmini Gelir 17 Milyon €

Demba Ba 3 Yıl İçin 10 Milyon € Daha Alcak , Tolga İçin Bu Sezon 1.5 Milyon € , Pektemek İçin 4 Yıl İçin 6 Milyon € Ödenecek Toplam Tahmini Maaş Geliri 17.5 Milyon € 

Alınacaklar Mert Günok , Guido Carrillo (5 Milyon €) , Mayke (7.5 Milyon €) , Lawal (3.5 Milyon €) , Joseph Boum (2 Milyon €)

Mert (1 Milyon € 3 Yıllık) , Carrillo (1.5 Milyon € 4 Yıllık) , Mayke (2 Milyon € 3 Yıllık) , Lawal (1.5 Milyon € 2 Yıllık) , Boum (1 Milyon € 2 Yıllık) (Konoplyanka Zaten İlgilenildiği İçin Listeye Eklemedim)

Beşiktaşımızın Daha Alternatifli Kadrosu Olur  :money:
İptal oluruz bu dediklerinle boum zaten boşta şuan bonservis ödenmez ama alınmaz o adam aynı şekilde lawala da gerek yok mayke iş yapar sadece
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Alsa keşke wengeri bir hafta olmadan kovar bende kurtulurum.