2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924257 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim hızlı olmamız gerekiyorken free kovalamak için.Millet bonservis verip KAP yapıyor biz bakıyoruz hala konoplyanka olmazsa kim gelecek ben bunu çok merak ediyorum
Babel :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tony Barrett Onaylanmış hesap
‏@TonyBarretTimes
Martin Skrtel has agreed a new contract with Liverpool.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Çekindiğiniz Nani son 3 sezonda 2 son Premier Ligde 20 maça zor çıkmış son sene Portekiz gibi açık ligde Olcay kadar rakam verememiş bir adam.

Şuan biz alıyoruz deseler gerçekten yıldız geliyor havalarına girmem Nani için.

Skora dönük kanat oyuncusu olamadı hiçbir zaman.

Dzsudzsak > Konoyplanka > Nani = Töre Gözümde abartmadan yazıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Benim gözümde Nani Simao Sabrosa'dır.
Naptın abi sen dün gece menajer o fotoyu attığından beri aklımdan çıkmıyor ya olursa diye  :by2: pereira zaten 4-2-3-1 hızlı kanatlarla oynayan adam stoch dönecek nani alper bakarsın alır götürür krasicide kampa dener ordan ekmek çıkar stoperler alves-kjaer bekleri keza gökhan-caner yabancı kaleci alacaklar belli forvet sow-fernandao orta sahada bakıyorlar guarin deniyor oda gelirse iptaliz zaten.He bu sene doğru düzgün oynayamayan diego var birde
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Luis Nani = Simao sabrosa mı :alala:
Yok artık :bandit:

Ben şimdi söylüyorum sen aynısını 1 sene sonra söyleyeceksin izledikten sonra :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Yıllar sonra adam akıllı forvet aldık 27 gol attı. Asistleriyle 35 gole etkisi var bu kıtlıkta.

Bir tane tam kaleci alsak aynı etkiyi o da gösterecek ama yıllardır en önemli bölgeyi Rüştü'ye emanet edecek kadar önemsemedik.

Konoplanka'yı filan bıraksınlar.

Önce Neto'yu ikna edip sonra stoper ve sağ beke baksınlar biz yıldız istemiyoruz doğru transfer istiyoruz.
işte bu sezonun transfer şifresi bu son cümle  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Naptın abi sen dün gece menajer o fotoyu attığından beri aklımdan çıkmıyor ya olursa diye  :by2: pereira zaten 4-2-3-1 hızlı kanatlarla oynayan adam stoch dönecek nani alper bakarsın alır götürür krasicide kampa dener ordan ekmek çıkar stoperler alves-kjaer bekleri keza gökhan-caner yabancı kaleci alacaklar belli forvet sow-fernandao orta sahada bakıyorlar guarin deniyor oda gelirse iptaliz zaten.He bu sene doğru düzgün oynayamayan diego var birde

Nani futbolu 3 sene önce bıraktı kardeşim. 3 sene oldu gömüleli.

Bu son büyük sözleşmesi. Başkasına gidemediği için de buraya geliyor.

Lizbon'da varlık gösteremeyen adam benim için tamamen bitmiştir artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir havayla girdim foruma gece yine olanlar olmuş :D

O değilde Nani'den sonra Ospina'yı da almışsa Fener önümüzdeki sezon işimiz çok zor.

Ayrıca Ospina'nın beğenilmemesini de hiç anlamıyorum elimizdeki kalecilerin çok çok üzerinde bir kaliteye sahip bunu Dünya Kupası'nda da gördük.

Muslera etkisi yapar çok net.

Fener maalesef çok sağlam geliyor bunun olacağını aslında görmüştük.

Bizim şu şartlarda buna karşılık vermemiz de çok zor üzgünüm.
tolga haklısın ama kesinlikle muslerayla aynı seviyede değil

Çekindiğiniz Nani son 3 sezonda 2 son Premier Ligde 20 maça zor çıkmış son sene Portekiz gibi açık ligde Olcay kadar rakam verememiş bir adam.

Şuan biz alıyoruz deseler gerçekten yıldız geliyor havalarına girmem Nani için.

Skora dönük kanat oyuncusu olamadı hiçbir zaman.

Dzsudzsak > Konoyplanka > Nani = Töre Gözümde abartmadan yazıyorum.
Şu konuda Sana katılıyorum ...
Konoplyanka = Töre ..
Bütün özellikleri bite bir aynı , Ters çalımları , Hızı , Soldan sağa sağdan sola kat etmesi vs vs..
Aradaki tek fark Konoplyanka Beynini daha iyi kullanıyor , Bireyselden çok takım için oynuyor...
Yoksa bana göre hiçbir Fazlası yok Töre den NET !!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

%1 olan Skrtel şansımız da elden gitmiştir hayırlı olsun  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Merak ediyorum bu Neto'yu kim alacak :icool:
biz almayacağımız için zerre umurumda değil @Tolga_
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

haydaa

skrtel de gitti varya ne deyim.... eldeki en iyi soperdi evet ben eleştirdim ama listedeki acık ara en iyisiydi ya vallahi küfürler dilimin ucunda....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Bizim onu alma ihtimalimiz yokdu zaten.

:s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Renton

Nani futbolu 3 sene önce bıraktı kardeşim. 3 sene oldu gömüleli.

Bu son büyük sözleşmesi. Başkasına gidemediği için de buraya geliyor.

Lizbon'da varlık gösteremeyen adam benim için tamamen bitmiştir artık.
Şamp ligi 5 maç 4 gol 2 asist yapmış 38 maç 12gol 8 asist ne yapacak ki adam daha futbolu bırakmış hali buysa biz napacağız şimdi sırf istatistik tabela üzerinden gideceksek olcayda töreden iyi adam şaşmıyor her sene yapıyor 15-20 golluk katkı.Konoplyanka 42 maç 8 gol 7 asist gelmesin abi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı FARUK

Konoplyanka = Töre ..
Bütün özellikleri bite bir aynı , Ters çalımları , Hızı , Soldan sağa sağdan sola kat etmesi vs vs..
Aradaki tek fark Konoplyanka Beynini daha iyi kullanıyor , Bireyselden çok takım için oynuyor...

kono>töre demiş çağrı orda ama :)

Çevrimdışı ahmetx

Konoplyanka = Töre ..
adrese teslim ortalarda ve hız olarak Töre daha iyi Konodan

Şamp ligi 5 maç 4 gol 2 asist yapmış 38 maç 12gol 8 asist ne yapacak ki adam daha futbolu bırakmış hali buysa biz napacağız şimdi sırf istatistik tabela üzerinden gideceksek olcayda töreden iyi adam şaşmıyor her sene yapıyor 15-20 golluk katkı.Konoplyanka 42 maç 8 gol 7 asist gelmesin abi
%100 katılıyorum :claps: :claps: :claps:
Dua edelimde gelmesin NANİ :bandit:

Çevrimdışı ensdndr

Beşiktaş bu sene bir tane doğru düzgün sağ bek bir tane de sol açık alsın başka bir şey istemeyin derim. Ne kalecisi ne stoperi ??
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Samet Ç

Britos-Toloi yapsınlar. Skrtel Konoplyanka Dzudszak gibi oyuncularla uğraşmak boşa zaman kaybı bu transferden sorumlu yöneticiler bu adamları getiremez. Sol açığa adam almaya gerek yok hele de bu oyuncu Babel ise. Savunmayı sağlam yapsınlar şampiyon olsunlar formül bu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

13:30'da rüzgar RadyoSpor'daymış dinleyekmi?  :bandit:

http://www.radyospor.com/mobile.htm

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş bu sene bir tane doğru düzgün sağ bek bir tane de sol açık alsın başka bir şey istemeyin derim. Ne kalecisi ne stoperi ??
stoper ve kaleci bizim için daha önemli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba