2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927289 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konoplyankaya gs talip oldu diye gs ye kızmak da nedir? Tabi ki talip olacaklar, ben fb neden istemiyor onu bile anlamadım daha. Konoplyanka çook güzel piyasa yaptı, değerini katladı şimdi istediği takıma imza atar ve bu biz değiliz.

ya bize atarsa :D ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Geldi mi Casablanca

Çevrimiçi Samet Ç

Vay anasını Fener Nani'yi de bitirmek üzere  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Vay anasını Fener Nani'yi de bitirmek üzere  :bandit:
Başka kimi bitirdi ki
Kjaer var herhalde

Çevrimiçi Samet Ç

Başka kimi bitirdi ki
Kjaer var herhalde
Aynen de bayağı sağlam ilerliyorlar yakında da bir stoper  bir de kaleci alırlar

Çevrimdışı Serdkar

Konoplyankaya gs talip oldu diye gs ye kızmak da nedir? Tabi ki talip olacaklar, ben fb neden istemiyor onu bile anlamadım daha. Konoplyanka çook güzel piyasa yaptı, değerini katladı şimdi istediği takıma imza atar ve bu biz değiliz.

Benim demek istedigim konu bir avuc oyuncu listesi var ve üc büyük bunlara ugrasiyor..
Isimler cok cabuk Medya düsüyor mesela..
Baskan dün dedigi gibi Basin Mensuplari olsun ,Twitterde Ismiz Accountlar olsun cok cabuk Piyasadaki isimleri ortaya atiyorlar..

Herkes Scouting System hava atar ( en önde Gslilar ) ama sen git dolas ...rakip pesine kostudu adama dal..

Bu Vakitden sonra zaten Konopdan fayda gelmez ...Piyasa cok yükseldi....

Çevrimdışı Hicks

Ne demek kızmak da nedir? Tabii ki kızılacak, bu camianın en olduğu belli, amacı belli, nasıl iş yaptığı belli, tarzı belli, konuşturmayın beni. Şimdi mi akıllarına gelmiş Konoplyanka, 6 ay önceden belliydi? Tek dertleri fiyat arttırıp bize daha fazla para ödetmek, alacakları falan yok... Sonrada bik bik konuşurlar her yerde Türk takımları birbirini kollamalı, Avrupa'da birbirini desteklemeli, bunlar Milli mücadele vs. diye... Söylesenize böyle bir camiayı ben neden Avrupa maçlarında destekleyeyim? Herifler göz göre göre benim cebimdeki paraya göz dikecekler, sonra da pişkin pişkin konuşacaklar! Bana uzak olsunlar...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Asıl kelimelerine dikkat edecek olan kimmiş ben miyim ? Gelirse ne yapacak mışım ? Bu adamın ismini ortaya bu herif mi attı ? Haberler çıktı adam gelir gelmez sallıyor işte.Bana yazmışsınız kim olduğunu biliyormusun onun diye ? Kimmiş tanıtsında bilelim kim olduğunu.Madem forumunuza bukadar dikkat ediyorsunuz ozaman bunları düzeltin.Burda doğru konuşan benim.Birdaha benimle bu üslupta konuşmazsanız sevinirim ayrıca.

@Anıl

Adamın duyum aldığı bir kaynağı var, işin içinde olan gelen giden mesajları, teklifleri, cevapları bilen biridir. Ama arada dönen teklifler ne olursa olsun biz sadece Beşiktaş ile yaptığı görüşmeleri bilebiliriz. Menajerin Sevillaya ne dediğini o arada neler planladığını kafasında neler döndüğünü bizi sadece fiyat yükseltmek için mi kullandığını çok fazla bilemeyiz. Beşiktaş'ın verdiği teklifi olumlu cevapladıkları bir gerçek ama bu teklifi başka takımlara karşı koz olarak kullanma ihtimalleri de çok yüksek. Menajer biraz muallak. Şimdi bu arkadaş da aldığı duyumlara göre kendisi inanmış, ama burada herkesi inandırmak zorunda değil ve amacı bu da değil. Adam kendi düşüncesini açıklıyor bir kısmını olacağına ihtimal veriyor bir kısmı ise çok fazla inanmıyor. Forum dediğin de böyle olur zaten herkes fikrinde serbest. Ben de kono,toloi,skrtel,mitroglou falan yazanlara bunların hiçbiri gelmez diyorum ama adam bir duyum almış bunu dile getiriyor senin fikrin sana kalmış...Yüzsüz dediğin için arkadaşa bir özür borcun var. Kafanın dikine gideceksen de senin bileceğin iş.

Çevrimdışı kartal43

konoplyanka gelmedi diye yönetime kızmak yersiz bence.bu adamın şu anda piyasası belli. gs isterse oraya gitmeside çok normal sonuçta aynı parayı verecek güce sahipler artı şampiyonlar ligi var.Asıl vahim olan Mbia gibi yüzde yüz ihtiyacımız olan bir futbolcuyu almamamız.Anlaşılan hala daha Veli Atiba ikilisi üzerine kadro planlaması yapılıyor. Valla konoplyanka yerine Babel dahi gelse iş yapar ama sen orta sahayı bu adamların üzerine kurguluyorsan rakipler isterse hiç transfer yapmasın yinede şampiyon olamazsın. Bizim takıma defans sağ bek kadar birde kadro planlaması yapacak futbol aklı gerekiyor.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gece Mehmet Topal konusu olmuş. Veli ile karşılaştırması..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

konoplyanka gelmedi diye yönetime kızmak yersiz bence.bu adamın şu anda piyasası belli. gs isterse oraya gitmeside çok normal sonuçta aynı parayı verecek güce sahipler artı şampiyonlar ligi var.Asıl vahim olan Mbia gibi yüzde yüz ihtiyacımız olan bir futbolcuyu almamamız.Anlaşılan hala daha Veli Atiba ikilisi üzerine kadro planlaması yapılıyor. Valla konoplyanka yerine Babel dahi gelse iş yapar ama sen orta sahayı bu adamların üzerine kurguluyorsan rakipler isterse hiç transfer yapmasın yinede şampiyon olamazsın. Bizim takıma defans sağ bek kadar birde kadro planlaması yapacak futbol aklı gerekiyor.
kesin gelmedi mi şimdi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

topal daha iyi tartışmasız

Çevrimdışı Hicks

topal daha iyi tartışmasız

Maç ortalaması değerlerine bakmak lazım, diğeri yanıltır. Defansif anlamda hemen hemen aynılar ama Topal'ın ciddi bir farkı ortaya çıkıyor, tola çok rahat olan, yüksek pasla oynayan ve hücüma çok fazla katkı yapan bir defansif orta saha Topal. Veli'nin defansif özellikleri çok gelişti ama Topal da aynı performansı gösterip onun üzerine çok sağlam bir hücüm performansı da sunuyor Veli'ye kıyasla ve Topal'ı vazgeçilmez yapan da bu. Türkiye'de o mevkiide Topal'dan iyisi yok Melo dahil...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maç ortalaması değerlerine bakmak lazım, diğeri yanıltır. Defansif anlamda hemen hemen aynılar ama Topal'ın ciddi bir farkı ortaya çıkıyor, tola çok rahat olan, yüksek pasla oynayan ve hücüma çok fazla katkı yapan bir defansif orta saha Topal. Veli'nin defansif özellikleri çok gelişti ama Topal da aynı performansı gösterip onun üzerine çok sağlam bir hücüm performansı da sunuyor Veli'ye kıyasla ve Topal'ı vazgeçilmez yapan da bu. Türkiye'de o mevkiide Topal'dan iyisi yok Melo dahil...
kısmen katılıyorum ama tr deki en iyi ön libero tartışmasız melo bir bütün olarak düşündüğümüzde veli şutunu paslarını çok geliştirdi formda bi veli bizde her zaman iş yapar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün gece renklilerin iyileri tartışıldı. Sadece tek bir şey söyleyeceğim. gözlerinizi kapatın ve bir an için o oyuncuların Beşiktaş'ta olduğunu düşünün. Melo'nun kırmızılarını, verilmeyen penaltılar sonrası itirazdan yedikleri sarıları, oyundan düşmelerini düşünün. Melo, emre, caner, selçuk bunlar kaç maç tamamlardı acaba. Şu anda duygusal konuşmuyorum haddini bilen bir Şenol Güneş takımı bu haliyle bile şampiyon yapar, yeterki kupadır, avrupadır fazla diretmesin tamamen lige konsantre olsun. Bunlar istedikleri kadar transfer yapsın gözünüzde büyütmeyin, adaptasyon, takım dengeleri falan zor işler bunlar. Takımda yer alan her yetenek Şenol hoca ile özünü bulursa bundan daha iyi transfer olamaz. Forumda genel olarak 5-6 oyuncu sayıyoruz , bence adam gibi 2 transfer yeter bize. Adam gibi stoper alırsan kaleciye gerek yok gibi. Neyse renklileri avrupa da göreceğiz , sonrası çöküş. Bu sene bilic efendi yok nasılsa benim Hoca ya takıma güvenim tam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Topal ile Veli kıyaslanmaz bile.

Çok üstün Topal Veli'ye göre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün gece renklilerin iyileri tartışıldı. Sadece tek bir şey söyleyeceğim. gözlerinizi kapatın ve bir an için o oyuncuların Beşiktaş'ta olduğunu düşünün. Melo'nun kırmızılarını, verilmeyen penaltılar sonrası itirazdan yedikleri sarıları, oyundan düşmelerini düşünün. Melo, emre, caner, selçuk bunlar kaç maç tamamlardı acaba. Şu anda duygusal konuşmuyorum haddini bilen bir Şenol Güneş takımı bu haliyle bile şampiyon yapar, yeterki kupadır, avrupadır fazla diretmesin tamamen lige konsantre olsun. Bunlar istedikleri kadar transfer yapsın gözünüzde büyütmeyin, adaptasyon, takım dengeleri falan zor işler bunlar. Takımda yer alan her yetenek Şenol hoca ile özünü bulursa bundan daha iyi transfer olamaz. Forumda genel olarak 5-6 oyuncu sayıyoruz , bence adam gibi 2 transfer yeter bize. Adam gibi stoper alırsan kaleciye gerek yok gibi. Neyse renklileri avrupa da göreceğiz , sonrası çöküş. Bu sene bilic efendi yok nasılsa benim Hoca ya takıma güvenim tam
adam gibi yönetseler melonun +10, canerinde her maç atılması lazım abi sürekli küfür el hareketi ve mimiklerle maalesef olmuyor gösterilmiyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topal ile Veli kıyaslanmaz bile.

Çok üstün Topal Veli'ye göre.
evet meloda hepsinden üstün :) bizim paraya kıyıp melo kalitesine yakın adam almamız lazım

Çevrimdışı ozan062

ospinayı fener kapmış

yok yani asıcam simdikendimi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hicks

Çok haklısınız, Melo, Emre, Caner, Selçuk kesinlikle Beşiktaş'ta bu şekilde oynayamazlar, daha ilk pozisyonda 4'ü birden aynı anda şiddetli itirazdan sarı kart görürler, 10 dk. sonra da aynı sebepten atılırlar. Mübalağayı bir kenara bırakırsak, en büyük sorun bizim kırılgan olmamız ve hakemlerin bunu kullanmaları. Hakeme bu fırsatları vermeyecek bir takım lazım, bunu Şenol Hoca oluşturabilir, erkenden işi bitirecek, maçı sıkıştırmayacak bir takım ve oyun planı gerekiyor. Futbolcu, oyun planı, oynanacak stad, bunların hep konu olan takımın Beşiktaş olduğunu düşünerek planlanması gerekiyor. Rasyonel düşünmek işe yaramaz gerçekleri görüp, kabul edip ona göre iş yapılmalı, yoksa sonu hep hüsran... Şenol Hoca'yı da biliyoruz, ağır başlı efendi adam, istese de cazgırlık yapamıyor, yapmacık duruyor denediği zaman. Bizim bu sene hakemlere hiç imkan bırakmayacak bir oyun planı içinde olmamız lazım, erken gol, çok pozisyon, 2-3 farka kadar devamlı hücumu düşünmeliyiz, oyunu tutayım, 1 golün üzerine yatayım skoru koruyayım dersek hakem bizi o anda doğruyor. Sonrasında çevirmek için ne güç, ne moral, ne de motivasyon kalıyor... Türkiye için yapılacak şey budur, tek ön libero, iki beki mümkün olduğu kadar hücuma gönder, orta sahayı kalabalık tut, duruma göre çift forvet oyna. Avrupa'da madara ederler ama bu işin başka yolu yok maalesef, şampiyonluk buradan geçiyor...

Çevrimdışı Kemal

Nani menajeri şuan FB kulüp binasındaymış anlaşma sağlanmış, Ospina içinse 5.5-6 m euro yaanlaşılmış.

Bizim içinse Halil Çolak haberleri çıkmaya başladı .

:)

Çevrimiçi murat

Atiba topal melo karşılaştırması görsel daha aydınlatıcı olur

Çevrimdışı Kemal

Ya arkadaş yapmayın transfer falan , çıkın adam gibi transfer yapmıyoruz nu sene kadromuzu yeterli görüyoruz belki 1 sağbek alabiliriz veya kiralayabiliriz deyin . Bu taraftarda kurtulsun sizin şu pislik transfer dönemlerinizden artık .