2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Adamın üzerine çok fazşa misyon yüklemeyin yalnız bütün oyuncular mı gelişecek Pokemon mu oğlum bunlar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hakan Gündoğar az önce Casillas'ın net 2 m euro'ya Türkiye'ye gelmeye hazır olduğunu söyledi bana doğru gelmedi :)
biri 5 milyon istiyor diyor biri 2 milyon Casillas Psg'ye gider.

Çevrimdışı talha

İnşallah gidip Mert'i faan almayız. Yetersiz adam maaş şişkinliği olur sadece
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

biri 5 milyon istiyor diyor biri 2 milyon Casillas Psg'ye gider.

Sirigu varken Casillas'ı napsınlar adam yedek olmamak için ayrılıyor sen tam yedek olacağı yere yolluyorsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

eğer bizimkiler forvet alırsa takımdan 1 forvet gider 4 forvet ile girilmez sezona daha ömer şişmanoğlu geliyor hatta
büyük ihtimal takımda durmaz ama fazla bu sayı
Yahu  Şişmanoğlu  gelir  Pektemek  gider.Olay  biter.

Çevrimdışı Tolga

İnşallah gidip Mert'i faan almayız. Yetersiz adam maaş şişkinliği olur sadece
Mert'in gelecekte Volkan'dan daha iyi bir kaleci olacağını düşünüyorum :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Sirigu varken Casillas'ı napsınlar adam yedek olmamak için ayrılıyor sen tam yedek olacağı yere yolluyorsun :D
ilgileniyormuş Psg abi bende dış basının yalancısıyım ayrıca Arsenal'de ilgileniyor diye yazıyor ingiliz basınında yani Tr ye gelmez o adam oraya bir Neto yapmak lazım.  :)

Çevrimdışı Sarp

Adamın üzerine çok fazşa misyon yüklemeyin yalnız bütün oyuncular mı gelişecek Pokemon mu oğlum bunlar  :evillol:

:)))))))

Çevrimdışı Çağrı

ilgileniyormuş Psg abi bende dış basının yalancısıyım ayrıca Arsenal'de ilgileniyor diye yazıyor ingiliz basınında yani Tr ye gelmez o adam oraya bir Neto yapmak lazım.  :)

Neto olsa Casillas olmasına rağmen Neto'yu seçerim de işte :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Casillas'ın Türkiye'ye gelme ihtimali Neto'nun gelme ihtimalinden daha yüksek bence :D

Çevrimdışı Jukebox

Aynen casillas 34 yaşında neto 25 netoyu alalım.
Bir senelik değil gelecek içinde kadro kurmuş olalım.

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek ile böyle dağlar boyu kontrat yapmasak Şener ile kafa kafaya takasa sokardık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Casillas'ın Türkiye'ye gelme ihtimali Neto'nun gelme ihtimalinden daha yüksek bence :D

Malesef bu adamın haklı olduğunu söylemek istemsem  de genelde haklı  :D  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Malesef bu adamın haklı olduğunu söylemek istemsem  de genelde haklı  :D  :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'i şu dikilemeyen kolonlar yerine mi kullansa geçici olarak  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Güvenilir birinden

Anç bir ara tolgayla konuşmuş ayrılacakmış sonra nasıl olmuşsa kalmış. Gs liymiş ayrıca. Birde Bilic veliyi isteyebilirmiş bir ihtimal.

Çevrimdışı Tolga

Pektemek'i şu dikilemeyen kolonlar yerine mi kullansa geçici olarak  :evillol:
:upto: :upto:

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  47 sn.48 saniye önce
7) Tesislerdeki restoran kısmı yıkılıp,sağlık merkezi yapılıyor..
Resmi bir karar yok ama Doktor Karanlık'ın devam etme durumu yok gibi.

Bademden inciler. :)

Çevrimdışı f_madida

Yahu bu Pedro dusmanligi nedir ben de onu anlamiyorum.. Gitsin de degeri sonradan anlasilir bence, ayagina hakim, pozisyonu onceden sezebilen defans oyuncusu bulmak o kadar kolay degil. Zaten bunun yaninda hava topunda cok etkili olsa ve biraz daha hizli olsa (ki o kadar yavas bir oyuncu degil, duyan da bir Atinc veya B.Alves sanir) zaten Besiktas'ta degil su anda Ispanya'nin ilk ucunde oynuyor olurdu.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Güvenilir birinden

Anç bir ara tolgayla konuşmuş ayrılacakmış sonra nasıl olmuşsa kalmış. Gs liymiş ayrıca. Birde Bilic veliyi isteyebilirmiş bir ihtimal.

Gsli zaten de Almancıların hangi takımı tuttuğu çok önemli değil.

Olcay da Fenerliydi buraya gelmeden önce şimdi senden benden çok daha Beşiktaşlı adam özel hayatında da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Tolgadan bir kurtulsak adamın pasta kesmekten başka bir yeteneği yok

Çevrimdışı Çağrı

Yahu bu Pedro dusmanligi nedir ben de onu anlamiyorum.. Gitsin de degeri sonradan anlasilir bence, ayagina hakim, pozisyonu onceden sezebilen defans oyuncusu bulmak o kadar kolay degil. Zaten bunun yaninda hava topunda cok etkili olsa ve biraz daha hizli olsa (ki o kadar yavas bir oyuncu degil, duyan da bir Atinc veya B.Alves sanir) zaten Besiktas'ta degil su anda Ispanya'nin ilk ucunde oynuyor olurdu.

Sıkıntı şu tatmin etmedi bu sezon.

O da yatışa geçti ve gelişmedi.

23 yaşında normalde bu sene çabukluğu hızı 1 kademe daha artabilir, kafa vuruşları en az 2 kademe artabilirdi.

Sadece fiziklendi ve sertleşti olması gerekenin yüzde 30'u kadar bile gelişmedi ona ben de kızgınım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Olcay da Fenerliydi buraya gelmeden önce şimdi senden benden çok daha Beşiktaşlı adam özel hayatında da.

gsli oldugunu babasi soylemisti zaten ama gs macinda en hirsli oynuyanlardan biriydi, az daha atiyordu golunu de...kalsin devam etsin, cok daha iyi verim aliriz bu sene.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kadir G.

Tolgay değil hocam yanlış oldu tolga