2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853385 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı okuyunca bizede özet geç  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Buğsaşspor'da Sağbek Oyuncusuymuş :D
o zaman orda oynuyordu  oğlum  :bandit:
bizim takoz bundan sağbek olmaz dedi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

işte bu sag ve sol tarafa aciliyeti var diyor mevki olarak güzel begendim bu işi:))

bu arada yeni izliyorum ben toplantıyı o sebeble kendimden geciyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

o zaman orda oynuyordu  oğlum  :bandit:
bizim takoz bundan sağbek olmaz dedi

2012  yazmış simdi gördüm faiktir ama bu bence :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

işte bu sag ve sol tarafa aciliyeti var diyor mevki olarak güzel begendim bu işi:))

bu arada yeni izliyorum ben toplantıyı o sebeble kendimden geciyorum
sağ tarafta oyuncu eksikliği stoperde kalite eksikliği var diyor sol tarafı nerden çıkardın?  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

gole bak ya kopyala yapıştır  :claps:
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 20:41:24 kcptl ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benim begendiğim  kalecilerden biriside bu cocuktur..

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 20:41:50 kcptl ]

Çevrimdışı Çağrı

Neto çok yakışır eğer gerçekten anlaşmadıysa biriyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Neto isterük

Kaleci izlerken kurtardıklarına değil yediklerine bakmak lazım diye düşünüyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleci izlerken kurtardıklarına değil yediklerine bakmak lazım diye düşünüyorum.

öyle bi video bulmak zor olacak sanırsam :)

Çevrimdışı Yakup

sene sonuna hazırlık yapıyorsun heralde şenol efendi olcayı neden oynatıyor şenol efendi bavulunu al ve git şenol efendiii diyebilirsin yine :D

Şenol hocaya tek laf etmedim. Eğer biraz veri okuma kabiliyetine sahip sen buradan çıkan sonuç kazanma oranı %50nin üstü yani 17 galibiyet buda 51 puan eder %25 beraberliği var ki bu da 8 puan ediyor topladığında 60 puan yapar. Kalan 9 maçta 27 puan var tabii ki bu sadece istatistik. Ve evimize dönüyoruz ilk 6 hafta veya 8 hafta dışarıda olma durumunu göz ardı etmeden min. 60 puan almış ki bu takımlar ile Beşiktaşı farklı değerlendirdiğimizde şampiyonluk yolunda güneşli günler bizleri beklemekte.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

senol hocadan avrupada birsey bekleyemezsin cnk 30kusur macta 10 galibiyet almıs:))

Çevrimdışı safa burak

senol hocadan avrupada birsey bekleyemezsin cnk 30kusur macta 10 galibiyet almıs:))
Obur taraftan da cl de gruplarda 1 maglubiyeti var 7 puan aldi az buz degil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol hocaya tek laf etmedim. Eğer biraz veri okuma kabiliyetine sahip sen buradan çıkan sonuç kazanma oranı %50nin üstü yani 17 galibiyet buda 51 puan eder %25 beraberliği var ki bu da 8 puan ediyor topladığında 60 puan yapar. Kalan 9 maçta 27 puan var tabii ki bu sadece istatistik. Ve evimize dönüyoruz ilk 6 hafta veya 8 hafta dışarıda olma durumunu göz ardı etmeden min. 60 puan almış ki bu takımlar ile Beşiktaşı farklı değerlendirdiğimizde şampiyonluk yolunda güneşli günler bizleri beklemekte.

aynen o takımlarla bu işleri yapmak gerçekten kolay değil inşallah  söylediğinn gibi 4 5 galibiyet yukarı çektiğin zaman müthiş tablo görünüyor zaten  cok büyük bişey olmadık tan sonra 75 +2 veya -2 şampiyon yapıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar istatistikler bu bağlamda hiçbir done vermez. Neden mi?

Ersun Fener'e gelmeden önce ortalaması 60 bile değildi ama o sene kaç puan yaptı?

Aynı şekilde Hamza.

Açıkçası yüzde 50 galibiyet oranı ve 60 puan ortalaması varsa Şenol Hocanın çok sevindim ben burada minimum 70 görebilir demek bu.

Beşiktaş her sene Trabzon ya da Bursa'ya 10 puan takıyorsa ortalama koyun üstüne bu puanı.

Şenol hocanın bizde olduğu sene biz mutlaka şampiyonluğa oynarız her sene asıl mesele kaçında şampiyon olabileceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar istatistikler bu bağlamda hiçbir done vermez. Neden mi?

Ersun Fener'e gelmeden önce ortalaması 60 bile değildi ama o sene kaç puan yaptı?

Aynı şekilde Hamza.

Açıkçası yüzde 50 galibiyet oranı ve 60 puan ortalaması varsa Şenol Hocanın çok sevindim ben burada minimum 70 görebilir demek bu.

Beşiktaş her sene Trabzon ya da Bursa'ya 10 puan takıyorsa ortalama koyun üstüne bu puanı.

Şenol hocanın bizde olduğu sene biz mutlaka şampiyonluğa oynarız her sene asıl mesele kaçında şampiyon olabileceğiz.
Şener Özbayraklı mı, Glen Johnson mı hangisi on the way :icool:

Çevrimdışı forzatunga

Glen Johnson gelsin,Babel gelsin, iyi bir stoper gelsin,iyi bir kaleci gelsin birde Guidetti stayla bir forvet takımın kalitesini muazzam yükseltir.Devre arası da sakatlık,form durumuna göre takviye yapılır işte.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gleni istiyorum :)

Çevrimdışı ozan062

Obur taraftan da cl de gruplarda 1 maglubiyeti var 7 puan aldi az buz degil.

muhakkak fakat benim yinede pek umudum yok
cnk eldeki kadroda pek bana iç acıcı gelmiyor malum defans ve kaleci cok onemli

Çevrimdışı Çağrı

ANÇ Biliyor  :bandit:  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Neto ve Samba'yı görsem sağ bek ve sol kanadı gerçekten çok önemsemeyeceğim  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Senol hoca avrupada basari alacak bir hoca değil.ama.ligde her tuelu basariyi alabilir.zaten su an ihtiyacimiz olan ligde başarı yani sampiyonluk.avrupadaki başarı sonraki aşama..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Hayaller Neto ve Samba hayatlar Mert ve Civelli :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.