Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahte hesap galiba https://twitter.com/sener_ozbayrak/status/199574143606341632?lang=tr
Buğsaşspor'da Sağbek Oyuncusuymuş
o zaman orda oynuyordu oğlum bizim takoz bundan sağbek olmaz dedi
işte bu sag ve sol tarafa aciliyeti var diyor mevki olarak güzel begendim bu işi:))bu arada yeni izliyorum ben toplantıyı o sebeble kendimden geciyorum
Neto isterük
Kaleci izlerken kurtardıklarına değil yediklerine bakmak lazım diye düşünüyorum.
sene sonuna hazırlık yapıyorsun heralde şenol efendi olcayı neden oynatıyor şenol efendi bavulunu al ve git şenol efendiii diyebilirsin yine
senol hocadan avrupada birsey bekleyemezsin cnk 30kusur macta 10 galibiyet almıs:))
Şenol hocaya tek laf etmedim. Eğer biraz veri okuma kabiliyetine sahip sen buradan çıkan sonuç kazanma oranı %50nin üstü yani 17 galibiyet buda 51 puan eder %25 beraberliği var ki bu da 8 puan ediyor topladığında 60 puan yapar. Kalan 9 maçta 27 puan var tabii ki bu sadece istatistik. Ve evimize dönüyoruz ilk 6 hafta veya 8 hafta dışarıda olma durumunu göz ardı etmeden min. 60 puan almış ki bu takımlar ile Beşiktaşı farklı değerlendirdiğimizde şampiyonluk yolunda güneşli günler bizleri beklemekte.
Arkadaşlar istatistikler bu bağlamda hiçbir done vermez. Neden mi?Ersun Fener'e gelmeden önce ortalaması 60 bile değildi ama o sene kaç puan yaptı?Aynı şekilde Hamza.Açıkçası yüzde 50 galibiyet oranı ve 60 puan ortalaması varsa Şenol Hocanın çok sevindim ben burada minimum 70 görebilir demek bu.Beşiktaş her sene Trabzon ya da Bursa'ya 10 puan takıyorsa ortalama koyun üstüne bu puanı.Şenol hocanın bizde olduğu sene biz mutlaka şampiyonluğa oynarız her sene asıl mesele kaçında şampiyon olabileceğiz.
Şener Özbayraklı mı, Glen Johnson mı hangisi on the way
Obur taraftan da cl de gruplarda 1 maglubiyeti var 7 puan aldi az buz degil.