2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904209 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ek olarak şu da var.

Oyuncu 29 yaş üstü olmasa bile sözleşmesindeki maddeyi tazminat olarak ödeyip sözleşmesini feshedebilir teknik olarak.

Fifa ya da Cas ek bir madde ile korumuyorsa madde şöyle işliyor.

Her iş dalında kaç yıllık sözleşme yaptıysanız sizi kovarsa şirket o bedeli size ödemek zorunda.

Aynısı oyuncu için de geçerli mi bunu bilmiyorum.

Şimdi ben yazacaktım. Kulüpte herkese sordum. Eğer oyuncu kadro dışı bırakılırsa (bilmem kaç gün süre zarfında) oyuncu sözleşmesini tek taraflı fesih eder. Lakin sözleşmede özel bir madde varsa bu ücreti yoksa kazandığı yıllık ücreti kadarını kulübe tazminat olarak öder. Aynısı kulüp için de geçerli. Yaş ile de alakası yok.   

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi ben yazacaktım. Kulüpte herkese sordum. Eğer oyuncu kadro dışı bırakılırsa (bilmem kaç gün süre zarfında) oyuncu sözleşmesini tek taraflı fesih eder. Lakin sözleşmede özel bir madde varsa bu ücreti yoksa kazandığı yıllık ücreti kadarını kulübe tazminat olarak öder. Aynısı kulüp için de geçerli. Yaş ile de alakası yok.   

Tamam zaten durum bu ama Cas buna engel bir madde çıkarmış olabilir.

Gerçi mantıken bakınca Avrupa'da adama 20 milyon bonservis verildiyse adamın 5 yıllık sözleşmeden alacağı da aşağı yukarı bu kadar oluyor yani zarar etmiyor kulüp.

Sadece bizde böyle adamın bonservisine 4 milyon verip kendine 5 yılda 20 milyon verme olayı var.

Ama yaş sınırlaması var diye hatırlıyorum sebebi de şu. Messi yılda 20 milyon kazanıyor şuan Psg istese 80 milyona alabilir ama Barca 250 vermeden alamazsın diyor.

Yani kısıtlayıcı bir madde var eminim araştırmıştım zamanında bu yaş olayını 29 ya da 30 diye hatırlıyorum ben de kulüp zarar etmsin diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milo kafa toplarında şuana kadar iyi :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Tamam zaten durum bu ama Cas buna engel bir madde çıkarmış olabilir.

Gerçi mantıken bakınca Avrupa'da adama 20 milyon bonservis verildiyse adamın 5 yıllık sözleşmeden alacağı da aşağı yukarı bu kadar oluyor yani zarar etmiyor kulüp.

Sadece bizde böyle adamın bonservisine 4 milyon verip kendine 5 yılda 20 milyon verme olayı var.

Ama yaş sınırlaması var diye hatırlıyorum sebebi de şu. Messi yılda 20 milyon kazanıyor şuan Psg istese 80 milyona alabilir ama Barca 250 vermeden alamazsın diyor.

Yani kısıtlayıcı bir madde var eminim araştırmıştım zamanında bu yaş olayını 29 ya da 30 diye hatırlıyorum ben de kulüp zarar etmsin diye.

Yok mu şurada bir menajer  :kop:

Çözsün durumu.

Böyle bir madde var ise Skrtel imkansız değil.

Lakin bence sıkma bir haber. - Skrtel-

Çevrimdışı Çağrı

Nereden izliyorsun genç?  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yok mu şurada bir menajer  :kop:

Çözsün durumu.

Böyle bir madde var ise Skrtel imkansız değil.

Lakin bence sıkma bir haber.

Ayhan Yeşilbaş'a sorabilirim ama o da bilmiyordur  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Yok onu boş ver. 2 gün sonra "Skrtel hayırlı olsun" der.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada maddi güç nasıl bir şey size örneği.

Barca Thiago Silva'yı istiyor. Silva da Barca'yı. PSG Vermiyor.

Barca sözleşme fesih bedelini öder alırım diyor. ( 50 küsür milyon )

PSG De Barca'yı tehdit ediyor sen Silva'yı al ben de Messi'yi alırım diyor ( 250 milyon )

Barca transferden vazgeçiyor  :evillol:  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı bey siz yetkili birine benziyorsunuz teknik direktör ve transferde son durum nedir ? Forumu bilgilendirir misiniz ? tşkler ii forumlar  :icool:

Çevrimdışı atalay

Kafa toplarına değil. Pozisyon ve çevre kontrol bilgisine bakın.  :s20:

Bir de timing.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

PSG De Barca'yı tehdit ediyor sen Silva'yı al ben de Messi'yi alırım diyor ( 250 milyon )

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Messi gitmek istemezse nasıl alıyor ya :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

korktun değilmi barçadan gidecek diye :) hemen ilgi alanına girdi.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı bey siz yetkili birine benziyorsunuz teknik direktör ve transferde son durum nedir ? Forumu bilgilendirir misiniz ? tşkler ii forumlar  :icool:

Son duruma haftaya  netleşir gençler  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bonservisine 250 veren Messi'ye yıllık ne verir senin aklın kesiyor mu senin sen he  :evillol:

50 milyon net maç başı 1 petrol kuyusu  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

korktun değilmi barçadan gidecek diye :) hemen ilgi alanına girdi.
Yok korkmak değil PSG Messiyi falan alamaz, ancak Messi PSG'yi alır :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Bonservisine 250 veren Messi'ye yıllık ne verir senin aklın kesiyor mu senin sen he  :evillol:

50 milyon net maç başı 1 petrol kuyusu  :evillol:
Sanki Barcada 5 milyon alıyo abi :D Barcada da 20-25 alıyo

Çevrimdışı TØLGA

juve'denmi adam alıyoruz barçadan mı?  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok korkmak değil PSG Messiyi falan alamaz, ancak Messi PSG'yi alır :D

sen öylemi sanıyorsun  baştan sona bi say bakalım PSG kadrosunu :)

Çevrimdışı Anıl

sen öylemi sanıyorsun  baştan sona bi say bakalım PSG kadrosunu :)
Hepsini topla Messi-Neymar-Suarez etmez :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İZlediğim kadarı ile milosevic hava toplarında etkili hızıda yeterli. maşallah diyelim bari bişey olmasın cocuga.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hepsini topla Messi-Neymar-Suarez etmez :)

ama gittin  tek adamdan 3 adama cıktın  koalisyon yaptın :)