2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846979 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şu son gelişmelerden sonra hoca ağustosta belli olur 3 tane dandik transfer yaparlar beşinci oluruz  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Şu son gelişmelerden sonra hoca ağustosta belli olur 3 tane dandik transfer yaparlar beşinci oluruz  :bandit:

Rüzgara kapılıp abartmayın bu kadar da :)

Haftaya Şenol Güneş açıklanır ortalık sakinleşir merak etmeyin asıl mesele bir yandan oyuncularla görüşüyorlardır umarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Attila

Abdullah Avcı'yı duygusal düşünmeden değerlendirebilecek birisi var mı :D
Bir kere tartismasiz oyunu en iyi kitleyen yerli teknik direktor. Oyunu kitlerken, Denizli gibi takimi orta alanin gerisine hapsedip, tek adamla gol atmayi planlamiyor, aksine takim savunmasini on planda tutup, takimi topun gerisinde tutuyor, bunu yaparken de macin tamami olmasa da takimina onde bastirip, rakibi hataya zorluyor. Stili Bilic'ten cok biraz daha Lucescu'nun tarzina donuk denilebilir, cunku oyunun belli bolumlerinde takimi toplu halde ileri cikarip risk alabiliyor. Sonuc olarak takimina hakim ve taktik acidan istediklerini yaptirabilen bir teknik adam.

Basaksehir gibi mutevazi bir takimi bizden 2 gol az yiyip, 19 averajla 4. yaptigi icin degil, performansini surdurebildigi icin de gunun birinde 3 buyukler tarafindan denenecegine inaniyorum. Nitekim Basaksehir'den istifa ettiginde Basaksehir'in dustugu durumlar da herkesin malumudur.

Bunun disinda milli takimlarda yasadigi basarisizlik da oyle unutulacak bir sey degil ama kendisinden kariyer olarak cok daha ustun yerli ve yabanci hocalarin da son zamanlarda yasadigi basarisizliklari dusunursek, bunu sadece onun kisisel performansina baglamamak gerekir diye dusunuyorum.
Senol Gunes

Çevrimdışı cisse557

Galatasaray'da vizyon şampiyonlar ligi gruplarından bir üst tura çıkmak iken bizim Başkanın vizyonu geldiğinden beri Avrupa ligi kupasını kaldırmak. Gidiş yolu onlarda şampiyonluktan bizde lig 3. lüğünden geçiyor. Bu çapta düşünenlerin hedefleri doğrultusunda Avcı'yı getirmek istemesi mantıklı geliyor herhalde yönetimdekilere.

Çevrimiçi Samet Ç

Haftaya Şenol Güneş açıklanır ortalık sakinleşir merak etmeyin asıl mesele bir yandan oyuncularla görüşüyorlardır umarım.
Ben olacağı söylüyorum abi kendimi kandıra kandıra kanser oldum durum bu koskoca kulüp bu beceriksizlerin elinde saçma sapan yönetiliyor. Her birinin egoları tavan yapmış birbirlerine savaş açmış adamlar hiç kimse kusura bakmasın ama bu hikayenin sonu Yd'den daha beter olacak.

Çevrimdışı Tolga

Free alabileceğimiz kaliteli oyuncu sayısı her geçen gün azalıyor.

Haziran ayı ve Temmuz'un ilk haftası çok önemli bu arada oyuncu aldık aldık alamadık geçmiş olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Büyük takım antrenörü Bilic , Avcı gibi olmaz. Oyun kitlemeyle olmaz.

Oyunu açabilecek hücum varyasyonu iyi ve set pas oynatan antrenörlerle olur.

Şenol Güneş de bu kalıpta değil aslında sadece aralarında en iyisi o ve kadro yapısı en çok ona uyduğu için o olsun diyoruz.

Yoksa buna en iyi örnek Mourinho dur. Unai Emmery'dir. Capello'dur.

Türkiye'de hücum her zaman iş yapar çünkü takımlar iyi kontra yapamıyorlar. O yüzden macerayı filan bıracaklar Şenol Güneş'i getirecekler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bence Çebi-Orman inatlaşmasından bize piyango Rıza Çalımbay Abdullah Avcı falan çıkacak  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Turk futbolunun haline bak arkadaş ; markalar hamza Şenol aptullah Denizli Ersun

Tasrada ki  Bim a101 şok marketleri gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Bana mi dedin sivama diye. Eger oyleyse kotu konusurum.
ortaya attım kim üstüne alınırsa alınsın.

Çevrimdışı mert_

Abi çıkıp bir açıklama da mı yapamaz? Bizi son 5 hafta resmen doğradılar. 3 penaltı 3 kırmızı kart verilmedi daha alenen ne yapılabilir nasıl çıkıp da konuşmaz birisi hiç mi bilmiyor bu ülke düzenini?

Başkan bunu göstermeden yapıyor. Sadece başarısızız diyip gelecekten bahsetmeliç Yok stat yok para yok yok şu yok bu bunlara girdiğin zaman olmuyor. Olmaz.

Schweinsteiger kaybettikleri Dünya Kupası finalinden sonra söylediğini unutmam. Adamın suratında bir hırs en ufak gözyaşı yoktu ve dedi ki tamamı bizim hatamız bir daha ki sefer burada üzülen onlar olacak.

Şu kararlılğı sen gerçekten görebiliyor musun başkan ve yönetimde? Herkes resmen kaderine razı ilerliyor.

bak özellikle son söylediğin çok önemli @Çağrı , bu camianın kendine güveni kayboldu. taraftarından başkanına kadar herkese sirayet etmiş bir virüs. ayrıca camia bölük bölük olmuş, her bölüğün kendi hesabı var.

bu işler iki yönlüdür dostum; nasıl ki taraftar kararlı bir başkanı olduğunda güvenli hissederse aynı şekilde başkan da arkasında kenetlenmiş her şartta kendisiyle birlikte hareket edecek bir camia olduğunu bilirse o derece kendine güveni ve kararlılığı olur. şu an iki taraf için de maalesef bu durum söz konusu değil.

Çevrimdışı Tolga

Stopere Kaboul gelebilir (Bonservisini kulübünden alıp gelebilir)

Sağ bek tamamen sürpriz olacak gibi.

Bir de kanada Babel gelir.

Bu şekilde transferi kapatırız. :)

Çevrimdışı Çağrı

Benim Şenol Güneş'in geleceğini düşünmemdeki bir başka sebep Belluschi.

Tüm oyuncular kaos yarattı ama bu adam hiç konuşulmadan serbest kaldı ve hiçbir kulüple adı geçmedi.

Muhtemelen Şenol Güneş bekletiyor Beşiktaş için.

Gelirse bir Ahmed Hassan etkisi bekliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar ikili tartışmalar ve özellikle küfür yasak bu forumun katı kuralıdır.

Çevrimdışı Giray Burak

Winner geyiği almış başını gidiyor .
Allah aşkına hamzaoğlu çokmu winner .baydı yeminle bu winner muhabbeti.
Türkiye de şampiyon olacaksan lobin olacak.o lobide parayla olur.yöneticiler takıma para vermesin .teşvik primi dağıtsın .yöneticiler her hafta durmadan hakemlere tff ye salvolasın ,,bakın nasıl şampiyon oluyoruz .Acı ama gerçek bu .

Çevrimdışı Çağrı

bak özellikle son söylediğin çok önemli @Çağrı , bu camianın kendine güveni kayboldu. taraftarından başkanına kadar herkese sirayet etmiş bir virüs. ayrıca camia bölük bölük olmuş, her bölüğün kendi hesabı var.

bu işler iki yönlüdür dostum; nasıl ki taraftar kararlı bir başkanı olduğunda güvenli hissederse aynı şekilde başkan da arkasında kenetlenmiş her şartta kendisiyle birlikte hareket edecek bir camia olduğunu bilirse o derece kendine güveni ve kararlılığı olur. şu an iki taraf için de maalesef bu durum söz konusu değil.

Abi çok haklısın.

Çarşının küçük bir kısmı bedava bilet olayı bittiği için baya bir rahatsızdı onlar zaten ayıklandı ayıklanacak.

Lakin başkan geldiğinde bu kadar bölünmüşlük yoktu. Biraz da demeçleriyle başkan taraftarı böldü. Ve ısrarla kenetleyecek cümleler sarfetmiyor.

Çıkar kosununda kesinlikle haklısın bal tutan parmağını yalamaya çalışıyor.

Biz hep bundan kaybettik zaten büyümeye çalışan küçük adamlar yönetmeye çalıştı bu kulübü. Kulübün adını değil kendi adını büyütmek için geldiler Demirören gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bu arada bakıyorumda herkes artık sinirlenmeye baslıyor
ben acıkcası kaosun devam etmesini istiyorum stadyuma geçildiğinde gmörücem ben insanları farkında değiller ama oradaki baskıyı daha hiçbiri hissetmedi bu yonetimden
işte esas onu gorduklerinde ne yapıcaklar
alıstılar tabi topluluk oalrak bizi görmemeye
bizi hafife alıyorlar sonra bunu iliklerine kadar yasatacaz..biz kendimiz için kenetlenelim kişilere değil

sağlamnda düşünülüyormus bu arada
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 15:24:46 Çağrı ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

ben acıkcası kaosun devam etmesini istiyorum stadyuma geçildiğinde gmörücem ben insanları farkında değiller ama oradaki baskıyı daha hiçbiri hissetmedi bu yonetimden
bizi hafife alıyorlar sonra bunu iliklerine kadar yasatacaz..biz kendimiz için kenetlenelim kişilere değil

Hahahaha benzetme yaptığı yere bak ya adamsın :Ddd
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 15:25:09 Çağrı ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nasıl bir baskı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Nasıl bir baskı ?

her maçta Yönetim gitsin﹗ sesleri, tansiyon yüksekliğinden sahaya atlayışlar:D ve kenetlenen taraftarın klüp binasına yürüyüşler düzenlemesi
farkında değiler suan tadilatta taraftarın bulusacagı yer ve  daha iyi bir seviye ile buraya gecilecek daha agır ve daha derin eleştiriler gelecek
yani para versende susmucaklar var o sebeble işleri cok ama cok zor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

her maçta Yönetim gitsin﹗ sesleri, tansiyon yüksekliğinden sahaya atlayışlar:D ve kenetlenen taraftarın klüp binasına yürüyüşler düzenlemesi
farkında değiler suan tadilatta taraftarın bulusacagı yer ve  daha iyi bir seviye ile buraya gecilecek daha agır ve daha derin eleştiriler gelecek

Sen de Necmi gibi noktasız virgülsüz yazdığın için ben yönetim taraftara baskı yapacak diye anlamıştım  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mert_

ne kendin için ne de kişiler için sadece Beşiktaş için kenetleneceksin @ozan062 ama senden bunu anlamanı beklemeyi çok önce bıraktım ben :)

hem statta olacaklarla ilgili söylediklerin hem de camianın halini ortaya koyması bakımından :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi kere öyle "holiganlar" girecekse yapılmasın, bugün durdursunlar o stadı :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raif

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 22:37:33 spiele ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben olacağı söylüyorum abi kendimi kandıra kandıra kanser oldum durum bu koskoca kulüp bu beceriksizlerin elinde saçma sapan yönetiliyor. Her birinin egoları tavan yapmış birbirlerine savaş açmış adamlar hiç kimse kusura bakmasın ama bu hikayenin sonu Yd'den daha beter olacak.

devamli ayni seyleri yaziyorsunuz. bu tür konusmalar hic saglikli degil.

Konulari teker teker derinlestirerek ölcüp tartmak ve ona göre elestirmek lazim. kimse Yönetim hata yapmadi ya da yapmiyor demiyor. fakat hata yapmak bu isin dogasinda var.

siz hic hata yapmiyormusunuz ?