2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851430 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

:D bende istemiyorumki fakat biz kısa sureli basarı istiyorsak bunu yapar en azından buna en yakın kişi türkiyede terimden sonra bu adamdır üçüncüsüde ersundur dorduncusu saglamdır belki 5ci 6cı senol hocadır benim gözümde

adam kariyerinde onlarca kez avrupa maçı yonetmiş ama senol efendi ne kadar maç yonetmiş bide onu kıyaslasan diyorum:))
biraz daha genis bakın,, senol son senelerde avrupada var denizli eskiden avrupada vardı biz biliyorsunuz eskiden cok daha beter sonuclar alıyorduk dısarıda
simdi daha iyiyiz ama onun sebebi senol değil paradır...
Şimdi sen geniş mi bakmış oldun abi :D

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa'ya kim 5 milyon euro verir birde 5 milyon bonservis bedeli belirlemişler bir de adam akıllı yönetici yok şu kulüpte şu adamı başımıza bela ettiler ama Mustafa formaya kan döktü kesinlikle satılmamalı.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Hadi Pektemek utandır şu forumu  :D İyi ki sizden yönetici falan olmuyor. Adamı bedavaya göndereceksiniz  :alala:

yetmeezz tolgayıda yanında paket yapalım hatta ileri gideyim maasını bile biz ödiyelim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

portodan quinteroyu alsak nasıl olur ya da alabilir miyiz ?

Çevrimiçi Samet Ç

Hadi Pektemek utandır şu forumu  :D İyi ki sizden yönetici falan olmuyor. Adamı bedavaya göndereceksiniz  :alala:
Gitsin de nereye gidecekse uçak bileti benden.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

portodan quinteroyu alsak nasıl olur ya da alabilir miyiz ?
:tabe: portoda bizi bekliyordu gelsinler Quintero'yu satalım diye. :D 25-30 milyon var mı ?

Çevrimdışı Anıl

Avrupada 0 cekmis adami avrupada basari diye yaziyorlar.daha neler gorecez bu gozlerle :)
Gözlerim kanadı :D :D

Çevrimdışı Deniz

Bedavaya gondermem.200.000€ cep harcligi verir gonderirim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

cidden kötü değil makul transfer soldan sağdan bayağı deliniyoduk bu adam çok kaliteli olmamakla beraber standartı var atiba gibi düşünebiliriz kötü değil
3 kulvarda oynayacaksın sağlam oyuncun olmalı...! gördük serdarı makul olan oyuncu ama saç baş yoldurdu...
makul olan anadolu yıldızlarını alalım makul diyelim...

Çevrimdışı Anıl

Gignac Gs için İstanbul'a gelmiş :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yetmeezz tolgayıda yanında paket yapalım hatta ileri gideyim maasını bile biz ödiyelim:)

Tamam da tüm takım kötü iken fatura neden bunlara çıkarılıyor. Semih Şentürk'ün bu yaşında bile oynadığı şu ligde Pektemek'i bedavaya göndermek de nedir. Ayrıca nasıl oluyor da Olcay'a sataşmadınız hala  :alala: Hani şu gollerinı attıktan sonra eliyle kalp işareti yapan, tamamına yakın gollerini tek vuruşla yapan, 2 sezona yakın ilk onbirde sahaya çıkan Olcay  :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

:s20: :s20: :s20:  Bizde Babel bekliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gelmeyeydi iyidi iş yapar bayağı :)

Çevrimdışı Çağrı

Töreyi omu buldu :D muazam iş yapmış töreyi tanımayan kimsemi var :bandit:
içine ettikleri anlaşmada neler vardı bilmek lazım birde bunu önder özenmi yaptı futbol drektöründe öyle bir yetki olmaz yönetim kararıdır bu tip işler.
scout ekibi ondan öncede vardı ve şu ana kadar iki oyuncu verdi biri pedro diğeri milosevic kesin bildiğim iki oyuncudada önder özenlik bir şey yok Tolgay transferide olabilir ama kesin bilmiyorum onu scoutmu buldu. Scoutun önder özenle bir alakası yok bunu yakinen biliyorum
analizci falan ne katkı gördük öyle şeylerin varlığından bile haberim yok
Botafogo bak sen gene yönetim suçlu
keşke o kadar engel olabiliyordu eneramo sezer dany transferlerininde önüne geçseydi ilginç alınmışa bir şey söyleyince hemen yönetime atıyorsunuz alınmamış vay önder özen kurtardı nerden biliyorsun @Çağrı
bu söylediklerinin hiç biri onunla ilgili olduğunu sanmıyorum kaldıki birine o kadar maaş ödüyorsan koltuğu ısıtsın diye ödemiyorsun yapmak zorunda ama bu gün gelinen nokta şu önder özen eneramoyu almıştır sezeri almıştır dany i almıştır törenin bonservisini bu sene aldık
bir geçen seneki transferlere bakın birde bu senekilere önder özen başarısını görürsünüz bir tapon daha alacaktıda yönetim ağır ol yeter bu kadar dedi
futbol direktörünün gerekliliği üzerinden gidecekseniz konuşalım çok önemli bir konu kesinlikle olması gerekir ama önder şöyle böyle diyecekseniz orda durun adam balon siz şişirdikçe büyüyor bir iğnelik işi var :D patlar bu sene kasımpaşada
bir sürü şey konuştu sizinle birlikte bende dinledim ama uygulama yok bir sene koca bir sene kulüpte tek bir iz bile bırakmadı
işin ilgincide o kadar transfer içinde bir tek Töreyi cımbızla çekiyorsunuz Töre onun eseri ama diğerleri değil  :D  neden çünkü diğerleri fos çıktı ama tutsaydı eminim bu gün o almadı dediğiniz oyuncular için Önder özeni alkışlıyor olurdunuz. Bence kendinize bir kahraman yaratma derdindesiniz mesela ben devre arasında Bilici eleştirirken burda bir tek @ZEKI  benimle aynı fikirdeydi hepiniz Bilici savunuyordunuz Önder Özen istifa etmemiş olsaydı bu gün eminim onun arkasındanda tef çalıyor olurdunuz
ama tolgayı Ba yı  Sosayı transfer etti büyük iş yaptı derdiniz biz gene yok yönetim yaptı derdik siz yok o yaptı derdiniz iyi çıktılar ya :D

E @Necmi abi ama sna göre iyi olan hiçbir şeyde yok yetkisi kötü olan her şeyde yetkisi var kullansaydı olur mu böyle şey :D

Pilot kulüp bulma ayarlama anlaşma yapma tamamı sportif direktörün insiyatifinde olan şeyler adam Belçika'da kamp kurdu Brezilya'ya 3 kez gitti geldi bu iki takımla anlaşmak için.

Özen ile yollar ayrıldığında Belçika kulübü resmi açıklama yaptı anlaşmayı tamamlamıyor Beşikaş yönetimi istifa eden sportif direktörlerine teşekkür ederiz her şey için diye.

Transfer konusunda evet Töre'yi Özen bulmadı ama Töre'yi Özen getirdi. Yerine Olcan alınmaya çalışıldı Özen tutturdu Töre olacak  illa diye Çebi Olcan'ı kapıp getiridyordu nasıl unutursun bunu?

Scout ekibi yoktu demiyorum ben ama sen Fikret Demirer'in isminin  scout ekibinin daha önce bu kadar telafuz edildiğini hatırlıyor musun? Bunları heo Özen ön plana çıkardı. Gönüllü scoutları kurmak için 2 haftasını verdi adam.

Yabancı kuralı bitmiş filan değildi. Yabancı kuralı kademeli olarak 5+3'ten 5+0'a kadar 3 senede inmeye devam edecekti yoksa adam aptal mı Ospina varken Tolga'yı alsın.

Yönetim lobiye dayanamadı tamam açın dedi açılacak olsa aptal mıyız Kerim'e 3 milyon euro verelim bunlar hep yönetimin iradesini koyup hayır kardeşim ben kendimi planladım izin vermiyorum diyememesinden oldu.

Neden diyemedi? Çünkü TFF'den devamlı geleceğe dönük ödeme alıyoruz bunu kesmekle tehdit ettiler biz de bir güzel kabul ettik.

Ben kahraman yaratmaya çalışlmıyorum ben sadece adam varken bir planlama vardı diyorum şuan sadece anı kurtarmaya çalışan bir yönetim var. Geleceğe yönelik tesisleşme dışında hiçbir proje yok.

Yabancı kuralık bir pilot takımımız yok. Geliştirmeye devam edilen bir scouting sistemimiz yok. Nereye ne alınması gerektiğini bilen Avrupa futbol piyasasındaki oyuncuları bilen bir adam yok.

Pektemeklerle Ersanlarla fahiş paralara sözleşme imzalayan biri yönetiyor kulübü ki o kişi kim bilmiyorum. Ama Sezer'i getiren kişi olduğunu tahmin ediyorum. Zira Sezer'i Ercan Saatçi'nin ricasıyla kimin aldığını da yazmaya gerek yok sanırım.

Böyle amatörlük olmaz. Bunlar bu kadar büyük kulüp için çok fazla şeyler. Aynı kişi yani Fikret Orman ne olsa Sosa var diyim Danny'i almıyoruz diyor ama televizyonda ben futboldan anlamam karışmam diyebiliyor.

[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 12:35:46 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gignac gs ye imza atabilir haftaya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

:s20: :s20: :s20:  Bizde Babel bekliyoruz  :bandit:

neymiş efendim bizim şartlarımız anca babele yetermiş
onun için scout sistemi var zaten...

Çevrimdışı Çağrı

Gignac gs ye imza atabilir haftaya

Zambrano'yu alamazlar demiştim Gignac'ı da alamazlar.

3.5 milyon euro yıllık 2 milyon euro imza parası önerdi Cska Moskova.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Scout sistemi var da yönetim bildiğini okuyor abi yoksa bu scoutlar sezeri enaramoyu önermedi veya önder özen önermedi herhalde. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

almasınlar alırlarsa pek iyi olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Gs yıllık 2.8 milyon 2 milyon imza parası maç başı 30 bin euro önermiş diyorlar gs ye yakın kişiler

Çevrimdışı Deniz

Scoutlarin ne sucu var.scout fusch diyor danny diyor adamlarin vizyonu maksimum tosice babele yetiyor.o yuzden de millet buna razi oluyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs yıllık 2.8 milyon 2 milyon imza parası maç başı 30 bin euro önermiş diyorlar gs ye yakın kişiler
oha çok bayağı sezonda 30 maç oynasa 3.7 m euro ve 2 m euro imza parası bayağı fazla olmus

Çevrimdışı Çağrı

Ellerinde 42 tane oyuncu var hepsi geri dönecek bu hamlelere girip de Uefa nasıl kısıtlama getirmez anlamak mümkün değil bizim harcadığımızın iki katını zaten hali hazırda veriyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yine on bir yapayım gittikçe kötüleşiyor bu benim on birler

Tolga - Glen Johnson - Pedro - Kaboul - Motta - Tolgay - Atiba - Töre - Babel - Sosa - Demba  :D

Çevrimdışı ozan062

Scout sistemi var da yönetim bildiğini okuyor abi yoksa bu scoutlar sezeri enaramoyu önermedi veya önder özen önermedi herhalde. :D

Scoutlarin ne sucu var.scout fusch diyor danny diyor adamlarin vizyonu maksimum tosice babele yetiyor.o yuzden de millet buna razi oluyor.

olurmu o zaman istifa etsinler ne diye duruyorlar orda olurmu oyle sey:)
baskan onlar oneriyor biz alıyoruz diyor
calısanlar aynı fikirdedeğilse istifa etsin bu kadar basit:) aynı onder gibi işimi yapamıyorum desinler demec versinler
yani kısacası kendileri hedef tahtası olmasın