Töreyi omu buldu
muazam iş yapmış töreyi tanımayan kimsemi var 
içine ettikleri anlaşmada neler vardı bilmek lazım birde bunu önder özenmi yaptı futbol drektöründe öyle bir yetki olmaz yönetim kararıdır bu tip işler.
scout ekibi ondan öncede vardı ve şu ana kadar iki oyuncu verdi biri pedro diğeri milosevic kesin bildiğim iki oyuncudada önder özenlik bir şey yok Tolgay transferide olabilir ama kesin bilmiyorum onu scoutmu buldu. Scoutun önder özenle bir alakası yok bunu yakinen biliyorum
analizci falan ne katkı gördük öyle şeylerin varlığından bile haberim yok
Botafogo bak sen gene yönetim suçlu
keşke o kadar engel olabiliyordu eneramo sezer dany transferlerininde önüne geçseydi ilginç alınmışa bir şey söyleyince hemen yönetime atıyorsunuz alınmamış vay önder özen kurtardı nerden biliyorsun @Çağrı
bu söylediklerinin hiç biri onunla ilgili olduğunu sanmıyorum kaldıki birine o kadar maaş ödüyorsan koltuğu ısıtsın diye ödemiyorsun yapmak zorunda ama bu gün gelinen nokta şu önder özen eneramoyu almıştır sezeri almıştır dany i almıştır törenin bonservisini bu sene aldık
bir geçen seneki transferlere bakın birde bu senekilere önder özen başarısını görürsünüz bir tapon daha alacaktıda yönetim ağır ol yeter bu kadar dedi
futbol direktörünün gerekliliği üzerinden gidecekseniz konuşalım çok önemli bir konu kesinlikle olması gerekir ama önder şöyle böyle diyecekseniz orda durun adam balon siz şişirdikçe büyüyor bir iğnelik işi var
patlar bu sene kasımpaşada
bir sürü şey konuştu sizinle birlikte bende dinledim ama uygulama yok bir sene koca bir sene kulüpte tek bir iz bile bırakmadı
işin ilgincide o kadar transfer içinde bir tek Töreyi cımbızla çekiyorsunuz Töre onun eseri ama diğerleri değil
neden çünkü diğerleri fos çıktı ama tutsaydı eminim bu gün o almadı dediğiniz oyuncular için Önder özeni alkışlıyor olurdunuz. Bence kendinize bir kahraman yaratma derdindesiniz mesela ben devre arasında Bilici eleştirirken burda bir tek @ZEKI benimle aynı fikirdeydi hepiniz Bilici savunuyordunuz Önder Özen istifa etmemiş olsaydı bu gün eminim onun arkasındanda tef çalıyor olurdunuz
ama tolgayı Ba yı Sosayı transfer etti büyük iş yaptı derdiniz biz gene yok yönetim yaptı derdik siz yok o yaptı derdiniz iyi çıktılar ya 
E
@Necmi abi ama sna göre iyi olan hiçbir şeyde yok yetkisi kötü olan her şeyde yetkisi var kullansaydı olur mu böyle şey

Pilot kulüp bulma ayarlama anlaşma yapma tamamı sportif direktörün insiyatifinde olan şeyler adam Belçika'da kamp kurdu Brezilya'ya 3 kez gitti geldi bu iki takımla anlaşmak için.
Özen ile yollar ayrıldığında Belçika kulübü resmi açıklama yaptı anlaşmayı tamamlamıyor Beşikaş yönetimi istifa eden sportif direktörlerine teşekkür ederiz her şey için diye.
Transfer konusunda evet Töre'yi Özen bulmadı ama Töre'yi Özen getirdi. Yerine Olcan alınmaya çalışıldı Özen tutturdu Töre olacak illa diye Çebi Olcan'ı kapıp getiridyordu nasıl unutursun bunu?
Scout ekibi yoktu demiyorum ben ama sen Fikret Demirer'in isminin scout ekibinin daha önce bu kadar telafuz edildiğini hatırlıyor musun? Bunları heo Özen ön plana çıkardı. Gönüllü scoutları kurmak için 2 haftasını verdi adam.
Yabancı kuralı bitmiş filan değildi. Yabancı kuralı kademeli olarak 5+3'ten 5+0'a kadar 3 senede inmeye devam edecekti yoksa adam aptal mı Ospina varken Tolga'yı alsın.
Yönetim lobiye dayanamadı tamam açın dedi açılacak olsa aptal mıyız Kerim'e 3 milyon euro verelim bunlar hep yönetimin iradesini koyup hayır kardeşim ben kendimi planladım izin vermiyorum diyememesinden oldu.
Neden diyemedi? Çünkü TFF'den devamlı geleceğe dönük ödeme alıyoruz bunu kesmekle tehdit ettiler biz de bir güzel kabul ettik.
Ben kahraman yaratmaya çalışlmıyorum ben sadece adam varken bir planlama vardı diyorum şuan sadece anı kurtarmaya çalışan bir yönetim var. Geleceğe yönelik tesisleşme dışında hiçbir proje yok.
Yabancı kuralık bir pilot takımımız yok. Geliştirmeye devam edilen bir scouting sistemimiz yok. Nereye ne alınması gerektiğini bilen Avrupa futbol piyasasındaki oyuncuları bilen bir adam yok.
Pektemeklerle Ersanlarla fahiş paralara sözleşme imzalayan biri yönetiyor kulübü ki o kişi kim bilmiyorum. Ama Sezer'i getiren kişi olduğunu tahmin ediyorum. Zira Sezer'i Ercan Saatçi'nin ricasıyla kimin aldığını da yazmaya gerek yok sanırım.
Böyle amatörlük olmaz. Bunlar bu kadar büyük kulüp için çok fazla şeyler. Aynı kişi yani Fikret Orman ne olsa Sosa var diyim Danny'i almıyoruz diyor ama televizyonda ben futboldan anlamam karışmam diyebiliyor.