2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854672 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Olcay'ı sağ bekte de düşünebiliriz.  :icool:
Bu gidişte Pektemek sağ bek oynayacak :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

babel transfer edilirse tam bir transfer rezaletidir söylüyorum  :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Bu arada Olcay'ı sağ bekte de düşünebiliriz.  :icool:

sağ beke adam almazlarsa artık yuh yani bi zahmet alsınlar yoksa burda konuşulacakları hayal edebiliyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

babel transfer edilirse tam bir transfer rezaletidir söylüyorum  :bandit:
yok edilmeyecek açıklama geldi kulupten haberler asılsızdır dendi sadece gırgır geçiyoruz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

1.kasımpaşa gibi bi takımda oynuyo babel, kendinin yarattığı şans ve gol sayısı elbetteki fazla olabilir çünkü Beşiktaş takımında gol atan çok daha güçlü oyuncular var olcay dışında
2.toplam şut sayısının hiçbir önemi yok nerdeyse, isabetli şutun önemi var
3.babel de en ufak gaza gelme olayı yok, 0 hırs
4.büyük maçların oyuncusu mu emin değilim....
Kasımpaşa'da hırslı oyuncu yok zaten.Bizde farklı oynar.Adam Liverpool'da Ajax'ta oynamış büyük maçların kralını görmüş bu konuda zerre sıkıntı olmaz.Zaten bizim mevcut kadroya göre kaliteli oyuncu ona da diyecek bir şey yok.

Tek handikapı disiplinsiz olması.Yani Şenol Hoca böyle oyuncuların gözünün yaşına bakmaz kadro dışı bırakır.Buna Töre,Oğuzhan falan dahil.Şenol Güneş gelirse Babel'i büyük ihtimal istemez diye düşünüyorum

Çevrimdışı atalay

Yeni Free listesi

Seç, beğen, al

Serkan Kırıntılı, Giray Kaçar, Sabri Sarıoğlu, Kadir Bekmezci, Tuncay Şanlı

Var mı içinize sinmeyen?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yeni Free listesi

Seç, beğen, al

Var mı içinize sinmeyen?
O değil de Sabri'yi alırlarsa şaşırmam.2 yıllık falan imzalatırlar.Kramponlarını alıp ümraniyeye gelecek...

Çevrimdışı murat_

Hiçbirini Önder Özenin aldırdığına inanmıyorum.Eneramo belki Bilictir.Sezer malum zaten.Toramanı da gönderen Bilic-Özen. Gerçi boşa konuşuyoruz.Bu sene yaptıkları transferlerden anlarız hangi transferi Önder Hoca yapmış hangisini yönetim :D
bir dipnot onder ozen gittikten sonra tolgay demba sosa alindi  :ishock: :money:

Çevrimiçi mayguntr

bir dipnot onder ozen gittikten sonra tolgay demba sosa alindi  :ishock: :money:
Devre arasında bizi şampiyon yapacak Sağ Bek'i de alamadılar  :bandit:

Çevrimdışı Onur Can

Takim zaten süper lig'in en iyi takimi. Sampiyon olmamamizin nedeni Muslera ve Sneijder'dir, ve o ayarda oyuncu alamayacagimiz belli. Bu iki oyuncu ne kadar daha sapkadan tavsan cikartabilirler ki? En iyi kadro ve kadro yapilanmasi açik ara bizde. Ilk onbirinde Hakan Balta'li, Sabri'li, Bruma'li Galatasaray mi, yoksa 30 yasini geçmisler için huzurevine dönmüs Fenerbahçe mi sampiyon olacak? Geçiniz bunlari, sizin korkunuz medyanin Ibrahimovic, Van Persie haberlerinden dolayi, fakat bunlar her sene var. Yalan haberler. 30. haftaya kadar Besiktas ne kadar üstündü hatirlayin. Burada 'kaliteli transfer alinmazsa biteriz 6. oluruz' felan diyenler var, saçmalamamak gerek, su anda en büyük sampiyonluk adayi biziz. Yillardir hazirlanan kadro, bir de sampiyonluk yarisi tecrübesi edindi. Artik tamamen pistik sayilir.

Bu takim sanssizliklar olmasa ve tuhaf tuhaf puan kaybetmese ölüsü sampiyon olur. Bilic'in de gittigine göre artik Pektemek ve Necip de yok. Anadolu takimlarina karsi söyle ofansif oynamali aslinda (yapilacak transfereler hariç, yapilirsa daha da gücleniriz tabii):

Bol alternatifli, çok yaratici ve golü koklayan bir takim. Senol Günes'in ofansif oyununu da düsününce içim kipir kipir oluyor, bu sene çok saglam geliyoruz :icool:

Çevrimiçi Necmi

Şakasına da olsa doğru söyledin abi.Transferde ve diğer işlerde bir başarımız varsa bunun %90 ı Özen.Kötü işlerin yönetim olduğu zaten malum.
Önder Özenin iyi yaptığı işlerden bir tane örnek ver iki tane üç tane istemiyorum sadece bir tane örnek ver.Ama masal değil gerçekten delilli ispatlı aha bunu yapmıştır de. Peşin söyleyeyim bu forumda en az yirmi defa sordum bu soruyu bana bir kişi çıkıpta önder özen bunu yapmıştır diyemedi.
söyledikleri şunu yapacaktı yönetim engelledi tam bunu yapıyordu yönetim olmaz dedi. kem küm edip duruyorlar.
bende diyorumki Önder özen yazıyla sıfır rakamla 0 iş yapmıştır. hadi buyur aksini kanıtla. @Anıl
ha tabi o tanrı parçacığını göreceğiz kasımpaşada engin futbol bilgisiyle neler yapacak müthiş futbol bilgisiyle dany i transfer eder stopere.
parada var elinde sınırsız yetkide yapsın görelim

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özenin iyi yaptığı işlerden bir tane örnek ver iki tane üç tane istemiyorum sadece bir tane örnek ver.Ama masal değil gerçekten delilli ispatlı aha bunu yapmıştır de. Peşin söyleyeyim bu forumda en az yirmi defa sordum bu soruyu bana bir kişi çıkıpta önder özen bunu yapmıştır diyemedi.
söyledikleri şunu yapacaktı yönetim engelledi tam bunu yapıyordu yönetim olmaz dedi. kem küm edip duruyorlar.
bende diyorumki Önder özen yazıyla sıfır rakamla 0 iş yapmıştır. hadi buyur aksini kanıtla. @Anıl
ha tabi o tanrı parçacığını göreceğiz kasımpaşada engin futbol bilgisiyle neler yapacak müthiş futbol bilgisiyle dany i transfer eder stopere.
parada var elinde sınırsız yetkide yapsın görelim

Töre'nin transferi  :bandit:

Belçika'dan pilot takım ile anlaşılması  :bandit: ( TAMAMLANMIŞ ANLAŞMANIN İÇİNE ETTİLER )

Scout ekibinin yüzyıllar sonra değer görmesi  :bandit: 

Analizci, kaleci antrenörü gibi  üst düzey staff üyelerinin kadroya katılması ve profesyonelleşmesi  :bandit:

Brezilya'dan pilot takım için Botafogo ile anlaışlması  :bandit:  ( ADAM OLUP TAMAMLAMADILAR )

Olcan'ın, Ahmet İlhan'ın , Çamdal'ın alınmasının önüne geçmesi  :bandit:

Takımı tamamen yerli genç oyuncular üzerine yabancı kuralına göre inşa etti  :bandit: (ARKASINDA DURUP KURALIN DEĞİŞMESİNİ ÖNLEYEMEDİLER )

Bknz. Yabancı Kuralı olmasa kalemizi Ospina koruyordu prensip anlaşmasına varılmıştı sırf kural var diye Tolga'yı aldık.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 03:28:07 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Babelin şutlarının çoğu isabetli , Mesafe tanımaksızın çok sert vuruyor, Ya direkten donuyor ya kaleci kurtarıyor yada gol oluyor :D
Bak Kendin soyluyorsun kasımpaşada bunları yapıyor , Beşiktaş gibi buyuk takımda kim bilir neler yapar :ok: @idil
sende söylüyorsun işte kasımpaşada oynuyor peki Beşiktaşta o kadar şut atma imkanı bulacakmı Kasımpaşada uğradığından on kat daha fazla faule maruz kalır ve bunlar çalınmaz bile kasım paşaya karşı takımlar nisbeten açık oynarken Beşiktaşa karşı kapanacaklar yani aynı olmayan şartlarda değerlendirme yapmayalım böyle mukayese olmaz  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Necmi

Belçika'dan pilot takım ile anlaşılması  :bandit: ( TAMAMLANMIŞ ANLAŞMANIN İÇİNE ETTİLER )

Analizci, kaleci antrenörü gibi  üst düzey staff üyelerinin kadroya katılması ve profesyonelleşmesi  :bandit:

Brezilya'dan pilot takım için Botafogo ile anlaışlması  :bandit:  ( ADAM OLUP TAMAMLAMADILAR )

Töreyi omu buldu :D muazam iş yapmış töreyi tanımayan kimsemi var :bandit:
içine ettikleri anlaşmada neler vardı bilmek lazım birde bunu önder özenmi yaptı futbol drektöründe öyle bir yetki olmaz yönetim kararıdır bu tip işler.
scout ekibi ondan öncede vardı ve şu ana kadar iki oyuncu verdi biri pedro diğeri milosevic kesin bildiğim iki oyuncudada önder özenlik bir şey yok Tolgay transferide olabilir ama kesin bilmiyorum onu scoutmu buldu. Scoutun önder özenle bir alakası yok bunu yakinen biliyorum
analizci falan ne katkı gördük öyle şeylerin varlığından bile haberim yok
Botafogo bak sen gene yönetim suçlu
keşke o kadar engel olabiliyordu eneramo sezer dany transferlerininde önüne geçseydi ilginç alınmışa bir şey söyleyince hemen yönetime atıyorsunuz alınmamış vay önder özen kurtardı nerden biliyorsun @Çağrı
bu söylediklerinin hiç biri onunla ilgili olduğunu sanmıyorum kaldıki birine o kadar maaş ödüyorsan koltuğu ısıtsın diye ödemiyorsun yapmak zorunda ama bu gün gelinen nokta şu önder özen eneramoyu almıştır sezeri almıştır dany i almıştır törenin bonservisini bu sene aldık
bir geçen seneki transferlere bakın birde bu senekilere önder özen başarısını görürsünüz bir tapon daha alacaktıda yönetim ağır ol yeter bu kadar dedi
futbol direktörünün gerekliliği üzerinden gidecekseniz konuşalım çok önemli bir konu kesinlikle olması gerekir ama önder şöyle böyle diyecekseniz orda durun adam balon siz şişirdikçe büyüyor bir iğnelik işi var :D patlar bu sene kasımpaşada
bir sürü şey konuştu sizinle birlikte bende dinledim ama uygulama yok bir sene koca bir sene kulüpte tek bir iz bile bırakmadı
işin ilgincide o kadar transfer içinde bir tek Töreyi cımbızla çekiyorsunuz Töre onun eseri ama diğerleri değil  :D  neden çünkü diğerleri fos çıktı ama tutsaydı eminim bu gün o almadı dediğiniz oyuncular için Önder özeni alkışlıyor olurdunuz. Bence kendinize bir kahraman yaratma derdindesiniz mesela ben devre arasında Bilici eleştirirken burda bir tek @ZEKI  benimle aynı fikirdeydi hepiniz Bilici savunuyordunuz Önder Özen istifa etmemiş olsaydı bu gün eminim onun arkasındanda tef çalıyor olurdunuz
ama tolgayı Ba yı  Sosayı transfer etti büyük iş yaptı derdiniz biz gene yok yönetim yaptı derdik siz yok o yaptı derdiniz iyi çıktılar ya :D

Çevrimiçi Necmi

Takımı tamamen yerli genç oyuncular üzerine yabancı kuralına göre inşa etti  :bandit: (ARKASINDA DURUP KURALIN DEĞİŞMESİNİ ÖNLEYEMEDİLER )

Bknz. Yabancı Kuralı olmasa kalemizi Ospina koruyordu prensip anlaşmasına varılmıştı sırf kural var diye Tolga'yı aldık.
parça parça yazma bir kerede yaz
yabancı kuralı alındı ve alınan kural sonuna kadar uygulandı sonrasında alınacak bir karara müdahale hakkın yok ilk alınan kural değişmiş olsaydı müdahale ederlerdi zaten ettilerde iki senelik bir karardı uygulandı bitti sonra yeni kural alındı yani itiraz etmeye hakkın yok Arkasında duramazsın mümkün olmayan bir şey bu TFF kararını engelleyemezsin ancak alınmış bir kararı uygulamadan çıkarırlarsa engel olma şansın var ama burda aldıkları kararı sonuna kadar uyguladılar süre dolunca yeni karar aldılar. Takımı tamamen yerliye göre inşaa etmesi hataydı sokaktan bir çocuk çevirsen o kararın öyle kalmayacağını söylerdi Engin futbol bilgisi ve tecrübesiyle bunu göremedimi bunu eminim sen görmüşsündür. Rakiplerimiz tınmıyor bile kararı sen kadronu yerlileştiriyorsun
ospina gibi bir kaleciyi alacaksam mottoyu almam oraya bir yerli monte ederim sanki yıldız aldılarda sol bek motto ayarında bir yerli bulurdun illaki şimdi bumu futbol bilgisi ospinayıda o buldu deme sakın bu kadarı bana fazla gelir :D yıllardır hayalini kurarım daha öncede almayı denedik alamadık. @Çağrı

Çevrimdışı Aykutt

olcay vs babel

Babel fark atmış.Olcay ile kıyaslamak ayıp olur demiş Deniz burada :lol:

Çevrimdışı Tolga

Türkiye'nin gündemindeki Mircea Lucescu, Fanatik Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Türkiye'yi seviyorum" mesajı verdi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüğünü açıkladı.

‘Ormandaki sahada idman yaptık’

Hocam öncelikle merhaba. Kulüp olarak durumunuz içaçıcı görünmüyor. Bu sene Shakhtar eski gücünde değil mi? Ukrayna’daki karışıklığın bunda payı büyük olmalı?

Biliyorsunuz, bir iç savaş var. Evimizde değiliz uzun zamandır. Takımım ve ben bir senedir otelde yaşıyoruz. İnsanın aklını zorlayacak şartlar içindeyiz. Kiev’de ormanda kendimize bir saha bulduk. Orada çalışıyoruz. Görseniz çok şaşırırsınız. Dünyanın en güzel, en modern stadı olan Dombass Arena’dan yoksunuz. Sürekli seyahat ediyoruz. Bu sezon tam 52 kez uçağa bindiğimizi biliyor musun?

‘Ukrayna’da düşman gibi görülüyoruz’

Durumunuz Beşiktaş’ın geçen sezon yaşadıklarını anımsatıyor..

Evet biraz öyle ama bizimki çok daha sıkıntılı. Beşiktaş gibi büyük takımlar, Türkiye’nin, hatta Avrupa’nın neresine giderse bir taraftar topluluğu onu destekler. Ancak Shakhtar Donetsk olarak biz Ukrayna’da düşman olarak görülüyoruz. Ayrılıkçı diyorlar, terörist diyorlar. Hak etmediğimiz yakıştırmalarla karşı karşıyayız. Ve bu tablo içinde futbol oynamaya, başarılı olmaya çalışıyoruz. Shakhtar, Zorya, Metalurg Donetsk, Chernomorets, Olimpik Donetsk, İlichivets. Hepimiz iç saha maçlarımızı Kiev’de oynadık. Dinamo Kiev şampiyon oldu ama maçlarının yüzde 80’ini evinde oynadı!

‘Savaşarak takımı bir arada tuttum’

Bu tablonun sizi zorladığı ve bırakacağınız söyleniyor?

Kontratım bitmesine rağmen geçen sene uzattım. O imza, şartlar ne olursa olsun kaçmayacağımı göstermek içindi. Futbolcularımın şehri terk etmesini önlemek, takımı bir arada tutmak için yaptığım bir başkaldırıydı. Çok spektaküler oyuncuları alıp müthiş bir takım oluşturduk. Yatırım yaptık, bunun çöpe gitmesine izin veremezdim, veremem. Dombass Arena’da 50 bin kişinin desteğiyle oynadıklarında kendilerini çok iyi hissediyorlardı. Donetsk sakin ve huzur dolu bir şehirdi. Malum olaylar başlayınca özellikle Brezilyalı oyuncular gitmek istedi. Bir gece yarısı saat 02:00’de ünlü bir menacerlik şirketi 12 oyuncumu bedelsiz almaya kalktı. Hatırlarsınız, Brezilyalı oyuncularım kaçtı ve Süper Kupa maçına rezerv takımla çıktım. Savaştım ve takımı bir arada tuttum. Brezilyalılar imza attığımı görünce geri döndü. Biz de sonrasında Kiev’i üs olarak seçtik. Otel odasında kalıp hayatta kalmaya çalıştık. Adeta bir sığınmacı gibi yaşadık. Ama iyi iş yaptık takımımla. Onlarla gurur duyuyorum.

Peki ne yapacaksınız bundan sonra?

Bir yılım daha var. Başkana sözüm var. Ben kaçmam. Juande Ramos olaylar çıkar çıkmaz gitti ama ben dimdik ayakta durdum. Ben profesyonelliğimi değil, bu kez karakterimi ortaya koydum. Kaçmak çok kolaydı. Başkan Akhmedov’la bir durum değerlendirmesi yapacağız tabii ki. Futbolda neler olacağını kestiremezsiniz.

Ukrayna’da arazi yatırımlarımız olduğu için Shakhtar’ı bırakamadığınız söyleniyor?

Gülüyorum tüm bunlara. Ne arazisi. Türkiye’de yazılıp çizilince Romanya’da da çıktı bunlar. Hükümet yabancıya toprak satmıyor ki! Bunlar tamamen spekülasyon. Benim burada 8 senem geçti. Kolay mı öyle bırakıp gitmek! Bu kulübü bu şartlarda bırakıp gidemem.

Kiev’e penaltılarla kaybettikleri maç sonrası yine karşılaşıyoruz. Sohbetten sonra Lucescu’ya fotoğrafını çekmek için atkıyı veriyorum. Bu isteğime cevabı, “Sen de yanıma gel. Shakhtar aktısıyla birlikte poz verelim” oluyor. Sonunda ortaya bu fotoğraf çıkıyor.

Şampiyon yaptım haksızlığa uğradım

“Türkiye’de şampiyon yaptığım iki kulüp tarafından haksızlığa uğradım. Buna rağmen onları seviyorum. Türkiye, kalbimde güzel anılarla hatırladığım bir ülke”

Türkiye’de son dönemde adınızı daha fazla anmaya başladık. Fenerbahçe ve Beşiktaş’la isminiz geçiyor?

Türkiye’ye müthiş bir sevgim ve sempatim var. Şampiyon yaptığım iki kulüp tarafından haksızlığa uğramama rağmen onları seviyorum. Fenerbahçe ile görüştüm, evet. Ama yeni değil. Shakhtar ile Kadıköy’de UEFA Kupası’nı kazandığımız maçın ardından sayın Aziz Yıldırım ile görüştüm ama çok geçti.

Türkiye’de sürekli aranan adamsınız? Neden hep siz?

Taraftarlar beni seviyor. İkincisi, Mircea Lucescu ismi iyi bir isim. Beraberinde iddiayı ve başarıyı getirir. İddia ve başarı da sponsorları ve bilet satışlarını olumlu etkiler. Ukrayna’da tam 23 kupa kazandım. Kulübüyle aşık olan insanlarla çalışmayı severim. Bizim başkanımız Rinat Akhmedov gibi. Beni buraya getirirken ki tavrı, bana davranışları ve sunduğu imkanlar... Kısa dönemli projeler bana göre değil. Bakın; Brescia’da 5 yıl kaldım. Kulübü, başkanı, taraftarı sevdim. Dinamo Bükreş’te de öyle. Gezinen bir adam olmadım. Shakhtar’da 11 yıldır görev yapıyorum.

Başarıya hâlâ açım

Sorumuzu tekrar soralım, Fikret Orman’la görüştünüz mü?

Evet, görüştük, konuştuk, tartıştık. Başkanı severim ve ona saygı duyarım. Ama yazdığınız gibi ortada ne atılan bir imza var, ne de verilmiş bir söz. Daha fazla ayrıntı istemeyin lütfen.

Peki kariyerinizle ilgili planlarınız nedir? Türkiye’ye yolunuz hiç mi düşmeyecek?

Bilmiyorum. Ne kadar daha böyle sağlıklı olacağıma bağlı. Başarıya hâlâ açım. Futbola olan tutkum devam ettiği sürece sahalarda olacağım. Futbolda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Göreceğiz. Türkiye’yi, çok seviyorum. Kalbimde her zaman güzel anılarla hatırladığım bir ülke.

Haber Kaynağı: Fanatik
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

alın size gunun en güzel roportajından bir kısım
bunu diyen kişi ahmet nur çebi

"Vizyon sahibi olmalı, iyi ilişkiler kurabilmeli, oyunu okuyacak, derbi kazandıracak, Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtacak, uluslararası başarıları hedefleyecek ve buna ulaştıracak tecrübeli bir isim arıyoruz. "

simdi bu sizin senol gunesiniz besiktas ruhunu nasıl yansıtabilir sacmalık
uluslar arası basarıyı nasıl hedefleyebilr bu yasına gelmiş boluk parca birseyler yapmıs hatta yapamamıs
ulastıracak tecrübe işte buna gülerim kaç kere ve ne zaman sampiyon olmus sorusu sorarım
bide orda diyor derbi:) onada gülerim hiçbirini alamadı geçin son fener macını guldurmeyin adamı

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Şenol güneşin kariyerine bakın
http://www.transfermarkt.com.tr/senol-gunes/profil/trainer/2332
yaş 63 2 kupası var en yüksek maç bası ortalaması 1,92

Mustafa denizlinin kariyerine bakın
http://www.transfermarkt.com.tr/mustafa-denizli/profil/trainer/7875
yaş 65 7 kupaso var en yüksek maç bası ortalaması 1,88

bide denizliye yaslı derler öldü bitti derler daha beterini almaya calısıyoruz heyy sizler kendinize gelin

not: yine basladım ben:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

alın size gunun en güzel roportajından bir kısım
bunu diyen kişi ahmet nur çebi

"Vizyon sahibi olmalı, iyi ilişkiler kurabilmeli, oyunu okuyacak, derbi kazandıracak, Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtacak, uluslararası başarıları hedefleyecek ve buna ulaştıracak tecrübeli bir isim arıyoruz. "

simdi bu sizin senol gunesiniz besiktas ruhunu nasıl yansıtabilir sacmalık
uluslar arası basarıyı nasıl hedefleyebilr bu yasına gelmiş boluk parca birseyler yapmıs hatta yapamamıs
ulastıracak tecrübe işte buna gülerim kaç kere ve ne zaman sampiyon olmus sorusu sorarım
bide orda diyor derbi:) onada gülerim hiçbirini alamadı geçin son fener macını guldurmeyin adamı

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah Allah.. Bu gece suskunmuşsunuz ağalar :D

Günaydınlar olsun :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi ergin

Günaydın bugünkü hürriyetten 
Futbolcular istedi, rota Schaaf’a döndü
Siyah beyazlılar, Şenol Güneş’e alternatif olarak Thomas Schaaf’ı belirledi. Özellikle gurbetçi oyuncuların Alman hocadan yana tercih belirtmesi başkan Fikret Orman’ı harekete geçirdi. Schaaf, 15 yıl Bremen’i çalıştırdıktan sonra geçen sezon Frankfurt’a geçti.

TEKNİK direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta şimdi de gündemde Thomas Schaaf var. Yönetim kurulundan hoca konusunda görüşmeleri yapmak üzere tam yetki alan başkan Fikret Orman, Bundesliga’da Eintracht Frankfurt’u çalıştıran Thomas Schaaf’ı listesine aldı. Orman’ın Alman teknik adama yönelmesindeki en önemli neden takımdaki gurbetçi oyuncuların önerisi oldu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tosic Misic nedir ya allah allah gene başladık enteresan transferler yapmaya  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni Free listesi

Seç, beğen, al

Var mı içinize sinmeyen?

sinen var mı içine hepsini toplasan 1 topçu etmez :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosic Misic nedir ya allah allah gene başladık enteresan transferler yapmaya  :s20: :s20: :s20:
cidden kötü değil makul transfer soldan sağdan bayağı deliniyoduk bu adam çok kaliteli olmamakla beraber standartı var atiba gibi düşünebiliriz kötü değil