2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856477 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Anıl

Kaç para ulan Bi Rolando ???
Kaç para Ulan bi skrtel diyecektim de 10 milyonmuş :icool:
Rolando ne ya ölmüşte gömmeyi unutmuşlar. Elde çöp var diyoruz ama hala yeni çöpleri konuşuyoruz. Danny alamayan yönetim Skrtel mi alırmış. Birisini almadıysak kesin alamamışızdır bilinçli olarak almama seçeneği yok zaten dimi. Ayrıca Pedro gitmese bile %100 stoper alınacak Başkan kendisi açıkladı zaten. Gerçekten yanlış şeye odaklanıyoruz şuanda, asıl odaklanmamız gereken teknik direktör.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dedim ya almanyadan alacaksın şöyle alman sağlam bi adam tam panzer olacak mertezacker mesela :biggrinking:
Meryesacker Arsenalde dimi hala @Efe abi
Alabilir miyiz bilmem ama onunda bonservisi Pahalıdır baya :bawling:
Bu Arada Verder Bremenden bi Avusturyalıyşa anlaşmıştık hani Uzun boylu bişeydi ne oldu o :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Arada Verder Bremenden bi Avusturyalıyşa anlaşmıştık hani Uzun boylu bişeydi ne oldu o :alala:
o çöpten kurtulduk Watford'a gitti :D

Çevrimdışı talha

alın size stoper

Hatırlıyorum da zamanında bu adam için ne kavga kopmuştu. Taraftarın yarısı istemiyordu yaısı da takımın kaptanı diyip duruyordu. Uzatılmasın diye çok direndik ama uzattılar. :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş olmazsa olmaz diyen yoksa fiyatını indirmeyecekleri gökhan ile chelsea ilişkileri+aracılar sayesinde taksitle gelen ba mı?

Bonservisi de skrtele ödetir büyük yönetim belli olmaz.
Vay arkadaş adam almasan eleştiri, alsan alış şekline eleştiri. Valla çok bize Demba Ba, Sosa falan.

Çevrimdışı Kadir G.

Rolando ne ya ölmüşte gömmeyi unutmuşlar. Elde çöp var diyoruz ama hala yeni çöpleri konuşuyoruz. Danny alamayan yönetim Skrtel mi alırmış. Birisini almadıysak kesin alamamışızdır bilinçli olarak almama seçeneği yok zaten dimi. Ayrıca Pedro gitmese bile %100 stoper alınacak Başkan kendisi açıkladı zaten. Gerçekten yanlış şeye odaklanıyoruz şuanda, asıl odaklanmamız gereken teknik direktör.

Danny i bilinçli olarak almama seçeneğin var mı diye sorarlar adama.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Danny i bilinçli olarak almama seçeneğin var mı diye sorarlar adama.
Var diye cevap verirler o zaman

Çevrimdışı Kadir G.

Vay arkadaş adam almasan eleştiri, alsan alış şekline eleştiri. Valla çok bize Demba Ba, Sosa falan.

Sen onların başka şekilde gelebileceğini düşündüysen hayal kuruyorsun. 7.5 a gökhnı 12 ye ba yı alabilecek miydin?

Şu tavrı koymasaydı zor görürdü bu takım gökhanı.

Çevrimdışı talha

:D :D

Adama çöp diyorsunuz ama İngiltere Ligi'ne gitti hatırlatırım. Belki o kadar da çöp değildir. İsimlere çok takılmayın bence. :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Adama çöp diyorsunuz ama İngiltere Ligi'ne gitti hatırlatırım. Belki o kadar da çöp değildir. İsimlere çok takılmayın bence. :evillol:
çöp hacı o emin ol

Çevrimdışı Efe

işte oda olabilir kapandı gitti konu asıl ben onu işaret edecektim sonra daha tanımlı olsun diye mertezacker dedim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Var diye cevap verirler o zaman

Babeli alır oynatırsın güzel seçenek. Dafansa da skrtel hayali kurar milo beklersin. Geçen seneler de kimler beklendi en son sezer eneramolar geldi kimin paraları gitti taraftarın. Başkan cebinden mi ödüyor aldığı yetersizlere onu söyle.

Çevrimdışı Anıl

Sen onların başka şekilde gelebileceğini düşündüysen hayal kuruyorsun. 7.5 a gökhnı 12 ye ba yı alabilecek miydin?

Şu tavrı koymasaydı zor görürdü bu takım gökhanı.
Yav hayali mi kalmış ? İkisi de takımda şuan. 6 ya alıp 12 ye almadı diye yönetim mi eleştirilir ?

Çevrimdışı Fatih Berker

Daha boştaki Danny'i alamayanlar Arbeloa ve Skrtel'a teklif götürmeye cesaret edemez.

Çevrimdışı Türkay

Gelecek oyuncular için en doğru seçenek Şenol Güneş'i beklemek gibi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@anilt  herkes kendi kafasında ki adamlar alınsın istiyor  olmayıncada sallıyor :)

şu an yönetimin acilen şenol hoca ile imzalayıp daha sonra  elbet piyasada var olan stoper sağ bek  sol acık transferini halletmeleri gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Gelecek oyuncular için en doğru seçenek Şenol Güneş'i beklemek gibi.
o da gelemeyecek herkes Şenol bitti nasıl olsa havasında ama dediğim gibi ya Avcı gelecek ya da Rıza  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Yav hayali mi kalmış ? İkisi de takımda şuan. 6 ya alıp 12 ye almadı diye yönetim mi eleştirilir ?

Okuduğunu anladığına emin misin? Skrtelin nasıl hayal olmadığını açıkla bana ama ba yı gökhanı kullanarak açıkla. Onları araya sokan sensin.

Çevrimdışı Jukebox

Hala pedro franco iyi diyenler var :D tam bir cop kurtulmamiz gereken bir adam yedek bile olmamali.agir,pozisyon takibi yok ,ziplama kafa vurusu yok ceviklik sifir markaj yapamiyor,oyuna top sokamaz tecrube yok.e bu adam ne ise yariyor? Suan besiktasta performansi iyi bir stoper yok.daha iyi olabilecegine guvendigim ersan ve neler yapabilecegini bilmedigimiz milosevic var.atinc da gelisebilir potansiyel var.

Çevrimdışı Efe

o da gelemeyecek herkes Şenol bitti nasıl olsa havasında ama dediğim gibi ya Avcı gelecek ya da Rıza  :)
onlar geleceğine sergeni alsalardı daha iyiydi şenol hoca gelsin yoksa saçma birini getirecekler kafayı vur duvara sonra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Gelmese gelmez beyler milletin ğeşinden mi koşacağız. Sanki İngiltere'den teklif geldi adama o zaman gider İran'a. O kadar büyütmeyin şu adamları.

Çevrimdışı Anıl

Babeli alır oynatırsın güzel seçenek. Dafansa da skrtel hayali kurar milo beklersin. Geçen seneler de kimler beklendi en son sezer eneramolar geldi kimin paraları gitti taraftarın. Başkan cebinden mi ödüyor aldığı yetersizlere onu söyle.
Ya Skrtel hayali falan kurduğum yok. Gelmez zaten. Sadece yönetimi eleştirme şekli yanlış. Zorlamayın bu kadar eleştirmek için. Sezer, Eneramo, Mehmet Akgün, Berat Çetinkaya, Gökhan Süzen transferleri ve Pektemek, Ersan, Necip, Toraman sözleşmelerinin uzatılması da sonuna kadar yanlıştır. Hakkımı da helal etmiyorum uzatanlara. Yönetimi eleştiricek şeyler de belli eleştirilmicek şeyler de.

Çevrimdışı Efe

Hala pedro franco iyi diyenler var :D tam bir cop kurtulmamiz gereken bir adam yedek bile olmamali.agir,pozisyon takibi yok ,ziplama kafa vurusu yok ceviklik sifir markaj yapamiyor,oyuna top sokamaz tecrube yok.e bu adam ne ise yariyor? Suan besiktasta performansi iyi bir stoper yok.daha iyi olabilecegine guvendigim ersan ve neler yapabilecegini bilmedigimiz milosevic var.atinc da gelisebilir potansiyel var.
çöp değin francoyu kaç maç canlı seyrettim arsenal maçında boğustuğu adamlarla yaşadığı pazisyonlar hala aklımda bence çok iyi futbolcu geçen sene olgunlaştı bu sene çok daha az hata yapacaktır bekleyip görelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK