2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856254 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Play off yarı finalinde bile stadına 2bin kişi toplayamayan takıma 33bin kişilik stat yaptılar :D şimdi de süperligteler

Çevrimdışı Ersoy

Oyuncu transferinden daha çok teknik direktör haberlerini bekliyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Franco para yapıyorsa ne diye satıyoruz. Franco'yu sattık hadi yeni adamın yanına kimi koyacaz Ersan'ı mı?  :evillol:
francoda ersanda gitmez onlar bu takımın en önemli adamları çok eleştirsekte 2 sinin oynadığı maçlarda genelde iyi oynadılar ne zaman necip girdi aralarına ortam bozuldu tabi sivok çok uzun süreli sakatlık yaşadı bütün yük ersan ve pedroya kaldı çok fazla maç yaptılar sivok onlara yardımcı olarak olsaydı bu kadar hatada olmazdı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

delinin biri kuyuya skrtel diye bir taş attı millet onun peşinden gidiyor daha ne diyeyim ben size.  :)
Hayali güzel laaaa bozmasana :bandit: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Adam L'pool'un kontratını kabul etmiyor az diye biz buraya getiriyoruz. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Danny i alamayan adamlardan skrtel bekleniyor. Hayal etmek güzel.
Neden HAYAL olsun , Ba yı , Gokhanı , Sosayı da bu yönetim almadımı :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı saricasi

Cincon Benteke ve Podolski ile ilgileniyormuş. Adamlar vites büyüttü resmen. Alamasalar bile şanları yürüyor.  :D
Yapmayın  Podolski bana göre düz bir futbolcu,Benteke iyi bir oyuncu fakat bizdede baba var.belli başlı sayılı futbolcular haricinde bir çok futbolcu gelebilir Türkiye ye bana normal geliyor
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

Nesini beğenmiyorsun Abi açıklar mısın ???
Şut : Var   
Depar : Var
Çalım : Var
Gol : Var
Skora katkı : Asist : Var
Daha ne olsun :alala:
Adam olsun

delinin biri kuyuya skrtel diye bir taş attı millet onun peşinden gidiyor daha ne diyeyim ben size.  :)
Yalnız Samsuna da yazık oldu orayada çok güzel Stad yaptılar , Yeni stad sezon başına yetişir mi ne diyorsun ??

Çevrimdışı talha

Yapmayın  Podolski bana göre düz bir futbolcu,Benteke iyi bir oyuncu fakat bizdede baba var.belli başlı sayılı futbolcular haricinde bir çok futbolcu gelebilir Türkiye ye bana normal geliyor

Benteke'yi nereye alıyorlar beyler.Geçen sene de böyle tonla haberi çıkmıştı. Öyle kolay değil o işler. Benteke dediğiniz adamın İngiliz piyasası varken buralara adım atmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

da kaynak yok işte abi , Francoyu satmadan Stoper transferi  yapma ihtimalimizi çok düşük görüyorum ben..
Yoksa Franco çok iyi stoper bunda hemfikiriz :tabe: Ama bizim lige uygun bir stoper tipi değil yumuşak kalıyor , Franco tam La ligalık abi :bandit:
yanına sert  ve tecrübeli bi adam alacaksın mecbursun buna en önemli yerimiz stoper şuan almazlarsa geçen sezon yaşadığımız sorunları tekrar yaşarız kesin şart tecrübeli bir yabancı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Adam olsun
Al işte , Duygusal davranmanın Ne anlamı var şimdi ?
İşine bak oyununa bak sadece..

Çevrimdışı Efe

Yalnız Samsuna da yazık oldu orayada çok güzel Stad yaptılar , Yeni stad sezon başına yetişir mi ne diyorsun ??
samsunun anca 2. yarı açılır belkide geçer o yüzden antalyanın gelmesi iyi oldu bizim takım iyi sahalarda iyi oynuyor oraya gittimi rahat rahat top oynayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

yanına sert  ve tecrübeli bi adam alacaksın mecbursun buna en önemli yerimiz stoper şuan almazlarsa geçen sezon yaşadığımız sorunları tekrar yaşarız kesin şart tecrübeli bir yabancı :icool:
Kaç para ulan Bi Rolando ???
Kaç para Ulan bi skrtel diyecektim de 10 milyonmuş :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Kasım ayında biter )

Çevrimiçi Samet Ç

samsunun anca 2. yarı açılır belkide geçer o yüzden antalyanın gelmesi iyi oldu bizim takım iyi sahalarda iyi oynuyor oraya gittimi rahat rahat top oynayacak
kasım iyi ihtimal abi ama çatı firması iflas etti orada zaman kaybı oldu

Çevrimdışı Efe

Kaç para ulan Bi Rolando ???
Kaç para Ulan bi skrtel diyecektim de 10 milyonmuş :icool:
çok para yaw ben olsam almanyaya giderim araştırırım  pazarlık yaaparım başka yere bakmasınlar almanyadan  çok iyi stoper alabiliriz 3-4 milyona
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih Berker

Al işte Danny'de uzatmış.Kimi alacaz lan biz? Seneye yine hüsran.

Çevrimdışı Tolga

çok para yaw ben olsam almanyaya giderim araştırırım  pazarlık yaaparım başka yere bakmasınlar almanyadan  çok iyi stoper alabiliriz 3-4 milyona
Zambrano var ama onun da adı Gs ile anılıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

kasım iyi ihtimal abi ama çatı firması iflas etti orada zaman kaybı oldu

o zaman bu sezon giremezler oraya antalya iyi oldu bu arada başakşehir stadıda harika :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Zambrano var ama onun da adı Gs ile anılıyor :)

dedim ya almanyadan alacaksın şöyle alman sağlam bi adam tam panzer olacak mertezacker mesela :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Neden HAYAL olsun , Ba yı , Gokhanı , Sosayı da bu yönetim almadımı :money:

Beşiktaş olmazsa olmaz diyen yoksa fiyatını indirmeyecekleri gökhan ile chelsea ilişkileri+aracılar sayesinde taksitle gelen ba mı?

Bonservisi de skrtele ödetir büyük yönetim belli olmaz.

Çevrimdışı Tolga

dedim ya almanyadan alacaksın şöyle alman sağlam bi adam tam panzer olacak mertezacker mesela :biggrinking:
Şuan ben her mevki için sürprize hazırım hiç beklemediğimiz bir stoper de gelebilir :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...