2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859920 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

babele nasıl evet dersiniz anlamıyorum sizleri
yazık yani seviyeyi düşürdük iyice
tamam bende fazla ucuyorum belki sartlara gore ama
almayalım arkadas sanki bu secenek hiç yok:))
iyisi yoksa almıcaz bu kadar basit
Nesini beğenmiyorsun Abi açıklar mısın ???
Şut : Var   
Depar : Var
Çalım : Var
Gol : Var
Skora katkı : Asist : Var
Daha ne olsun :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Aynen Oyle :ok:
Koca forumda Babel in Bizde İş yapacağını duşunen bir Senle-ben varız galiba @Deniz
@Yunus Emre Dökmeci  adamların dannyi alamayacağını bildiğimiz için babel fikri bizde oluşuyor.Sanki babeli almasalar gidip daha iyi adam alacaklar.Bence alacakları en iyi oyuncu babel olur.Ki gerçekleşirse de faydalı transfer olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Aynen Oyle :ok:
Koca forumda Babel in Bizde İş yapacağını duşunen bir Senle-ben varız galiba @Deniz
babel her takımda iş yapar aksini söyleyen bance babeli tanımıyor nasıl kasımpaşaya geldi onuda pek anlamış değilim kafasını vererek oynadığı maçlarda attığı goller ve şutlar ortada büyük oyuncu taraftarın seveceği bi oyuncu fiyat konusunda uygun olursa alınsın bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Nesini beğenmiyorsun Abi açıklar mısın ???
Şut : Var   
Depar : Var
Çalım : Var
Gol : Var
Skora katkı : Asist : Var
Daha ne olsun :alala:

maalesef katılmıyorum var bunlar evet ama aynısı olcaydada var:)
hatta ondan cok daha faydalı fakat bu adamın hangi buyuk macta golu var?
bütün büyükmaçlarda 90 dakika oynamıs hiçbir skora katkısı yok sıfıra sıfır
gelmiş genclere çakmıs oraya buraya çakmıs napayım ben bu adamı:)
sutlarını izlediğim süre zarfında hiç begenmedim zaten ölmüş o yahu bitirmiş kafada futbolu
bizle dalga geçer sekilde maça cıkısını unutamam yuzundeki o bakısı unutmam....
ben istemiyorum yani:) bide bizdeki maası en az 1.5-7 olacaktır o sebeble istemiyorum kısacası
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 22:25:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

O oyuncuyu begenme bu oyuncuyu begenme, daha satilan kombinelerden 12.500 kadari satilmış. Basaksehirde 7 bin kisiye oynanmıs. Passoyu boykot et. takimina zarar ver. Sonrada baskan istifa etsin, 10 hafta bile duramazmis.
Gencler transfer isteyen taraftar once geregini yerine getirir. Hem stad yapilsin dunya kadar borcu olsun. Sonrada trasnfer iste ordan  Baskana salla. Tore son 7 macta ne oynadi, Demba Ba ne oynadi. Neden oynamadigini bilen biliyor. Artik takim oyunu oynayacak futbolculara  ihtiyacimizvar. O Futbolculari yonetecek Bir TD ye ve saha icinde de bir iki yildiza  ihtiyac var.

YD baskanken Guti geldi, Q7 geldi simao geldi fernandes geldi de ne oldu. Su isim aliskanliginizdan vazgecsiniz . Takim oyunu oynayabilen futbolculara yonelseeniz. Dortmund Sampiyon olurken Sampiyonlar liginde tozu dumana katarken yildiz oyuncusu mu vardi.

Biz 81-82 sezonuna kadar 15 yil sampiyon olmadik sizin gibi kazan kaldirmadik. Seba baskan oldugunun ilk uc senesinde sampiyon olamadi. Bazen kantarın topuzunu fazla kaciriyorsunuz.

Çevrimdışı Deniz

babele nasıl evet dersiniz anlamıyorum sizleri
yazık yani seviyeyi düşürdük iyice
tamam bende fazla ucuyorum belki sartlara gore ama
almayalım arkadas sanki bu secenek hiç yok:))
iyisi yoksa almıcaz bu kadar basit
Sana tek bir soru soracam lütfen tek kelime ile yanıt verir misin @ozan062 ?

bu Yönetimin babelden daha iyi bir oyuncu transfer etme ihtimali var mı?
Evet ya da hayır lütfen?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu çöp eleştirilerinize sonuna kadar hak veriyorum. Laf olsun oyuncu almamak lazım. Geçmişte aldıklarımız belli. En kötü ihtimal 3. oluruz diyoruz ya bir açıdan da takım iskeletinin sürekli oynayarak sağlamlaşacağını düşünüyorum. Bundan daha iyisi olabilir ama kötüsü olmaz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

O oyuncuyu begenme bu oyuncuyu begenme, daha satilan kombinelerden 12.500 kadari satilmış. Basaksehirde 7 bin kisiye oynanmıs. Passoyu boykot et. takimina zarar ver. Sonrada baskan istifa etsin, 10 hafta bile duramazmis.
Gencler transfer isteyen taraftar once geregini yerine getirir. Hem stad yapilsin dunya kadar borcu olsun. Sonrada trasnfer iste ordan  Baskana salla. Tore son 7 macta ne oynadi, Demba Ba ne oynadi. Neden oynamadigini bilen biliyor. Artik takim oyunu oynayacak futbolculara  ihtiyacimizvar. O Futbolculari yonetecek Bir TD ye ve saha icinde de bir iki yildiza  ihtiyac var.

YD baskanken Guti geldi, Q7 geldi simao geldi fernandes geldi de ne oldu. Su isim aliskanliginizdan vazgecsiniz . Takim oyunu oynayabilen futbolculara yonelseeniz. Dortmund Sampiyon olurken Sampiyonlar liginde tozu dumana katarken yildiz oyuncusu mu vardi.

Biz 81-82 sezonuna kadar 15 yil sampiyon olmadik sizin gibi kazan kaldirmadik. Seba baskan oldugunun ilk uc senesinde sampiyon olamadi. Bazen kantarın topuzunu fazla kaciriyorsunuz.
katılıyorum çok net ama hala sallıyorlar işte ne istediklerini kendileride bilmiyor ki  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anil

Evet ya da hayır lütfen?
Yönetimin bu sene transfer yapma ihtimali var mı ? Evet yada Hayır ?

Çevrimdışı Deniz

olcay anca kendine çalım atıyor :D

Çevrimdışı ozan062

Evet ya da hayır lütfen?

işte zaten ondan diyorumya hiç almasınlar be kartalım
tam katkı vermicekse ne gerek var almaya
bizim taraftarın sanmıyorumki onu içine sindiriceğini,, yani stada geçmeden once alsaydık tamam
fakat sonrasında boyle adamları katmak zarar cnk en ufak hatada buyuk eleştiri alacaktır
bize soru isareti olmucak birilazım dediğin gibi alamazlar
o sebeble transferde yapmasınlar:)) tamda bu soylediklerim f.o işine gelir:)

yok zaten almasınlarda:) artık transfer yapmak için yapmasınlar
babeli hala yukarda savunan besiktaslılar var :)) yahu saygım sonsuz tabiki ama babellerle senollarla gelmeyin arkadaslar
bana onların bir tık üstüyle gelin onları alamadıgımızda içimiz yansın
fakat seviye dustugunde yani kariyerinde asagıya ivme almıslar için tartısmaya üzülmeye luzum yok

bu benimfikrim ama dogrusuda bu olmalı
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 22:32:37 ozan062 ]

Çevrimdışı Deniz

evet var :)

Çevrimiçi Samet Ç

bu yazı bana galiba ben takımıma elimden geldiği kadar maddi destek veriyorum zaman bulduğumda maçlara gitmeye çalışıyorum. Ayırca o 80'li yıllarda endüstriyel futbol yoktu o açılan aralar çok çabuk kapanabiliyordu ama şu futbol ortamında çok zor .  :)

Çevrimdışı Efe

var tabiki 15 bin kombine satıp 300 bin de forma satarsa 2-3 transfer yaparlar bunun için bizim gidip kombine ve forma almamız lazım sezon başında herşeyin bi çaresi var ama destek yerine köstek olarak beşiktaşa zarar verenler hala kavramış değil bunu maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olcay anca kendine çalım atıyor :D
Ekrem Dağ'ın yavaşı :D :D 360 derece iyi dönerdi :bandit:

Şaka bi yana bu seneden itibaren Olcay'ın takım adına faydalı olucağından biraz şüpheliyim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

hatta ondan cok daha faydalı fakat bu adamın hangi buyuk macta golu var?
bütün büyükmaçlarda 90 dakika oynamıs hiçbir skora katkısı yok sıfıra sıfır
gelmiş genclere çakmıs oraya buraya çakmıs napayım ben bu adamı:)
sutlarını izlediğim süre zarfında hiç begenmedim zaten ölmüş o yahu bitirmiş kafada futbolu
bizle dalga geçer sekilde maça cıkısını unutamam yuzundeki o bakısı unutmam....
ben istemiyorum yani:) bide bizdeki maası en az 1.5-7 olacaktır o sebeble istemiyorum kısacası
Olcayda Şut ve Çalım varmı abi ??? Aynısı Olcaydada var diyorsun :busted_cop:
Olcay 3 e 2 yakaladıgımız pozisyonda Topa basıp geri pas veren bir oyuncu , Babel direk Dikine giden , Rakibin üstüne üstüne giden bir futbolcu !! Çok fark var aralarında , Babel Gökhan tarzında ama Gökhan kadar iyi değil tabi..

Çevrimdışı Türkay

Tamam biz forma alalım maça gidelim de burdan gelen paralar Mustafa Pektemek'in cebine gidiyor.  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

babel her takımda iş yapar aksini söyleyen bance babeli tanımıyor nasıl kasımpaşaya geldi onuda pek anlamış değilim kafasını vererek oynadığı maçlarda attığı goller ve şutlar ortada büyük oyuncu taraftarın seveceği bi oyuncu fiyat konusunda uygun olursa alınsın bence
Evet Babel ciler olarak Çogalıyoruz , Varmı artıran :icool:
Gelsin abi gelsin gerçekten çok faydalı olur bize Çok NET :ok:

Çevrimdışı Deniz

Tamam biz forma alalım maça gidelim de burdan gelen paralar Mustafa Pektemek'in cebine gidiyor.  :ebebe:
Açma o konuyu.AÇMAAAAAAA  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Olcayda Şut ve Çalım varmı abi ??? Aynısı Olcaydada var diyorsun :busted_cop:
Olcay 3 e 2 yakaladıgımız pozisyonda Topa basıp geri pas veren bir oyuncu , Babel direk Dikine giden , Rakibin üstüne üstüne giden bir futbolcu !! Çok fark var aralarında , Babel Gökhan tarzında ama Gökhan kadar iyi değil tabi..

olcay dunyadaki en ml topcudur benim gözümde fazla sanslıdır o sebeble takımda duruyor yoksa coktan sepetlenirdi:))
var farkda noluyor yani senin anlattıklarından sonra biri messi diğeri arda olmalı istatistikte dimi ama öyle değil:) o sebeble geçelim dostum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

ya hiç hep zaten biz yapalım onlar hiç akıllı hareket etmesinler
borcları tavana cıkarsınlar biz stad yapıyoruz tesis yapıyoruz desinler oyuncuların sadece ve sadece 500bin lirasını odesinler
hala savunuyorlar ya:)) sasırtıyorlar beni yani nasıl göz boyanıyor etrafı goremiyorlar ya:)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Babel + 3 tane transfer yazan bölgeye adam gibi transfer yapsınlar benim daha fazla beklentim yok..