2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858648 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

evet son zamanda takiyorlar.  :tabe:

siz Özen'i sans olarak görebilirsiniz. ben sanssizlik olarak görüyorum. bütün Taraftarlarin hemifikir olmasi zaten imkansizdir. dolayisiyla Yönetime yüklenmemek gerekiyor. sonucta bir Karar vermek zorundalar.
bende yönetimi şanssızlık olarak görüyorum saygılar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

iyi işler önder özen kötü işler yönetim :D
Şakasına da olsa doğru söyledin abi.Transferde ve diğer işlerde bir başarımız varsa bunun %90 ı Özen.Kötü işlerin yönetim olduğu zaten malum.

Çevrimdışı talha

transferler yapıldığında futbol drektörü oydu yani birinci derece onun sorumluluğu yok kararı o vermedi diyorsanız o zaman kuklaydı neyini savunuyorsunuz :bandit:

Sezer işinde o S.D: olmadan önce ismi geçiyordu abi.

Süzen Samet Aybaba döneminde geldi ayrıca.

Eneramo da.

Alıntı
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kendisinin ısrarıyla transfer edilen Michael Eneramo ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Özen hocanın şunu istiyorum bana getirin dediği isim çok yoktur.

Belki Ömer ve Serdar konusunda parmağı vardır.

Kerim ve Gökhan ise sanırım ortak bir karardır.

S.D. demek tüm transferleri yapan demek değil sonuçta.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

toraman mevzusu geçmiş kiralığa gönderirken 2 yıllık kim sözleşme uzatmış onu sorun bi heleeeee  :biggrinking:
O konuya hiç girmedim zaten. Bi de o vardı di mi :) Ölelim biz ya..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Sorun o değil ki?

Bu takımın 3,5 yıldır scout ekibi var mı?

Bu takım 2 tane futbol direktörü değiştirdi; hali hazırda Futboldan sorumlu yönetici - Çebi - var mı?

Bilic'i, Brugge maçından bu yana göndermeyi düşünen ve B planını hazırlaması gereken yönetim ekibi görevine devam ediyor mu?

Tamam, o zaman. Halen T.D, futbolcu, şu/bu belli değil ise yakın bir zaman içerisin de bu belirsizlik sürmeye devam edecekse - 3 yıldır olduğu gibi- sorun sanıldığından daha büyük.

O free oyuncuları gün geçtikçe transfer etmek daha imkansız hale geliyor. Ve ne yazık ki, bizim transfer listemiz o oyuncular. Sonra pazarda kalan ucuz, çürük sebzelere talim edeceğiz.   

3 yıldır isimler değişiyor; sonuç aynı!
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 19:06:23 atalay ]

Çevrimdışı talha

Toraman'ın kalmasını isteyen varmıydı ki? O adamdan en kısa zamanda kurtulmamız lazım.

Ha Toraman ile uzatma da Özen'in parmağı olabilir ona birşey diyemem. O çok yanlıştı mesela.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anil

Sezer işinde o S.D: olmadan önce ismi geçiyordu abi.

Süzen Samet Aybaba döneminde geldi ayrıca.

Eneramo da.

Özen hocanın şunu istiyorum bana getirin dediği isim çok yoktur.

Belki Ömer ve Serdar konusunda parmağı vardır.

Kerim ve Gökhan ise sanırım ortak bir karardır.

S.D. demek tüm transferleri yapan demek değil sonuçta.
Mehmet Akgün'ü kim almış ? Td yoktu ve Önder Özen gelmemişti.İzleme komitesi almıştır onuda heralde yönetim yapmaz :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorun o değil ki?

Bu takım 2 tane futbol direktörü değiştirdi; hali hazırda Futboldan sorumlu yönetici - Çebi - var mı?

Bilic'i, Brugge maçından bu yana göndermeyi düşünen ve B planını hazırlaması gereken yönetim ekibi görevine devam ediyor mu?

Tamam, o zaman. Halen T.D, futbolcu, şu/bu belli değil ise yakın bir zaman içerisin de bu belirsizlik sürmeye devam edecekse - 3 yıldır olduğu gibi- sorun sanıldığından daha büyük.

O free oyuncuları gün geçtikçe transfer etmek daha imkansız hale geliyor. Ve ne yazık ki, bizim transfer listemiz o oyuncular. Sonra pazarda kalan ucuz, çürük sebzelere talim edeceğiz.   

3 yıldır isimler değişiyor; sonuç aynı!
Avrupadan doğru düzgün bedelsiz adam alamayız. Çoğu çoktan kapıldı kalanlar akşam pazarı malı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Sorun o değil ki?

Tamam, o zaman. Halen T.D, futbolcu, şu/bu belli değil ise yakın bir zaman içerinse bu belirsizlik sürmeye devam edecekse - 3 yıldır olduğu gibi- sorun sanıldığında daha büyük.

scout ekibi kimi bulmuş bu zamana kadar yaa buluyolarda herkesin bildiklerini onlarada para çıkmaz
pazarı değiştirecen brezilya arjantin falan ordan bize yedirmezler kore polonya ukrayna o tarafa yönelicen
hala telloyu bulduk diye övünüyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

o saydıklarını önder özen aldı :bandit:
Abi yapma Allah aşkına Sezer'i bizzat başkan aldı ayrıca G.Süzen transfer edilirken Önder Özen görevde bile değildi bir de Toraman'ı zaten hiç istemiyordu takımda :)

Eneramo'yu bilmiyorum tabi ama Önder Özen'in en büyük hatası Dany'i almak olmuştur onun dışında transferlerde çok büyük yanlış yapmadı bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Toraman'ın kalmasını isteyen varmıydı ki? O adamdan en kısa zamanda kurtulmamız lazım.

Ha Toraman ile uzatma da Özen'in parmağı olabilir ona birşey diyemem. O çok yanlıştı mesela.
aksine ben hiç sanmıyorum olduğunu sırf yönetimin kararı bu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Abi yapma Allah aşkına Sezer'i bizzat başkan aldı ayrıca G.Süzen transfer edilirken Önder Özen görevde bile değildi bir de Toraman'ı zaten hiç istemiyordu takımda :)

Eneramo'yu bilmiyorum tabi ama Önder Özen'in en büyük hatası Dany'i almak olmuştur onun dışında transferlerde çok büyük yanlış yapmadı bence.

Dany'i de hatta ben almadım ama benim üstüme kaldı demişti.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

@anilt  beşiktaş basketbola bjelica'yımı getiriyoruz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@anilt  beşiktaş basketbola bjelica'yımı getiriyoruz  :evillol: :evillol:
Efes'teki Bjelica dır o :D Diğeri NBA e gidecek çok büyük ihtimal
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

sezer fikret orman transferi
toraman ile uzatılması duygusallıktan yönetimin işi
eneramo biliç transferi
danny biliç-önder özen transferi sağlam durup istemiyorum diyemedi önder özen
senin işin bu demeliydin
dentinho niang gökhan süzen ankaragücünden genç bi eleman vardı  :evillol: :evillol:
neresinden tutsan elinde kalıo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

bende yönetimi şanssızlık olarak görüyorum saygılar  :bandit:

Yönetimde kararsizim ama Baskan'i büyük bir Sans olarak görüyorum.

Çevrimdışı Attila

"İki yıl önceydi. Atatürk caddesinde ellerim cebinde yürüyordum. Beşiktaş camiası yeni hocasını bekliyordu ve henüz ortada ciddi bir aday bile yoktu. Marcelo Bielsa projeyi çok beğenmiş ama Avrupa'nın doğusu için erken olduğunu söylemişti. Favre ise çok önce Gladbach'la sözleşme uzatmıştı. Boşta uygun biri yoktu ve benim için çember daralmıştı. Zor durumdaydım. Derken telefon çaldı. Yürürken telefonu açtım. Arayan Fenerbahçe kongre üyesi olan bir arkadaşımdı. Bilic'in Lokomotif Moskova'dan ayrılacağını duyduğunu söyledi. O dakikadan sonra, Split'te imza atana kadar yani yaklaşık 2.5 hafta sadece Bilic'e ulaşmak-projeyi anlatmak-ikna etmek ve imza attırmak için Semih Usta ile birlikte büyük uğraş verdik. Sonunda anlaştık ve bir yıl birlikte çalıştık.

Tamam Onder hoca yonetime iyi laf sokmus ve biraz hakli da demecini Bielsalar, Favreler ile iyi suslemis. Halbuki Bilic'in daha imza atmadigi o gunlerde Bielsa ve Favre degil, Prosinecki konusuluyordu. Yani Onder hocanin daraldigini soyledigi bosta olan hoca cemberinin bas kahramani Bielsa ve Favre degil, Prosinecki'ydi ve ustelik bosta da degildi.

Onder hoca kac defa televizyonda genc ama ileride basarili olabilecek potansiyeli olan bir hoca getirecegiz deyip, Prosinecki'ye talip olmus hatta anlasmisti bile, Allah'tan ki Kayseri yonetimi ve Hurma ariza cikardi. Adamlar ariza cikarmasaydi Prosinecki Kayseri'de kalmak yerine bize imzayi atacakti.

Simdi bakiyorum da Onder hocanin aciklamalarina; Bielsalar, Favreler, daralan cemberler falan geciyor ama Prosinecki ismi hic gecmiyor. Buna Ismail'e guvenip, sol bek aldirmamasi ve kiralik oyuncu bakmasini, Dany transferini bilmemkac maddede savunmasini, Bilic, Eneramo'yu istedigi icin Eneramo'ya onay vermesini, Sezer icin Tamer Kiran'a "ben bizde is yapacagina ikna oldum" demesini, Omer Sismanoglu transferini, Kerim'e 3 milyon euro, Pedro'ya 2.5 milyon euro odetmesini de ekleyebiliriz.

Onder hoca gorevinin basindayken yanlis kararlari ve onaylari yuzunden yapilan transferlere 15 milyon euroya yakin para harcandi ve alinan oyuncularin Motta ve 7-8 milyon opsiyonlu kiralik Tore haric neredeyse hicbiri ilk 11 oyuncusu degildi.

Onder hoca istifa ettikten sonra yapilan transferlere de yaklasik 10-15 milyon civari para harcandi. Sonuc; Ba, Sosa Tore ve Tolgay gibi 4 tane ilk 11 oyuncusu geldi.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 19:15:53 Attila ]
Senol Gunes

Çevrimdışı atalay

Fikret Demirer başta olmak üzere scout ekibini zaten topa tutuyorum. Lakin şu çok önemli bu ekip mi yetersiz. Yoksa bu ekibin raporlarına maddi kaynak yaratamayan yöneticiler mi?

Önder Özen, saydığı tek bir projeyi bile teoriden pratiğe geçiremedi?

Pratikte de -şimdilerde eleştiri alan transferleri kendisinin yapmadığını söylese de- o kadar kötü transferler yapıldı ki. En nihayetinde bu işten sorumlu olan kişiye yazılır bu işin günahı.

Bana sorarsanız yönetimsel bu sorun var. Teoride ki fikirler pratikte ne yazık ki işlemiyor. Ama bu halen Fikret Demirer'in 34 tane futbolcudan Vasat Franco ve Milo'yu bulmasını açıklamaz.

Her zaman diyorum o paralar daha iyilerini bulurum? Listem cebimde.

Çevrimdışı TØLGA

Fikret Demirer olmak üzere scout ekibini zaten topa tutuyorum. Lakin şu çok önemli bu ekip mi yetersiz. Yoksa bu ekibin raporlarına maddi kaynak yaratamayan yöneticiler mi?

Önder Özen, saydığı tek bir projeyi bile teoriden pratiğe geçiremedi?

Pratikte de -şimdilerde eleştiri alan transferleri kendisinin yapmadığını söylese de- o kadar kötü transferler yapıldı ki. En nihayetinde bu işten sorumlu olan kişiye yazılır bu işin günahı.

Bana sorarsanız yönetimsel bu sorun var. Teoride ki fikirler pratikte ne yazık ki işlemiyor. Ama bu halen Fikret Demirer'in 34 tane futbolcudan Vasat Franco ve Milo'yu bulmasını açıklamaz.

Her zaman diyorum o paralar daha iyilerini bulurum? Listem cebimde.
yönetimsel ve maddi olarak sorun olduğu zaten açıkça ortada abi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Dany'i de hatta ben almadım ama benim üstüme kaldı demişti.  :bandit:
O konuyu bilemiyorum tabi ama Dany transferini daha çok Önder Özen istedi gibi gelmişti bana :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

yönetimsel ve maddi olarak sorun olduğu zaten açıkça ortada abi

Tamam ama yinede felaket bir durum var.

Ben bu algı operasyonunu anlamıyorum.

Daha önce de paylaştım.

35 transferden 8'-9'u dışında geri kalanı çöp. Bu kabul edilemez. Para yoksa niye 35 transfer yaptınız?

Çevrimdışı TØLGA

Tamam ama yinede felaket bir durum var.

Ben bu algı operasyonunu anlamıyorum.

Daha önce de paylaştım.

35 transferden 8'-9'u dışında geri kalanı çöp. Bu kabul edilemez. Para yoksa niye 35 transfer yaptınız?
:) :)
küçülerek borçları azaltıcaz dediler feda çıktı
eyvallah aldık thşörtümüzü formamızı sonra böyle olmuyo dediler
büyüyerek halledicez borcu 4 senede 0 kupa 4 sene boyunca hiç transfer yapmasaydılarda
gene 3. 4. 5. olurduk benim için pek bir fark yok aralarında belki alt yapıdan 2 3 oyuncu çıkarırdık manayla
ayranım yok içmeye feraceyle gidiyoz ne diyimki  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Önder Özen ısrarla sol bek isterken o zaman yönetim para yok demişti. Holebas vardı 2 milyon alıcaktık. Sonra Motta'yı kiraladık. Transferin son günü de Başkan'ın arkadaşı olan Fulham'dan Kerim Frei'yi aldık 3.5 milyon euroya. Ee hani para yoktu ?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Benim bir teorim var.Bence başkan sene başından en azından ortasından beri Lucescu'yu getirmeyi istiyordu.Hatta bir ara Luce Vodafone Arena'ya geldi dolaştı falan..Bence o zamanlarda başkan Luce'yle anlaştı gelecek sezon için.Sene sonu da Ukrayna'ya gitti işi bitirmek amacıyla.Luce kelek yaptı,kararsızım bana müddet tanı falan dedi.Başkan da eyvallah dedi 2 hafta veriyorum ya gelirsin ya gelirsin dedi.Ya da Luce maaşını düşük buldu zam istedi Fikret Orman'a süre verdi
Bu nedenle başkan Luce'den soğudu ama aklının bir kenarında duruyor.Ya da Demba-Töre'yi satmaktaki tek amaç Luce'nin parasını çıkarmak.Yani Luce şuanda gizli kahraman ama basına yansıylanlar farklı.Şenol Güneş,Denizli falan...

Sadece teoridir :):)

Çevrimdışı TØLGA

Önder Özen ısrarla sol bek isterken o zaman yönetim para yok demişti. Holebas vardı 2 milyon alıcaktık. Sonra Motta'yı kiraladık. Transferin son günü de Başkan'ın arkadaşı olan Fulham'dan Kerim Frei'yi aldık 3.5 milyon euroya. Ee hani para yoktu ?
istersen oluyo yaz evladım oraya 1.5 milyonada sezer  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK