2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862105 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ben başarılı olacağını düşünüyorum iyi hoca Jesus :icool:

Ya yok çok kibirli adam be :D

Mourinho paspas yaptı bunu öyle gitti Chelsea'ye  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya yok çok kibirli adam be :D

Mourinho paspas yaptı bunu öyle gitti Chelsea'ye  :kop: :kop:
Kibirli olabilir ama adam başarılı S.Lizbon'u da şahlandıracaktır :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Kibirli olabilir ama adam başarılı S.Lizbon'u da şahlandıracaktır :D
bizi kim şahlandıracak onu de helel  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bizi kim şahlandıracak onu de helel  :biggrinking:
Şuan için en iyi isim Şenol Güneş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş - Mustafa Denizli bu ikiliden biri gelirse ne ücret alacakları kaç yıllık sözleşme yapacakları konuşuluyor mu ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben başarılı olacağını düşünüyorum iyi hoca Jesus :icool:
Ciiiyyzıss :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mustafa Denizli gelirse afedersiniz içine eder takımın.Kesinlikle rekabet edemeyiz Gs-Fb ile.Mustafa Denizliyle de derbi sorunumuz devam eder,tüm gençleri köreltir.Takıma 2 tane 35'lik alıp üçüncülük kovalarız olacak olan budur yani Denizli gelirse

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş - Mustafa Denizli bu ikiliden biri gelirse ne ücret alacakları kaç yıllık sözleşme yapacakları konuşuluyor mu ?

Muhtemeln 2 milyon dolar bandında olacaktır abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Yok Artık!

Glen Johson işinin arkasında da Ertan Göksu var.  :s20:

Çevrimdışı Türkay

Yeter be Şenol Güneş ya bi kere de gel be kardesim

Çevrimdışı Türkay

Yok Artık!

Glen Johson işinin arkasında da Ertan Göksu var.  :s20:

Kurtulamadık şu adamdan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Kim bu :alala:

Menajer Tosic in falan da menajeri bize oyuncu kakalıyor

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir kaleci bulamadık adam 40 yaşında yıllanmış şarap gibi OLEKSANDR SHOVKOVSKY :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş'e bile imza attırabilmek için halen bekliyorsak tekrardan yönetim ve kulüp olarak kendimizi sorgulamanın zamanı gelmiştir. Acilen teknik direktör işini çözüp önümüze bakmamız gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Nasıl bir yönetim yahu geldikleri ilk günden beri hoca seçiminde kriz yaşıyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl bir yönetim yahu geldikleri ilk günden beri hoca seçiminde kriz yaşıyoruz.

Kriz yok abi abartıyorsunuz biraz Haziran'ın 5'indeyiz :D

2-3 güne açıklarlar Şenol Güneş'i yeni hoca ile anlaştığını duyuran takım sayısı bir elin parmağını geçmemiştir daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kriz yok abi abartıyorsunuz biraz Haziran'ın 5'indeyiz :D

2-3 güne açıklarlar Şenol Güneş'i yeni hoca ile anlaştığını duyuran takım sayısı bir elin parmağını geçmemiştir daha.

Sona kalan dona kalır..

Parası olmayan bizim gibi kulupler için ise, bu çok daha gerçekçi yaklaşımdır.

Çevrimdışı atalay

Gs, Zambrano ile anlaşmışsa, net iyi transfer.

Çevrimdışı Çağrı

Sona kalan dona kalır..

Parası olmayan bizim gibi kulupler için ise, bu çok daha gerçekçi yaklaşımdır.

Parasız diyince kötü hissettim bir an :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Senol Gunes CL finaline gidecek, sonrasinda da tatil matil... Aciklanmasi temmuz basini bulur heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçen sene de 50 tane 0rta saha konuşuldu. O mu gelecek bu mu gelecek derken Sosa geldi ve iyiki de geldi. Nedense kimse bunu konuşmuyor   :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Senol Gunes CL finaline gidecek, sonrasinda da tatil matil... Aciklanmasi temmuz basini bulur heralde...

Temmuzda kamp başlıyor.

Takımın daha kamp programı belli değil, hazırlık maç programı belli değil, transfer stratejisi belli değil.

Şenol güneş gelirse 1 hafta tatil yapar yada yapmaz. hepsi o :)