Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayrıca bir haber daha vereyim yönetim şu an hiç gündemde olmayan bir yıldız ile ön anlaşma yaptı bugün yarın atibanın durumuna göre tam netlik kazanacak açıklayınca türkiye şoka girecek dedi italya liginden kimse aklıma gelmedi abi gökhan inler felan mı dedim yıldız dedim ne inleri felan dedi
Atiba'nın durumuna göre mi ee Atiba imzayı attı
evet aynen zaten bu da duyumcunun ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor konuşmamız sabah 8 gibiydi bugün yarın dediğine göre atibanın işinin netleşeceğini biliyordu
Demekki o oyuncu her kimse gelmeyecek
Cenk Tosun, Demba ba dan iyi forvettir. Hiç tartışmam.
Konoplyanka zu Stoke City.Oyuncu tesislerde.Zaten bizde gelmezdi lakin Gladbach'a yazık olmuş.
mesaj attım şimdi abi nasolsa atiba imzaladı artık isimi vermende sıkıntı yok diye bakalım ne diyecek
İlk defa forumda bir futbol başlığının stat başlığından daha fazla kişi tarafından takip edildiğini görüyorum @Çağrı bugünün tarihini not etmemiz lazım
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Herkese şimdiden selamlar
neden bilionmu bende burdayım artık necmi abi deniz sen zaten denetçiler nereye giderse orda iyi muhabbet oluyor üyelerde katılıyor doğal olarak
isim veremem hala ihtimal var bilgi vereyim sen bul dedi dalga mı geçiyor napıyor dediğine göre yıldız free bir oyuncu ofansif orta saha premier ligde top oynamış italyan de jonguda elemiş oldum böylece
bana Türkiyede bir oyuncuya verilen yerli yabancı en yüksek bonservis olacak dedi bu kaynağa güveniyorum çünkü zamanında lokomotifin fernandese 10 mil euronun üstünde bir teklif yaptığını söylemişti hiç daha gazetelerde haber yoktu o zaman