2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867707 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

ayrıca bir haber daha vereyim yönetim şu an hiç gündemde olmayan italya liginden bir yıldız ile ön anlaşma yaptı bugün yarın atibanın durumuna göre tam netlik kazanacak açıklayınca türkiye şoka girecek dedi italya liginden kimse aklıma gelmedi abi gökhan inler felan mı dedim yıldız dedim ne inleri felan dedi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

ayrıca bir haber daha vereyim yönetim şu an hiç gündemde olmayan bir yıldız ile ön anlaşma yaptı bugün yarın atibanın durumuna göre tam netlik kazanacak açıklayınca türkiye şoka girecek dedi italya liginden kimse aklıma gelmedi abi gökhan inler felan mı dedim yıldız dedim ne inleri felan dedi
de jongtur o ama imkansız.

Çevrimdışı Tolga

ayrıca bir haber daha vereyim yönetim şu an hiç gündemde olmayan bir yıldız ile ön anlaşma yaptı bugün yarın atibanın durumuna göre tam netlik kazanacak açıklayınca türkiye şoka girecek dedi italya liginden kimse aklıma gelmedi abi gökhan inler felan mı dedim yıldız dedim ne inleri felan dedi
Atiba'nın durumuna göre mi ee Atiba imzayı attı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Campbell'ı almaya çalışıyormuş alabilirse vay halimize. Bizim en kötü solu Babel ile kapatmamız lazım Olcay'dan kurtulmak şart.

Çevrimdışı sosyalkartal

Atiba'nın durumuna göre mi ee Atiba imzayı attı :D
evet aynen zaten bu da duyumcunun ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor konuşmamız sabah 8 gibiydi bugün yarın dediğine göre atibanın işinin netleşeceğini biliyordu
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

evet aynen zaten bu da duyumcunun ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor konuşmamız sabah 8 gibiydi bugün yarın dediğine göre atibanın işinin netleşeceğini biliyordu
Demekki o oyuncu her kimse gelmeyecek :icool:

Çevrimdışı sosyalkartal

Demekki o oyuncu her kimse gelmeyecek :icool:
mesaj attım şimdi abi nasolsa atiba imzaladı artık isimi vermende sıkıntı yok diye bakalım ne diyecek  :)

Çevrimdışı safa burak

Cenk Tosun, Demba ba dan iyi forvettir. Hiç tartışmam.
Ben de :)
1. Hafta mersin maci cenk tosun cok comertti sanki

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka zu Stoke City.

Oyuncu tesislerde.

Zaten bize gelmezdi lakin Gladbach'a yazık olmuş.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka zu Stoke City.

Oyuncu tesislerde.

Zaten bizde gelmezdi lakin Gladbach'a yazık olmuş.
Geçen hafta Stoke City sağlık kontrolünden geçirdi haberleri vardı kesin gitti diyordu herkes sonra ne olduysa iş resmileşmedi demek ki bu sefer kesin olarak anlaşmış :)

Çevrimdışı Tolga

mesaj attım şimdi abi nasolsa atiba imzaladı artık isimi vermende sıkıntı yok diye bakalım ne diyecek  :)
:ok:

Çevrimdışı Tolga

İlk defa forumda bir futbol başlığının stat başlığından daha fazla kişi tarafından takip edildiğini görüyorum :evillol: :evillol:

@Çağrı bugünün tarihini not etmemiz lazım :kop: :kop:

Çevrimdışı mehmetthedum

Cenk Tosun, Demba ba dan iyi forvettir. Hiç tartışmam.

Armağan kardeş, belki de ilk defa seninle aynı fikirdeyim.Taktik anlamda da  oyuna Cenkle başlayıp, 2.yarılarda ba'nın girmesi ile fişi çekebileceğimizi düşünüyorum ama ba'yı yedek oynatmayı kimse göze alamaz gerçek hayatta. Adam bariz şekilde 90 dakikayı çıkartamıyor. Stoperler yorulunca ve oyunun şekli belli olunca sokmakla sanırim daha verimli olur. Neticede pozisyona girmesi ve  gol vuruşları çok kaliteli.

Herhangi bir sakatlık ihtimaline karşıda benzer özellikteki şişmanoğlu ba etkisi yapabilir ama ilk 11 golcümüz cenk olmalı bence.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hamahakki

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Herkese şimdiden selamlar

Çevrimdışı Efe

İlk defa forumda bir futbol başlığının stat başlığından daha fazla kişi tarafından takip edildiğini görüyorum :evillol: :evillol:

@Çağrı bugünün tarihini not etmemiz lazım :kop: :kop:

neden bilionmu bende burdayım artık necmi abi deniz sen zaten denetçiler nereye giderse orda iyi muhabbet oluyor üyelerde katılıyor doğal olarak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

isim veremem hala ihtimal var bilgi vereyim sen bul dedi dalga mı geçiyor napıyor  :lol: dediğine göre yıldız free bir oyuncu ofansif orta saha premier ligde top oynamış italyan  :) de jonguda elemiş oldum böylece

Çevrimdışı BlackEagle1989

1 kaleci - Neto bosta   1.7mil senelik
1 stoper - Samba bosta 1.5mil senelik
1 sag bek - Abate bosta 2.0mil senelik
1 on libero -  De Jong bosta 1.7mil senelik
1 sol acik -  Danny Bosta 1.9mil senelik
1 forvet - Ayew Bosta 1.8mil  senelik

Keske  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

neden bilionmu bende burdayım artık necmi abi deniz sen zaten denetçiler nereye giderse orda iyi muhabbet oluyor üyelerde katılıyor doğal olarak :D
Üyelerimiz katılsınlar da biz her zaman burda oluruz :evillol:

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

isim veremem hala ihtimal var bilgi vereyim sen bul dedi dalga mı geçiyor napıyor  :lol: dediğine göre yıldız free bir oyuncu ofansif orta saha premier ligde top oynamış italyan  :) de jonguda elemiş oldum böylece
Aquliani olabilir mi :icool: :icool:

Çevrimdışı Hamahakki

Aquilani olabilir mi?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bana Türkiyede bir oyuncuya verilen yerli yabancı en yüksek bonservis olacak dedi bu kaynağa güveniyorum çünkü zamanında lokomotifin fernandese 10 mil euronun üstünde bir teklif yaptığını söylemişti hiç daha gazetelerde haber yoktu o zaman
bildiğim kadarıyla türkiye ye gelmiş yada türkiyeden gitmiş en yüksek bonservisli futbolcu jardeldi 16 m dolardı @sosyalkartal duyumun ne kadar :D:D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.