2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870328 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Hamza Hamzaoğlu: "Seneye Fenerbahçe şampiyon olursa ben yine alkışlarım. Onlar olmazsa biz kiminle rekabet edeceğiz."

hastr

lafa bakın arkadaslar durumumuzu gorun işte

Kızıyoruz da haksız sayılmaz. Rekabet içinde miyiz ki?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hamza Hamzaoğlu: "Seneye Fenerbahçe şampiyon olursa ben yine alkışlarım. Onlar olmazsa biz kiminle rekabet edeceğiz."

hastr

Kendi taraftarları daha 1 ay evvel toki arenada tur atmamızdan korkuyordu şimdi mi sallamıyomuş bizi yosma?

Turunculu i-neler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

hastr

bize ne iq de geç (onlara karşı)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı safa burak

Genco Ozcan ‏@gencoozcan  5 dk.5 dakika önce
Ulan 3 maç üst üste puan kaybetse ana avrat söveceksiniz nasıl olsa hocanın kim olduğu neden bu kadar önemli sizin için?

Genco Ozcan ‏@gencoozcan  2 dk.2 dakika önce
20 senede 2 (iki) şampiyonluk görmüş insanlarsınız, size anlık başarılar lazım aslında size Demirören lazım ama ona da sövüyorsunuz :))

Genco Ozcan ‏@gencoozcan  4 dk.4 dakika önce
Uefa kupasında finale çıkarıp kaybetse finali gördük diye teşekkür edeceğinize kupayı kaybettik diye sövecek tiplersiniz çoğunuz..

Bence çok doğru tespitler bunlar...

Cogu sacmalik bunlari yapan 3-5 ergen var ne demek hocanin onemi yok bunu diyen adam da su 3-5 ergenden farksiz

Çevrimdışı idil

mbia yla de jong arasında çok fark var mı neden mbia da ısrarcısınız

Çevrimdışı Tolga

Bana kalsa De Jong derim tabi ama Mbia son dönemde daha formda ve maliyeti daha düşük yoksa paramız olsa benim tercihim De Jong olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Mbia'nın gelme olasığı De Jong'a göre daha fazla yoksa De Jong'u kim istemez  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Boşta bir Aquilani var.

Ligin yeni Selçuk İnan'ı olur.

Üstelik şut özelliği eksik bir takım için ideal bir oyuncu.

Çevrimdışı idil

Bana kalsa De Jong derim tabi ama Mbia son dönemde daha formda ve maliyeti daha düşük yoksa paramız olsa benim tercihim De Jong olur :icool:

maliyeti uygunsa niye almıyoruz yaaaaa

Çevrimdışı Anıl

Cogu sacmalik bunlari yapan 3-5 ergen var ne demek hocanin onemi yok bunu diyen adam da su 3-5 ergenden farksiz
Bence söylediklerinde haklı, burada da var o tarz kişiler. Şenol Güneş gelip başarısız olursa şuan istemeyenler sövücek. Denizli de aynı şekilde. Bu olayın olmayacağı tek isim Lucescu'ydu. Onun dışında kim gelirse gelsin ilk kötü oyun veya mağlubiyette sövülecektir hocaya.

Çevrimdışı atalay

De Jong diye bir oyuncu hiç olmadı öyle düşün.  :D

G-E-L-M-E-Z!

Çevrimdışı Tolga

maliyeti uygunsa niye almıyoruz yaaaaa
Maliyeti uygun derken tabi şöyle.

Trabzon'dan yıllık 2.5 m euro + 1-1.5 m euro da imza parası istemiş.

Yıllık maaş değil de imza parası sıkıntı yaratıyor işte.

Çevrimdışı safa burak

Bence söylediklerinde haklı, burada da var o tarz kişiler. Şenol Güneş gelip başarısız olursa şuan istemeyenler sövücek. Denizli de aynı şekilde. Bu olayın olmayacağı tek isim Lucescu'ydu. Onun dışında kim gelirse gelsin ilk kötü oyun veya mağlubiyette sövülecektir hocaya.
Cozum ne peki bilicle devam etmek mi

Çevrimdışı idil

mbia ikna edilmeye çalışıyorsa trabzon tarafından demekki Beşiktaş a gelmeye müsait. bir tolgay vakası daha olsa keşke  :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Cozum ne peki bilicle devam etmek mi
Ben 2014 Hazirandan beri Bilic gitsin diyorum :ebebe: Çözüm taraftar profilinin değişmesi. O da zor gibi

Çevrimdışı idil

ben ısınamıyorum biliyosunuz ama şenol güneş gelirse pp me iyi bakın  :icool:

Çevrimdışı Tolga

ben ısınamıyorum biliyosunuz ama şenol güneş gelirse pp me iyi bakın  :icool:
Bekliyoruz :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

en iyisini yapıp atibayla devam kararı harika oldu 2.transefer bence en  iyi transfer gidip abidik bi adam alacaklardı ondan sonra vururduk kafayı taşlara :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Aquilani - Tolgay - Sosa - Veli - Atiba  :halay:

Çevrimdışı yigitcan1903

Atiba hayırlı olsun
O bölgeye daha iyi bir oyuncu daha lazım
Ama durumlar malum

Çevrimdışı Efe

Atiba imzaladı diye 2. bir orta saha yalan olmasında.

ortasahaya 1 defansa 1 1 sol ve sağ bek 1  de forvet 5 transfer lazım gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

çok ciddi bir duyum aldım bir yönetici abimizden gerçekten aldım öyle sallama felan değil töre için city değil bir premier lig takımı çok ciddi bir teklif yaptı fakat bu 7 m euro değil çok daha yüksek bir rakam dudak uçuklatır dedi beklemede şu an yeni hoca bekleniyor fakat anlaşma çok yakın dedi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı safa burak

Ben 2014 Hazirandan beri Bilic gitsin diyorum :ebebe: Çözüm taraftar profilinin değişmesi. O da zor gibi
Tamam da taraftar profilinin degismesi diye bir cozum yok ki nasil yapacaksin. Bence cozum yonetimin mafyaciliga soyunmasi azizin diz cokup tovbe isteyecegi biri haline gelmesi bu yonetim bunu yapamiyorsa yapacak birinin gelmesi. Bu sene bile hakemler adam olsa sampiyonduk. Yeni gelecek adam hakemleri tarafli(bizden taraf) hale getirmeli ki kesin sampiyon olalim.
Duzeni degistiremiyorsan ayak uyduracaksin burda duzen boyle. Sen duzeni kendi tarafinda kurduktan sonra td nin onemi kalmiyor hamzayla bile sampiyon olursun

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı idil

ortasahaya 1 defansa 1 1 sol ve sağ bek 1  de forvet 5 transfer lazım gibi görünüyor

forvete gerek yok daha önemli ihtiyaçlar var şu an, asist yaptıracak adam gibi. ba ve cenk ligin en iyi 5 forvetinden bence