2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872228 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

şimdi bi son dakika girseler maxi beşiktaş ta diye ahh ahhhh
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

Jorge Jesus sporting lisbona gitmiş vay arkadaş  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

şimdi bi son dakika girseler maxi beşiktaş ta diye ahh ahhhh
Sağ bek için sürpriz birini bekliyorum ben daha önce hiç adı geçmeyen biri :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

yıllık 2.9 milyona adamı biz alsak 5-6 filan verirdik herhalde.  :)

Çevrimdışı atalay

Atibayı beğenmeyen arkadaşlara bi sorum olacak bu şartlara atibadan daha iyi kimi alabiliriz söyler misiniz?Bana göre atiba=mehmet topal bu tarz oyunculardan gol asist yerine defansif
başarı beklenir tabi futbolu çok iyi bildiğimiz için en az 6-7 gol atacak 4-5 asist yapacak nerde böyle topçu bana bi gösterebilirmisiniz ha aynı zamanda defansif  görevlerini yapacak.Öyle topçular top class takımlarda var maalesef ve sadece aldığı maaşlar 6-7 milyon euro arası lütfen biraz gerçekçi olalım. :D

Öncelikle M.Topal > Atiba. Tarif ettiğin oyuncu Mbia.

Ayrıca mesele Atiba ile sözleşme uzatmak değil ekstra bir box to box oynayacak orta saha lazım
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 18:33:24 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Onu getirseydik iyiydi aslında :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Atiba ile sözleşme uzattık diye De jong,mbia tarzı bir orta saha gelmeyecekse kötü oldu. :(

Çevrimdışı TØLGA

Onu getirseydik iyiydi aslında :evillol:
Benfica, Sporting Lisbon ile anlaşan hocaları Jorge Jesus'un fotoğrafını kulüp mağazasından kaldırdı
darısı maxi pereiranın başına :D onu getirsekte olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sametbagan

evet trabzonda da anlatığın gibi bir adam olacak M'bia :)
Birincisi m'bia trabzonla anlaşmadı bildiğim kadarıyla ikincisi o adama senelik 2-2,5 den aşşağı imza attıramazsın imza demişken imza parasını unuttum 1-2 m arası rakamlar euro yanlız  :D

Çevrimdışı alperenn58

%90 pasla isabetiyle oynamış atiba 41 top kapma girişiminin 34ü başarılı olmuş bir atiba girdiği ikili mücadelelerin yarısıdan fazlasında başarılı olmuş bir atiba. süper lig de %90 pas yüzdesiyle oynayan başka bir isim var mı?

nereye nasil  atibannin ileri  oynadgini  goremedim  surekli  yana  geriye  oynuyor  boyle  oluncada isabetli  pas  atmis  olmasi  normal  degilmi   acikcasi  velinin  oynamadigi  orta  sahada  atiba  yamali  bohca  olarak  kalacaktir   demedi  demeyin

Çevrimdışı sametbagan

Öncelikle M.Topal > Atiba. Tarif ettiğin oyuncu Mbia.

Ayrıca mesele Atiba ile sözleşme uzatmak değil ekstra bir box to box oynayacak orta saha lazım
istatistiklerini karşılaştırdığımız zaman bence topal=atiba bir ikincisi mbia 2-2,5 maaş ve 1-2 arası imza parası ister ve en az 3 yıllık opsiyonlu ister malum burası katar öncesi son durak olduğu için mbia bence türkiyede atibanın şartlarında hiçbir takımda oynamaz

Çevrimdışı TØLGA

istatistiklerini karşılaştırdığımız zaman bence topal=atiba bir ikincisi mbia 2-2,5 maaş ve 1-2 arası imza parası ister ve en az 3 yıllık opsiyonlu ister malum burası katar öncesi son durak olduğu için mbia bence türkiyede atibanın şartlarında hiçbir takımda oynamaz
Emin olunki m.topalın yaptığını bizim takımda kimse yapamaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Böyle imzalayacaklarsa eyvallah 1 milyon ilk 18 oyuncusu için ideal.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle imzalayacaklarsa eyvallah 1 milyon ilk 18 oyuncusu için ideal.
tam 1 milyon değil aslında 1.5 milyonu buluyoda neyse  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Senede 30 maç oynayacaksa bırakın da alsın 1.5 milyon. Oynamayan 1.7 alırken oynayan 1.5 alacak diye laf edilmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Maç başları her oyuncu için geçerli pektemek 2 yi geçiyordur mesela. Atibanın 30 maç oynayacağınıda sanmıyorum o yüzden 1.2 civarı alır.

Ya da atibaya 30 maç formayı teslim ederlerse, transfer yapmazlarsa geçmiş olsun.

Şenol güneşte açıklanacaksa bir an ömce açıklansın boştaki oyuncular birer birer gidiyor elden.

Çevrimdışı talha

Ya arkadaş adam 30 maç oynarsa ilk 11'de 200.000 daha alıyor. Adam İlk 11'i hakedecek kadar 30 maç oynasın ikramımız olsun o 200.000 binde.  :evillol:

Anlamıyorum ki adam yedekte oturursa yaklaşık olarak 1M bilemedin 1.2M alacak taş çatlamaz yani. Eğer zaten ilk 11'i hakedecek performansı verirse 1.5M'i alır. Sizde adam bedavaya oynasın istiyorsunuz ha.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Atiba imzaladı diye 2. bir orta saha yalan olmasında.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Senede 30 maç oynayacaksa bırakın da alsın 1.5 milyon. Oynamayan 1.7 alırken oynayan 1.5 alacak diye laf edilmez.
Oynamayanı oynatmıyolar oğlum cenki diyon anladığım kadarıyla bak istatistiklerine mustafadan daha iyi aldığı dakikaya bak bide  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ATİBA nın  1 mılyon . 2  ye laf edyosunuz  M'bia yıllık en az 2 veya 2.5 alacak imza parası  3  yıl ona eyvallah  diyeceksiniz kusura bakmayın ama  bu enayilik.  Mbia Atiba dan okada aman aman bi üstün adam değil atibanın kazandıgı ikili mücadeleler  çaldıgı toplar aldıgı ribaundlar yabana  atılacak cinsten değil.

kim bilir belki seneye sab bek oynar.

Çevrimdışı sametbagan

Emin olunki m.topalın yaptığını bizim takımda kimse yapamaz  :biggrinking:
Maalesef Katılmıyorum istatistiklerini karşılaştırırsan +- 1 fark vardır birde aldığı ücrete falan bakın isterseniz orada fark +- 1 olmayacağına adım gibi eminim ha derseniz ki atiba agresif değil çirkef topçu lazım bize size katılabilirim ama ne topal ne de mbia öyle bir topçu de jong medel tipi agresif oyuncu alınsa başımla beraber fakat o zaman da devreye çok sevgili türk hakemler girer devreye adamların kart istatistiği alır başını gider :D

Çevrimiçi Samet Ç

ATİBA nın  1 mılyon . 2  ye laf edyosunuz  M'bia yıllık en az 2 veya 2.5 alacak imza parası  3  yıl ona eyvallah  diyeceksiniz kusura bakmayın ama  bu enayilik.  Mbia Atiba dan okada aman aman bi üstün adam değil atibanın kazandıgı ikili mücadeleler  çaldıgı toplar aldıgı ribaundlar yabana  atılacak cinsten değil.

kim bilir belki seneye sab bek oynar.
Abi yönetimin yaptığı her işi savunacağım diye zıvanadan çıkıyorsunuz burada hiç kimse atibaya sallamıyor sadece yedek olarak oynar diyorlar olay bu. Ayrıca Mbia ile Atiba karşılaştırmak Mbia'ya küfür etmek olur
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 19:06:05 Samet Ç ]

Çevrimdışı TØLGA

Maalesef Katılmıyorum istatistiklerini karşılaştırırsan +- 1 fark vardır birde aldığı ücrete falan bakın isterseniz orada fark +- 1 olmayacağına adım gibi eminim ha derseniz ki atiba agresif değil çirkef topçu lazım bize size katılabilirim ama ne topal ne de mbia öyle bir topçu de jong medel tipi agresif oyuncu alınsa başımla beraber fakat o zaman da devreye çok sevgili türk hakemler girer devreye adamların kart istatistiği alır başını gider :D
yok ben oyun anlamında dedim atiba yanındaki ile ikili ön liberoyla oynamayı seven bir oyuncu
topal stoperlerin öründe tek başına süpürücü
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Abi yönetimin yaptığı her işi savunalım diye zıvanadan çıkıyorsunuz burada hiç kimse atibaya sallamıyor sadece yedek olarak oynar diyorlar olay bu. Ayrıca Mbia ile Atiba karşılaştırmak Mbia'ya küfür etmek olur
:tabe: :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi mayguntr

Takım 2-0 önde dk 70 yapılacak değişiklik X çıkıyor Atiba giriyor ve oyunu soğutuyor memleketi gibi  :ebebe: hayırlı olsun ama kesin X'i almamız lazım  :D