2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872743 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ayrıca dün Şenol Hoca'nın dediği gibi daha teklif bile gelmediyse çoook işimiz var.Kadroyu nasıl planlayacaklar bu dar zamanda?
O freelerin hepsini kaparlar.Valla şu zamanlar çok kritik yönetimin acil olarak ve doğru olan bir karar alması lazım

Çevrimdışı blackeagle35

Denizli'nin enkaz bırakmasında sebep eski başkandır çoğunlukla..Mehmet Topuz olayından sonra gitti kafasına göre Nihat'ı aldı,10.5 numara muhabbetine son döneme kadar kimseyi alamadı son günlerde gitti Tabata'ya 8 milyon verdi,İsmail'e 5.5 milyon..Bunlarda Denizli'nin de sorumluluğu var mutlaka ancak para konusuna karıştığını hiç sanmıyorum..Ayrıca Tabata son tercihiydi hatta doğru düzgün oynatmadı bile denilebilir..8.hafta falan da ligden düşmedik ikinci sezonunda..Bobo penaltıyı atsa Fb maçında ya da Ts maçında net penaltı verilse üst üste 2.şampiyonluk gelebilirdi..

Çevrimdışı ff19

Atiba ile anlaşılmış. Transferde en kötü şu senaryo olması lazım Demba ve Töre kalmalı. Stoper Kaboul-Britos getirilmeli, sağ beke Maxi-Glen getirilmeli ön libero alınmaz belki free Belluschi olabilir, sol açığa da Babel-Danny getirilmeli ve transferi kapatmalıyız.

Kafamdaki on bir ise en kötü senaryo ile şöyle.

Tolga

Glen Jonhson

Pedro

Kaboul-Britos

Tosic

Tolgay

Belluschi

Töre

Babel

Sosa

Demba

Savunma yine zayıf ama lig için yeterli olur diye düşünüyorum.

Artı olarak bu hücum hattı iyi bir oyun anlayışı ile bu ligde çok gol atar.

%90 pas isabeti olan atibayı oynatmalıyız bence

Çevrimdışı Kemal

Robert Halkman  diye bir adamla imzalamak uzerelermis arkadaşlar , taniyaniniz var mı ?

Çevrimdışı f_madida

Bir de satilacak iki oyuncu var benim gozumde:

1) Pedro Franco: Copa America'da deger kazanirsa Kolombiya kupayi alirsa/final oynarsa vs. 7-8 milyon Euro'ya gonderebiliirz.

2) Demba Ba: Aslinda satilmasini istemiyorum ama yasi 30'a geldi, son transferinden 12-13M Euro bonservis alabileceksek satalim, transfer butcesi olustururuz.

Satilmamasi gereken: su anda Gokhan Tore..Piyasa bedelinin altinda fiyatlar oneriliyor, 6-7M Euro'ya satilacak bir oyuncu degil, zaten 4.5'a geldi daha 23 yasinda, en az iki sene daha oynatip 14-15 civari satmayi dusunebiliriz ama su anda resmen bedavaya almaya calisiyor atletico madrid gibi anasinin gozu takimlar...Biz adami zar zor alalim iki sene oynatip parlatalim, 7.5'luk bonservisini 4,5'a duserecegiz diye 3 ay transfer gorusmesinde bir yerlerimiz catlasin sonra sen gel 6'ya 7'ye al Gokhan'i...Baba'yi alsin atletico veya city her kim bu fiyatlara almaya calisiyorsa.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı muhalefet

Teknik direktörün temmuzdan önce açıklanacağını zannetmiyorum. Son dakikada gelen Edu'lara, Fatih Tekke'lere alışkınız.

Çevrimdışı Deniz

yarın hoca açıklanır mı dersiniz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Şenol'un geleceğini varsayarak Belluschi'yi on bire koydum ayrıca Atiba'nın pas yüzdesi %90 olsa ne olur full yan pas atıyor.  :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atiba yan ve geri pas dışında bir şey yapmıyor.Ofansif anlamda tam bir el freni.İlk senesinde joker oldu.İkinci senesinde eksikleri göze çarptı.Seneye en fazla yedek olur.

Çevrimdışı ff19

Çalımbay, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-NE GEREKİRSE YAPILIR-

Beşiktaş'tan teknik direktörlük için herhangi bir teklif gelmediğini ancak gelmesi halinde ne gerekiyorsa yapacağını belirten Çalımbay; "Bana da bazı şeyler geliyor ama Beşiktaş Yönetiminden kimse ile görüşmedim. Beşiktaş'ın yeri bizde farklı. Biz Beşiktaş'ı kulüp takımı gibi değil, kendi evimiz gibi görüyoruz. Bana böyle bir teklif ile gelindiğinde ne gerekirse yapılır. Eğer gidersem oraya çok iyi bir ekip yapma taraftarıyım. O şekilde Beşiktaş'a gitmek lazım." ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

ne diyorsunuz bu habere "Eğer gidersem oraya çok iyi bir ekip yapma taraftarıyım. O şekilde Beşiktaş'a gitmek lazım." buraya özellikle hem istekli bir hoca olur hem de ilhan deli ibo gibi yardımcılarla başarı olmaz mı?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bakın güzel arkadaşlarım, kardeşlerim..

Savunma yapmayı bilmiyor dediğimiz Şenol güneş, O zamanların efsanesi brezilyaya nasıl geçildi? Birinde hakemler yüzünden(hani biz çok şikayetçiyizdir, bilirsiniz) 2.maçta son dakikalara doğru ronaldonun bir garip vuruşuyla 1-0 yenilerek.

Ki o brezilya gelene geçene 3-4 atıp geçiyordu.

Bu şenol güneş, 2010-2011 sezonunda Trabzonspor ile 34 maç sonunda 82 puan aldı. 102 puanın 82sini.
Kaç gol yedi? 23

Kimle yaptı bu işi? Serkan balcı-Giray-Egemen-Cale Kadrosuyla yaptı. Egemenin yerine çoğu maçta mustafa yumlu oynadı.

Bakın Ts nin o sene ki kadrosunu yazıyorum.

İbrahima Yattara
Umut Bulut
Egemen Korkmaz
Jakson Avelino Coelho
Alan Carlos Gomes Da Costa
Burak Yılmaz
Ceyhun Gülselam
Engin Baytar
Ferhat Öztorun
Gustavo Colman
Hrvoje Cale
Onur Recep Kıvrak
Giray Kaçar
Selçuk İnan
Serkan Balcı
Sezer Badur
Tayfun Cora
Teofilo Gutierrez (Devre arasında Arjantin’in Racing Club de Avellaneda takımına transfer oldu)
Tolga Zengin
Zafer Yelen
Bora Sevim
Arkadiusz Glowacki
Barış Ataş
Mustafa Yumlu
Pawel Brozek
Piotr Brozek
Mehmet Çakır

Burak Yılmaz-Selçuk inan-umut bulut Şuan galatasaray da. Engin baytar ve Ceyhun gülselam da gs ye geçmişti.

Adam ceyhunu gs ye oradan almanyaya transfer edecek duruma getirdi.
Bitik Burak yılmazı gol kralı yaptı, Ortalama selçuk inanı türkiyenin xavisi yaptı. Başka hiç bir yerde iflah olmayan engin baytarı hatırlayın o dönemden.

Bizim kadroyu küçümseyenler var ya, yukarıda ki TS nin kadrosuna iyi baksınlar. Şimdi size, e kardeşim burak var selçuk var egemen var tolga var falan diyeceksiniz de, bu adamlar, şenol güneşten önce neymiş, şenol güneşten sonra ne olmuş onu düşünerek bu çıkarımı yapın.

Çevrimdışı ff19

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  34 sn.34 saniye önce
Bilgiyi teyit ettirmedim,anlaşma olduğunu çok uzun süredir anlaştıklarını zaten söyledik ama Şenol Hoca yarın imzaya gelecek dendi.

Çevrimdışı SDemirsoy

şenol hoca yarın imza atacak diyo la

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çalımbay, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-NE GEREKİRSE YAPILIR-

Beşiktaş'tan teknik direktörlük için herhangi bir teklif gelmediğini ancak gelmesi halinde ne gerekiyorsa yapacağını belirten Çalımbay; "Bana da bazı şeyler geliyor ama Beşiktaş Yönetiminden kimse ile görüşmedim. Beşiktaş'ın yeri bizde farklı. Biz Beşiktaş'ı kulüp takımı gibi değil, kendi evimiz gibi görüyoruz. Bana böyle bir teklif ile gelindiğinde ne gerekirse yapılır. Eğer gidersem oraya çok iyi bir ekip yapma taraftarıyım. O şekilde Beşiktaş'a gitmek lazım." ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

ne diyorsunuz bu habere "Eğer gidersem oraya çok iyi bir ekip yapma taraftarıyım. O şekilde Beşiktaş'a gitmek lazım." buraya özellikle hem istekli bir hoca olur hem de ilhan deli ibo gibi yardımcılarla başarı olmaz mı?

deli ibo teknik olarak bir fark yaratmaz ama arada deli birilerinin olması iyidir :D
Rıza çalımbay bence olabilir iyi futbol oynatıyor, yaşça büyük arkadaşlar daha iyi tanır tabi...

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol bavulunu toplayıp bu akşam Bursa'dan ayrılacakmış nereye gelir bilemem :)

Çevrimdışı Tolga

Sonunda Şenol Hoca gelecektir ANÇ başkanı ikna eder. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Sonunda Şenol Hoca gelecektir ANÇ başkanı ikna eder. :)
Başkan ANÇ değil mi zaten ? :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaşın hangi oyuncusu, hocalık kariyerinde başarılı olmuştur?

Rıza, Ertuğrul, Tayfur, Samet ilk aklıma gelenler? hangisi. 30-40 sene öncesine gitmeyin. Yok arkadaşlar bizde öyle birşey söz konusu olamaz.

Bakmayın gs, hamza bunu yaptı. Hamzayı, sezon başında takımın bşına koyabilecek yürek kimsede yoktur. Şartlar onu gerektirdiği, fatih terim destekli bir karardı hamzanın gs nin başına geçişi. Sezon başı olabilecek bir şey değildi.

Çevrimdışı Kadir G.

Atibayla umarım imzalanmaz yedek adama 1.3 verilmez hele atibaysa. Geçen sene veli-atiba gördük bu sene transfer olmazsa veli-tolgay görürüz.

Çevrimdışı f_madida

Denizli'nin enkaz bırakmasında sebep eski başkandır çoğunlukla..Mehmet Topuz olayından sonra gitti kafasına göre Nihat'ı aldı,10.5 numara muhabbetine son döneme kadar kimseyi alamadı son günlerde gitti Tabata'ya 8 milyon verdi,İsmail'e 5.5 milyon..Bunlarda Denizli'nin de sorumluluğu var mutlaka ancak para konusuna karıştığını hiç sanmıyorum..Ayrıca Tabata son tercihiydi hatta doğru düzgün oynatmadı bile denilebilir..8.hafta falan da ligden düşmedik ikinci sezonunda..Bobo penaltıyı atsa Fb maçında ya da Ts maçında net penaltı verilse üst üste 2.şampiyonluk gelebilirdi..

8. haftada Besiktas 8.ciydi, bana lige havlu atmis gibi geliyor.

Çevrimdışı Tolga

Başkan ANÇ değil mi zaten ? :)
Onu bilemem de demek istediğim sonunda Şenol Güneş yeni hocamız olur sanmıyorum M.Denizli'nin falan geleceğini :icool:

Çevrimdışı TØLGA

atib kalıyormuş gençler başka transfer yapılmayacaksa o bölgeye benim açımdan kötü oldu  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaşın hangi oyuncusu, hocalık kariyerinde başarılı olmuştur?

Rıza, Ertuğrul, Tayfur, Samet ilk aklıma gelenler? hangisi. 30-40 sene öncesine gitmeyin. Yok arkadaşlar bizde öyle birşey söz konusu olamaz.

Bakmayın gs, hamza bunu yaptı. Hamzayı, sezon başında takımın bşına koyabilecek yürek kimsede yoktur. Şartlar onu gerektirdiği, fatih terim destekli bir karardı hamzanın gs nin başına geçişi. Sezon başı olabilecek bir şey değildi.

gsnin Hamza hamlesinin hicbir numarasi yok... Albayrak-Saray-Terim ucgeninden sampiyonluk cikti olay bu.. Neyse, birakalim da onlar Hamzayla uzun vadeli planlar yapsinlar, seneye avrupada averaj takimi olduklari zaman tekrar td aramaya baslarlar..

Çevrimdışı Tolga

atib kalıyormuş gençler başka transfer yapılmayacaksa o bölgeye benim açımdan kötü oldu  :bandit:
Atiba kalırsa orta saha transferi olmayacaktır. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol gelirse Atiba ile oynamaz Belluschi alınır diye düşünüyorum.