2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861839 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Şenol Güneş 1 hafta içinde açıklanır Lucescu'nun reddinden sonra.

Şimdi bakalım kimler gelecek.

Maxi ve Babel güzel bir başlangıç olur.

Babel oyuna sonradan girip son yarım saat iyi iş çıkarabilir.
Uruguaylı topçu ne oldu abi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı adil arif

Aşırı tepkili ve sabırsız bir taraftar olduk. Daha transfer sezonu açılmadan feryat etmeye başladık. "Babel Beşiktaş ta" haberine "bu bitik adamı almayın" diye bağırıyoruz. "Babel cimboma yakın" haberine "beceriksiz yönetim kaptırdı gül gibi adamı " diye üzülüyoruz. Bu ezik psikolojisinden kurtulun. Bu tepkiler yüzünden Fernandes bedavaya gitti.

466,9 milyon tl geliri olan kulüp 3. Büyük olmaz. Renklilerin geliri bizim 3 katımızken 3. Büyüktük. Şimdi 20 şampiyonluk fark yesek te 3 büyükten biriyiz.

Bizim kadromuz gayet iyi bir kadro. İyi bir kaleci ve defans oyuncusuyla ligin tozunu atarız. Hakem katliamı olmasa şampiyon olurduk. Oyuncular savaşçı olsun istiyoruz ama biz de savaşçı zihniyette olmalıyız.

Renklilerin seyircisi tezahüratı çok dengeli yapıyor. Maç içinde tezahüratla uğraşmıyor pozisyona göre tepki koyuyor. Biz hakem bizi doğrarken alakasız tezahüratlara takılıyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi senin %95'ten olumsuz yanıt mı geldi?

Maxi'yi bari kaptırmasak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Akil Emre

Çağrı kardeşim Lucescu işi neden olmadı açıklayabilir misin?

Normalde bi iş %95 bittiyse olması lazım ama iş Beşiktaşa gelince bu %95 ler hiç olmuyor, ben bunun sebebini anlayamıyorum.

Birde 3 free oyuncudan bahsediliyordu bunlar ne aşamada, sence bizi mutlu edebilecek 2 transfer haberi gelebilir mi?

O kadar karamsarlığa düştükki olumlu bir haber arar olduk malesef.

Çevrimdışı adil arif

Fb futbolcuları yazılı bir açıklama yapmışlardı. Seyircilerinden tezahüratı bırakıp maç içinde pozisyona göre tepki vermelerini, böylece oyuncuların hırslanıp daha iyi motive olduklarını söylemişlerdi.

Başkan şu anda ne federasyona ne hükümete tavır koyamaz. Üstelik devamlı hakemlerden şikayet edilmesi futbolculara hem mazeret verir, hem de hırslarını azaltır. Hakemler üzerinde ancak seyirci baskı kurabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Uruguaylı topçu ne oldu abi

İsmi hala yok ama zaten Luce paradan ötürü gelmiyor başkan izni bahane.

İçeride 50 milyona yakın parası varmış korkuyor sanırım kaybederim diye
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı kardeşim Lucescu işi neden olmadı açıklayabilir misin?

Normalde bi iş %95 bittiyse olması lazım ama iş Beşiktaşa gelince bu %95 ler hiç olmuyor, ben bunun sebebini anlayamıyorum.

Birde 3 free oyuncudan bahsediliyordu bunlar ne aşamada, sence bizi mutlu edebilecek 2 transfer haberi gelebilir mi?

O kadar karamsarlığa düştükki olumlu bir haber arar olduk malesef.

Hocam şu noktada bilmiyorum başkan çok uğraştı ama bence artık kapanmak üzere defter.

Şenol Güneş olacak büyük ihtimal hocamız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün noldu şimdi luce gelmiyor mu glen johnsonda iyi transfer olur kanımca onunda ismi geçiyor

Çevrimdışı Çağrı

Birinden haber almadım konuyla ilgili sadece tahmin yazdığım.

Çok uzuyor uzadıkça biz zarar göreceğiz yeter artık.

Şenol Güneş istekli, istekli olan gelir zaten devamlı bahane etmez bir şeyleri.

Zorla yaptığımız her şey elimizde patladı şimdiye kadar doğasında yok işin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Ntvspor'da bile ciddi ciddi Casillas haberleri çıkmış.

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor'da bile ciddi ciddi Casillas haberleri çıkmış.

Haberi MARCA Verdi. Marca'nın Real ile verdiği her haber doğrudur emin olun adamların basın yayuın organı resmen çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

haber 1903 Glen Johnson'u yazmış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi Glen Johnson'a ne diyosun
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Casilylas da anlaşılmış hayırlı olsun

Pektemek Necip ömer koybasi reale ,kendinde 2+1 yıl sözleşme 2.5 m euro garanti para diyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Casilylas da anlaşılmış hayırlı olsun

Pektemek Necip ömer koybasi reale ,kendinde 2+1 yıl sözleşme 2.5 m euro garanti para diyorlar.
:kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali

Forumda verilen bir duyum daha patladı anlaşılan. Linnes'ler, Hollanda forması giyen yıldızlar, Mexes'ler daha neler neler  :bandit:

Çevrimdışı Atkar

Johnson,Maxi çok güzel isimler hangisi gelirse gelsin ikisi de sınıf atlatır.Merak ettiğim Abate ismi hiç gündeme gelmedi.Neden acaba bir klüple mi anlaştı,sözleşmemi uzattı ?

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi Glen Johnson'a ne diyosun

Yine iki bekimiz de zerre hücum yapamayan bekler olacak derim.

Serdar Kurtuluş'un atletik olanı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine iki bekimiz de zerre hücum yapamayan bekler olacak derim.

Serdar Kurtuluş'un atletik olanı.
Maxi lazım abi bize ya.

Çevrimdışı Çağrı

Liverpool da Milner'ı alıyormuş bir anket yapmak lazım Beşiktaş mı daha kötü transfer yapar Liverpool mu diye.

İki takımın bütçeleri de ancak bu kadar kötü kullanılabilir.

Daha oyuncuu tercihlerinden takımların şampiyon olamayacağını anlamak o kadar basit ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mantığımızda saçma misal eksik yerlerimize çok fazla transfer yerine az ve öz adam almak daha mantıklı olurdu sağ bek ısrarla almadılar mesela opare kiralanmasıda saçma yetenek 0 adamda ismail köybaşından da yeteneksiz tecrübeli aynı zamanda kaliteli bi sağ bek şart

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir de şöyle bi durum var gs nin savunma iyi diyolar nesi iyi anlamadım ki bayağı gol yediler ve muslera dünyaları kurtardı biz onlardan daha az pozisyon verdik ama elzem olarak yan top zaafiyeti çözülmeli 3 büyüklerden en çok gol yiyen biziz aynı zamanda en az atanda biziz  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yine maxiler Glen ler casillaslar konoplynkalar havada uçuşuyor arkadaşlar yapmayın etmeyin.

En son maxiyi beklerken geleni, kaboul falan beklerken gelen miloyu unutmayın.

Tolgay arslan 500 bin e mi geldi? işte öyle çıkarsa alacağımız oyuncular ne ala, yoksa opare gibi çöp. Motta gibi sıradan çıkacaklar. Dileyelim iyi çıksınlar.

Çevrimdışı Fatih Berker

Bu kafayla Cech,Casillas falan beklerken yönetim Karcemaskas'ı alır,gelir.Beklerim yani.

Çevrimdışı Tolga

Yine üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor ne olacak sonumuz artık kestiremiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...