2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853620 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bakın daha düne kadar Şenol Güneş gelsin diye burda yaygara kopartıyordunuz
burda istemeyen bir ben vardım birde Ozan Şenolu isteyen bu transferlere ses çıkartmasın
adam bursaya tosici istiyordu bizede layık gördüğü bu çünkü adamın kapasitesi bu ben burda size diyorum
Şenol Güneşle çok büyük futbol melakeleri bizi korumazsa ilk üçe giremeyiz hiç itiraz etmeyin kimsenin
konuşmaya hakkı yok şenol güneş bu. adamın sizin saydığınız hiç bir yeteneği falan yok
Şenol'u bende istemiyordum  :) Şenol'u getirmek Beşiktaş'ın iyice dibi görmesidir diye kaç kere yazdım buraya sonuç ortada. Tosic Babel daha kimler gelecek çok merak ediyorum.  :)

Çevrimdışı Fatih Berker

Çok olumsuz bir gün.Mbia beni yıktı geçti resmen.Bakalım Fırat ne diyecek?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

burda istemeyen bir ben vardım birde Ozan Şenolu isteyen bu transferlere ses çıkartmasın
adam bursaya tosici istiyordu bizede layık gördüğü bu çünkü adamın kapasitesi bu ben burda size diyorum
Şenol Güneşle çok büyük futbol melakeleri bizi korumazsa ilk üçe giremeyiz hiç itiraz etmeyin kimsenin
konuşmaya hakkı yok şenol güneş bu. adamın sizin saydığınız hiç bir yeteneği falan yok
Luce gelmez, Şenol kötü, Denizli yaşlı, napcaz abi biz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Ah ah sorma Necmi abi2 aydır şurda bunun kavgasını verdik biz. Bu adama transfer yaptırmayın dedik. Olmaz dedik. Ama yok millet inanmış işte.

Bu arada Tosic olayının da sırf ANÇ'nin sırf Şenol Güneş'i getirelim diye aldığını düşünüyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ah ah sorma Necmi abi2 aydır şurda bunun kavgasını verdik biz. Bu adama transfer yaptırmayın dedik. Olmaz dedik. Ama yok millet inanmış işte.

Bu arada Tosic olayının da sırf ANÇ'nin sırf Şenol Güneş'i getirelim diye aldığını düşünüyorum.

Bu ne kardeşim kişisel egolar yüzünden biz 1 seneyi daha çöpe atmak zorunda mıyız :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

badem 5 dk sonra konuşacak bakalım neler dicek. hala luce istiyorum sanırım  :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu anda tv deki yorumcuların çoğunluğu td olarak kimi istiyor Şenol eğer tv deki yorumcular Şenol'u istiyorsa sen gidip Spaletti'yi alıp geleceksin olmadı Tomas Schaaf'ı alıp geleceksin çünkü o tv deki tipler Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemeyen tipler ve maalesef taraftarları çok rahat yönledirebiliyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Tek korkum Töre ve Demba'nın satılması içimde böyle bir his var eğer satılırsa bu adamlar o zaman .....
töre satılmalı bu takımı haketmiyor adamın son beş maçını neden sorgulamıyorsunuz
adam şampiyonluğu sattı en hayati maçlarımıza çıkmadı çıktığındada oynamadı daha neyini bu kadroda istiyorsunuz
bu adam Beşiktaşa ihanet etti. Bu saatten sonra nesine güveniyorsunuz. onun Beşiktaşta işi bitti. Artık benim gözümde Beşiktaşın oyuncusu değil.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş gelmesin de kim gelsin herkes Lucescu gelsin istiyor ama adam gelmek istemiyor işte hangi yabancıyı getireceğiz.

Ayrıca yapılan transferler diyoruz da Fuchs'u alamıyorsak zaten Tosic seviyesinde bir oyuncu gelecekti bunun tamamen Şenol Hoca ile ilgilisi yok.

Şimdi yönetim Fuchs ile anlaştı da mı Şenol Hoca hayır ben Tosic'i istiyorum dedi.

Şenol Hoca Danny mi Babel mi diye sorsalar 100 defa Danny der ama yönetim alamıyorsa bunun suçlusu Şenol Hoca mı oluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

töre satılmalı bu takımı haketmiyor adamın son beş maçını neden sorgulamıyorsunuz
adam şampiyonluğu sattı en hayati maçlarımıza çıkmadı çıktığındada oynamadı daha neyini bu kadroda istiyorsunuz
bu adam Beşiktaşa ihanet etti. Bu saatten sonra nesine güveniyorsunuz. onun Beşiktaşta işi bitti. Artık benim gözümde Beşiktaşın oyuncusu değil.
Abi bir tek Töre mi sattı diye sorarım. Sahada Tolgay ve Sosa'dan hariç adam yoktu. O zaman Sosa ve Tolgay harici bütün oyuncuları satalım.

Çevrimdışı Alper1903

Çok olumsuz bir gün.Mbia beni yıktı geçti resmen.Bakalım Fırat ne diyecek?

Gun icinde takip edemedim mbia ts ye mi gitti luce olmadi mi?

Çevrimdışı Skywalker

Diyorum ya biz Tosic i almışken Trabzon gidip Fuchs'u alırsa yönetim bıraksın bu işi.
Anlayamadığım olay şu hadi trabzon şampiyonlar ligine gitse de böyle transferler yapsa eyvallah, biz avrupa ligine gidiyoruz malum olduğu üzere çok daha iyi bir takımız, eğer bir teklif yapıldıysa gelmemesi için bir sebep yok. Bence teklif dahi yapılmamıştır adama. Şu free oyuncuların listesinin olduğundan bile şüpheliyim artık ben bunların elinde. Ağızlardan sistem-Scout ekibi-sportif direktör-futbol direktörü kelimeleri eksik olmuyor, sonunda gelenlere bak SEZER-SÜZEN-ENERAMO-DENTİNHO-NİANG en son da TOSİC, yerim öyle scout ekibini.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı idil

abi gökhan instagramdan açıklama yaptı sakatlığım yüzünden arkadaşlarımla olamadım herkesten özür diliorum diye. belki de bilic le aralarında sorun vardı, olaya tek taraflı bakamayız, olayın içyüzünü bilmiyruz...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Gun icinde takip edemedim mbia ts ye mi gitti luce olmadi mi?
Mbia Ts ile anlaştığı söyleniyor.

Luce gelmeyecek evet.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 00:20:42 Tolga_ ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bir tek Töre mi sattı diye sorarım. Sahada Tolgay ve Sosa'dan hariç adam yoktu. O zaman Sosa ve Tolgay harici bütün oyuncuları satalım.
:tabe:

Bilic de sabote etti. Son 4-5 maçın en iyi oyuncusu dakka 75 olunca oyundan çıkar mı ya?

Töre kötüydü neden çıkmadı bide?

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş gelmesin de kim gelsin herkes Lucescu gelsin istiyor ama adam gelmek istemiyor işte hangi yabancıyı getireceğiz.

Ayrıca yapılan transferler diyoruz da Fuchs'u alamıyorsak zaten Tosic seviyesinde bir oyuncu gelecekti bunun tamamen Şenol Hoca ile ilgilisi yok.

Şimdi yönetim Fuchs ile anlaştı da mı Şenol Hoca hayır ben Tosic'i istiyorum dedi.

Şenol Hoca Danny mi Babel mi diye sorsalar 100 defa Danny der ama yönetim alamıyorsa bunun suçlusu Şenol Hoca mı oluyor.

Mbia gibi oyuncuyu Trabzon a kaptırmanın bir izahı yok ama.   :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Turkiyede hic buyuk takim yonetmeden en cok puan ortalamasi yakalayan terim ve denizlinin hemen arkasindan 3. Td olmus yetenegi yok oluyor hayret..

Zaten yonetim fusch u alalim dedi de senol gunes tosic diye israr etti...

Madem kotu oyuncu yönetim almasin gitsin sportif direktor getirsin ona yaptırsin transferleri.3 senede 36 tane oyuncu almislar 25 i cöp  hala bildiklerini okuyorlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

:tabe:

Bilic de sabote etti. Son 4-5 maçın en iyi oyuncusu dakka 75 olunca oyundan çıkar mı ya?

Töre kötüydü neden çıkmadı bide?
Bak Bilic'i unutmuşum. Kimseye suç atamam o sattı bu sattı diyemem kendi kendimizi batırdık  biz.

Çevrimdışı Tolga

Mbia gibi oyuncuyu Trabzon a kaptırmanın bir izahı yok ama.   :busted_cop:
Tamam işte yönetim Mbia'yı aldı da mı Şenol Hoca hayır ben istemiyorum dedi. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hacı abiler De Jong diyoduk, Mbia diyoduk, Danny diyoduk, Luce diyoduk, Maxi diyoduk, Fuchs diyoduk hepsi tamamen yalan olacak galiba.

Babel, Tosic, Şenol Güneş konuşuyoruz :)

Zaten @Armağan Bozkurt mesajı vermişti boşuna yazmayın hiçbiri gelmez diye :biggrinking:

Çevrimdışı Alper1903

Mbia Ts ile anlatığı söyleniyor.

Luce gelmeyecek evet.

Mbia kotu olmus, tam aradigimiz adamdi. De jong da gelmez mavuba da zor. Cirkef ortasaha yarinlara kaliyor gibi

Çevrimdışı Deniz

Ya birakin algi yaratmayi simdi de basarisiz transferleri senol gunese mi yikacaksiniz.yonetimin çapını bilmesek inanacaz.

Gitsin adam gibi sportif direktor getirsin.sırf kendi egosuna ters diye onder ozeni yollamasi degil
Transferleri yapan yönetimdir.anc dir.
Sorumlulugu da tamamen yonetimdedir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Tolgay Mbia Sosa Töre Danny Ba. Çok çok iyi olurdu yazık oldu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Turkiyede hic buyuk takim yonetmeden en cok puan ortalamasi yakalayan terim ve denizlinin hemen arkasindan 3. Td olmus yetenegi yok oluyor hayret..

Zaten yonetim fusch u alalim dedi de senol gunes tosic diye israr etti...

Madem kotu oyuncu yönetim almasin gitsin sportif direktor getirsin ona yaptırsin transferleri.3 senede 36 tane oyuncu almislar 25 i cöp  hala bildiklerini okuyorlar..
Ben yazacaktım sen yazmışsın Deniz abi :D Sanki yönetim Fuchs ve Danny ile anlaştı, Şenol Güneş yok olmaz Tosic ve Babel gelsin dedi.

Çevrimdışı Tolga

Mbia kotu olmus, tam aradigimiz adamdi. De jong da gelmez mavuba da zor. Cirkef ortasaha yarinlara kaliyor gibi
Mavuba zaten Lille'de kaldı.

Şu şartlarda yine en iyi isim Belluschi olur zaten Şenol Hoca ile beraber gelir.