2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842725 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Günay-Maxi-Pedro-Samba-Tosic-Belluschi-Tolgay-Töre-Sosa-Babel-Ba ?

Maxi ve Samba'yı alabilirsek harika kadro olacak.

Ek olarak yedekler; Tolga,Serdar,Ersan,Motta,Veli,Olcay,Tosun olacak. Daha yazmadığım Kerim ve Oğuzhan var. Şenol Güneş gelirse onlar da epey gelişecektir.

Kadroya yazmadıklarım da bu sene banko oynayanlar, Cenk, Necip, Pektemek.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 22:32:26 anilt ]

Çevrimdışı atalay

Bu arada size yüzde yüz bir haberi söyleyeyim Lucescu gelmiyor. Öyle yüzde 99 bile değil. %100.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada size yüzde yüz bir haberi söyleyeyim Lucescu gelmiyor. Öyle yüzde 99 bile değil. %100.
Şenol Güneş gelecek zaten artık kupa finalini bekliyoruz sadece :)

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş gelecek zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Lucescu, kesin gelmiyor.

Şenol Güneş gelecek zaten deniyor da. Daha büyük sıkıntı var o zaman.

Daha önce de belirtmiştim. Şenol Hoca varsa tüm sorunlarda paratoner görevi görecek. Transferlerde ki tüm fiyaskolara göz yumacak ki biraz da kendisi katkı sağlayacak. Yönetim içinde Şenol Hocayı istemeyenler var; o başka bir kırılma mevzusu.

Asgari 10-11 yabancı ile oynayacak bir takım geri kalan yerliler mantalite açısından Avrupalı gibi düşünen oyuncularken; oyuncular ile bir kontak problemi de yaşayacağı açık.

Antrenörlük becerileri de oldukça tartışmaya açık.

Kısacası alttan zorlayan olmazsa ver elini 3.lük.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 22:46:41 atalay ]

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş gelirse İbrahim Üzülmez de gelir İnşallah.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı kyiv

Yeni sezonla ilgili daha başlamadan hiçbir beklentim olmamaya başladı. Günü birlik idare edilen saçma sapan transfer yapıp ardından tasarruf yapmaya çalışan türlü tutarsızlıklar içinde dolaşan Ahmet Nur Çebi'nin  derin ve engin futbol bilgisine göre hareket eden güçsüz, yetersiz₁, ensesine vurulduğunda lokması alınan,planı ve programı olmayan, oyuncularının rekabet kızıştığında son hamleyi yapamadığı, teknik direktörün daimi looser olduğu garip acınacak bir camia olduk. 3. lük üzerimize elbise gibi oturdu. Sağolsunlar başta yönetim futbolcular herkez halinden memnun tosic te parasını alacak, şenol güneşte, Ahmet Nur Çebide ekranda gözükecek Deniz Atalay da reklamını yapacak. Taraftar mı? Ağlayan çocuklar, gençler mi? Ammaaaan kimin umrunda stat yapıyoruz babalar gibi stat....

Çevrimdışı idil

Ben bu seneki şampiyonlugu nasıl kaybettigimizi hala anlayamıyorum. 1 ay mı oldu umutları yakalı. Evet hala inanamıyorum, kabulleneiyorum. Liderlikten 3.lüğe tek bir maç, tek bir hamleyle geriledik ve orda kaldık. Lig malum. O kadar soğudum ki. 2.liğe başarı gözüyle bakar olduk. Bizim adam gibi korkmadan şampiyon olabilmemiz için en az 3 tane sneijder olması lazım takımda. Sırf bu nedenlerden dolayı avrupa da bir şeyler yapmak istiyorum. Bu yüzden gelecek td den korkuyorum. Bilic bile bir düzen oturtmuştu, tolga oynamasaydı brugge maçında belki de bir üst turdaydık. Şampiyon olmak bu denli zorlaşmışken, avrupada bir şeyler yapamazsak kahrolurum.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

Demispor elendi yine..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Demispor elendi yine..

Dengesiz kaleci, ilk macta da bugun oynadigi gibi oynasa rahat gecerdi turu..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı erty

Motta-İsmail-Tosic totalde 3m. euro aldığı düşünülürse, elde var sıfır çıkan 3m. euro başka bir açıklaması olamaz.
Ha ismail ve motta elden çıkarılacak tosicde elde bir yedek olarak tutulacaksa hiçbir lafım olmaz muazzam planlama derim. ama bu mantalite ile çok zor. şahsen anç.nin olduğu yerde altınsay olsa en kötü benim düşündüğümü yapardı. ama o dahada geleceği görür tosic'e hiç bulaşmaz yıllık 2-2.5'e oynayan deneyimli bir bek alır motta - ismailli yollar umit karaal'inde yedekte pişmesini beklerdi.

çok sevdiğim yönetim nasıl bu hataları yapıyor anlamıyorum. 1 değil  :ebebe: 2 değil  :ebebe: 3 değil  :ebebe:
hayırlısı ve sabır arkadaşlar..

ysariusta

• Ziyaretçi

Transferi yönetim yapar. TD oynatır. Oynatamazsa gider. Örnek Bilic. Güzel iş oldu bu. Umarım faydalı olur Tosic. Muhtemelen her iki bekten de iyi olacak. Alıştık Daum'dan beri TD istediği transferi yapmaya. Onlarda kulübe olmadık menajerleri bela ettiler. Hele hele Aziz efendinin tanıştırdığı Mendes belası vardı. TD belli olsa elbette çok iyi olur. Ancak çok uzamazsa dert değil. Takımın neye ihtiyacı var belli zaten. 2 tane deli gelsin yeter. İsyan etsin, tepki versin sahada. Birde lütfen Bilic bir takımla anlaşsın en iyi oyuncusu Atiba'yı alsın yanına. Sıkıldım gamsız tasasız orta saha mı olur arkadaş. Çizgiye basmakta ısrar etti diye kırmızı gördü, kendini geçen adama dalıp görmedi hiç. Kanadalı futbolcu mu olur! Hokey oynayamamış futbol oynuyor.

Çevrimdışı Jukebox

Şenol güneş geldi galiba.
Büyük hata oldu bence.3 kulvardada başarısız olacağız gibi.Yine saç baş yolucaz,kanser olacağız,üzülücez.
Transfer beklentimde yok...
Bu takımın yönetimi değişmeli tek sıkıntı şu; Fikret orman giderse Serdal adalı gelicek.Serdal adalı Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde başarılı bir katkısını göremiyorum boş transferler yapıp,borca sokmaktan farklı bir girişimi yok üstelik bu adam Beşiktaş'ın adını şikeye karıştırdı.Yöneticilik,vizyon yok.Koordine bir çalışma yok.Sadece para var.
Yeni bir isim lazım yeni bir başkan.
Beşiktaş'ın ayağa kalkması lazım....

Çevrimdışı Anıl

Şenol güneş geldi galiba.
Büyük hata oldu bence.3 kulvardada başarısız olacağız gibi.Yine saç baş yolucaz,kanser olacağız,üzülücez.
Transfer beklentimde yok...
Bu takımın yönetimi değişmeli tek sıkıntı şu; Fikret orman giderse Serdal adalı gelicek.Serdal adalı Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde başarılı bir katkısını göremiyorum boş transferler yapıp,borca sokmaktan farklı bir girişimi yok üstelik bu adam Beşiktaş'ın adını şikeye karıştırdı.Yöneticilik,vizyon yok.Koordine bir çalışma yok.Sadece para var.
Yeni bir isim lazım yeni bir başkan.
Beşiktaş'ın ayağa kalkması lazım....
HASAN ARAT

Çevrimdışı f_madida

Motta-İsmail-Tosic totalde 3m. euro aldığı düşünülürse, elde var sıfır çıkan 3m. euro başka bir açıklaması olamaz.
Ha ismail ve motta elden çıkarılacak tosicde elde bir yedek olarak tutulacaksa hiçbir lafım olmaz muazzam planlama derim. ama bu mantalite ile çok zor. şahsen anç.nin olduğu yerde altınsay olsa en kötü benim düşündüğümü yapardı. ama o dahada geleceği görür tosic'e hiç bulaşmaz yıllık 2-2.5'e oynayan deneyimli bir bek alır motta - ismailli yollar umit karaal'inde yedekte pişmesini beklerdi.

çok sevdiğim yönetim nasıl bu hataları yapıyor anlamıyorum. 1 değil  :ebebe: 2 değil  :ebebe: 3 değil  :ebebe:
hayırlısı ve sabır arkadaşlar..

Tosic'e 1 vermiyorlardir herhalde, versinler 550-600 opup basina koysun. Ismail'in de sozlesmesi bitiyor seneye, bir daha o parayi ruyasinda gorur.  Ama iyi bir cocuk olursa ne olur onu bilemem.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Kardeşlerim ve minnoşlarım..
00.17'de gelişmeleri konuşalım.

Verdi saati yine  :uyucam:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Spaletti fenere gelirse işimiz daha da zor olacak

Çevrimdışı Tolga

Diyeceği şey belli Lucescu zora girdi Şenol Hoca ön planda :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Yd den daha kötüsü olabilir mi diyordum oluyormuş. Stadları batsın.

Çevrimdışı Tolga

Spaletti fenere gelirse işimiz daha da zor olacak
Evet Spaletti gelirse hiç iyi olmaz. :)

Çevrimdışı Orhan_

2004'te takım dağıldıktan sonra takımın geri 5'lisinde gerekli hamleler hiç yapılmadı. Sürekli yetersiz futbolcularla oynadık. Sol bekimiz sağ bekimiz stoperlerimiz kalecimiz hep vasattı. Şaka gibi halen aynı hatta aynı sorunları yaşıyoruz. Defans hattından Pedro'yu çek, geri neyi kalır kiiiiii? Motta bomba, Ersan bomba, Atınç kısıtlı ama nispeten daha iyi, İsmail niye bu takımda, Serdar çok kısıtlı, Tolga Cenk için diyecek bir şey yok, Günay belli belirsiz. Yahu 1 tanecik adam yahu. 1 tane adam söyleyin şu bölge de oynayıp ta herkesin hemfikir olacağı kalitede olsun. Transfer olayında %100 başarı beklemek aptalca olur, birçok değişken var bilinemez ama şu bölgeye eli ayağı düzgün 1 adam alın artık yahu. Konuştukça sinirlerim bozuluyor.

Çevrimdışı Renton

00:17 yi olumsuz haberlerde veriyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı JoseDemba

Badem kardeşim bi kez olumlu bi haber ver bakalım yine ne diyecek tahmin edebiliyoruz ama  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

Evet Spaletti gelirse hiç iyi olmaz. :)
umarım başarıya doymuş bir hoca getirirler o zaman ilk iki şansımız artar
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 23:29:21 Samo1903 ]

Çevrimdışı Fatih Berker

Bu planla,vizyonla bu sene ilk 3'ü zor görürüz.İçimi çok fena karamsarlık sardı bugün yav.Daha 3 gün öncesine kadar Luceler,İlhanlar,İbolar,Zagolar,Metin Tekinler,Mbialar,Dannyler hayali kuruyorduk geldiğimiz nokta Tosic,Babel.OF OF.