2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842833 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ya böyle transferler yapılacaksa yönetim transfer falan yapmasın.Şenol Hoca elindeki kadroyu iyi harmanlar zaten 3.yapar bir şekilde.Ondan sonraki sene yaptığımız tasarrufla alırız birilerini valla bıktık hep aynı şeyler oluyor.Yeter artık günü kurtarmayın be

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Tosic top falan oynamaz bizde.Kiralık gelseydi iyi bir Tosic izleyebilirdik ama bunlar iyi mukaveleyi imzalayınca yan gelip yatıyor.Sanki ilk defa anadoludan yabancı oyuncu alıyoruz

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Veli için söyledim. En başta Veli'nin ismini söylemişti bir arkadaş. Sosa için temkinliyim ama lider özellikleri var mı tartışılır. Takımda öyle tek bir adam vardı onunda sözleşmesi bitti.

Takımda lider özellikli oyuncu kalmadı maalesef. Demirören zamanında kaptanlık konusunun suyu çıkmıştı. (Quaresma, Nobre vs)

Takımda henüz bir sene geçirmiş oyunculara kaptanlık pazubandının verilmesine karşıyım. Sosa hırslı ama lider özelliği yok bence, daha çok işini layıkıyla yapma gayretinde. Tolga kalmayacaksa Veli ve Olcay en uygun isimler gibi görünüyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ahmetx

Bir Ercan Taner Klasiği... :super:

http://www.ntvspor.net/yazar/ercan-taner/1851/lucescu-yedek-parasut-mu
adam iyi çakmış Metin Albayrağa. Böyle kulübe mideden bağlı olmayan yazarların yazılarına ihtiyaç var yoksa millet 3 maymunu oynuyor olan Beşiktaşa oluyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

Tosiç transferi, Enaramo ve Danny transferine benziyor. Ucuz olsun, bu sezonluk idare etsin tarzında. Yönetim kadroyu genişletmek yerine bir iki kalite isme yönelse, daha isabetli iş yapmış olurdu. Besbelli ki, kaliteli ayak eksikliği yaşıyoruz kaç senedir. Maalesef hep aynı hataları tekrarlamak rutin işimiz oldu.

Hemen acilen futbol direktörlüğüne biri gelmeli. Önder Özen gittiğinde, bu sistem devam edecek demişlerdi. Ancak hiç ses seda çıkmıyor. Her sene sistem değiştiren Milli Eğitim Bakanlığı gibi olduk. 

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Tosicne yaptı etti getirdiler.

Ben artık vazgeçtim. Zaten herkesin de oluru var.

Hayır neye yanıyorum burada olur veren kişiler bu olurlarını unutup küfür edip duracaklar.  :tabe:
Kardesim olur vermesek ne olur adamlar fusch gibi adami getirmiyor iste biz de isteriz 1st class futbolcular ama getirmiyorlar..
tosic yedek olarak getirilmistir zaten ismail yedek duracagina bu dursun.ha dersen ki biktim yedekten artik as oyuncu alsinlar ,haklisin birsey diyemem..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman yönetimden herkesi kaçırdı geriye işte bunlar kaldı bunlarla idare edeceğiz,futbol direktörü tabiri caizse bizim evin danası olmazsa bunlar anlaşamaz onunla onun için sözlerini dinletecekleri İbrahim Üzülmez  gibi birini bulurlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih Berker

Tosic Kap geldiğine göre yeni hocamız Şenol Güneş.Luce defteri kapandı büyük ihtimal.

Çevrimdışı Tolga

Tosic Kap geldiğine göre yeni hocamız Şenol Güneş.Luce defteri kapandı büyük ihtimal.
Babel'de konuşulmaya başladığına göre Şenol Güneş yeni hocamız olacak gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı uğur07

Mustafa pektemek on libero oynasa ne olur?

Çevrimiçi mayguntr

Benim anlamadığım Hoca'yla anlaşılmadan sen nasıl gidip transfer yapıyosun , hangi akla hizmet yani bu ? Belki gelecek hoca diyecek ki ben Tosic'i beğenmiyorum oynatmayacağım boş yere mi o kadar parayı çöpe atmış olacaklar yine ?

Tabi ikinci bir ihtimalde var hoca belli ona göre alıyolar  :alala:

Çevrimdışı Fatih Berker

Babel'de konuşulmaya başladığına göre Şenol Güneş yeni hocamız olacak gibi :)
Maxi haberleri de çıkmış.Maxi'yi kapsak zaten sağ koridor relax.  :D

Çevrimdışı Anıl

Tosic top falan oynamaz bizde.Kiralık gelseydi iyi bir Tosic izleyebilirdik ama bunlar iyi mukaveleyi imzalayınca yan gelip yatıyor.Sanki ilk defa anadoludan yabancı oyuncu alıyoruz
Aynen yıllık 2 milyon alınca oynamaz kesin.

Çevrimdışı Tolga

Maxi haberleri de çıkmış.Maxi'yi kapsak zaten sağ koridor relax.  :D
Maxi'yi alalım bari de sağ beki kurtaralım hiç yoktan :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Kardesim olur vermesek ne olur adamlar fusch gibi adami getirmiyor iste biz de isteriz 1st class futbolcular ama getirmiyorlar..
tosic yedek olarak getirilmistir zaten ismail yedek duracagina bu dursun.ha dersen ki biktim yedekten artik as oyuncu alsinlar ,haklisin birsey diyemem..

Vermiyeceksin olur falan koyacaksın tepkiyi. Herkes adama ismi gerçer geçmez olru verdi şaşırdım resmen. Adamlar Muslera'yı getirdi tepki vere vere. Vereceksin diyeceksin istemiyorum ben bu adamı getirme takıma. Çok zor işlerdeğil. YÖnetimi seçtik diye her kafasına geleni yapamaz oda. Eğer onlar getirmiorsa zorla getireceksin hacı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı JoseDemba

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  5 dk.5 dakika önce
Beşiktaş'ta Uğur Boral, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson ve İbrahim Toraman'ın sözleşmeleri sona erdi. Atibayla uzatmadıkmı şimdi gerçi adamkar Toramanı da yazmış onun sözleşmesi seneye bitiyor.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Türkay

Tosic vs Diğer bekler

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Vermiyeceksin olur falan koyacaksın tepkiyi. Herkes adama ismi gerçer geçmez olru verdi şaşırdım resmen. Adamlar Muslera'yı getirdi tepki vere vere. Vereceksin diyeceksin istemiyorum ben bu adamı getirme takıma. Çok zor işlerdeğil. YÖnetimi seçtik diye her kafasına geleni yapamaz oda. Eğer onlar getirmiorsa zorla getireceksin hacı.
Futbol şubesinin başına futbolu cok iyi bilen birini getirmedigimiz sürece biz ne kadar isyan edersek edelim boş.. Zorla birini getirelim diyorsan altinsayi getirelim ,yapilacsk en dogru is bu olur..

Çevrimiçi mayguntr

Tosic vs Diğer bekler

Tosic bu sene sol stoper oynuyordu pek realistik bir karşılaştırma olmaz ama yinede motta'nın 0.001 tık üstü sadece

Çevrimdışı Deniz

Tosic vs Diğer bekler

Canerin isabetli orta sayisindan sonrasini okumadim..o nedir oyle motta +tosic bir csner etmiyor

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Tosic bizde de stoper oynayabilir

Çevrimdışı Efe

Tosic hayirli olsun insallah basarili olur bi tane daha tecrubeli bi defans almamiz lazim şenol guneste bursayla vedalasti bize yakin
Şampiyon Beşiktaş JK