2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873458 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ortalığı Çebi karıştırmadı aslında.

Önce Güneş ile anlaşıldı Orman sonra Luce'ye gitti ihtimal var  diye.
o zaman Orman'ı tebrik ediyorum doğru olanı yapmış :)

Çevrimdışı mellfred

dudaklardaki kıvrımlar bile aynı layn valla baskana iletmek lazım bunu:)))
:d ilahi

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano'yu nasıl alacağız ben onu hala anlayamıyorum :D
6 aylık sözleşmesini tek taraflı fesheder.  :)

Çevrimdışı Tolga

6 aylık sözleşmesini tek taraflı fesheder.  :)
S.Donetsk bunu kabul etmez sanmıyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı safa burak

Luce + 3 transfer tadindan yenmez ama ne zaman isimiz rast gitti ki bu da olmaz gibi

Çevrimiçi Samet Ç

S.Donetsk bunu kabul etmez sanmıyorum :icool:
tek taraflı fesh ederse kabul etmesine de gerek yok

Çevrimiçi mayguntr

Olmaz o iş. Üçü de çok ağır; manevra özelliği olan oyuncu yok. Önlerinde süpürücü bir orta saha yok. Bekler belli değil. Maxi - Vargas olur anlarım. Ayrıca çok kısa kalır bu üçlü.
üçlüde pedro süpürür zaten oralığı , boy olarak da 85,88,83  çok kısa değiller bence rakiplere de baksanız zaten 85 ortalamayla oynuyolar genelde.

Çevrimdışı Türkay

Ahmedov da ne inatçı adam ya kazanmadığın kupa kalmamış 11 yılda bırak az da biz kazanalım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

tek taraflı fesh ederse kabul etmesine de gerek yok
Nasıl yok :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Olmaz o iş. Üçü de çok ağır; manevra özelliği olan oyuncu yok. Önlerinde süpürücü bir orta saha yok. Bekler belli değil. Maxi - Vargas olur anlarım. Ayrıca çok kısa kalır bu üçlü.

Tosic 1.85 Britos 1.88 sadece Pedro kısa o sağ süpürücü oynar sıkıntı olmaz.

Veli Ilsinho olur bence önlerinde süpürücü. Sol bek sıkıntı olmaz Motta baya iyi oynar üçlüde sağa da Maxi gelirse olur baya baya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence olacak olan şu.

Oyuncularla net anlaşırsak ve teyit edersek Lucescu gelecek.

Yok alamazsak gelmeyecek olay onun maaşından çıktı Ahmedov'la ilgili bilgim yok ama mantıklı olalım.

Luce gidiyorum terse AHmedov tutmaz zorla en başta saygısından. Olay Luce'de yani aslında bizde bitiyor.

Gelirse Britos - Adriano - Ilsinho gibi 3 adam görebiliriz beraberinde.
. Alex texeira o adamı alamaz mıyız

Çevrimdışı Çağrı

Basıyorsun parayı feshediyorsun neyini anlamıyon :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Tosicle britos bek özelliği olan oyuncular çok ağır değiller.Ayrıca pedroyu ortaya attın mı süpürmeyi halleder
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu Şenol güneş yerine koyun kendinizi.

anlaştınız ama lucescu olursa olmayacak işiniz, olmazsa tamam diyecekler.

Ben şenol güneş yerinde olsam bir daha görüşmem bile beşiktaşla.

Çevrimdışı Çağrı

. Alex texeira o adamı alamaz mıyız

İhtimal dahilinde bile değil :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bizde bundan korkuyoruz  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih Berker

Ben dün gece aldığımız son duyumu tam haliyle yazayım herkes bilsin.

Lucescu'nun istediği Uruguaylı oyuncu ile anlaşmak için Ali Naibi'nin Uruguay'a gittiği ve anlaşmaya çalıştığı söylendi.

Naibi idari direktörümüzün yardımcısı bilmeyenler için.
Bu bağlamda Luce'nin gelme olasılığını hesap edebilir miyiz?  :D Adam oyuncu bile istemiş

Çevrimiçi Samet Ç

oyuncu tek taraflı fesh ediyor yani kulübün razısına gerek yok diyelim ben bucada oynuyorum ayrılmak istiyorum ama yönetim transferime onay vermiyor bende alacaklarımdan vazgeçip sözleşmemi tek taraflı fesh ediyorun

Çevrimdışı Çağrı

Sabretmesinde tek etken var bence.

Kendine ve şampiyon yapabileceğine inanıyor vr bunu istiyor kariyerinde. Bizim kadar o da aç.

Sonra zaten maçları kazanınca fersah fersah çıkarır bunları yönetimden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

üçlüde pedro süpürür zaten oralığı , boy olarak da 85,88,83  çok kısa değiller bence rakiplere de baksanız zaten 85 ortalamayla oynuyolar genelde.

Pedro sarkık oynar. Süpürücü biri değil ki Pedro. Süpüren adam çevik, hızlanma problemi olmayan biri olmalı. Pedro, tam zıttı.

Bir kere oyun formatı önemli. Luce, denge futbolu oynatıyordu. Zago sert derin savunmacı, Ronaldo topla çıkan, önde karşılayan kısmı görüyordu. Bu üçlünün hiçbir topla çıkamaz. Sadece Tosic, 3.bölgeye top atar.

Çevrimdışı Tolga

Basıyorsun parayı feshediyorsun neyini anlamıyon :D
Tamam da hangi parayla basacaksın işte  :)

Çevrimdışı Karabay

Oyuncuyu bilmiyorum kardeşim bilsem yazacağım emin olun Uruguaylı dendi sadece.
forlan var işte  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Attila

Arkadaslar bazen Senol hocanin gencleri parlatmasiyla ilgili elestiriler okuyorum, "biz altyapi takimi miyiz?" gibilerinden. Goren de Senol hoca eline almis vernigi, dalmis genclerin arasina parlata parlata geliyor sanir.

Olay gencleri parlatma meselesi degil. Dogru futbolcuyu, dogru mevkide, dogru zamanda oyuna alma meselesi. Yoksa bunun genc veya yasli olmakla alakasi yok. Adam oyunculardan iyi verim aliyor.

Zaten iyi verim almasa, Trabzonspor gibi son sampiyonlugunu milattan once almis bir kulubu 82 puan gibi rekor bir puanla sampiyon yapamazdi. Bunun disinda 3 tane de 2.ciligi var Trabzonspor'da. Yani adam 4 senenin birinde 3 buyukleri tamamen gecmis, 3'unde de 3 buyuklerden ikisini gecmis ve bize de 30 puan gibi rekor bir fark atmis.

Avrupa'da Trabzonspor'a yillarca oynattigi guzel oyunlari ve atladigi turlari da biliyoruz ama cok fazla gecmise gitmeye gerek yok. Daha yeni Sampiyonlar Ligi gruplarinda Trabzonspor ile 7 puan topladi, hem de dagilmis kadrosuna ragmen sadece 1 kez maglup olarak. Simdi begenmeyenlere sormak lazim; biz en son ne zaman 2. olduk? Ne zaman Sampiyon Ligi gruplarinda 7 puan topladik veya sadece 1 kez maglup olduk?

Biz Trabzonspor degiliz ve eminim ki Senol Gunes, bizde Trabzonspor'da oldugundan daha basarili olacaktir. Belki ilk senesinde olmasa da ikinci senesinde olacaktir ama oynattigi futbolla taraftari uzmek bir yana, umut sacacaktir, forma ve bilet sattiracaktir.

Umarim Lucescu gelir ama gelmezse Senol Hocadan daha iyi bir alternatif goremiyorum, en azindan bu sezon icin.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 00:39:48 Attila ]
Senol Gunes

Çevrimiçi murat

Luce gelsin transfer olmasa da itiraz etmem.kadromuz ligi kaldıracak seviyede.bir sağbek ve solbek olursa adam gibi işimizi görür.luce gelirse 3-5-2 oynayamaz bu kadroyla.3-4-3   olabilir.3-5-2 de gökhan ve Olcay ıskarta olur

Çevrimdışı Çağrı

Bu bağlamda Luce'nin gelme olasılığını hesap edebilir miyiz?  :D Adam oyuncu bile istemiş

Van Gaal de istedi zamanında getiremedik :D

Adam Beşiktaş'ı bir hafta analiz etti bu kadroya varım istediklerimi getirin maaşları düzenli ödeyin dedi.

Evet yerine elimizden geleni yaparız denince gelmedi Feda yılında. 4 yıllık anlaşmıştık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli