2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829572 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Yeni yenge milliyete düşmüş bile  :halay: :halay:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Megaloman denilen tip işte. Bir kitap yazdı. Bir havalar bir havalar gören sanar Marx gibi ideoloji kasmış.  :kop:

Boştur bana göre. Eğer adaylığa kadar yükseldiyse arkadan gazı verenler vardır.

Bu adam Beşiktaş'ı 4 ay bile yönetemez geçtim dönemi. O kadar güvenmeyin derim. İki konuşmayla olmuyor o işlet. Ben çıkar bir konuşurum tüm Beşiktaşarena bana biat eder ama klüp yönetecem anlamına gelmez. :icool: :icool:

Mesele Marx & Engels olmak değil. Kitap yazarken ya da spor yönetiminde buna gerekte yok. Benim çok takip ettiğim biride değil. Lakin kaliteli muhalefet kim yapacaksa buyursun söz alsın keza başkan adayı olsun. Çünkü bu ülkenin tüm kurumlarının en önemli sorunu "tek adam" sorunu. Ve bu tek adama biat eden "kraldan çok kralcılar".

Çevrimdışı talha

Mesele Marx & Engels olmak değil. Kitap yazarken ya da spor yönetiminde buna gerekte yok. Benim çok takip ettiğim biride değil. Lakin kaliteli muhalefet kim yapacaksa buyursun söz alsın keza başkan adayı olsun. Çünkü bu ülkenin tüm kurumlarının en önemli sorunu "tek adam" sorunu. Ve bu tek adama biat eden "kraldan çok kralcılar".

İşte o kaliteli muhalefet bu adam değil.

Bu adam all talk no walk denen tiplerden. Kimi getirecek ekibine?

Dediğim gibi iki güzel konuşma ile olmuyor. Yoksa ben de ne projeler var. Beni desteklesinler abad ederim klübü. :evillol: :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

kimse hikaye anlatmasın bana
bu Rüzgar Sağnak beyefendi mali kongrede şovunu ve reklamını yapmıştır (ki kendisi de dile getirdi ilk kez konuştuğunu bunca zamandır kongrede)
yanlış bilgi edinmediysem başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Allah akıl fikir versin şovmen arkadaşımıza
ben bir şeyi merak ediyorum
bu beyefendi 45 yaşına gelmiş 25 yıl küsur kongre üyeliğini yapan bir kişi hiç yöneticilik yaptı mı?
önce bir yöneticilik yapsın
kendisini yönetici yaparken bir görelim
artıları-eksileriyle kendisini bir tartalım
ne gibi hünerleri var bir görelim
yönetici iken kendi otoriter yapısını bir görelim
bir ağırlığı olacak mı olmayacak mı bir görelim
ondan sonra gelsin başkanlığa adaylığını koysun

ve ayrıca mali kongrede kürsüde sergilediği tavır,vücut dili ve dile getirdiği beyanlarını hayretle izlemekle kalmayıp kendisine destek verenleri de şaşkınlıkla takip etmekteyim.

Çevrimdışı adil arif

Okudum ama birşeyi anlamadım, ANÇ Önder Özen ' in istifa etmesine neden olmamış mıydı. Her ikisini birden nasıl beğeniyor.

Çevrimdışı atalay

İşte o kaliteli muhalefet bu adam değil.

Bu adam all talk no walk denen tiplerden. Kimi getirecek ekibine?

Dediğim gibi iki güzel konuşma ile olmuyor. Yoksa ben de ne projeler var. Beni desteklesinler abad ederim klübü. :evillol: :lol: :lol:

Bana da öyle geliyor. Zaten teori ile pratik çok farklı şeyler. Beşiktaş başkanının oyunun kurallarını bilmesi ve oyunu kuralına göre oynayabilecek olması lazım. Maalesef bu camiada futbolu bilen sayısı az ve herkes bildiğini iddia ediyor. Teoride bileni görevlendirenler de pratikte öyle davranmıyor. Rüzgar ya da diğerleri: Futbolu bilmek yetmez; kaldı ki bir spor kulübünde "futbol" yetmez. Bunun kimse farkında değil.

Çevrimdışı TØLGA

Madem ki aday olarak çiktı meydane artık, bundan sonra kendiaine başarılar dilerim, saygı ile hitap ederim. Her beşiktaşlının yönetimde olmaya ve mücadele etmeye hakkı var. İşte böyle açıktan ve delikanlıca...

Yoksa ucu açık bir şekilde loş ışık altından sallayarak değil !!!!

Herkes adını yazdırır. Kongre üyeleri en hayırlısını seçer inşallah.

Not: Başkan biraz yumuşamış ve kendine güveni gelmiş. Sandığa gitmeyecek sanırım.
biz ona türk dilinde R diyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

yesilbası hatırlayan vardır yine bi bomba atmıs ortaya
:D nasıl bir bastır bu arkadas ronaldinhonun verdiği zarar yetmedi simdide luceci cıktı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

yesilbası hatırlayan vardır yine bi bomba atmıs ortaya
:D nasıl bir bastır bu arkadas ronaldinhonun verdiği zarar yetmedi simdide luceci cıktı
ümidim vardı gelecek diye o adam lucescu Beşiktaş'da diye açıklayınca ümit flen kalmadı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ruzgar adı uzerinde durmayın
ilk once bi aday olsun bakalım gorelim ondan sonra değerlendiririz
bu arada yonetimde bulundu tabiki o tecrübesi var

soyle birsey diyim futboldan anlamıyorum deyip oyuncu izlemelere gidince benim baskanım tillah oluyorsa tabikide bu adamlara oyumu veririm
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

şunu anlamakta zorluk çekiyosunuz galiba her kongre üyesi belirli bir desteği aldıktan sonra imza toplanıyor yanılmıyorsam
başkan adayı olabiliyor seçilir seçilmez olur olmaz neyi tartışıyonuzki burada?? adam projelerini anlattımı bir dinlediniz mi?
haaa zaten anlatsada bişey olmaz bizde kimin blok oyu var ise onlar kazanıyo :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bu arada en somut örnektir bu.

3 büyük kulübe bakalım.

Aziz Yıldırım: Futbol şubesine ne denli karıştığını söylemeye gerek yok.

Ünal Aysal (Eski GS Başkanı): Futboldan anlamam deyip; işin teknik kısımlarına ve transferlere Terim var iken nasıl karıştığı ortada.

Fikret Orman: Futboldan anlamam deyip; çok değil daha son kongre de scout ekibinin raporladığı oyuncuları son kez kendisi izleyip onay verdiğini itiraf etti. Daha önce wyscouttan izlediğini söylemişti. Tabii, wyscout olduğunu bilmeden.  :lol:

Ne diyelim bu işin fıtratında var  :kop:
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 21:42:19 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Dnipro - Sevilla | NTV | Başlıyor...

Çevrimdışı talha

Bu arada en somut örnektir bu.

3 büyük kulübe bakalım.

Aziz Yıldırım: Futbol şubesine ne denli karıştığını söylemeye gerek yok.

Ünal Aysal (Eski GS Başkanı): Futboldan anlamam deyip; işin teknik kısımlarına ve transferlere Terim var iken nasıl karıştığı ortada.

Fikret Orman: Futboldan anlamam deyip; çok değil daha son kongre de scout ekibinin raporladığı oyuncuları son kez kendisi izleyip onay verdiğini itiraf etti. Daha önce wyscouttan izlediğini söylemişti. Tabii, wyscout olduğunu bilmeden.  :lol:

Ne diyelim bu işin fıtratında var  :kop:

Maalesef. Belki bu konuda en pro adam Başakşehir ve K.Paşa'nın başkanlarıdır. Bu adamlarda eski Beşiktaş yöneticileri.  :D :D

Yoksa tüm başkanların bu ilere burunları sokmasından dolayı bu seviyelerde futbol bu ülkede.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Kalilice dikkat asıl. :kop: :kop:
ilk hedef teknik direktör dnıpro'nun teknik direktörüne dikkat asıl cv güzel  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Beyler resmi instagram hesabımızın takipçi sayısı 199bin ha gayret onu 200k yapalım :D

https://instagram.com/besiktasjkofficial
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Anıl

TFF ve MHK renklilerin elinde olsaydı 4 sene şampiyon olurlardı dedi ve devamında Fikret Orman'ı eleştirdi. Bu gün TFF ye ve MHK ye rağmen şampiyon olamazsın. Barcelona olsan alt tarafı fazladan iki kırmızı karta bakar. O zaman şampiyonluk konusuna hiç girmeyeceksin. Ne yani bu sene Rüzgar başkan olsaydı hakemlerin bize ve renklilere tavrı değişecekmiydi. Ayrıca o ağzını oynatmalar ibrahim tatlısesin çiğ köfte yedikten sonra dişine kaçanları diliyle temizlemesi ve o arada konuşmasına benziyordu. Ben son cümle olarak " kadınlara saygı duyuyorum" cümlesini bekledim ama söylemedi  :D
Abi sen bir kere o söylediğini çok çok yanlış anlamışsın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi sen bir kere o söylediğini çok çok yanlış anlamışsın
Hangisini ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dusco Tosic ne ayak

Çevrimdışı Anıl

Hangisini ?
TFF ve MHK renklilerin olsaydı demedi. Tff ve Mhk başkanları Beşiktaşlı olduğunu söyledi ve eğer gsli ya da fbli olsalardı fb veya gs yönetimi o lobiyi kullanır 4 kere şampşyon olurlardı dedi. Yani yönetimin güçsüz olmasından bahsetti. He kendisi yapabilir mi bilmiyorum ama eleştirisi haklı.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni sol bekimiz
Dolayısıyla sol ayak :evillol:

Kusura bakmayın bu gece uyuyamazdım bunu demeseydim :kop: