2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12748574 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Beşiktaş aleyhine hata yapan hakemlerin ödüllendirilip yüksek notlar alarak ilk fırsatta tekrar herhangi bir maçta görev almalarını ya da ve renkli maçlarını adil yöneten hakemlerin cezalandırılmasını engelleyecek bir transfer lazım.

Gerisi hikaye çok kafanıza takmayın.Büyük ihtimal bu sezonun başında da aynı şeyleri yazmışımdır.

Çevrimiçi mayguntr

Korkak mı? 15 yıldır onun attırdığı kadar gol atamıyorsun bir taraftanda azdan az gol yedirmiş. Tüm derbileri kazanmış. Eze eze şampiyon olmuş. 85 puan almış 85. Ama korkak değil mi? Yok, yazık böyle adamları ne bu takım ne bu taraftar haketmiyor. Çünkü siz sevinmek için sevmemiştiniz değil mi? Şampiyonluk görmeden yaşarsakta sorun değildi öyle ya.

Size bilicler layık.
2002-2003 le Aybaba döneminde aynı golu attık hocam.Ama o dönem 21 gol yerken aybaba döneminde 49 gol yemiştik  :bandit: Shaktarın başındaykende ukrayna liginde 30 maçlık sezonda attıkları 80 gol dışında , 2.1 2.2 gol ortalamalarıyla oynadılar genelde.Lucescunun takımları hep böyledir zor gol yerler hızlı hücumlarla gol bulurlar mourinho chelsea'si gibi.Şampiyonluk görmesekte güzel futbol görsek bile bizi en azından biraz tatmin eder diye düşünüyorum , ama bilic falan ağır kaçıyo  :biggrinking:

Çevrimdışı f_madida

Arkadaşlar Terry gelse ister misiniz? Fikirlerinizi merak ediyorum toparlayabilir mi bizim defansı ?

1) Gelmez,
2) Gelse lider olur takima, iyi olur ama biraz agir kalir
3) Maliyetini kaldiramayiz
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar Terry gelse ister misiniz? Fikirlerinizi merak ediyorum toparlayabilir mi bizim defansı ?
Tek başına kesinlikle hayır :)

Sağlam 2 bek, en az 1 stoper ve 1 kaleci olmadan seneye işimiz yine zor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Akil Emre

Bu sene 10 numara transfer yapıp, Olcaydan 10 numarayı çıkarmasını istemeliyiz. Bu numara Olcaya yakışmıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sinan Engin : Beşiktaşlı bir futbolcu , 4 Aydır parasını alamadıgı İçin Fb ye gitmek istiyor, Yönetim yalanlarsa burada o futbolcuyu ve Menajeşr açıklarım...
Bu futbolcunun M.Pektemek olduğu öğrenildi , menajeri fb ye pazarlamaya çalılıyormus
Kaynak : Kartalbakışı.com özel haber ...
Çok hakediyor ya Parayı Beyfendi :akuma: :akuma:
Valla Fb hakikaten hala istiyorsa 3 e 5 e bakmadan gönderelim , 1 milyon Bonservise bile razıyım , en azından bedavadan verdigimiz 1.4 milyon € dan kurtuluruz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin : Beşiktaşlı bir futbolcu , 4 Aydır parasını alamadıgı İçin Fb ye gitmek istiyor, Yönetim yalanlarsa burada o futbolcuyu ve Menajeşr açıklarım...
Bu futbolcunun M.Pektemek olduğu öğrenildi , menajeri fb ye pazarlamaya çalılıyormus
Kaynak : Kartalbakışı.com özel haber ...
Çok hakediyor ya Parayı Beyfendi :akuma: :akuma:
Valla Fb hakikaten hala istiyorsa 3 e 5 e bakmadan gönderelim , 1 milyon Bonservise bile razıyım , en azından bedavadan verdigimiz 1.4 milyon € dan kurtuluruz :busted_cop:
Pektemek şuanda kendi durumunun ve formunun farkındayken Fb'nin kendisini alacağını düşünüp menajeri yoluyla haber yollamış olmasına hiç ihtimal vermiyorum. :icool:

Yabancı kuralı serbest olmadan önce Pektemek'i her halükarda yerli forvet yokluğundan dolayı isterdi Fb ama şu saatten sonra Pektemek'i almayacakları ortada ve bunu da en iyi Pektemek'in bilmesi lazım bilmiyorsa diyecek birşey yok zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Pektemek'i bir de bonservis bedeliyle versek fbye super olur..aslinda Pektemek'e alici cikar da bu maasi verecek takim cikmaz Turkiye'de.

Çevrimdışı Kadir G.

2002-2003 le Aybaba döneminde aynı golu attık hocam.Ama o dönem 21 gol yerken aybaba döneminde 49 gol yemiştik  :bandit: Shaktarın başındaykende ukrayna liginde 30 maçlık sezonda attıkları 80 gol dışında , 2.1 2.2 gol ortalamalarıyla oynadılar genelde.Lucescunun takımları hep böyledir zor gol yerler hızlı hücumlarla gol bulurlar mourinho chelsea'si gibi.Şampiyonluk görmesekte güzel futbol görsek bile bizi en azından biraz tatmin eder diye düşünüyorum , ama bilic falan ağır kaçıyo  :biggrinking:

Güzel futbol falan istemiyorum kim geliyorsa şampiyon yapsın yeter. Anadolu takımı değiliz biz futbolla yetinelim. Gerçi o yolda gidiyoruz bakalım.

Çevrimdışı Yusuf

Madem Şenol Güneş'in gelme ihtimali çok fazla bence şöyle bir planlamaya gidilmeli;

Gidenler: Demba ba(12 milyon euro),Mustafa,İsmail,Atiba,Sivok,Tolga,Uğur Boral.

Transferler: Maxi(Şener),Belluschi,Mavuba(M'bia),Fuchs,Konopylanka(Danny,Ayew),Britos(Samba),Gignac(Fernandao) ve 19-20 yaşlarında ucuz,hızlı bir yedek forvet

Normal şartlarda Demba ba'yı gönderip Fernandao'yu almak çok mantıksız olurdu ama Demba ba'nın hazır piyasası varken satılması taraftarıyım. Ayrıca Demba ba'nın kafa toplarındaki etkisizliği ve inanılmaz yavaş olması Şenol Güneş'in sisteminde  özellikle açılan ortalarda gerekli verimi almamızı engelleyecektir. Fernandao ve Şener'i başka hocalar takıma gelse istemem ama Şenol Güneş bu iki isimden de çok üst düzeyde verim alabileceğini gösterdi. Elimizde en büyük özelliği oyuncuları parlatmak olan bir hoca varken ve arkada Cenk Tosun gibi belirli eksikleri olan ama komple bir forvet beklerken 30 yaşına gelmiş ağır bir forveti 10-12m euroya satmak bizi çok zorlamaz. Bu sene Demba ba iyi bir performans gösterdi ama seneye takımda olmasa da çok büyük eksikliğini yaşamayacağımızı düşünüyorum. Bir de seneye sadece lige odaklanmamız ve Avrupa'ya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmamız gerek. En azından son 16 turuna kadar as oyuncularımızı çok zorlamamalıyız.

Günay                                                                             

Maxi         Pedro (Milosevic)       Britos        Fuchs

Tolgay        Mavuba

Gökhan                Sosa                Konopylanka

Cenk Tosun(Fernandao)

ideal lig kadromuz bence bu şekilde olmalı.

Günay

Serdar       Milosevic      Britos       Motta

Belluschi        Veli

Kerim                  Oğuzhan              Olcay

Cenk(Fernandao)

Bu da son 16 turuna kadar ideal Uefa kadromuz olmalı.

Çevrimdışı ahmetx

Diego Rolan 22 yaşında

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Madem Şenol Güneş'in gelme ihtimali çok fazla bence şöyle bir planlamaya gidilmeli;

Transferler: Maxi(Şener),Belluschi,Mavuba(M'bia),Fuchs,Konopylanka(Danny,Ayew),Britos(Samba),Gignac(Fernandao) ve 19-20 yaşlarında ucuz,hızlı bir yedek forvet

Normal şartlarda Demba ba'yı gönderip Fernandao'yu almak çok mantıksız olurdu ama Demba ba'nın hazır piyasası varken satılması taraftarıyım. Ayrıca Demba ba'nın kafa toplarındaki etkisizliği ve inanılmaz yavaş olması Şenol Güneş'in sisteminde  özellikle açılan ortalarda gerekli verimi almamızı engelleyecektir. Fernandao ve Şener'i başka hocalar takıma gelse istemem ama Şenol Güneş bu iki isimden de çok üst düzeyde verim alabileceğini gösterdi. Elimizde en büyük özelliği oyuncuları parlatmak olan bir hoca varken ve arkada Cenk Tosun gibi belirli eksikleri olan ama komple bir forvet beklerken 30 yaşına gelmiş ağır bir forveti 10-12m euroya satmak bizi çok zorlamaz. Bu sene Demba ba iyi bir performans gösterdi ama seneye takımda olmasa da çok büyük eksikliğini yaşamayacağımızı düşünüyorum. Bir de seneye sadece lige odaklanmamız ve Avrupa'ya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmamız gerek. En azından son 16 turuna kadar as oyuncularımızı çok zorlamamalıyız.

Günay                                                                             

Maxi         Pedro (Milosevic)       Britos        Fuchs

Tolgay        Mavuba

Gökhan                Sosa                Konopylanka

Cenk Tosun(Fernandao)

ideal lig kadromuz bence bu şekilde olmalı.

Günay

Serdar       Milosevic      Britos       Motta

Belluschi        Veli

Kerim                  Oğuzhan              Olcay

Cenk(Fernandao)

Bu da son 16 turuna kadar ideal Uefa kadromuz olmalı.
Bu saydıklarından 3-4 tanesini alabilirsek iyidir :)

Çevrimdışı Renton

Demba o paraya gitmez mustafa,tolga,atiba gitmez saydıklarından şenol hoca gelirse belluschi olur başkada olmaz üzgünüm  ama bu böyle
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Konopylanka'yı boşu boşuna yazmayın arkadaşlar yüksek ihtimalle Roma'ya gidecek orası olmazsa da Dortmund'a falan gider yolu buralara düşmez yani :icool:

Çevrimdışı Yusuf

Bu saydıklarından 3-4 tanesini alabilirsek iyidir :)

Demba ba'nın 10 milyon euro gibi bir para civarına gidebileceğini düşünürsek hepsinin maliyetini çıkarmış oluyoruz zaten ama yine büyük ihtimalle 3 transfer yapıp kapatırız transfer dönemini.

Çevrimdışı Türkay

Maxi olmadı Şener Fuchs Danny Belluschi. Büyük ihtimal Pedro satılacak ordan gelen parayla Şener'i alabiliriz. Artık kötünün iyisi Kaboul da gelirse transferi kapatırız bu yaz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Demba ba'nın 10 milyon euro gibi bir para civarına gidebileceğini düşünürsek hepsinin maliyetini çıkarmış oluyoruz zaten ama yine büyük ihtimalle 3 transfer yapıp kapatırız transfer dönemini.
Mesela Demba Ba'yı satıp Gingac'ı alabiliyorsan sat ama onu da getirmemiz çok zor İngiltere'den çok fazla talibi olduğu söyleniyor.

Kendimizi en kötüye hazırlayalım Ş.Ligi'ne kalamayarak bütçemiz azalmış durumda zaten UEFA tepemizde sürekli bizi denetliyor ve alınmış bir karar var.

Bu durumda 3 ya da 4 transfer yaparız en fazla.

Çevrimdışı Yusuf

Mesela Demba Ba'yı satıp Gingac'ı alabiliyorsan sat ama onu da getirmemiz çok zor İngiltere'den çok fazla talibi olduğu söyleniyor.

Kendimizi en kötüye hazırlayalım Ş.Ligi'ne kalamayarak bütçemiz azalmış durumda zaten UEFA tepemizde sürekli bizi denetliyor ve alınmış bir karar var.

Bu durumda 3 ya da 4 transfer yaparız en fazla.

Demba ba'yı satmak Şenol Güneş'i getiriyorsak bizim için pek bir sorun yaratmaz. Yani Şenol hoca Demba ba'yı satıp yerine futbolcu almasa bile elindeki futbolcudan o verimi alabilir. Şenol Güneş hakkında en az endişe duyduğum konu futbolculardan alınacak verim olduğu için Demba ba gitsin diyebiliyorum.

Çevrimdışı Tolga

Demba ba'yı satmak Şenol Güneş'i getiriyorsak bizim için pek bir sorun yaratmaz. Yani Şenol hoca Demba ba'yı satıp yerine futbolcu almasa bile elindeki futbolcudan o verimi alabilir. Şenol Güneş hakkında en az endişe duyduğum konu futbolculardan alınacak verim olduğu için Demba ba gitsin diyebiliyorum.
Elimizde güvenebileceğimiz tek oyuncu var o da Cenk Tosun.

Pektemek'i zaten değerlendirmeye almıyorum bir de kiralık giden Ömer var.

Bu 3 lü ile şampiyonluk mücadelesi veremeyiz gerçekleri konuşalım şimdi.

Şenol Hoca'da zaten Ba'nın gitmesine izin vermez verse bile yerine o kalitede bir oyuncu ister.

Çevrimdışı Yusuf

Elimizde güvenebileceğim tek oyuncu var o da Cenk Tosun.

Pektemek'i zaten değerlendirmeye almıyorum bir de kiralık giden Ömer var.

Bu 3 lü ile şampiyonluk mücadelesi veremeyiz gerçekleri konuşalım şimdi.

Şenol Hoca'da zaten Ba'nın gitmesine izin vermez verse bile yerine o kalitede bir oyuncu ister.

Dediğim gibi hocanın tanıdığı ve sisteminde çok verimli olmuş Fernandao bizi ligde taşıyabilir. Hava hakimiyeti sıfırın altında olan bir Demba ba yerine hocanın sisteminde Fernandao'yu tercih ederim.

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor td konusunda 3 aday var demiş yerli olarak Şenol,Denizli yabancı olarak ise Jorge Jesus'u yazmışlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına hız verdi. Bilic'in ayrılacağını açıklamasının ardından öne çıkan isimler, Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Portekizli Jorge Jesus...

Slaven Bilic, Galatasaray derbisinin ardından yeni sezonda takımın başında olmayacağını açıkladı. Bilic'in istifa olarak algılanan açıklaması sonrası siyah beyazlılarda bir süredir devam eden yeni teknik adam arayışları hız kazandı.

Ligin son haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçında son kez takımının başında olacak Hıtvat çalıştırıcı sonrası yeni teknik adamın kim olacağı henüz tahmin edilemiyor.

Bugün itibariyle adaylar arasında Şenol Güneş ismi bir adım öne çıkıyor. Yönetimden bazı isimlerin Bursaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Güneş konusunda ısrarcı oldukları biliniyor. Ancak bu konuda son kararı Başkan Fikret Orman verecek.

2009'da Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan Mustafa Denizli de gündeme gelen isimler arasında. Yönetimde ve camiada tecrübeli teknik adamın yeniden takımın başına geçmesini isteyenlerin sayısı az değil.

Yabancı teknik adamlar arasında da Portekizli Jorge Jesus ismi yönetimin aklında olan bir başka seçenek olarak göze çarpıyor. Son 6 yıldır Benfica'da görev yapan ve 3 kez şampiyonluk ipini gögüsleyen 60 yaşındaki teknik adam ile henüz temasa geçilmedi. Bu sezonda Benfica'yı şampiyon yapan Jesus'un Türkiye'yi çok fazla tanımaması yönetimi düşündürüyor. 

Yabancı adaylar arasında yer alan Mircea Lucescu ise geçtiğimiz günlerde 1 sezon daha Shaktar Donetks ile yola devam edeceğini açıklamıştı. Romen teknik adamın bu açıklamasına rağmen başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde Lucescu ile görüşüp, tecrübeli çalıştırıcıya teklifte bulunması ihtimaller arasında yer alıyor.

Çevrimdışı ahmetx

son 15 yıldaki td lerimizin lig performansları bu gf ile ga nedir anlamadım  :alala:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

Senol Gunes olmak zorunda, digerlerinden hayir gelmez...Hele ki Portekizli buraya alisacak, takimi taniyacak derken 1 sene daha bosa gecer.

Ayrica Demba Ba'yi satanlara da sasiriyorum, 15-16 gibi bir rakam geliyorsa belki dusunulebilir, yoksa sattiginda donup dolasip dandik bir forvete kalirsin... Kaliteli oyuncu lazim bize gorduk ki sadece takim oyunuyla derbi veya lig kazanilmiyor, yetenekli/fark yaratacak oyuncular lazim, bu da su demek Demba Ba'yi tutacaksin...

Çevrimdışı f_madida

son 15 yıldaki td lerimizin lig performansları bu gf ile ga nedir anlamadım  :alala:

goals for / goals against olabilir...

attigi goller / yedigi goller