2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831005 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Lucescu'nun Türkiye Karnesi ;

2000-2001 Sezonu(Galatasaray) ; 77 Gol Atmış, 35 Gol Yemiş, 73 Puan

2001-2002 Sezonu(Galatasaray) ; 75 Gol Atmış, 31 Gol Yemiş, 78 Puan

2002-2003 Sezonu(BEŞİKTAŞ) ; 63 Gol Atmış, 21 Gol Yemiş, 85 Puan

2003-2004 Sezonu(BEŞİKTAŞ) ; 65 Gol Atmış, 45 Gol Yemiş, 62 Puan
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 02:27:20 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

o yüzden işi bilen biri gelmeli takıma yardımcısından teknik direktörüne kadar
mesela bizim derdimizi stoperde en iyi ne aradığımızı zago bilir zago bulur  :biggrinking:

Zago gibi bir stoper gelse super olurdu. Kendiside antrenor yada scout falan olarak gelebilir. Faydali olur.

Çevrimdışı TØLGA

neyse ben bunu şöyle paylaşayım avutalım kendimizi her sene olduğu gibi o karanlık geceden kavruk kıvırcık saçlı bir rumen baba çıkar gelir inşallah  :halay:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

büyük ihtimal sezon başladığında olur seçim aralık ocağa doğru
dikkatinizi çekerim bu sene derbilerde sadece fenerbahçe deplasmanında 1 gol yedik diğer maçların hepsinde 2
hiç gol atamamak'da cabası
bu ne demek fenerbahçe çocukmusunuz siz insanların kusurlarıyla alay edilirmi @Tolga
bizi renklilerden ayıran ne kalıyor onların seviyesiz yeni yetme taraftarından farkımız ne oluyor
onlar gibi davranırsak :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Demba Ba eğer satılacaksa bu Katar kulüplerinden biri olur çünkü oradan ciddi teklifler geldiği söyleniyor.
diğelimki katar kulübü 30 M verdi satabilirmiyiz hemen aklınıza geliyormu Dembaba nın katar kulübüne gideceği
oyuncu istemezse ne verirse versinler bir yere gönderemezsin satmak o kadar basit değil birde satmaya kalkarsın gitmez sendende soğutursun
gider bir avrupa takımına senide üç kuruş paraya anlaşmaya mecbur eder. oyundamı oyuncu satıp alıyorsunuz gerçek hayatta işler
bu kadar kolaymı oluyor. Nasıl Töre bizde oynayacağını söyledi kulübü bizimle anlaşmaya mecbur kaldı
şu oyuncu bu kadar bu oyuncu şu kadar bunları diyebilmen için önce oyuncunun gitmeye rıza göstermesi gerekiyor
en basiti Tolgay örneği istemezmiydi kulübü Trabzona satıp çok daha fazla bonservis kazansın Tolgay Beşiktaş deyince gönderebildilermi trabzona

Çevrimdışı Aykutt

İlk hedef olarak yapılması gereken Kaleci transferi (sarı kırmızılı rakibin kalecisi nereden nereye getirdi takımı.)Hala yönetimin ilk sene geldiğinde Ospina laflarının dolaşması ah keşke dedirtti bize.Tolga efendiyle olacak iş değildi maalesef.
   Defans Ersanla olacak iş değil Sivok bugün sarı kırmızılı rakibe gol armağan ediyordu az kalsın yaptığı hataları gözardı etmememiz lazım.Evertonlu kavruk bi abimiz vardı onu alacaklardı adı aklıma gelmedi keşke gelseydi tecrübeliydi de sarı lacivertli takımın yoboyu aldığı ilk senedeki gibi olabilirdi Alexander Milosevic sakatlık yaşadı.Bu sene anadolu klüplerine kiralık olarak verilebilir.
   Sağ bek sol bek kanayan yara yıllardır sağ tarafta Hilbertin gitmesi ama şöyle bir şey de var verimsiz ortalar açıp karşı tarafı kontraya çıkartan özelliği de vardı.Tabi önünde Töre gibi bir oyuncu yoktu açıkçası ne kadar yazsam çaresiz.Sağ bek Serdarla olmuyor.Opareyi pek izleme fırsatı bulmadım açıkçası şans tanınabilir.İzlediğim kadarıyla.
   Sol bek Motta iyi de abi İsmail ondan daha kötü.Motta anca yedek olmalı.
   Atiba menejer mevzuları dolaşıyor internet aleminde ne kadar doğru bilmiyorum.Ama öyle bir şey varsa yönetim el koyar kendisine yol verilebilir.Veya yedekte durabilir anlaşma sağlanırsa o kadar yüksek meblağ verilmesin transfer döneminde onun ayarında Hollanda liginde var.Veli inşallah iyileşir kendine gelir.Ona çok ihtiyacımız var oksijen aldığı her an ona feda.
   Yine Olcay yerine artık Kerim oynamalı Olcay ikinci yarı düşünülmeli.Töre'nin yedeği de olabilir ayrıca dün oynanan maçta fena değildi.Olcay'ın olduğu tarafa o zaman Güney Amerika'dan özellikle Arjantin'den o yerde iyi oynayan oyuncular var.Olcay ilk senesinde çok iyiydi bir terslik var Olcayda yedek kalabilmesi için oraya transfer şart.
   Forvet kısmında Cenk ile yola devam edilmeli.Ba kalırsa 2li forvet biraz zor ama neden denenmesin ki Pektemek yerine daha iyi verim alabildi.Pektemek'i kim isterse yollanmalı o kışın verilen karar anlaşıldığına dair olan haber beni bir hayli üzmüştü.

Özet olarak kalması gerekenler belli Sosa,Ba(iyi teklif gelirse transfer yapabilmek için yollanmalı),Tolgay (70'den sonra çıkarılmamak kaydıyla yoksa adam küsüyor.) Töre son haftalarda olmamasının sorunu Biliçle olan sorunu bence.Ama iyi bir transfer teklifi gelmeli ki satalım gerçekten kumaşı belli bir oyuncu.Değerini bu sene görmeyebilir ama inanın ilerleyen senelerde peşinde deliler gibi dolaşacak Avrupa takımları.Yönetimle ilgili problem yok bana kalırsa.Frei kesinlikle kalmalı.

Aklıma geldiğince bu saatte yazı yazmaya çalıştım.Eksiklerim varsa katılmadığınız bir konu varsa yazın abilerim kardeşlerim.İyi geceler.

Çevrimdışı ebabil

luce de beyaz atlı şopargibi. bi türlü gelemedi bizi kurtarmaya. bu gidişle cenazesi gelecek anca

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 09:49:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3 senedir kendi kafamıza sıktık.

Futbolun bütçe versen bile başarılı olamayacağı feda sezonunda güzel basketbol takımını dağıttık faturayı Ergin Ataman'a kestik halbuki adam kalacaktı.

Basketin bütçe versen bile şampiyon olamayacağı sene de saçma sapan iyi bütçe ayırıp futbola adam akıllı sağ bek almadık.

Resmen yönetilemedik. Mali konular icralar davalar derken sportif kısmı çıkıp kucaklayıp planlayacak bir adam yoktu kulüpte.

Tüm spor takımlarını yöneten adam akıllı bir Ceo lazım bize her şeyden önce. Ve onun altında sportif direktörler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

@zenga_walter :Lucescu sorularına "net" cevap veriyorum. Gelecek sene için anlaşıldı. Önümüzdeki günlerde yönetimin devam hakkında karar ile netleşecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

3 senedir kendi kafamıza sıktık.

Futbolun bütçe versen bile başarılı olamayacağı feda sezonunda güzel basketbol takımını dağıttık faturayı Ergin Ataman'a kestik halbuki adam kalacaktı.

Basketin bütçe versen bile şampiyon olamayacağı sene de saçma sapan iyi bütçe ayırıp futbola adam akıllı sağ bek almadık.

Resmen yönetilemedik. Mali konular icralar davalar derken sportif kısmı çıkıp kucaklayıp planlayacak bir adam yoktu kulüpte.

Tüm spor takımlarını yöneten adam akıllı bir Ceo lazım bize her şeyden önce. Ve onun altında sportif direktörler.

Bunu herşeyden önce yöneticiler istemiyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ebabil

bu "net" cevapları "Allah utandırmasın"ları çok gördük geçen senelerde. KAP'a açıklama gelmeden hiçbirşeye inanmam. özellikli luce "1 yıl daha buradayım" dedikten sonra

Çevrimdışı ahmetx

bu "net" cevapları "Allah utandırmasın"ları çok gördük geçen senelerde. KAP'a açıklama gelmeden hiçbirşeye inanmam. özellikli luce "1 yıl daha buradayım" dedikten sonra
Aynen , Lucescunun bizi tercih etmesi için tek sebep bana göre paradır oda biz de yok maalesef.

Çevrimdışı Renton

Secim ya simdi olsun ya da ocak gibi transfer hoca konusu aksamasın yine kaybeden besiktas olur 3 haziran gelse de kupa finali oynansa senol hoca acıklansa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu yönetimin erken seçim kararı devre arasına kadar yapılamaz zaten arkadaşlar.

Yani Aralık gibi bir seçim olacak. Diğer seçim mayısta olacak. 1 sene hatta 6 ay içinde 2 seçim yaşanacak.

Ben hak veriyorum eleştirilere ama kimseninde çıkıp aday olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş yapısını bilen biri, yönetimin istifa etmediği, seçime girdiği bir yarışı kazanamayacağını bilir. Bu fenerde de böyledir. hatta 18 kulubün en az 16sında böyledir.
O yüzden yönetim rahat olacaktır. Ama tabi, Teknik direktörlerin kafasında acaba diye bir soru işareti bırakabilir, şenol hoca düşünülüyorsa vs.

Dilerim de ikna ederler.

Çevrimiçi Samet Ç

erken seçim için ilk önce başkanın istifa etmesi gerekiyor diye biliyorum

Çevrimdışı Tolga

diğelimki katar kulübü 30 M verdi satabilirmiyiz hemen aklınıza geliyormu Dembaba nın katar kulübüne gideceği
oyuncu istemezse ne verirse versinler bir yere gönderemezsin satmak o kadar basit değil birde satmaya kalkarsın gitmez sendende soğutursun
gider bir avrupa takımına senide üç kuruş paraya anlaşmaya mecbur eder. oyundamı oyuncu satıp alıyorsunuz gerçek hayatta işler
bu kadar kolaymı oluyor. Nasıl Töre bizde oynayacağını söyledi kulübü bizimle anlaşmaya mecbur kaldı
şu oyuncu bu kadar bu oyuncu şu kadar bunları diyebilmen için önce oyuncunun gitmeye rıza göstermesi gerekiyor
en basiti Tolgay örneği istemezmiydi kulübü Trabzona satıp çok daha fazla bonservis kazansın Tolgay Beşiktaş deyince gönderebildilermi trabzona
Necmi abi bana kalsa hiç satılmasın zaten ama Ba müslüman olduğu için bence Katar'a gitmeye sıcak bakabilir iyi de para verirlerse kendisine :D

Çevrimdışı Renton

Necmi abi bana kalsa hiç satılmasın zaten ama Ba müslüman olduğu için bence Katar'a gitmeye sıcak bakabilir iyi de para verirlerse kendisine :D
Bugün 30 yaşına girdi baba iyi bir teklif gelirse elden çıkarmak lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mehmetthedum

Haziranda tff seçim sürecine girecek. YD federasyonu akrabası haluk ulusoya bırakırsa, tekrar beşiktaşa sulanabilir.

Tff seçiminden evvel veya o süreçte olağanüstü seçimi  halledip bu tehlikenin önüne geçmek lazım. Başkan'ın seçim kararında bu da etken olabilir. Normal sürece bıraksa, 1 sene boyunca işizz  YD , adamın altını oyardı. Kayıp bir sene daha tarihe karışırdı.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

procineski'yi bile almayan bir başkan veya yönetim sizce lucescu'yu getirebilir mi? Boş hayallere dalmaya gerek yok.

ysariusta

• Ziyaretçi

procineski'yi bile almayan bir başkan veya yönetim sizce lucescu'yu getirebilir mi? Boş hayallere dalmaya gerek yok.
Sanki çok matah biri Luce. Nefret ediyorum o adamın oynattığı futboldan. Korkak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün vapurdan stada baktım ve düşündüm ki ; Stadımız kesinlikle dolmabahçenin şansı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Korkak mı abi yapma gözünü seveyim o varken tüm derbileri aldık 100. yılda o günden bu yana derbilerdeki performansımız ortada. :icool:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu ne gs lisanslı ürünleri markafonide reklamı  :akuma: Sahtekar ürünleri yazsa daha iyi olacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Korkak mı? 15 yıldır onun attırdığı kadar gol atamıyorsun bir taraftanda azdan az gol yedirmiş. Tüm derbileri kazanmış. Eze eze şampiyon olmuş. 85 puan almış 85. Ama korkak değil mi? Yok, yazık böyle adamları ne bu takım ne bu taraftar haketmiyor. Çünkü siz sevinmek için sevmemiştiniz değil mi? Şampiyonluk görmeden yaşarsakta sorun değildi öyle ya.

Size bilicler layık.

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar Terry gelse ister misiniz? Fikirlerinizi merak ediyorum toparlayabilir mi bizim defansı ?