2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12830419 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle1989

Sosa Ba Tolgay Tore... geri kalan yenilenmesi lazim..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 01:00:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaleci çok büyük sürpriz olmaz beklemeyin ben söyleyeyim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kaleci çok büyük sürpriz olmaz beklemeyin ben söyleyeyim.
Şenol Güneş gelirse zaten Tolga'yı tutar kesin takımda o yüzden kaleci transferi beklemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Şenol hocayla ilgili hiç duyum falan yokmu beyler

Çevrimdışı BlackEagle1989

Şenol Güneş gelirse zaten Tolga2yı tutar kesin takımda o yüzden kaleci transferi beklemiyorum.

ben 3cunede guvenmiyorum... hele Tolgaya hic her bir kurtarista sakata yatiyor.. Kaleci sart ama almazlar cunku sampiyonluk falan gelir allah korusun..

Çevrimdışı atalay

Şu takıma kaleci almıyorlarsa harbiden kötü niyetliler. Bunun açıklaması yok.

3 yıldır sağ bek almıyorsunuz vaziyet ortada.

Her transfer dönemi öncesi iyi oynayan sonra kaybolan bir Serdar Kurtuluş var 2 yıldır yetmiyor.

Komşunun tavuğu misali hücum yönü ile Şener'i istiyorsunuz.

Ben size söyleyeyim totalde Serdar'dan daha kötü bir sağ bek.

Yama transfer kültürü devam ettikçe Muslera ne kaleci Sneijder büyük oyuncu dersiniz. Hatta teknik adamınız der. Şu iki oyuncu fark yarattı, yoksa geri kalan ekip senin kadrondan çok üstün filan değil.

Çevrimdışı Kemal

Tolga Trabzon AnC Trabzon FO Artvin ve Şenol Güneş Trabzon , yani Tolga daki Kulis Rasim Ozan Kütahyalı'da yok beyler ne kalecisi :)

Çevrimdışı atalay

West Ham menajeri istifa etti.

Muhtemelen Bilic çalıştıracak gelecek yıl.

Bana kalırsa yanında Demba BA'yı da götürecek. (eski takımı)

Necip'i de paket yaparsak on numara 5 yıldız. 

Çevrimdışı Tolga

West Ham menajeri istifa etti.

Muhtemelen Bilic çalıştıracak gelecek yıl.

Bana kalırsa yanında Demba BA'yı da götürecek. (eski takımı)

Necip'i de paket yaparsak on numara 5 yıldız. 
Demba Ba eğer satılacaksa bu Katar kulüplerinden biri olur çünkü oradan ciddi teklifler geldiği söyleniyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demba Ba eğer satılacaksa bu Katar kulüplerinden biri olur çünkü oradan ciddi teklifler geldiği söyleniyor.
Bizdeki şu gereksiz çöplerin temizlenmesi lazım artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

hayırlı olsun diyelim mi? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Bizdeki şu gereksiz çöplerin temizlenmesi lazım artık.
Gitmesi gereken oyuncularla uzun süreli sözleşmeler yaptık ve bizim verdiğimiz bu paraların çeyreğini bile bu oyuncular Anadolu kulüplerinde bulamazlar bu yüzden de gitmezler.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

gs ile kupa finali olmasa direk derdim  :evillol: :evillol:
Kupa finali olmasa zaten bunu düşünerek gelmezdi maça ama seneye Şenol Hoca takımın başına geçecek artık o belli gibi  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

@zenga_walter
Lucescu sorularına "net" cevap veriyorum. Gelecek sene için anlaşıldı. Önümüzdeki günlerde yönetimin devam hakkında karar ile netleşecek.

tek sıkıntı verecek bütçeymiş benim hala bir ümidim var beeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@zenga_walter
Lucescu sorularına "net" cevap veriyorum. Gelecek sene için anlaşıldı. Önümüzdeki günlerde yönetimin devam hakkında karar ile netleşecek.

tek sıkıntı verecek bütçeymiş benim hala bir ümidim var beeee

Lucescu orada mutlu değil zaten normal şartlarda getirme ihtimalimiz yüksekti ama bütçe sıkıntısı var işte.

Çevrimdışı TØLGA

Lucescu orada mutlu değil zaten normal şartlarda getirme ihtimalimiz yüksekti ama bütçe sıkıntısı var işte.
ben bak maaş için sıkıntı olacağını sanmıyorum geçen sene olsa tak getirirdik bütçe verirdik
bizim elimizi bağlayan uefa ile yapılan anlaşma şimdiye anlaşıldıydı yoksa ne yapılır bilemiyorum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ben bak maaş için sıkıntı olacağını sanmıyorum geçen sene olsa tak getirirdik bütçe verirdik
bizim elimizi bağlayan uefa ile yapılan anlaşma şimdiye anlaşıldıydı yoksa ne yapılır bilemiyorum  :bandit:
Orada kalacağını da açıkladı geçen gün ama belli de olmaz tabi.

Gerçek şu ki çok zor şu şartlarda Lucescu'yu getirebilmek fakat bir gelse sezona 1-0 önde başlarız çok net yani :)

Çevrimdışı doganay

hatirliyorumda, Lucescu'yu defans futbolu oynatiyor diye cok elestiriliyordu ama adam bizi tum derbileri kazanarak sampiyon yapti. Simdi ise tam tersini , tum derbileri kaybedip husran yasadik.  :by2:
Simdi kurtarici olarak geri gelmesini umuyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Orada kalacağını da açıkladı geçen gün ama belli de olmaz tabi.

Gerçek şu ki çok zor şu şartlarda Lucescu'yu getirebilmek fakat bir gelse sezona 1-0 önde başlarız çok net yani :)
orda bir nokta var aslında Lucescu istediğimiz imkanlar falan diyo konuşmada tamamiyle ona kalmış
ayrılıp ayrılmamak seçim kararı alınırsa kiii alınacak gibi duruyor yönetim kurulunu daha sağlıklı daha güçlü
oluşturmak adına çok iyi bir adım karşısına kim çıkar belli olmaz yaz döneminde böyle bir transfer yapmak
elini oldukça güçlendirir seçimlerde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

orda bir nokta var aslında Lucescu istediğimiz imkanlar falan diyo konuşmada tamamiyle ona kalmış
ayrılıp ayrılmamak seçim kararı alınırsa kiii alınacak gibi duruyor yönetim kurulunu daha sağlıklı daha güçlü
oluşturmak adına çok iyi bir adım karşısına kim çıkar belli olmaz yaz döneminde böyle bir transfer yapmak
elini oldukça güçlendirir seçimlerde
İşte seçim ne zaman olacak o da daha belli değil.
hatirliyorumda, Lucescu'yu defans futbolu oynatiyor diye cok elestiriliyordu ama adam bizi tum derbileri kazanarak sampiyon yapti. Simdi ise tam tersini , tum derbileri kaybedip husran yasadik.  :by2:
Simdi kurtarici olarak geri gelmesini umuyoruz..
Lucescu savunma oynatıyor diye eleştiriliyordu da derbileri zaten söylemiyorum da özellikle Anadolu maçlarının çoğunu rahat rahat kazanıyorduk. :)

Çevrimdışı TØLGA

İşte seçim ne zaman olacak o da daha belli değil.Lucescu savunma oynatıyor diye eleştiriliyordu da derbileri zaten söylemiyorum da özellikle Anadolu maçlarının çoğunu rahat rahat kazanıyorduk. :)
büyük ihtimal sezon başladığında olur seçim aralık ocağa doğru
dikkatinizi çekerim bu sene derbilerde sadece fenerbahçe deplasmanında 1 gol yedik diğer maçların hepsinde 2
hiç gol atamamak'da cabası
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Bu transfer donemini en az hata ile atlatmaliyiz. Takima ust duzey 3-4 oyuncu katilsa yeterli olur. Alternatif oyuncu ile dolu zaten takimimiz, o yuzden cok transfer degilde az ama oz soyle kariyerli her bolgeye bir adam alsak yeterli olur. En azindan defansa sert ve oyun baslatabilen. iyi bir orta saha Atiba'nin yerine arti teknik olani ve  kaliteli bir 10 Numara. Duzgun bir kalicede alirsak islem tamamdir.
Tabi teknik direktorde bunlardan asagi kalir biri olmamali, kariyerli is bilen biri olmali. Bu sefer stajer getirmesinler. 

Çevrimdışı TØLGA

Bu transfer donemini en az hata ile atlatmaliyiz. Takima ust duzey 3-4 oyuncu katilsa yeterli olur. Alternatif oyuncu ile dolu zaten takimimiz, o yuzden cok transfer degilde az ama oz soyle kariyerli her bolgeye bir adam alsak yeterli olur. En azindan defansa sert ve oyun baslatabilen. iyi bir orta saha Atiba'nin yerine arti teknik olani ve  kaliteli bir 10 Numara. Duzgun bir kalicede alirsak islem tamamdir.
Tabi teknik direktorde bunlardan asagi kalir biri olmamali, kariyerli is bilen biri olmali. Bu sefer stajer getirmesinler. 
o yüzden işi bilen biri gelmeli takıma yardımcısından teknik direktörüne kadar
mesela bizim derdimizi stoperde en iyi ne aradığımızı zago bilir zago bulur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK