2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834333 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Borcu olan bir kulup borclarini nasil oder?
1.sportif basari kazanarak
2.ucuza getirdigi oyunculari iyi fiyatlara satarak.

2 senedir slaven bilic yonetimindeki takimimiz ne bir sportif basari elde edebildi ne de gokhan tore, kerim ,oguzhan,atinc,cenk tosun gibi potansiyelli oyunculari gelistirebilip +10 milyon € duzeyinde satacak hale getirebildi.

Senol güneş gelirse yukarıdaki iki maddenin de gerceklesme olasiligi cok yuksek olur.
1 numarali madde ilk senede olmasa bile ki ben olacagina eminim 2 numarali madde pek guzel hayata gecer.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şenol Güneş gelecekse Ba kalmalı, yoksa gidebilir. (Yeni TD nasıl bir oyun sistemine sahip bilmediğimden diyorum)

Töreye 8-10 arası veren varsa satılabilir. (Yine şenol hoca gelirse 1 sezon daha elde tutulabilir)

Rıza hocayı çok ama çok seviyorum ama olmaz, düşünmek dahi yanlış.

ochoa balon bir kalecidir, dilerim almak gibi bir hata yapmayız.

Dün İsmail kartalla ilgili gördüğüm her ankete, kalmalı şıkkını işaretledim ki anketlere katılmak ömrü hayatımda gördüğüm en nefret edilesi şeydir benim için.

Çevrimdışı Deniz

Riza hoca candir,cok severim ama su anki kaos ortaminda adami yerler.gerek yok yipratmaya..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Riza hoca candir,cok severim ama su anki kaos ortaminda adami yerler.gerek yok yipratmaya..
Rıza hoca Mersin deki huzur dolu ortamını bırakıp gelmek istediğine göre vardır bildiği şeyler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Rıza hoca Mersin deki huzur dolu ortamını bırakıp gelmek istediğine göre vardır bildiği şeyler
Abi riza hoca manchester unitedim basinda olsun,Besiktasin ona ihtiyaci olsun yine kalkar gelir, adam gibi adamdir.

Ama su an bu baskiyi kaldiramaz,taraftar bölünmüş durumda bilic gönderildi diye kızgın olan taraftar riza hocaya cok yüklenir adam harcanir.

Bu baskiyi yerli olup sadece senol gunes kaldirabilir.bundan birkac sene sonra riza hoca tekrar yuvasina donsun amansu sartlarda faydali olabilmesi zor diye düşünüyorum..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bilic kalsın diyenler bireysel mi yoksa kalsın diyen gruplar mı var ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Bilic kalsın diyenler bireysel mi yoksa kalsın diyen gruplar mı var ?
İki turlu de :)

Çevrimdışı Kadir G.

Rıza hoca gelmesin. Başarılı olamazsa bitirirler. Kendisi çok sevdiğimden böyle bir şey olmasını istemem.

Beşiktaşın içinden gelmiş td lerin çok iyi kadrolarla buluşmadıkça gelmesine karşıyım. Küstürüyoruz sonra.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ochoa balon bir kaleci değildir. Bu sene pek forma şansı bulamasa da 5-6 milyon eurodan aşağı bir bonservisle düşünmez zaten kulübü. Ayrıca yerli kaleciden yanayım Günay tecrübesizliği ve her maçta 1 gol yemesine rağmen bana bu sene o güveni verdi. Cenkten de Tolga'dan da iyi kaleci, bence kaleci transferine ihtiyaç yok.

Çevrimdışı hakank

şayet rıza hoca beşiktaşın td si olursa takım yenildiğinde kadro hocaya birkaç gömlek büyük geldi ve bu yükü kaldıramadı denme olasılığı nedir
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şayet rıza hoca beşiktaşın td si olursa takım yenildiğinde kadro hocaya birkaç gömlek büyük geldi ve bu yükü kaldıramadı denme olasılığı nedir
Kuvvetle muhtemeldir. Bilic anında badem gözlü olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hep stad bölümünde mi konu dışı yapacağız. Bu kere burada konu dışı yapıyorum  :lol:

BEŞİKTAŞ'IN BU SENE EN BÜYÜK TRANSFERİ VODAFONE ARENA'DIR

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hep stad bölümünde mi konu dışı yapacağız. Bu kere burada konu dışı yapıyorum  :lol:

BEŞİKTAŞ'IN BU SENE EN BÜYÜK TRANSFERİ VODAFONE ARENA'DIR
Devre arası transferi olacak abi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle1989

senol gunes veya luce

gelenler
Ochoa
Kaboul
perreira veya sener
Mbia
Danny

gidenler
Mustafa Pek
Tolga Zengin
Opare
Franco

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş:"Beşiktaş'ın hem Avrupa'da hem ligde iyi futbol oynadığını düşünüyorum. Yönetimi de başarılı buluyorum."

Şu söz bence bir duvar pasıydı :D
bence tam gollük asist olmuş

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş:"Beşiktaş'ın hem Avrupa'da hem ligde iyi futbol oynadığını düşünüyorum. Yönetimi de başarılı buluyorum."

Şu söz bence bir duvar pasıydı :D
Bunu kesin demis mi yoksa bizim medyanin uydurması mi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia ile Trabzon ciddi bir şekilde ilgileniyormuş belli bir yolda kat etmişler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu kesin demis mi yoksa bizim medyanin uydurması mi :)
@Deniz :) 3:20'den itibaren.

[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 17:37:27 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

@Deniz :) 3:20'den itibaren.

Saolasin kardesim :)
Bu aciklamalardan sonra çebinin gunesle görüştüğü kesinlesti.resmi teklif yok dedi.eger bilic gs macindan sonra yine mağlup olursa resmi teklif olur..

Çevrimdışı Kadir G.

Bu aciklamalardan sonra çebinin gunesle görüştüğü kesinlesti.resmi teklif yok dedi.eger bilic gs macindan sonra yine mağlup olursa resmi teklif olur..

Beşiktaşın geleceğindeki tek parlak şey sene sonu en kötü(!) şenol hocanın gelecek olması.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rica ederim, bencede :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Ochoa haberleri çıkıyor da hala bazı gazeteler gerçekten habercilikten bir haberler.

Yav kardeşim biz bonservis yoluyla oyuncu alamıyoruz kimse de demiyor mu bu gazetelere kardeşim nasıl haber yapıyorsunuz diye.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

buda begeniyor bilici
yani arkadaslar sorun zihniyette
anlıyorsunuz dimi bu tip dusuncede olan insanların hayatı hep ortalama gecer hiçbir yerde devamlılıkta yasayamazlar niye cnk oldukları yeri dogru sayıyorlar
geliştirme adına hiçbir adım yok bu sebeble türk hoca gelmicek bu takıma o kadar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Sol ön tamam. Stoper ve sağ bek şekilleniyor. Forvet oyuncu satışına göre netleşecek. Hocanın kesin onayı ile anons edilir.
danny tamam galiba beyler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sol ön tamam. Stoper ve sağ bek şekilleniyor. Forvet oyuncu satışına göre netleşecek. Hocanın kesin onayı ile anons edilir.
danny tamam galiba beyler
Bir de isimlerini yazsan  :)
Tek Büyük Beşiktaş