2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843064 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

şunu söyliyim ilk önce bizde güçlü yönetimler değil oy sahipleri kazanıyor seçimleri kimin daha fazla blok oyu varsa yani
Hasan aratın aday olacağı konuşuluyor şuanda onun dışında benim gözümde bu işi yapabilecek kimse yok YD ADALI flen mümkünse uzak dursunlar
gönül isterki ibrahim altınsay başkan olsun ama malesef aday bile olmaz ama mutlaka seçilen yönetimin kadrosunda olmalı
Hasan Arat aday olmazsa yine yazdıklarımdan birisi olucak o yüzden aday olma potansiyeli olan adaylar düşünüldüğünde malesef en iyisi Fikret Orman..

Çevrimdışı TØLGA

Hasan Arat aday olmazsa yine yazdıklarımdan birisi olucak o yüzden aday olma potansiyeli olan adaylar düşünüldüğünde malesef en iyisi Fikret Orman..
benim fikret orman ile sorunum yokki herşey tek başına başkan yapamaz zaten yok öyle bir dünya
yönetim kuruluyla sıkıntım var haaaa kendi hatalarıda var tabi demirörenin desteklediği bir başkan bunu söylüyorum
çünkü o kadar oy farkıyla kimse kazanamaz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

valla siz nasıl luce'yi kurtuluş reçetesi olarak görüyorsanız bende hasan aratı öyle görüyorum
ama başkanlık işi çok çetrefilli işte kirli oyunlar dönüyor çok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bizde şu yok sallıyorum hasan arat fikret orman serdal adalı vb. birleşsinler hepsi güçlü yönetim oluşssun falan bizde birlik beraberlik olmuyo nedendir bimem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başkan finansal kaynak bulmakta zorlanıyor, orası kesin. Bunu hem Beşiktaş için hem de kendi şirketleri için söyleyebiliriz. Bence en büyük hatası belki hata diyemeyeceğim ama bu kara tabloya rağmen stadın 2 senedir biteceği hususundaki görüş ve gönül alıcı sözleri. Tamam, stadı yapmak için kurul yetkiyi verdi sen de elini taşın altına soktun çok büyük bir yatırım yapiyorsun ve büyük sponsorluk anlaşmaları imzaladın fakat; bu stadın ne zaman biteceği hususunda açık ve net konuşmamak Ali abimizin dediğin gibi bence de büyük bir hata. Artık taraftar vaad değil icraat istiyor ve bu icraat stadı yaptıktan sonra ard arda gelen şampiyonluklar olmalı.

Orman şimdi ayrılırsa hakkı yenmiş olur stattan sonraki süreci görmek için bence devam etmeli.

Çevrimdışı TØLGA

Başkan finansal kaynak bulmakta zorlanıyor, orası kesin. Bunu hem Beşiktaş için hem de kendi şirketleri için söyleyebiliriz. Bence en büyük hatası belki hata diyemeyeceğim ama bu kara tabloya rağmen stadın 2 senedir biteceği hususundaki görüş ve gönül alıcı sözleri. Tamam, stadı yapmak için kurul yetkiyi verdi sen de elini taşın altına soktun çok büyük bir yatırım yapiyorsun ve büyük sponsorluk anlaşmaları imzaladın fakat; bu stadın ne zaman biteceği hususunda açık ve net konuşmamak Ali abimizin dediğin gibi bence de büyük bir hata. Artık taraftar vaad değil icraat istiyor ve bu icraat stadı yaptıktan sonra ard arda gelen şampiyonluklar olmalı.

Orman şimdi ayrılırsa hakkı yenmiş olur stattan sonraki süreci görmek için bence devam etmeli.
şunuda unutma yanlız seneye açılıyor muhtemelen stadyum seneyede başarı gelmez ise
yazın olacak seçim beklenmez gibi geliyor bana adnan polat 2 olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

şunuda unutma yanlız seneye açılıyor muhtemelen stadyum seneyede başarı gelmez ise
yazın olacak seçim beklenmez gibi geliyor bana adnan polat 2 olur

Katılıyorum olması gereken de o bence. Bu taraftarın boşa gidecek bir senesi daha yok, artık yatırımlar olgunluk aşamasına gelmeli ve hedeflere ulaşılmalı. Uefa'da son 16 ya kalmak sadece bir tecrübe, artık o barajı aşmalıyız. Ligde de kesinlikle şampiyon olmalıyız. Bunun haricinde altyapıdan gelen oyuncular veya parlatılacak genç yetenekleri pazarlayabilen bir klüp olmalıyız. Mali açıdan çok daha güçlü olmalı böyle 2-3 ay maaş ödeyemecek hale gelmemeliyiz. Bunları yapabilecek babayiğide sonsuz destek vermeliyiz. Yapamayacağını düşünen ise acilen gitmeli.

Çevrimdışı TØLGA

@Türkay hayırdır oğlum herkes istediği teknik direktörü profil fotosu yapıyo sende henry mi istiyorsun  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

@Türkay hayırdır oğlum herkes istediği teknik direktörü profil fotosu yapıyo sende henry mi istiyorsun  :biggrinking: :biggrinking:

Lucescu gelmeyecek bırakın bu inadı dediler kaldırdım fotoyu  :by2: Henry gelmez zaten çok para ister  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Lucescu gelmeyecek bırakın bu inadı dediler kaldırdım fotoyu  :by2: Henry gelmez zaten çok para ister  :kop:
gelirde işte o para yok bizde şuan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Haber sitelerinde göre Lucescu Beşiktaşın bu seneki maç kasetlerini izlemeye başlamış  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

gelirde işte o para yok bizde şuan  :evillol: :evillol:

Çünkü Mustafa Pektemek'in maaşını ödüyoruz  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

MIRCEA LUCESCU shaktarda kalıyor diyolaaaaaaaaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yarisaha.com ‏@YARISAHA  48 sn.48 saniye önce
SON HABER | Mircea Lucescu: Gazeteciler bir sürü şey uyduruyor. Durumun farkındayım ve ne koşulda olursa olsun Shakhtar'dan ayrılmayacağım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

SON HABER | Mircea Lucescu: Gazeteciler bir sürü şey uyduruyor. Durumun farkındayım ve ne koşulda olursa olsun Shakhtar'dan ayrılmayacağım
Ben demiştim Lucescu gelmez diye :D

Çevrimdışı TØLGA

Ben demiştim Lucescu gelmez diye :D
3.günün şafağında vodafone arenada GÜNEŞ'in doğduğu yöne bakın :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Oradan ayrılacak ben de bunu söylüyorum hadi bakalım ama bize gelmez o ayrı  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Oradan ayrılacak ben de bunu söylüyorum hadi bakalım ama bize gelmez o ayrı  :D
bana gelmiyosa kalsın ukrayna'da  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şampiyonluk lazım diyoruz ya bir bakmışız denizli  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bana gelmiyosa kalsın ukrayna'da  :biggrinking:
Rusya'ya gidebilir :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Rusya'ya gidebilir :biggrinking:
yolu biz hariç buraya düşmesinde sakıncası yok  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

yolu biz hariç buraya düşmesinde sakıncası yok  :icool:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Lucescu Mustafa'yı görünce "1 yıl daha savaşın içinde yaşarım daha iyi" demiş. :kop: :kop: :kop:
twitterda gördüm  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK