2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852129 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anil

Sana ikinci nick olarak '' Levent Erdoğan '' verebilirim istersen :D

Bol bol eleştiri ama sıfır üretim :D
:D Yerine Önder Özen yada İbrahim Altınsayı tercih ederim.Fazla fikir ama etrafında iş bilmez futbol yoksunu yöneticiler ? :D Neyse ben rahatım. Şenol hoca Yıldırım Demiröreni ikna edip 100 milyon lirayıda hibe ettirecekmiş.Kaynak sağlam :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:52:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:D Yerine Önder Özen yada İbrahim Altınsayı tercih ederim.Fazla fikir ama etrafında iş bilmez futbol yoksunu yöneticiler ? :D Neyse ben rahatım. Şenol hoca Yıldırım Demiröreni ikna edip 100 milyon lirayıda hibe ettirecekmiş.Kaynak sağlam :D

Yok onlar da baya üretim var maddeye dönüşmese de  haklarını yeme :D

Bizi şampiyonlar ligine götürsün 100 milyon girecek kasaya zaten eksik olsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Neyse ya hiç problem yok.Şenol gelecek.Hakemleri baskı altına alarak bizi döve döve şampiyon yapacak.Hemde iyi top oynatacak.Derbileride kazanarak yapacak hemde.Rahat olsun herkes.Teminatımda bu forumdaki Chief Scoutlar olur :D
Sen kimi önerirsin dostum beşiktaşı döve döve şampiyon yapacak adam olarak  :iscrewy:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:53:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen kimi önerirsin dostum beşiktaşı döve döve şampiyon yapacak adam olarak  :iscrewy:

Profil fotoğrafından tahminde bulunabilirsin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Teknik adamdan önce saha dışını halletmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:56:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Batuhan Sergen ile baya toparlanmış hala aptal olsa da fena oynamıyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Yok onlar da baya üretim var maddeye dönüşmese de  haklarını yeme :D

Bizi şampiyonlar ligine götürsün 100 milyon girecek kasaya zaten eksik olsun :D
Şaka bir yana abi beni anlamaman çok üzücü.Senden beklemezdim sende zehirlendin demek :D

Çevrimdışı Renton

Teknik adamdan önce saha dışını halletmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Valla o hepimizin derdi ama malzeme bu  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

Batuhan Sergen ile baya toparlanmış hala aptal olsa da fena oynamıyor :D
Sergen hoca, Pektemek kralı, Beşiktaş şampiyon. Nasıl sezon ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş'ıma yakışacak teknik direktör Şenol Güneş'tir.

-Adam gibi adamdır. Konuşmalarını dinleyin ülke futbolu hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu - hem sahaiçi hem sahadışı - anlarsınız.

-Hakkını savunur, hakkımızı savunur.

-Güzel futbol oynatıyor.

Luce gelmeyecek büyük ihtimal. O yüzden benim şahsi tercihim %200 Şenol Güneş.

Bu arada Aatıf Chahechouhe güzel oyuncu.. :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 21:59:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Şaka bir yana abi beni anlamaman çok üzücü.Senden beklemezdim sende zehirlendin demek :D

Dostum sen egondan dolayı göremiyorsun seni anladığımı :D

Takılıyorum zaten.

Asıl mesele ne senin ne benim ne de başkasının senin benim ve çoğu kişinin bildiği saha dışo olayını çözmek için bir fikrinin olmaması.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Demba ba kalsın, Cenk kalsın, Bobo gelsin.

Boboyu alalım bence. Yabancı serbest. bobo beşiktaşı bilir, akıllanmıştır ikinci ligde, sözleşmesi bitiyor, cüzzi miktara da kabul eder.

Çevrimdışı Deniz

Şöyle nasıl olur?

Bilic İbrahim Üzülmez İlhan Mansız Terzic  :bandit:
İcinde bilicin oldugu hicbirsey iyi olmaz.
Onder ozen bilicle 5 kez konustum,baskan da konustu ilhan ve ibrahim icin ama inatla kabul etmedi dedi.gelseler de bilic bunlarla surekli ters duser
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Dostum sen egondan dolayı göremiyorsun seni anladığımı :D

Takılıyorum zaten.

Asıl mesele ne senin ne benim ne de başkasının senin benim ve çoğu kişinin bildiği saha dışo olayını çözmek için bir fikrinin olmaması.
Onu çözecek kişide başkan olsun bir zahmet.Benden bir farkı yoksa neden o başkan ? Fark yaratsın artık.Ayrıca Schustere bu kadroyu versek o kadrodan daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Anil

Dün kazansak belkide şampiyon olurduk ya sivas 2 yaptı...
edit: kupa maçıydı demi :D hahahahaha

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:03:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Onu çözecek kişide başkan olsun bir zahmet.Benden bir farkı yoksa neden o başkan ? Fark yaratsın artık.Ayrıca Schustere bu kadroyu versek o kadrodan daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Bence de başkan çözsün. Ama çözebilir mi? Çözemez. Rahmi Koç başkan olursa o çözer o da başkan olmaz.

Schusterin başaarılı olması için hızlı savunma oyuncuları lazım yine baya gol yeriz kontradan üstüne o zaman oynadığımız pas oyununu oynayabilecek kadar teknik oyuncu da yok.

Bana çok farklı olmaz gibi geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün kazansak belkide şampiyon olurduk ya sivas 2 yaptı...
Hacı abi sen neyden bahsediyon lo :alala: :alala: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:05:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek bir şey söyleyeyim.

Schuster biraz adam olsaydı yani disiplinli olsaydı, biz o adama 2 sene dayansak ve kadroyu ona göre şekillendirseydik çok şey değişebilirdi.

Sadece bizde değil bütün ligin balansı kayardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Bence de başkan çözsün. Ama çözebilir mi? Çözemez. Rahmi Koç başkan olursa o çözer o da başkan olmaz.

Schusterin başaarılı olması için hızlı savunma oyuncuları lazım yine baya gol yeriz kontradan üstüne o zaman oynadığımız pas oyununu oynayabilecek kadar teknik oyuncu da yok.

Bana çok farklı olmaz gibi geliyor.
Schuster her takımda bizde olduğu gibi değildi ki.Bizim kadromuz ofansif olarak cidden iyiydi ama geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyorduk.Şimdi olsa daha dengeli kadro ile iyi etki yapardı.Net hatırlıyorum onun zamanında ilk yarı berabere bitince güven veriyordu yaptığı değişiklerle.Oyunu hep bize döndürüyordu skor olarak olmasada.

Çevrimdışı Fatih

Buraya yaziyorsunuz ya, hic birisi olmayacak :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anil

Hacı abi sen neyden bahsediyon lo :alala: :alala: :kop:
Lig tv izliyorum sandım bi an :D sonra bi baktım atv deyim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 22:08:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Schuster her takımda bizde olduğu gibi değildi ki.Bizim kadromuz ofansif olarak cidden iyiydi ama geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyorduk.Şimdi olsa daha dengeli kadro ile iyi etki yapardı.Net hatırlıyorum onun zamanında ilk yarı berabere bitince güven veriyordu yaptığı değişiklerle.Oyunu hep bize döndürüyordu skor olarak olmasada.

Oynattığı oyun büyük takım oyunuydu zaten. Önde baskılı pasa dayalı.

Sıkıntı bekler sıfır katkı verdi o zaman da. Bir de çok pasa rağmen pozisyon bulamayıp ilk kontrada golü yiyorduk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Buraya yaziyorsunuz ya, hic birisi olmayacak :bandit:
ne olmuşki zaten şimdiye kadar bunlar olsun  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Orta sahada Semih elle oynadı vermedi döndü Yasin kendini attı penaltı verdi. İNANILMAZ

Çevrimdışı Anil

Oynattığı oyun büyük takım oyunuydu zaten. Önde baskılı pasa dayalı.

Sıkıntı bekler sıfır katkı verdi o zaman da. Bir de çok pasa rağmen pozisyon bulamayıp ilk kontrada golü yiyorduk.
O kadroyu aslında Schuster değilde Şenol Güneşe verecektik.Uefa-Lig-Kupa 3 ler getirirdi ama kısmet işte..