Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sana ikinci nick olarak '' Levent Erdoğan '' verebilirim istersen Bol bol eleştiri ama sıfır üretim
Yerine Önder Özen yada İbrahim Altınsayı tercih ederim.Fazla fikir ama etrafında iş bilmez futbol yoksunu yöneticiler ? Neyse ben rahatım. Şenol hoca Yıldırım Demiröreni ikna edip 100 milyon lirayıda hibe ettirecekmiş.Kaynak sağlam
Neyse ya hiç problem yok.Şenol gelecek.Hakemleri baskı altına alarak bizi döve döve şampiyon yapacak.Hemde iyi top oynatacak.Derbileride kazanarak yapacak hemde.Rahat olsun herkes.Teminatımda bu forumdaki Chief Scoutlar olur
Sen kimi önerirsin dostum beşiktaşı döve döve şampiyon yapacak adam olarak :iscrewy:
Yok onlar da baya üretim var maddeye dönüşmese de haklarını yeme Bizi şampiyonlar ligine götürsün 100 milyon girecek kasaya zaten eksik olsun
Teknik adamdan önce saha dışını halletmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Batuhan Sergen ile baya toparlanmış hala aptal olsa da fena oynamıyor
Şaka bir yana abi beni anlamaman çok üzücü.Senden beklemezdim sende zehirlendin demek
Şöyle nasıl olur? Bilic İbrahim Üzülmez İlhan Mansız Terzic
Dostum sen egondan dolayı göremiyorsun seni anladığımı Takılıyorum zaten.Asıl mesele ne senin ne benim ne de başkasının senin benim ve çoğu kişinin bildiği saha dışo olayını çözmek için bir fikrinin olmaması.
Onu çözecek kişide başkan olsun bir zahmet.Benden bir farkı yoksa neden o başkan ? Fark yaratsın artık.Ayrıca Schustere bu kadroyu versek o kadrodan daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Dün kazansak belkide şampiyon olurduk ya sivas 2 yaptı...
Bence de başkan çözsün. Ama çözebilir mi? Çözemez. Rahmi Koç başkan olursa o çözer o da başkan olmaz.Schusterin başaarılı olması için hızlı savunma oyuncuları lazım yine baya gol yeriz kontradan üstüne o zaman oynadığımız pas oyununu oynayabilecek kadar teknik oyuncu da yok.Bana çok farklı olmaz gibi geliyor.
Hacı abi sen neyden bahsediyon lo
Schuster her takımda bizde olduğu gibi değildi ki.Bizim kadromuz ofansif olarak cidden iyiydi ama geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyorduk.Şimdi olsa daha dengeli kadro ile iyi etki yapardı.Net hatırlıyorum onun zamanında ilk yarı berabere bitince güven veriyordu yaptığı değişiklerle.Oyunu hep bize döndürüyordu skor olarak olmasada.
Buraya yaziyorsunuz ya, hic birisi olmayacak
Oynattığı oyun büyük takım oyunuydu zaten. Önde baskılı pasa dayalı.Sıkıntı bekler sıfır katkı verdi o zaman da. Bir de çok pasa rağmen pozisyon bulamayıp ilk kontrada golü yiyorduk.