2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908092 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mavuba dayı diyolar..

Mbia mı Mavuba mı sizce?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Hakikatten Cech'in buralara geleceğini ya da gelebileceğini düşünen var mıydı ya. :kop:

Mavuba'yı alıyoruz sanırım bu sefer.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Mavuba dayı diyolar..

Mbia mı Mavuba mı sizce?
bana göre mbia da elden gelen mavuba anladığım kadarıyla
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bide bu sezon sağbek alamıyorlarsa gitsinler cicinho ile 1 yıllık sözleşme imzalasınlar abi sezon sonu bitiyor galiba sözleşmesi
en az 7 8 tane asisti var gelsin beşiktaş'ta bunu yapmasın birine kartal yuvasından tişört hediye etçem o kadar iddalıyım
neden tişört demeyin öğrenciyiz  :icool:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 14:54:07 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Mavuba dayı diyolar..

Mbia mı Mavuba mı sizce?
İkisi de olur diyecem de
Sonra gerçekler rahat vermiyor
Bi hayal kırıklığı,bi ağırlık çöküyor

Çevrimdışı Tolga

Az önce NTVSPOR Mavuba'nın menajeri ile temasa geçtiğimizi söyledi yüksek ihtimalle o gelecek ki çok iyi transfer olur şu şartlarda :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önce NTVSPOR Mavuba'nın menajeri ile temasa geçtiğimizi söyledi yüksek ihtimalle o gelecek ki çok iyi transfer olur şu şartlarda :ok:
Atiba :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Atiba :by2:
Atiba gitti artık yapacak birşey yok bana göre en azından yedek kulübesinde olması gereken bir oyuncuydu ama 1+1 yıllık sözleşmeyi kabul etmiyormuş o zaman yolu açık olsun diyeceğiz napalım :)

Trabzon'a gider herhalde. :D

Çevrimdışı atalay

Mbia mı;mavuba mı?

İkisinin aynı pozisyonu oynaması dışında fazla benzerliği yok.İkisi de Free oyuncular.Mavuba,istikrarlı,geriyi süpürecek Topal ayarında bir denge oyuncusu.Mbia ise Sevilla'ya ile birlikte işin hücum kısmını da geliştiren versatile  bir oyuncu.Bizim her halükarda iyi bir 8 numaraya ihtiyacımız var.En azından Tolgay'a back up yapacak.

Sıralamam şu olur:

Flamini
Toulalan
Mbia
Mavuba
Mulumbu

Çevrimdışı talha

İkisi de olur diyecem de
Sonra gerçekler rahat vermiyor
Bi hayal kırıklığı,bi ağırlık çöküyor

İkisi birlikte olmaz.

Çevrimdışı talha

Mbia bize doğru gelmez ya Sevilla ile bir daha imzalar. Ya da daha iyi bir sözleşme ile ingiltere'nin yolunu tutar. Mbia'nın zaten maaşını karşılayamayız. Ayrıyeten geçen sene istemiştik gelmemişti sanırım.

Çevrimdışı yigitcan1903

İkisi birlikte olmaz.
Anladıktan sonra yazarsan sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor da Mavuba haberini gördüm. O zaman sorayım:

Mavuba adam mıdır?  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Ntvspor da Mavuba haberini gördüm. O zaman sorayım:

Mavuba adam mıdır?  :D

Ben çok şey farkedeceğini sanmıyorum. Atiba gider Mavuba gelir. Düzen devam eder.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mbia mı;mavuba mı?

İkisinin aynı pozisyonu oynaması dışında fazla benzerliği yok.İkisi de Free oyuncular.Mavuba,istikrarlı,geriyi süpürecek Topal ayarında bir denge oyuncusu.Mbia ise Sevilla'ya ile birlikte işin hücum kısmını da geliştiren versatile  bir oyuncu.Bizim her halükarda iyi bir 8 numaraya ihtiyacımız var.En azından Tolgay'a back up yapacak.

Sıralamam şu olur:

Flamini
Toulalan
Mbia
Mavuba
Mulumbu

mulumbu biraz pahalı kaçabilir. 

Mohammed Diame de iyi bir alternatiftir.

Çevrimdışı TØLGA

Mbia bize doğru gelmez ya Sevilla ile bir daha imzalar. Ya da daha iyi bir sözleşme ile ingiltere'nin yolunu tutar. Mbia'nın zaten maaşını karşılayamayız. Ayrıyeten geçen sene istemiştik gelmemişti sanırım.
valla katar takımı ilede adı geçiyordu yanılmıyorsam mbia gelse melo flen hikaye türkiyenin en iyi ortasahası bizde olur diye iddaa ederim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

valla katar takımı ilede adı geçiyordu yanılmıyorsam mbia gelse melo flen hikaye türkiyenin en iyi ortasahası bizde olur diye iddaa ederim
De Jong'u izlemiştim geçen keşke o olsa.

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübümüzden Açıklama
Basın-yayın organlarında Lille takımı futbolcusu Rio Mavuba ile ilgili çıkan transfer iddiaları asılsızdır.

Rio Mavuba ile herhangi bir temasta bulunulmadığını belirtir, çeşitli kaynaklardan kasıtlı olarak ortaya atılan ve basında sıklıkla yer alan transfer iddialarına taraftarlarımızın itibar etmemesini rica ederiz.

Kulübümüzün en önemli hedefi sezonu şampiyon tamamlamaktır ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

De Jong'u izlemiştim geçen keşke o olsa.

De Jong - Tolgay ortasahasi efsane olur.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu zaten itibar etmiyoruz bu haberlere, siz kim de jong mavuba mbia kim.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Serkan P.

Yahu zaten itibar etmiyoruz bu haberlere, siz kim de jong mavuba mbia kim.  :lol: :lol:
Demba ba icinde oyle diyordunuz.

Çevrimdışı Tolga

Mavuba bence gelecek :)