2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857058 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

7-8 tane ayrı bölgelere stabil oyuncu alınacağına  3 tane kalbul üstü transfer yapılması taraftarıyım.

1. Kale - Petr Cech

2. Stoper - Lescott tarzı stoper.

3. Maxi P. sağ bek.

Opare ninde bonservisi alınıp sol bek ve sağ bek olarak kullanılmalı.

Ben sol açığa insanda almalıyım , ön liberoya birini daha almalıyım , orta sahaya takviyeside lazım fln diye bu parayı 7-8 kişiye bölersek. Kaba etimizi avuçlarız tekrar, dejavu olur.

O bölgeler eksik kalırsa yine değişen bir şey olmaz
Birkaç senede tamamlarız diyorlarsa da birkaç sene daha şampiyonluğu unutalım o zaman

Çevrimdışı atalay

Birçoğunuz Scout ekibinden iyi ki değilsiniz;halen yama futbolcu önerenler var.Gelecek sezon Pedro,Töre ya da Demba'nın satışından gelecek para ile Bordeaux'dan  Diego Rolan'ı almalıyız.Öndeki 3 pozisyonu da oynayan bir oyuncu.

Oyuncuyu bilmeyenler için:
(Taze çıktı)
http://www.transfermarkt.com.tr/diego-rolan/profil/spieler/193938
Maksimum 5-6 milyonluk bir değeri var.(Şimdilik)Fransa'da yüksek vergiler düşünülürse çok cazip Türkiye.Oyuncu Uruguay'lı sağlam referansları var yani.-burası için-

Tabii sezon sonu bedava bir Andre Ayew var lakin;yıllık 3,5 milyon kazanıyor.(brüt)Vergileri düşersek 2 ile 2,5 arası bir rakamdır herhalde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:52:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Birçoğunuz Scout ekibinden iyi ki değilsiniz;halen yama futbolcu önerenler var.Gelecek sezon Pedro,Töre ya da Demba'nın satışından gelecek para ile Bordeaux'dan  Diego Rolan'ı almalıyız.Öndeki 3 pozisyonu da oynayan bir oyuncu.

Oyuncuyu bilmeyenler için:
(Taze çıktı)
http://www.transfermarkt.com.tr/diego-rolan/profil/spieler/193938
Maksimum 5-6 milyonluk bir değeri var.(Şimdilik)Fransa'da yüksek vergiler düşünülürse çok cazip Türkiye.Oyuncu Uruguay'lı sağlam referansları var yani.-burası için-

Tabii sezon sonu bedava bir Andre Ayew var lakin;yıllık 3,5 milyon kazanıyor.(brüt)Vergileri düşersek 2 ile 2,5 arası bir rakamdır herhalde.

Rolan iyidir de Rolan'ı alacak parayı kim getirecek :)

Adamın satışı 10 milyon euro bandında olacaktır. 5-6'ya hayatta alamazsın çok gol attı bu sene ve çok genç. En önemlisi Uruguaylı etiketi çok sağlam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli ve Mahmut bu kıyaslamaya gülerim. Olcay'ı kesecek adamı ben alırım yönetim de alır. Demba Ba yı piyasası varken takasta kullanırım veya araplara itelerim.

Veli'nin ne kadar kötü oldugunu hala görmeyenler var ya. ona sasiyorum. ben orta sahada Necip'in bile daha faydali olacagini söylüyorum.

Olcayi kesecek adam bulmak sorun degil. önemli olan sana bekledigin katkiyi saglayabilmesi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:54:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Mahmuta 2. Senere 2-3. Aatifa en fazla 3 verilir.

Mahmut 4

Şener 7

Aatif 6

Bu da takımların isteyeceği paralar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 14:55:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli'nin ne kadar kötü oldugunu hala görmeyenler var ya. ona sasiyorum. ben orta sahada Necip'in bile daha faydali olacagini söylüyorum.

Olcayi kesecek adam bulmak sorun degil. önemli olan sana bekledigin katkiyi saglayabilmesi.

Necip tek hamleli oyuncu Veli kayarak oynar döndürmez.

Necip'i ya geçersin ya geçemezsin ya kart görür. Böyle de ön libero olmaz zaten.

Veli'nin çok eksiği var evet ama çapa istiyorsak Veli'den başkasına gitmeye gerek yok elimizde var zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Rolan iyidir de Rolan'ı alacak parayı kim getirecek :)

Adamın satışı 10 milyon euro bandında olacaktır. 5-6'ya hayatta alamazsın çok gol attı bu sene ve çok genç. En önemlisi Uruguaylı etiketi çok sağlam.
5-6 demişim en fazla 8 daha fazla etmez;zaten o para Demba ya da Töre'nin satışından geleceğini yazdım :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Mahmut 4

Şener 7

Aatif 6

aman kalsin.  :)

Necip tek hamleli oyuncu Veli kayarak oynar döndürmez.

Necip'i ya geçersin ya geçemezsin ya kart görür. Böyle de ön libero olmaz zaten.

Veli'nin çok eksiği var evet ama çapa istiyorsak Veli'den başkasına gitmeye gerek yok elimizde var zaten.

Necip defansif yönünü biraz olsun gelistirdi. gercek bir stoper olmadigindan dolayi Pozisyon bilgisi cok yüksek degil ve bir de kafa olarak yavas kalip yanlis kararlar verebiliyor. bundan dolayi cok elestiriliyor ama ikili mücadelelerde inan bana Veli den kat kat iyi. orta sahada bu sorunlari yasamaz necip. ordaki tek sorunu top ayaktayken ama bizim bu Takima yeterli olabilir iyi calisirsa.

Veli gelecek sezon bize cok basagrisi cektirecek simdiden söyleyim. Senol Günes gelirse zaten kesinlikle oynatmaz o sorun cözülmüs olur.

buraya yazmis olayim.

Çevrimdışı atalay

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor:Şunu Tolgay ile yan yana izlesek.

Hayaller Flamini;hayatlar Veli Kavlak.
Neyse şunları yine yazayım belki bir gören,duyan olur.
De Jong
Mavuba
Toulalan
Flamini
Mulumbu
Mbia
Aquilani

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor.Çabuk Sabatini kapmadan :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

Olcay Aatif'a göre daha defansif. Bilic'in sistemine uymayabilir fazla ofansif buldugu icin.

Hem Aatif sart falan demiyorum. diyorum ki daha iyisini alamiyorsan böyle devam etmek yerine bari Aatif'i al.

G.Saray ve F.Bahce den daha iyi Kadro kuracak paramiz var mi? @ALI RIZA
@GÖRKEM
Bu takım Arsenal Totnem liverpol ezmedi mi ?
Peki Derbi neden kazanamadı ? Aynı oyuncu değil mi diyen sizler değil misiniz @Deniz efendiyi de ekleyeyim bari...!
Fenerden ğs den daha iyi oyuncu almazsan derbi kazanamazsın...!
Böyle düşün ğs den veya fener den hangi oyuncuları BJK ye alırsın yada BJKden onlara yollarsın...!
Töre -Ba derim ben sadece...!

Çevrimdışı Deniz

Mahmut 4

Şener 7

Aatif 6

Mahmut kalsın düğünümde oynatmam.
Şener iyi olur aatif da iyi olur.Ama o kadar isteyemezler.Aatıfı çok rahat 3 e alırız  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

@GÖRKEM
Peki Derbi neden kazanamadı ? Aynı oyuncu değil mi diyen sizler değil misiniz @Deniz efendiyi de ekleyeyim bari...!
Böyle düşün ğs den veya fener den hangi oyuncuları BJK ye alırsın yada BJKden onlara yollarsın...!

@ALI RIZA ; kardeşim biz Arsenali ezmedik adamlarda eksiklikler vardı. Totheam'la orda berabere kaldık penaltı golüyle burda ise adamlar ilk devre enaz 5 gol kaçırdılar sanki kaleyi bizim manevi güçler korudu ve maç sonunda tam BJK nin gol yediği maçı skoru tutamadığı dakikalarda bile elektrikler kesildi :D Bu ülkede böyle garip şeyler oluyo biz alışkınızda adamlar sapıttılar :) birde çok eksiklikleri vardı , yani onlarda çoğu kişi oynamadı. İlk yarı 0-3 gibi bir skor bile çıkabilirdi. Liverpool maçı ise ayrı bir maç 8-0 lık maçın gazıyla çıkıldı o maça. O maçta herkes başka kişi oldu. Bazı maçlar vardır böyle, şimdi biz Balıkesirsporla 20 maç yapsak belki 16 sını farklı yeneriz ama işte son maç son dakikalar beraberlik bile herkesi rahatlattı.

Çevrimdışı Deniz

Sözü uzatmaya gerek yok bilic kendi PR ını yaptı ingilizlere bizim ligi de sallamadı.Dün takım 5 te yese çıkıp aynı açıklamayı yapacaktı.
Adamın kafasında yok şampiyonluk falan.
İho ne demişti 3 ay önce?Tolgaya gel birlikte ingiltereye gidelim demiş bilic.
Adam gözleriyle okumuş mesajı.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Bilic çoktan anlaştı biriyle,yolu açık olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

@GÖRKEM

@ALI RIZA

o maclara farkli bir pencere'den bakmak lazim.

Bu saydigin takimlarin hepsi agresif oynayan pres yapan takimlar degil. oldukca yumusak diyebilecegimiz takimlar bunlar.

bizim fizik durumumuz iyidi ve kaybedecegimiz birsey yoktu. iyi savunma yaptik agresif ve tempoluyduk. buda onlarla basa bas oynamaya yeterli oldu.

Fener ve Gs'yi yenmek icin onlardan daha iyi kadro sart degil. G.Birliginin Kadrosu daha mi iyidi?

belli Taktik ve organizasyonlarla o kadar zaaflari olan Renklilere fark bile yapabilirsin. yeterki o taktik anlayisin ve oyuncu yapin olsun. tabiki belli bir kalitede oyuncular da lazim ama sen bu Takimlarla en azindan kafa kafaya oynayacak kadro kuramiyorsan bunun sorumlusu kim?

Çevrimdışı Akil Emre

Forumda yönetime yakın , bizlerin isteklerini iletebilecek kimse yok mu?

Burda çoğunluğun fikri Beşiktaş klübune yakışmayan topçuların takımda olduğu.
Takımda büyük tecrübe eksikliğinin olduğu.
Artık ya tutarsa transferlerinden gına geldiği.
Yönetimin elimizdeki 2-3 eder oyuncularla hala fb ve gs ile kıyas yaptığı ve başarı beklediği.

Futbol ve basketbol basit birer oyun , örnek olarak fenerbahçe son 10 sezonda  devamlı tecrübeli  veya genç ama potansiyelini kanıtlamış oyncularla sezona başlıyor, yüksek bütçe veriyor ama devamlı ilk 2 sırada kendine yer buluyor. Aynı durum basketboldada geçerli iyi oyuncuları alıyor rahatça maçları izliyor.

Biz ne yaptıkta son 10 yıldır aynı filmi izliyoruz. Orta sıra adamları transfer ediyoruz. Takım aşkından onları şişiriyoruz ama sonuç yine hüsran.

Bence Sn. başkan stadı yapsın ve bıraksın. Ucuz etin yahnisi olamıyor malesef biz ne ajax oluruz ne de Porto. Alın Cech,Ospina, vlaar, Kaboul,Ayew,Danny,Salah,Zapata, Maxi P,Holebas ,Gignac, de jong tarzı adamları ondan sonra gönül rahatlığıyla izleyelim maçlarımızı. Yine şampiyon olamasak ta umudumuz son haftaya kadar sürsün güzel oyun izleyelim. Aynı durum basketbolda da geçerli.

Burdaki herkezin dilinde tüy bitti, Gerçekten bizlere yazık. Bıktık Pektemek,necip,ersan,serdar,uğur,ismail,Cenk G.,Olcay tarzı yedek dahi olamıyacak adamları izlemekten.

Çevrimdışı talha

Şu Pedronun nedir sizden çektiği
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Forumda yönetime yakın , bizlerin isteklerini iletebilecek kimse yok mu?

Burda çoğunluğun fikri Beşiktaş klübune yakışmayan topçuların takımda olduğu.
Takımda büyük tecrübe eksikliğinin olduğu.
Artık ya tutarsa transferlerinden gına geldiği.
Yönetimin elimizdeki 2-3 eder oyuncularla hala fb ve gs ile kıyas yaptığı ve başarı beklediği.

Futbol ve basketbol basit birer oyun , örnek olarak fenerbahçe son 10 sezonda  devamlı tecrübeli  veya genç ama potansiyelini kanıtlamış oyncularla sezona başlıyor, yüksek bütçe veriyor ama devamlı ilk 2 sırada kendine yer buluyor. Aynı durum basketboldada geçerli iyi oyuncuları alıyor rahatça maçları izliyor.

Biz ne yaptıkta son 10 yıldır aynı filmi izliyoruz. Orta sıra adamları transfer ediyoruz. Takım aşkından onları şişiriyoruz ama sonuç yine hüsran.

Bence Sn. başkan stadı yapsın ve bıraksın. Ucuz etin yahnisi olamıyor malesef biz ne ajax oluruz ne de Porto. Alın Cech,Ospina, vlaar, Kaboul,Ayew,Danny,Salah,Zapata, Maxi P,Holebas ,Gignac, de jong tarzı adamları ondan sonra gönül rahatlığıyla izleyelim maçlarımızı. Yine şampiyon olamasak ta umudumuz son haftaya kadar sürsün güzel oyun izleyelim. Aynı durum basketbolda da geçerli.

Burdaki herkezin dilinde tüy bitti, Gerçekten bizlere yazık. Bıktık Pektemek,necip,ersan,serdar,uğur,ismail,Cenk G.,Olcay tarzı yedek dahi olamıyacak adamları izlemekten.

Taraftar futbolunu izlesin transfere karışmasın olabildiğince. Zamanında yaşadığımız faciaların %70'i taraftardan dolayıdır. En yakın örneği Quaresma ve çetesi. :busted_cop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftar futbolunu izlesin transfere karışmasın olabildiğince. Zamanında yaşadığımız faciaların %70'i taraftardan dolayıdır. En yakın örneği Quaresma ve çetesi. :busted_cop:
İnşaatçıların ve diğer iş adamlarının da bu konuda pek parlak olmadığını görüyoruz
Menajerden temiz bilmem kaç bin km futbolculara hala devam aslında
Değişen bir şey yok

Çevrimdışı ahmetx

İnşaatçıların ve diğer iş adamlarının da bu konuda pek parlak olmadığını görüyoruz
Değişen bir şey yok
Öyle deme @yigitcan1903 iyi para var bu işte bir oyuncu transferinden 5 lira kulübüne,1lira menejere,3 lira futbolcuya ödenir.Aslında menejerin alacağı paranın yarısı yöneticinindir. Transfer çarkı böyle döner.Bu nedenle kulüplerin kadrolu menejerleri vardır ,hülle yoluyla yöneticiler kulübün parasını cukka yaparlar.O yüzden kulübün 1 kuruşunu bile yedirtmem,kulübün parasıyla çay bile içmem diyenlerden korkacaksın. :D
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 10:08:10 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Öyle deme @yigitcan1903 iyi para var bu işte bir oyuncu transferinden 5 lira kulübüne,1lira menejere,3 lira futbolcuya ödenir.Aslında menejerin alacağı paranın yarısı yöneticinindir. Transfer çarkı böyle döner.Bu nedenle kulüplerin kadrolu menejerleri vardır ,hülle yoluyla yöneticiler kulübün parasını cukka yaparlar.O yüzden kulübün 1 kuruşunu bile yedirtmem,kulübün parasıyla çay bile içmem diyenlerden korkacaksın. :D
Az çok biliyorum bu detayları ama delilim yok,gerçi bu işin delili de olmaz ya
Hani hiç değilse yiyorlarsa da kaliteli oyuncu getirsinler diyecem menajerlerden

Bizi de "çalıyor ama çalışıyor"cu yaptın be brütüs

Çevrimdışı ahmetx

Az çok biliyorum bu detayları ama delilim yok,gerçi bu işin delili de olmaz ya
Hani hiç değilse yiyorlarsa da kaliteli oyuncu getirsinler diyecem menajerlerden

Bizi de "çalıyor ama çalışıyor"cu yaptın be brütüs
:lol: aman ha girme o girdaba çıkamazsın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

Değişen bir şey yok

en bizim yönetimin transfer politikasını seviyorum. Siz n kadar çok uçsanız takımı bir daha batırmanın anlamı yok. En büyük örnek GS yakında Futbolcu paralarını da ödeyemeyecekler.

Çevrimdışı Tolga

en bizim yönetimin transfer politikasını seviyorum. Siz n kadar çok uçsanız takımı bir daha batırmanın anlamı yok. En büyük örnek GS yakında Futbolcu paralarını da ödeyemeyecekler.
Gs konusu geçince hep böyle söyleniyor ama daha başlarına birşey geldiğini göremedik bu kadar sıkıntı da olup hala şampiyonluk mücadelesi verebiliyorlarsa söylenecek birşey yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Gs konusu geçince hep böyle söyleniyor ama daha başlarına birşey geldiğini göremedik bu kadar sıkıntı da olup hala şampiyonluk mücadelesi verebiliyorlarsa söylenecek birşey yok :)
Onların başına daha hiç bir şey gelmez bir kez öyle bir dönem geçirdiler tecrübeliler atlatırlar. :) Sıra Fener'de Aziz bırakabilirse başkanlığı yerine gelen çok sıkıntı çekecek.

Çevrimdışı Tolga

Onların başına daha hiç bir şey gelmez bir kez öyle bir dönem geçirdiler tecrübeliler atlatırlar. :) Sıra Fener'de Aziz bırakabilirse başkanlığı yerine gelen çok sıkıntı çekecek.
Aynen ben de öyle düşünüyorum.

Herkesin söylediği gibi Gs'nin çok büyük kriz yaşayacağını sanmıyorum hele hele bu sene şampiyon olurlarsa iyice rahatlarlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...