2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843407 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 14:45:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kalite ve verim. sonucta ne kadar verimli olursan o kadar kaliteli olarak gösterilirsin en azindan kendi görevin icersinde.

Emre Atiba'dan daha Teknik, daha dengeli ve hareketli ve daha hirsli. Atibanin artilari da olsa genel baktigimizda Emre o mevkide üstün.

hersey o istatistiklere yansimaz. Sow bu sezon sorunlar yasadi ama genelde en az Ba kadar kaliteli bir oyuncu. Kuyt ise Olcay dan daha iyi oyuncu.

Baya baya farklı bakıyoruz.

Ben Emre ile Atiba'yı kıyaslamam bile şuan. Ba ile Sow'u da aynı şekilde.

Ne sorun yaşadığı beni ilgilendirmiyor eğer verime bakıyorsak. Sahaya bakıyorum biri diğerinin iki katı kadar atmış. Hem de 20 maç fazladan oynamasına rağmen bunu yapmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bizim kadro kalitemiz Fener'den ya da Gs'den medyanın yansıttığı gibi düşük filan  değil.

Bizim sadece anahtar oyuncu eksikliğimiz var.

Şuan Sosa ile Sneijder'i değiştir Beşiktaş yardırarak şampiyon olurdu. O yüzden bu sene çok önemli.

İyi ve genç bir kadro var. Bu kadroya Dede tarzı stoper yerine Prödl tarzı stoper dahil ederlerse hiçbir şey değişmez.

3-4 tane alacaklar ama adamakıllı adam alacaklar. Direk etki edecek. Prödl gibi takım oyuncusu değil Dede gibi lider oyuncu olacak.

Opare gibi kanattan bozma bek bile olmayan bek değil, Mayke gibi lider sağ bek getirecekler. Risk 3 yıldır alınmadı bu sene alınmak zorunda.
Söylediklerine tamamen katılıyorum ama risk alınacağını da pek sanmıyorum maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Bild gazetesi Beşiktaşın Werder Bremendeki stoper Sebastian Pördi ile 3 yıllığına anlaştığını yazmış

Çevrimdışı GÖRKEM

Tamamiyle tahmin. Daha kendi takımlarında ligi domine edemeyen oyuncuları buraya getirirsen taraftar seni vurur.

Bugün Tunay'ı Musa'yı filan almaya kalksak ortalık sallanır. Çok büyütmüşsün bu oyuncuları. Aytaç Trabzon'da bile varlık gösteremedi henüz. Musa kim? Hele Yumlu.

Muhammed Demir Pektemek yerine olsa evet çok sevinirdim. Şener de Serdar yerine Sadece bu. Ama olma ihtimali yoksa oyuncularımızı yermenin göndermeye çalışmanın da anlamı yok.

Olcayi, Ersani, Veliyi, Serdari satin alirken taraftar yokmuydu? yapmayin. bu oyuncular simdi bosuna elestirilmiyor.

biz o saydigim oyunculardan hangilerini alabiliyorsak alalim ve bunlardan hangilerini gönderebiliyorsak gönderelim.

Baya baya farklı bakıyoruz.

Ben Emre ile Atiba'yı kıyaslamam bile şuan. Ba ile Sow'u da aynı şekilde.

Ne sorun yaşadığı beni ilgilendirmiyor eğer verime bakıyorsak. Sahaya bakıyorum biri diğerinin iki katı kadar atmış. Hem de 20 maç fazladan oynamasına rağmen bunu yapmış.

Ba 15 GOl atmis Sow 9 atmis. Ba 15 Golün 5ini Penaltidan atmis Sow ies 1 tane. yani penalti haric Ba 2 Gol fazla atmis. bun daha iyi hatta daha verimli oldugunun bile anlamina gelmez. hersey istatistiklerle ölcülmüyor cünkü. Sow zaten cok klasik bir golcü degil fakat Takimina yaptigi fayda cok önemli bu sene cok forma olmasa da. üstelik büyük maclarda atmis gollerin cogunu.

sadece bize 6 macta 7 veya 8 tane atmis. Ba Derbilerde kac tane atmis? kücük Takimlara atmakla mi büyük oyuncu olunuyor?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:09:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcayi, Ersani, Veliyi, Serdari satin alirken taraftar yokmuydu? yapmayin. bu oyuncular simdi bosuna elestirilmiyor.

biz o saydigim oyunculardan hangilerini alabiliyorsak alalim ve bunlardan hangilerini gönderebiliyorsak gönderelim.

Ba 15 GOl atmis Sow 9 atmis. Ba 15 Golün 5ini Penaltidan atmis Sow ies 1 tane. yani penalti haric Ba 2 Gol fazla atmis. bun daha iyi hatta daha verimli oldugunun bile anlamina gelmez. hersey istatistiklerle ölcülmüyor cünkü. Sow zaten cok klasik bir golcü degil fakat Takimina yaptigi fayda cok önemli bu sene cok forma olmasa da. üstelik büyük maclarda atmis gollerin cogunu.

sadece bize 6 macta 7 veya 8 tane atmis. Ba Derbilerde kac tane atmis? kücük Takimlara atmakla mi büyük oyuncu olunuyor?

Olcay mı? Olcay da gönderilmeli diyorsan zaten konuşacak bir şey yok.

Olcay Ve Veli yaklaşık 1'er milyon euroya geldi. Verdikleri katkının yanında bu çok büyük saygısızlık olur.

Ba'nın attığı penaltıları Sow!un ayağına ver bakalım son dakikalarda atabilecek mi onları çok küçümsüyorsun penaltı olayını adam 1 tane kaçırmadı daha o baskıyla adamın dizinin bağı çözülür.

Sow'un attığı gollere bak sonra attığı golleri kimler nasıl hazırlamış hangi beklerden gelmiş o ortalar.

Sonra dönüp bizim beklerimize bakalım.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 15:12:14 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:12:59
  • Beşiktaş / Bodrum
İstatisiği var mı bilemem ama Ba'ya bu sezon ceza sahası içi gelen top / Attığı gol oranı gibi bir skala çıkarsa Dünya çapında rekor kırmış olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Olcay mı? Olcay da gönderilmeli diyorsan zaten konuşacak bir şey yok.

Olcay Ve Veli yaklaşık 1'er milyon euroya geldi. Verdikleri katkının yanında bu çok büyük saygısızlık olur.

pardon Olcayi gönderilecekler arasina ekelemeyecektim ama yinede ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. isimizi gören bir yedek olabilir. digerleri ise gönderilmeli.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ba'nın attığı penaltıları Sow!un ayağına ver bakalım son dakikalarda atabilecek mi onları çok küçümsüyorsun penaltı olayını adam 1 tane kaçırmadı daha o baskıyla adamın dizinin bağı çözülür.

Sow'un attığı gollere bak sonra attığı golleri kimler nasıl hazırlamış hangi beklerden gelmiş o ortalar.

Sonra dönüp bizim beklerimize bakalım.

sadece beklerin payi degil ilerde savunma kurup Takim halinde beraber hücum yaparak baskili oynamanin getirdigi avantajlar. boöyle oyunu sadece beklerle saglayamazsin.

Çevrimdışı GÖRKEM

İstatisiği var mı bilemem ama Ba'ya bu sezon ceza sahası içi gelen top / Attığı gol oranı gibi bir skala çıkarsa Dünya çapında rekor kırmış olabilir.

Ba iyi bir golcü ama bizim su anki durumumuzda bize lazim olan Santrfor tipi degil. sezon sonu gönderilsin demiyorum yinede. ona zamani gelince karar verilir.

Çevrimdışı siyah-1903

Bild gazetesi Beşiktaşın Werder Bremendeki stoper Sebastian Pördi ile 3 yıllığına anlaştığını yazmış

tam beşiktaşlık bir transfer. ne uzatır ne kısaltır, sezonun 1/4'ünü garanti sakat geçirir. en kritik maç öncesi kas yırtılması yaşar.. bu adamın formasını giydiği 5,5 yılda werder iç bir ligi 50 golün altında yiyerek kapatmamış. hele son sene maşallah 66 gol yemişler.. yani 5 para edecek bir oyuncu değil, kendi kötü olmasa bile oynadığı takımda bol gol yemeyi dert ediceğini sanmıyorum. ki biz şampiyonluğa oynayan, werderden daha büyük hedefleri olduğunu iddia eden bir kulüpsek kapıdan içeri girmemesi lazım.
sonuç olarak çok üst düzey olmadığı sürece almanyadan defans almaya karşıyım, çok açık futbol oynanıyor orda. defansı italyadan, ingiltereden alacaksın
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:52:06
  • Beşiktaş / Bodrum
tam beşiktaşlık bir transfer. ne uzatır ne kısaltır, sezonun 1/4'ünü garanti sakat geçirir. en kritik maç öncesi kas yırtılması yaşar.. bu adamın formasını giydiği 5,5 yılda werder iç bir ligi 50 golün altında yiyerek kapatmamış. hele son sene maşallah 66 gol yemişler.. yani 5 para edecek bir oyuncu değil, kendi kötü olmasa bile oynadığı takımda bol gol yemeyi dert ediceğini sanmıyorum. ki biz şampiyonluğa oynayan, werderden daha büyük hedefleri olduğunu iddia eden bir kulüpsek kapıdan içeri girmemesi lazım.
sonuç olarak çok üst düzey olmadığı sürece almanyadan defans almaya karşıyım, çok açık futbol oynanıyor orda. defansı italyadan, ingiltereden alacaksın

Oyuncu kalitesi olarak haklısın bence de kötü oyuncu.

Lakin Tolgay son anda düşmekten kurtulan Hamburg'dan geldi ciddi fark yarattı bunu da göz önünde bulundurmak lazım istatistik verirken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

tam beşiktaşlık bir transfer. ne uzatır ne kısaltır, sezonun 1/4'ünü garanti sakat geçirir. en kritik maç öncesi kas yırtılması yaşar.. bu adamın formasını giydiği 5,5 yılda werder iç bir ligi 50 golün altında yiyerek kapatmamış. hele son sene maşallah 66 gol yemişler.

:kop:

Alıntı
yani 5 para edecek bir oyuncu değil, kendi kötü olmasa bile oynadığı takımda bol gol yemeyi dert ediceğini sanmıyorum. ki biz şampiyonluğa oynayan, werderden daha büyük hedefleri olduğunu iddia eden bir kulüpsek kapıdan içeri girmemesi lazım.

bende ingiltereye karsiyim. taktik anlamda son yillarda geriye düstü ingiltere futbolu. prese dayali yipratici futbol oynanmiyor orada genelde. türkiye liginin tam tersi yani.

Çevrimdışı Anıl

Teknik Direktör : Lucescu. Yardımcılar : Zago, İlhan Mansız.
Transferler ; Cech, Kaboul, Maxi, De Jong veya Mavuba. Sol kanat içinde Zago ve Luce'nin Brezilya'dan getireceği bir genç yetenek.
Vodafone Arena yıkılır benden söylemesi...

Çevrimdışı GÖRKEM

bende ingiltereye karsiyim. taktik anlamda son yillarda geriye düstü ingiltere futbolu. prese dayali yipratici futbol oynanmiyor orada genelde. türkiye liginin tam tersi yani.

türkiye liginin taktik anlamda önde oldugu seklinde anlasilmasin fakat ingilterede ispanya ve almanyaya göre daha kolay pozisyon bulunuyor. takim savunmasi ayni sekilde yapilmiyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Oyuncu istemeyi geçtim Luce yi getirsinler.

Çevrimdışı TØLGA

Sebastian Prödl yapilan protokol Beşiktaş yönetimi tarafindan iletildi  vazgecme madesi varmış ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

atibanın yerinede lawal gelirse şaşırmayın  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

alın bu adamı getirin işte stopere
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 17:15:10
  • Beşiktaş / Bodrum
atibanın yerinede lawal gelirse şaşırmayın  :kop: :kop:

Oldu o zaman teknik direktör de Rıza Çalımbay olsun  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 17:19:36
  • Beşiktaş / Bodrum
alın bu adamı getirin işte stopere

Aaaa Ayağı değmiş yanlışlıkla  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Oldu o zaman teknik direktör de Rıza Çalımbay olsun  :icool:
valla bu gidişle öyle olaçak gibi duruyor  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Çarpılırsın :)
okudugmda dostumuzu yadırgadım:))
hiçbirsekilde aynı terazinin topcuları değil ama yinede kaboul gelmemeli aynı senol gunes gibi  kapıdan içeri dah alınmamalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bizim kadro kalitemiz Fener'den ya da Gs'den medyanın yansıttığı gibi düşük filan  değil.

düşük hemde baya dusuk:))
ne kadar eyyamda yapsa bu terim bizden oyuncu koyamaz ilk 11e resmen ihanet eder diğerlerine
bi tek tore haricinde gelecek adam sacmalık olur milli macta sac bas yolduruyor bizim topcular sen dusun
vasat topcular,,kalitemiz yok zaten temel sorun o
yıllardır olamadıgı için 3lük yer etti bizde
sen daha gecen gunlerde soyledin
tumerler sergenler ilhanlar fark yarattıki o donem diğerlerini rahat gectik
maalesef bu gibi topcular bizde yok
tore diyorsun onunda mental sıkıntısından dolayı 2 var 5 yok:)) kahraman hiç olmadı simdiye kadar daha buyuk derbi kazandıramadı onunda yolu var.. rakipte tonlarca adam sayarım

Çevrimdışı ozan062

Mayke gibi lider sağ bek getirecekler. Risk 3 yıldır alınmadı bu sene alınmak zorunda.

senin mayke portoya gidecek danilonun yerine galiba oyle yazılar okuyorum
coktan bitti o iş gibi gorunuyor 
sans yok bizde

Çevrimdışı GÖRKEM

düşük hemde baya dusuk:))
ne kadar eyyamda yapsa bu terim bizden oyuncu koyamaz ilk 11e resmen ihanet eder diğerlerine
bi tek tore haricinde gelecek adam sacmalık olur milli macta sac bas yolduruyor bizim topcular sen dusun
vasat topcular,,kalitemiz yok zaten temel sorun o
yıllardır olamadıgı için 3lük yer etti bizde
sen daha gecen gunlerde soyledin
tumerler sergenler ilhanlar fark yarattıki o donem diğerlerini rahat gectik
maalesef bu gibi topcular bizde yok
tore diyorsun onunda mental sıkıntısından dolayı 2 var 5 yok:)) kahraman hiç olmadı simdiye kadar daha buyuk derbi kazandıramadı onunda yolu var.. rakipte tonlarca adam sayarım

:ok: