2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914177 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

https://twitter.com/SporGundemi35/status/634008636956803072
Mbia olmazsa 5 e 6 ya gider. Olursa 2-3 te kalırız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kralkartal

Mbiayi alsaydik keske diyordum adam sakatlanmis :)

Çevrimdışı Ensar

Mbiayi alsaydik keske diyordum adam sakatlanmis :)
gördüğün gibi almamiza gerek yok düşünmemiz yetiyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kralkartal

:)

Çevrimdışı kralkartal

Su sartlarda trabzon macini cok buyuk bir supriz olmazsa en az 2 farkli kazaniriz diyorum bakalim

Çevrimdışı cursedofdragon

ben dedim size obi mikel gelicek diye :D Abi fellaini,obi mikel,lucas 3'ünden birine fitim.Gidip lawal'ı alırlarsa intihar ederim  :by2:

Çevrimdışı Ensar

ah be ne bahtsız takımız , veli ile tolgay saglam olsa taş gibi bir takım olacaktık , transferi de  %90 bitirmiş olacaktık

Çevrimdışı can1903

Ada sahillerinde bekliyoruz.. vol2.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

Beşiktaş'ta yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonrası yeteri kadar forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek'in İstanbul Başakşehir ile anlaştığı iddia edilmişti.

Mustafa Pektemek, Başakşehir'e transfer oldu mu?

Konuyla ilgili açıklama yapan Başakşehir Kulübü Yöneticisi Mustafa Saral, "Mustafa Pektemek ile ilgilenmiyoruz" dedi.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 18:20:06 legendmaster ]

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş'ta yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonrası yeteri kadar forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek'in İstanbul Başakşehir ile anlaştığı iddia edilmişti.

Mustafa Pektemek, Başakşehir'e transfer oldu mu?

Konuyla ilgili açıklama yapan Başakşehir Kulübü Yöneticisi Mustafa Saral, "Mustafa Pektemek ile ilgilenmiyoruz" dedi.
yeteri kadar forma şansı bulamayan demisler ya la

Çevrimdışı LuceGel

Su sartlarda trabzon macini cok buyuk bir supriz olmazsa en az 2 farkli kazaniriz diyorum bakalim
artırıyorum 3 oldu  :evillol: fenevin atromitos rize maçları da biraz verse coşkuyu  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanlış anlamazsan güzel kardeşim sen niye araştırıp kendince derleme yapmıyorsun
Allah insanlara akıl mantık beyin vermiş kullansana beynini
herşeyi Çağrı veya Atalay veya burdaki futbol aklı bilgi sahibi olan insanlardan beklememelisin anlatabildim mi @Melamadil
[/quote] yanlış anlayacak bir şey yok ben zaten biliyorum burdaki amacım bildiğini düşündüğüm insanların da yorumunu alıyorum yaşının büyüklüğüne saygımdan bir şey demiyorum ama hoş tabirler değil beynimi kullanıp kullanmadığımı bilemezsin

EssiLor

• Ziyaretçi

Arkadaşlar mecbur passolig alacağım maça gitmek için
Fakat
Passolig kart başvurusu yaparken kredi kartı hesap kesim tarihini seçiniz diyor her ayın 5 i her ayın 15 i her ayın 25 i diyor
ben hangisini seçeceğim ? hiç bilmiyorumda
ve ben kredi kartı işine felan bulaşmak istemiyorum hangisini seçeceğim acaba ?

Çevrimdışı legendmaster

artırıyorum 3 oldu  :evillol: fenevin atromitos rize maçları da biraz verse coşkuyu  :)
rizenin fb'e çelme taktığını hiç görmedim fb'nin en rahat maçları rize maçları oluyor nedense

Çevrimiçi Samet Ç

Gs'nin ilk hedefi Cenk Gönen'miş. Cenk'te Gs'de oynamak istiyormuş. Ufak pürüzler varmış. Evren Göz (Ntvspor)

Çevrimdışı mehmetthedum

Fakat
Passolig kart başvurusu yaparken kredi kartı hesap kesim tarihini seçiniz diyor her ayın 5 i her ayın 15 i her ayın 25 i diyor

Kredi kartı alma kardeşim sende. Ön ödemeli passolig al. Banka nakit kartı gibi, içine para eft yapıp bileti kendi paranla alıyorsun. Kredi olmuyor.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fakat

Passo satılan bir yere git 3 dakikada kredi kartına gerek olmadan nakitle alırsın .
Tek Büyük Beşiktaş

EssiLor

• Ziyaretçi

Liverpool Lucas için 7 milyon euro istiyor
Bu Beşiktaşa Fazla Geldi Beşiktaş kiralama formülüne gidecek
Cevap Hafta sonuna kadar açıklanacak Lucasın beşiktaşa gelip gelmeyeceği belli olacak.
NTV Spor.

Çevrimdışı legendmaster

Gs'nin ilk hedefi Cenk Gönen'miş. Cenk'te Gs'de oynamak istiyormuş. Ufak pürüzler varmış. Evren Göz (Ntvspor)
gs bedava istiyor, yerli kaleci diye kıvrandıkları halde. Cenk Beşiktaş'ı çok yaktı oynadığı dönemlerde. Şimdi daha olgun, daha tecrübeli. Ceremesini Beşiktaş çekti yıllarca kaymağını gs yiyecek. Yok öyle yağma.

EssiLor

• Ziyaretçi

Passo satılan bir yere git 3 dakikada kredi kartına gerek olmadan nakitle alırsın .
Abi ben Şırnakta Askerlik yaptım ve Askerden yeni geldim bu sistemide pek bilmiyorum o yüzden soruyorum
Ön Ödemeli Passolig Kartını Nereden Alacağımı Söylerseniz Bahtiyar Olurum
Derhal Almam Gerekiyor Nakit Para İle
İstanbul Sancaktepede İkamet Etmekteyim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi ben Şırnakta Askerlik yaptım ve Askerden yeni geldim bu sistemide pek bilmiyorum o yüzden soruyorum
Ön Ödemeli Passolig Kartını Nereden Alacağımı Söylerseniz Bahtiyar Olurum
Derhal Almam Gerekiyor Nakit Para İle
İstanbul Sancaktepede İkamet Etmekteyim.

www.nkolay.com.tr  buraya gir seni en yakın yere yönlendiriyor
Tek Büyük Beşiktaş