2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940093 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Gomez-N'doye-Lawal ve olursa Gokhan Inler birlikte mi alinacak?  :ebebe: Keske Ospinayi da opsiyonlu kiralasak bu sene. Eksik bolge kalmazdi.
hocam adamlar sczcesny'i romaya sattı... şu an a kalecileri ospina. verirler mi?

-maalesef

Çevrimdışı mellfred

Tosic'in sol stoper olarak kullanılacağını düşünüyorum. Böylece  stoper sayımız 5 oluyor. Muhtemelen milosevic ya da pedro kiralık-satılık gonderilir.

Çevrimdışı brkntcnr

İki santrafor geleceğine inanmıyorum fakat gelirse pektemekte ömerde yolcu demektir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Tek ihtimal var o iş için :

Pektemek ve Ömer es es kabul edip lawal la takas yapacak.

Gomez le anlaşılmıştır bu saate birde ndoye ikna edilip

Lawal bedelsiz gomez ve Ndoye olur.

Ama ben bu işi yapacak kadar transferde çağ atladığımızı düşünmüyorum .  Eğer lafımi yersemde profilimi FO yapar biadimi ederim, çünkü 100 yıldır yapılamayan tarihi transfer hareketini  basarmis olur ve tarihe geçer. Kombine ve forma satışında da rekor yaşanır.

Çevrimdışı Kemal

Şimdide Napoliyle Gomez'i yazmaya başladılar , cok uzadı bu iş gerçekten kabak tadı verdi .

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdide Napoliyle Gomez'i yazmaya başladılar , cok uzadı bu iş gerçekten kabak tadı verdi .
Napolide higuain varken gomez i napacaklar?

Çevrimdışı Deniz

Gomeze son 2 gun verilsin gelmezse baskasina imza attirilsin.ben gelecegini dusunuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Napolide higuain varken gomez i napacaklar?

Satacaklardir belki higuaini , ben talip var diye okumuştum yüksek meblagla

Gomeze son 2 gun verilsin gelmezse baskasina imza attirilsin.ben gelecegini dusunuyorum.

Aynen geliyorsa gelir gelmiyorsa kendi bilir, bu nedir arkadaş ya yildik artık

Çevrimdışı can1903

Gomez en geç salı açıklanacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Gomez en geç salı açıklanacak.

Kirklarelindeyim , açıklanmazsa Tekirdağa gelip 10 porsiyon köfte ismarlatacam sana :)

Çevrimdışı can1903

Kirklarelindeyim , açıklanmazsa Tekirdağa gelip 10 porsiyon köfte ismarlatacam sana :)
:D Bana 2-3 kişi böyle dedi Pzts-Salı KAP Salı-Çarşamba yol + Bjk Tv Perşembe Stat turu kamp
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Higuainin yerini gomez le doldurmak :)

Çevrimdışı Kemal

:D Bana 2-3 kişi böyle dedi Pzts-Salı KAP Salı-Çarşamba yol + Bjk Tv Perşembe Stat turu kamp

Hadi insallah :D

Çevrimdışı canU

Boşuna kampa gitmesin, kamp bitiyor zaten.
Yeni transferler lig başlayana kadar anca 1 hafta takımla çalışabilicek. BÜYÜK BAŞKAN.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

konoya gelmez diyordun ısrarla gelmedi bakalım gomezi tutturabilecen mi :D

Çevrimdışı can1903

Boşuna kampa gitmesin, kamp bitiyor zaten.
Yeni transferler lig başlayana kadar anca 1 hafta takımla çalışabilicek. BÜYÜK BAŞKAN.
Büyük transferler meziyetli olur.. Lige daha 20 gün var ve ABD kampındada çalıştı bu adam

Çevrimdışı Bertug

Gunaydin arkadaslar transferler yetismis mi 20 temmuza kacirdim mi yoksa?

Çevrimdışı Paolo Maldini

Napoli higuain için 94 milyon istiyor yani satamaz:)

Çevrimdışı Ersoy

KAP var mı KAP ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

pektemek'i satabilirsek yılın transferi olur bizim için.

Çevrimdışı Tolga

2. forvet alınmaz gerçekçi bakalım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kralkartal

Mustafa pektemek, cenk gönen, necip uysal bunlarla 2019a kadar sözlesme yapan adam neyi düsündü acaba... Tolga zengin, ismail koybasi hala neden bu takimda  gercekten yazık.

Çevrimdışı Easthanbool

Başkan röportajda diyor ki 5 transferle kapatacağız haydi geçmiş olsun :s20:
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 12:27:17 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Kartal Ç

Halen sözleşmeli oyuncumuz olup kiralıktan dönen b.çetinkaya, h.türk, muhammed ve sinan kurumuş bayrampaşaya geçmiş.
acaba yıllık ücretlerinin tamamını biz mi veriyoruz yoksa bayrampaşayla paylaşımlı mı?

Çevrimiçi MUSTAFA_

Halen sözleşmeli oyuncumuz olup kiralıktan dönen b.çetinkaya, h.türk, muhammed ve sinan kurumuş bayrampaşaya geçmiş.
acaba yıllık ücretlerinin tamamını biz mi veriyoruz yoksa bayrampaşayla paylaşımlı mı?
Bayrampaşa nın yarısını biz satın aldık diye biliyorum ben. Yani maaşları büyük ihtimalle biz karşılıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★