Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gomez-N'doye-Lawal ve olursa Gokhan Inler birlikte mi alinacak? Keske Ospinayi da opsiyonlu kiralasak bu sene. Eksik bolge kalmazdi.
Şimdide Napoliyle Gomez'i yazmaya başladılar , cok uzadı bu iş gerçekten kabak tadı verdi .
Napolide higuain varken gomez i napacaklar?TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomeze son 2 gun verilsin gelmezse baskasina imza attirilsin.ben gelecegini dusunuyorum.
Gomez en geç salı açıklanacak.
Kirklarelindeyim , açıklanmazsa Tekirdağa gelip 10 porsiyon köfte ismarlatacam sana
Satacaklardir belki higuaini , ben talip var diye okumuştum yüksek meblagla Aynen geliyorsa gelir gelmiyorsa kendi bilir, bu nedir arkadaş ya yildik artık
Bana 2-3 kişi böyle dedi Pzts-Salı KAP Salı-Çarşamba yol + Bjk Tv Perşembe Stat turu kamp
Boşuna kampa gitmesin, kamp bitiyor zaten.Yeni transferler lig başlayana kadar anca 1 hafta takımla çalışabilicek. BÜYÜK BAŞKAN.
Halen sözleşmeli oyuncumuz olup kiralıktan dönen b.çetinkaya, h.türk, muhammed ve sinan kurumuş bayrampaşaya geçmiş.acaba yıllık ücretlerinin tamamını biz mi veriyoruz yoksa bayrampaşayla paylaşımlı mı?