2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847083 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

O oyuncu hızlı adam eksilten iç dış her yerden vurabilen futbol zekasi olan çok ters Koşular tehlike yaratan bir oyuncudur , bizde bana göre ba yi penaltisiz yakalayabilir.

Ama sorun şu ki biz Çiko yu alamayız , yedirmezler, en son lale bilic 9 m euro teklif etmişti West Ham olarak.
Fazlasıyla iş yapar. Özellikle önde sürekli değişen dörtlü ile...

Lakin değerlendirmeye gerek yok, 12 milyon £ teklif var.

Olmaz o iş.

anladım
bu arada Tottenham 15 m. euro teklif ettiği haberi var
o zaman almamız çok zor
peki Soldado'yu alamazmıyız kiralik+satın alma opsiyonu ile
ürkmüyor değilim Adebayor hamlesi gelirse ansızın çok büyük hayalkırıklığı yaşarım
hiç olmazsa Mitro'yu alsınlar.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ama bide sole dusun Q7 portada kalsaydı o fiyata oynamaya devam etmezdi,ruı costa acıklama yapmıs daha yuksek teklifler gelmesine ragmen duygusal bir futbolcu oldugu icin bjk a geri dondu dedi.
Rui costa kim?

Çevrimdışı Kemal

Bu tip açıklamalar taraftarın gözünü boyamaktan ibaret. Quaresma buldu rahatı taraftar adeta tapıyor parası da güzel vergisiz 1,6 para alacak. Ooh mis sonra bu tip açıklamalar yapıp taraftarı kandırıyorlar. Bu verilen ücretlere balazs dzsudzsak ı alırdık.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macarın bu fiyata ayakkabısı vermez Ruslar 20 m euroya yakın para ödediler , bana göre sözleşme yenileyecek zaten  kışın

Çevrimdışı saricasi

Evet  :) Bir ara bir kardeşimiz sen diye bana yazmıştı. Yani benden alıntılayıp senin nickini yazmıştı. E bizde koyacak resim mi yok. Tebdil-i resimde ferahlık var diye değiştirdim  :)
Profil resmini degistirmek icin rhodolfoyu bekliyordum geldi artık profil resmini sana hediye edebilirim  :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TALAT

daha ilk hazırlık maçı falan yorum yapmak için erken ama oğuzhan kamp için çok övülmüştü hiç de öyle bir değişiklik görmedim ben.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fr1xsivE

13 + 5  - 1,8 - 1 ,2 - 3 = 12 M

3.5 m da borclanma hakkımız var.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı brkntcnr

esas senin sözlerin taraftara yönelik. macarı bu fiyatlara alamayacağımız neredeyse garanti
Quaresma ya iki yıllık 3,5 m para verdin. Bonservisine 1,2 verdin. 4,7. Bu adamı kime satabilirsin? Kimseye. Dzsudzsak a maximum 7m para bağlardın ama 28 yaşında olurdu ve piyasası 10m civarı bir kanadın olurdu. Zarar etmeden elden çıkarabilirdin. Neyse kıyaslamaya gerek yok quaresma bizim topçumuz. Zaten adam kimsenin gırtlağına basıp bu parayı almıyor. En başında da dediğim gibi yönetimin koltuk sevdasından dolayı tükürdüğünü yalamasından başka birşey değil. İnşallah quaresma yla şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Kemal

anladım
bu arada Tottenham 15 m. euro teklif ettiği haberi var
o zaman almamız çok zor
peki Soldado'yu alamazmıyız kiralik+satın alma opsiyonu ile
ürkmüyor değilim Adebayor hamlesi gelirse ansızın çok büyük hayalkırıklığı yaşarım
hiç olmazsa Mitro'yu alsınlar.

Adebayor bir takımla nisan yaptı yakında nikah kiyar ondan kurtulduk

Yunan içinde 1 takım aniliyordu

Çevrimdışı Mert E

Tosic ne bindiriyor öyle ya  :super:
Takım cok fazla top kaybı yapıyor ya  :s20:

Çevrimdışı Fr1xsivE

daha ilk hazırlık maçı falan yorum yapmak için erken ama oğuzhan kamp için çok övülmüştü hiç de öyle bir değişiklik görmedim ben.

Aynen öyle birde onu gördükce Tolgay geliyor aklıma daha cok sinirleniyorum.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Tosic ne bindiriyor öyle ya  :super:
Takım cok fazla top kaybı yapıyor ya  :s20:

Cünkü cok sık pas yapmaya calısıyorlar mesela dikkat et kaleci bile hic uzun vurmuyor hep pas.

Çevrimdışı Türkay

Beck beklediğim gibi değil  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rui costa kim?
Cidden bilmiyor musun Rui Costanın kim olduğunu ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa-Olcay-Necip çıkmadan etkili olamayız.

Çevrimdışı brkntcnr

Macarın bu fiyata ayakkabısı vermez Ruslar 20 m euroya yakın para ödediler , bana göre sözleşme yenileyecek zaten  kışın
Altı ayı kalmış adama 10 milyon isteyecek halleri yok ya. Ya şimdi imzalasınlar ocakta gelsin ben onada razıyım. Ama bu adama maximum 4-5 bonservis verirdin ki o da taksitli olurdu elinde piyasası olan zarar etmeyeceğin bi adamın olurdu. Üstelik taş gibi de kanat. Şimdi umut ediyoruz quaresma eskisi gibi değildir inşallah falan. Benim tepkim q7 yede değil ona o parayı verene. Adam yok yahu daha az verin diyecek değil ya

Çevrimdışı arc1999

Beck sağ beke göre fazla teknik çok faydalı olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Pektemek yine pektemek :)))

Çevrimdışı TALAT

pektemek gol demek :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı worns

Sturm Graz 3 gün sonra lig maçına çıkacak. Biz henüz ilk hazırlık maçımıza çıktık ve doğal olarak takım hazır gözükmüyor. İkili mücadelelerde orta alan parselizasyonunda bu nedenle bizden iyi gözüküyorlar, Oğuzhan, Sosa vs kayboluyor. Normal şartlarda bu kadroyla dahi rahat yeneceğimiz bir takım.

İzleyip takımı, oyuncuları değerlendirirken bu koşulları da dikkate almayı öneririm.

Henüz bizim takımdan birşey göremedik ama bekler, milosevic fena durmuyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi mayguntr

Pektemek gol kaçırma sezonunu açıyor  :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sturm Graz bize göre çok daha hazır görünüyor. Kaçıncı hazırlık maçları acaba?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Paolo Maldini

Pektemek formunda :))

Çevrimdışı Easthanbool

Pektemek yine formunda  :akuma: :s20: :s20:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Fr1xsivE

Tam mustafada hic bir degisiklik yok yazıyordum adam bos kaleye kacırdı.