2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860734 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Gomez kesin değil mi şimdi ?

Evren mençıstır abimize göre kesin.Ama New York'ta ne işi var o zaman diye şüphelendikte @Efe nin dedikleri mantıklı geldi bana. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gary medeli alsak nasıl olur ?

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübü ile alacakları konusunda uzlaşmaya çalışıyormuş. Bonservissiz gelecek adam sonuçta. Kampa katıldı diye transfer yatmaz.Ona bakarsan dün Rhodolfo'da maça çıktı anlaştığımız oyuncunun maça çıkması ne kadar doğru? O zaman o transferde yattı bu açıdan bakarsak.

Çevrimdışı TØLGA

douglası izlemek isteyen ntvsporda uefa final maçı var açın izleyin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

Gomez transferinin bitmesi hafta sonunu bulur Fiorentina olan görüşmeleri var bizimkilerde demiştir boş geçirme kampa git ama Son anda fio da kalırsa şaşmayın bnce.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Attığım tivite karşılık bir arkadaş  ' İmaj haklarından dolayı mecburen gitmek zorunda imiş takımla ' yazmış  umarım doğrudur. Biz orta saha transferini konuşmak istiyoruz...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evren mençıstır abimize göre kesin.Ama New York'ta ne işi var o zaman diye şüphelendikte @Efe nin dedikleri mantıklı geldi bana. :evillol:
herkes bitti diyordu ama kap gelmeden belli olmaz bu işler her sürprize hazılıklıyım 😊

Çevrimdışı F1903

Remy beni öyle bir tatmin ederki anlatamam :steamed:

Seni beni tatmin eder de Gomez gibi bir CV ve istatistige sahip olmadigi icin burun kiviran, hayalkirikligina ugrayan cok olur, homurdanmalar baslar.

Çevrimdışı Scout

İnşallah Gelmez Gomez
Pika Pika

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'e burun kıvıran var Remy'e burun kıvırılması gayet normal. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neyle alıyorsun  :evillol: :evillol:
. Verrattininin ismini gördüm bu forumda benimki daha makul :D leroy fer medel orta sahası efsane olur demi ?

Çevrimdışı Efe

Aradığım umut bu. :lol:
valla q7 ve roudolfo gelsin ilk onlarıda kaçıracağız diye ödüm kopuyor salı şu ikisi atsın imzayı gomezede bakacağız yarın daha net bi bilgi gelir heralde gelmeyeceksede yapacak bişey yok başka adama bakacaklar  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evren reyiz kendinden çok emin.NYC'de imiş yazmış birisi o da  biliyorum yazmış.

Benim o :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

İmaj hakkı neymiş anlamadım tam. Çok saçma geldi.

Bu adam yönetimle para iş konuşmayacak mı? O zaman kampta ne işi var? İtalya'da zirve varken?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Benim o :evillol:

Tahmin ettim önceden yazdığın bir şeyi gördüm de. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslında benim orta saha adayım matuidi :D :D

Çevrimdışı TØLGA

. Verrattininin ismini gördüm bu forumda benimki daha makul :D leroy fer medel orta sahası efsane olur demi ?
O veratti muhabbeti farklı bizim scoutlarla alakalı  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O veratti muhabbeti farklı bizim scoutlarla alakalı  :biggrinking: :biggrinking:
bizimkiler onu mu keşfetmiş :D

Çevrimdışı Scout

Q7 Transferini Anlarım Ama Gomez Çok Ağır Sakatlıklar Geçirdi Alınmaması Gerekiyor Adam 2 Ayda Bir En Az 2-3 Haftalık Sakatlanıyor
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

Q7 Transferini Anlarım Ama Gomez Çok Ağır Sakatlıklar Geçirdi Alınmaması Gerekiyor Adam 2 Ayda Bir En Az 2-3 Haftalık Sakatlanıyor
valla normal şartlarda bende istemezdim de bunlara kaldık  :bandit: ayrıca q7 transferini ben anlayamıyorum hala  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Gomez dediğin adam YILDIZ. İmaj hakları var sponsorlukları var alacakları var RELAX  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

bizimkiler onu mu keşfetmiş :D

Kendilerini çok beğeniyorlarmış. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.