2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833965 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Yarın kap gelmese bile hareketlilik olur bu hafta en az bir kap gelir bence
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

Holebas, Watford'a gitmek istemiyor.

Roma, 2,5 milyon € satıyor.

Tosic'in acelesi vardı! 

edit:
hala alınabilir.Sonuçta tosic illa sol bek oynayacak diye bir durum yok stoper de oynuyor.Bizim takımın da 2. stopere ihtiyacı var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Töre kampa da goturulmemis istanbulda kalmış mi ? O zmn kesin satildi

Çevrimdışı Sarp

Töre kampa da goturulmemis istanbulda kalmış mi ? O zmn kesin satildi
Hocam adam memleketine gitmiş dün gece samsun hava limanı önünde resim paylaşmış.
Edit: Düzeltiyorum 2 gün önce.

Çevrimdışı TØLGA

hala alınabilir.Sonuçta tosic illa sol bek oynayacak diye bir durum yok stoper de oynuyor.Bizim takımın da 2. stopere ihtiyacı var.
stoperde solbekte kullanılır tamamda almazlar deniz sol bek düşüncesiyle alındı  3 tane yabancı sol bek olmaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

roma kimi aldı sol bek satıyo bunu

gerçi yedekti romada ama

Rahman Baba'yı alacak gibi.

Çevrimdışı Kemal

Hocam adam memleketine gitmiş dün gece samsun hava limanı önünde resim paylaşmış.

Yav ne alakası var , bende yarın memleketime gitmek istiyorum ama mesai var hemde milyon euro almıyorum , takım kampa girmedi mi ne memleketi , hastalık olur cenaze olur ayrı konu onlar tabi öyle bir durumda varsa

Çevrimdışı saricasi

Töre izinliydi ondan katılmadı teklif vardır ama değerlendirmede satış kararı çıkmaz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşlar hekese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır burayı takip ediyordum ama zaman bulup üye olamamıştım. Şimdi izin aldık ramazan diye bende üye olayım dedim. Herkese tekrardan selamlar.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Deniz

stoperde solbekte kullanılır tamamda almazlar deniz sol bek düşüncesiyle alındı  3 tane yabancı sol bek olmaz  :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Ya bu Runib Kazan'ın pektemek için 5 milyonluk teklifi uydurma değil mi?
Bir an gözlerim parladı. :D

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar hekese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır burayı takip ediyordum ama zaman bulup üye olamamıştım. Şimdi izin aldık ramazan diye bende üye olayım dedim. Herkese tekrardan selamlar.
:hosgeldin

Çevrimdışı Sarp

Yav ne alakası var , bende yarın memleketime gitmek istiyorum ama mesai var hemde milyon euro almıyorum , takım kampa girmedi mi ne memleketi , hastalık olur cenaze olur ayrı konu onlar tabi öyle bir durumda varsa
Milli Takımdan kaynaklanan bir ek izin olabilir  :alala:

Çevrimdışı Türkay

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 00:12:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rahman Baba'yı alacak gibi.

Rahman'ı Chelsea kapatıryordu en son  :alala:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
Gelişinle birlikte Pektemek ve İsmaili yollarız  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

Zalım Başkan bugünde transfer yapmadı ağam resmen bizimle eğleniy ya  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 00:15:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Onlar konuşur Sabatini yapar.  :evillol:

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/617690575119208448

Sabahat parayı bulduğundan beri atlamadığı oyuncu kalmadı zaten sonunda çok pis kovacaklar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İNŞALLAH:)
BEŞİKTAŞK

İNŞALLAH:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Şu an takım kadromuz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 00:23:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu an takım kadromuz  :evillol: :evillol:

Masraf yapmazsak da 3. oluruz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli