Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Holebas, Watford'a gitmek istemiyor. Roma, 2,5 milyon € satıyor.Tosic'in acelesi vardı! edit:
Töre kampa da goturulmemis istanbulda kalmış mi ? O zmn kesin satildi
hala alınabilir.Sonuçta tosic illa sol bek oynayacak diye bir durum yok stoper de oynuyor.Bizim takımın da 2. stopere ihtiyacı var.
roma kimi aldı sol bek satıyo bunugerçi yedekti romada ama
Hocam adam memleketine gitmiş dün gece samsun hava limanı önünde resim paylaşmış.
stoperde solbekte kullanılır tamamda almazlar deniz sol bek düşüncesiyle alındı 3 tane yabancı sol bek olmaz
Arkadaşlar hekese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır burayı takip ediyordum ama zaman bulup üye olamamıştım. Şimdi izin aldık ramazan diye bende üye olayım dedim. Herkese tekrardan selamlar.
Yav ne alakası var , bende yarın memleketime gitmek istiyorum ama mesai var hemde milyon euro almıyorum , takım kampa girmedi mi ne memleketi , hastalık olur cenaze olur ayrı konu onlar tabi öyle bir durumda varsa
Rahman Baba'yı alacak gibi.
Rahman'ı Chelsea kapatıryordu en son
Onlar konuşur Sabatini yapar. https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/617690575119208448
Gelişinle birlikte Pektemek ve İsmaili yollarız
İNŞALLAH:)
Şu an takım kadromuz