2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860767 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Yarın Podolski gelsin, RVP kapa bildirilsin millet yine birbirini yiyecek burada :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 00:23:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen hafta Andreas Beck'in analizini yazarken çok mutlu oldum 5 yıldır izlediğim oyuncuydu.

Dzsudzsak'ı yazarken kendimden geçerim herhalde şuraya adım atınca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 00:24:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Geçen hafta Andreas Beck'in analizini yazarken çok mutlu oldum 5 yıldır izlediğim oyuncuydu.

Dzsudzsak'ı yazarken kendimden geçerim herhalde şuraya adım atınca.

Bir inanmışlık görüyorum sende. Sonra hüsran olabilir benden demesi :evillol:

Çevrimdışı ozan062

pepe flen mi alalım kimi istiyon abi defansa?  :biggrinking:
[/quot
pepe flen mi alalım kimi istiyon abi defansa?  :biggrinking:

cevaba bak :)

fenerin aldıgı adamı isterim
yani yuksegide istemiyorum anlıyonuz dimi
siz su isimleri dedeyle kıyaslıyorsanız yazık zaten
bu eldekiler onun iki tık altı olarak goruyorum yani olay bu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic'in gider gitmez ( aslında buradayken planladığı ) yaptığı transferlere bakın.

Dragovic stoper

Ogbonna stoper

Obiang ortasaha

Payet ortasaha

Adam aynı sistemi yüklüyor oraya da. Önde fizik gücü yüksek forvet.

Bol bol 0-0 1-0 0-1 maçı olacak West Ham'ın.

basit bir sistem yüklemesi ile bu isler olsa Basari'nin formülünü herkes bilir.

rezil olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 00:25:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir inanmışlık görüyorum sende. Sonra hüsran olabilir benden demesi :evillol:

Geleceğine değil yapacaklarına inanıyorum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen Brezilyalı defans oyuncusu Douglas ve Macar sol kanat oyuncusu Dzsudsak için Rus ekibi ile temaslarını yoğunlaştırdı. Başkan Fikret Orman bu transferleri gerçekleştirmek için Moskova'ya gitti.

Douglas takım arkadaşı ile Balazs Dzsudsak ile geliyor...

Stoper konusunda Gremio forması giyen Rhodolfo ve Dinamo Moskova'dan Douglas arasında seçim yapmaya çalışan siyah beyazlılar, kararını Douglas yönünde verdi.

Başkan Fikret Orman bu transferi tamamlamak için Moskava'ya giderken, önümüzdeki günlerde anlaşmanın sağlanması bekleniyor. 1.92 boyunda ve 27 yaşındaki futbolcu için Rus ekibi ile bonservis bedeli konusunda pazarlık yapan Başkan Orman, oyuncu ve menajeri ile de görüşmelerde bulundu.

Fikret Orman'ın Moskova çıkarmasında sadece Douglas için değil 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudsak için de çalışmalar yaptığı öğrenildi. Yevhan Konoplyanka'nın Sevilla'ya transferi sonrası Dzsudsak'a yönelen Beşiktaş, bu futbolcuyu da kadrosuna katmayı planlıyor.

Geçen sezon Rus ekibi ile 43 maça çıkan Macar oyuncu 7 gol 8 asistlik performansı ile dikkat çekmişti. Balazs Dzsudsak 50 kez de Macaristan Milli Takımı'nın formasını giydi.

Ntvspor

Çevrimdışı ALI RIZA

A7 ALSINLAR ARIZA 7 :icool:
@Efe sana imzalı formamı hediye ederim  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ayayhan

NTV Spor ‏@ntvspor  · 1 dk.1 dakika önce 
Fikret Orman Moskova'da... Douglas Balazs Dzsudsak ile geliyor!

bunlarda bu forumu takip etmıyosa bende bişi bilmiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 00:27:05
  • Beşiktaş / Bodrum
cevaba bak :)

fenerin aldıgı adamı isterim
yani yuksegide istemiyorum anlıyonuz dimi
siz su isimleri dedeyle kıyaslıyorsanız yazık zaten
bu eldekiler onun iki tık altı olarak goruyorum yani olay bu

Douglas Fener'in aldığı ile defansif anlamda aynı, teknik anlamda üstün yalnız Ozan :D

Dede tabi ki 1 tık üstü bunların.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

snei den sonra bide podo geliyor
biz daha winner ve kariyer yapmıs ikinci oyuncumuz yok değil hatta birde yok:)
sosayı ben o taraflarda gormuyorum maalesef

yani biz zaten dogal olarak 2 sıfır geriyiz..

ama macarı alırsak bir kaleci alırsak yine ben takıma guvenirim defansı hadi dandiklerle dolduralım onada varım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen Brezilyalı defans oyuncusu Douglas ve Macar sol kanat oyuncusu Dzsudsak için Rus ekibi ile temaslarını yoğunlaştırdı. Başkan Fikret Orman bu transferleri gerçekleştirmek için Moskova'ya gitti.

Stoper konusunda Gremio forması giyen Rhodolfo ve Dinamo Moskova'dan Douglas arasında seçim yapmaya çalışan siyah beyazlılar, kararını Douglas yönünde verdi.

Başkan Fikret Orman bu transferi tamamlamak için Moskava'ya giderken, önümüzdeki günlerde anlaşmanın sağlanması bekleniyor. 1.92 boyunda ve 27 yaşındaki futbolcu için Rus ekibi ile bonservis bedeli konusunda pazarlık yapan Başkan Orman, oyuncu ve menajeri ile de görüşmelerde bulundu.

Fikret Orman'ın Moskova çıkarmasında sadece Douglas için değil 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudsak için de çalışmalar yaptığı öğrenildi. Yevhan Konoplyanka'nın Sevilla'ya transferi sonrası Dzsudsak'a yönelen Beşiktaş, bu futbolcuyu da kadrosuna katmayı planlıyor.

Geçen sezon Rus ekibi ile 43 maça çıkan Macar oyuncu 7 gol 8 asistlik performansı ile dikkat çekmişti. Balazs Dzsudsak 50 kez de Macaristan Milli Takımı'nın formasını giydi.

Ntvspor
:ishock: :ishock: :ishock: ntv sporun haberleri genelde doğru çıkıyor diye biliyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı GÖRKEM

bunlarda bu forumu takip etmıyosa bende bişi bilmiyorum

saka maka degil. gercekten öyle bir durum var gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 00:28:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Ntvspor

Şu haberi gördüm ya ben önemli olan o.

Artık ilgi var en azından olmaz paradan dolayı olmaz içim rahat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:ishock: :ishock: :ishock: ntv sporun haberleri genelde doğru çıkıyor diye biliyorum
Tr'de takip ettiğim tek kaynak her ne kadar bazen taraflı olduğunu da düşünsem gerisi fasa fiso  :)

Çevrimdışı Hamahakki

bu west hamın ezeli rakibi falan var mı acaba varsa o maçları kazanabilecek mi acaba bilic çok merak ediyorum.

En ezeli olanı milwall

Çevrimdışı ALI RIZA

Dzsudzsak da 7 numara ismini söyleyebilirsen o da çıldırtır seni  :evillol:
Dutsak değil mi @Çağrı  :alala: :alala:
TDK bu adamı bize aykırı diye sahaya çıkarmaz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı safa burak

Hakan gundogar cok buyuk bir forvet diyor remy superstar sinifina girer mi

Çevrimdışı Kadir G.

bu west hamın ezeli rakibi falan var mı acaba varsa o maçları kazanabilecek mi acaba bilic çok merak ediyorum.

Millwal :)

Çevrimdışı TØLGA

Douglas Fener'in aldığı ile defansif anlamda aynı, teknik anlamda üstün yalnız Ozan :D

Dede tabi ki 1 tık üstü bunların.
kjarein tek üstün yanı adam frikik atıyor abiiiiiiiiii  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çılgın Dzsudzsak @ALI RIZA yı costuruyor :)

Çevrimdışı Tugay

Hakan gundogar cok buyuk bir forvet diyor remy superstar sinifina girer mi

Girmez.

Çevrimdışı ALI RIZA

NTV spor boşa takip etmeyin @Çağrı takip edin...! Pişman Olmazsınız  :bandit: :bandit: :bandit: