Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5687806 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Catı bitsede senin icin rahat etmeyecek ki  :kop: bir armagan bir de sen  :kop:  :kop:
Etmez  :evillol:
Mesela şampiyon olsak
Kupa töreninde Necip Ersan falan kupayı düşürüp kaybedebilir
Tolga kupayı kaldırırken omzu çıkabilir
Kupayı sakince kulübe teslim edene kadar rahat yok bana  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Divan nası bi yer Zeki abi
Çay tavla takılıyo musunuz lokal tarzı
Kasketli amcalar var mı  :D

Çevrimdışı Aram

O kırmızı koltuklu proje iç ortamı da göstermesi açısından çizilmiş bi projedir. Mal olanlar bunu böyle anlamayıp izin verdikten sonra aa biz öyle sanmıştık diyen anıtlar kurulu belediye vs vs. Demek ki bu işi takip eden o makamlardan kimse yokmuş. Çatı olayına da inanmayın artık ya. İhtimal yok artık değişmesine. Devamlı biri gelip şu çatal merdiven çatı deyip kaçıyo.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ahmet türken

Etmez  :evillol:
Mesela şampiyon olsak
Kupa töreninde Necip Ersan falan kupayı düşürüp kaybedebilir
Tolga kupayı kaldırırken omzu çıkabilir
Kupayı sakince kulübe teslim edene kadar rahat yok bana  :lol:
yok @yigitcan1903 sen ondada rahat etmezsin. Baksana kulübe teslim edilmiş türkiye kupası bile kayboldu. Ancak kulüpte alacak müzeye koyacak gidip ondan sonra rahat edebilirsin :evillol: . Aslında bende senin gibiyi illa kendim görücem içim rahat edecek :D

Çevrimdışı yigitcan1903

O kırmızı koltuklu proje iç ortamı da göstermesi açısından çizilmiş bi projedir. Mal olanlar bunu böyle anlamayıp izin verdikten sonra aa biz öyle sanmıştık diyen anıtlar kurulu belediye vs vs. Demek ki bu işi takip eden o makamlardan kimse yokmuş. Çatı olayına da inanmayın artık ya. İhtimal yok artık değişmesine. Devamlı biri gelip şu çatal merdiven çatı deyip kaçıyo.
Hayır proje aşamalı ilerledi
Eski açık tarafına sonradan izin alındı
Yani öyle bir proje vardı,revize oldu

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence yönetimin çatı meselesini bizlerle paylaşması lazım. Beşiktaş taraftarı o çatıyı istediği gibi yaptıramayacak ta başka kim yaptıracak.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Benim bilgim o yöndeydi. @yigitcan1903
Fikret Orman'ın ilk çizdirdiği projede eski açık tarafı çatısızdı
Sonradan bunun iznini aldılar,son hale geldi

Çevrimdışı yigitcan1903

yok @yigitcan1903 sen ondada rahat etmezsin. Baksana kulübe teslim edilmiş türkiye kupası bile kayboldu. Ancak kulüpte alacak müzeye koyacak gidip ondan sonra rahat edebilirsin :evillol: . Aslında bende senin gibiyi illa kendim görücem içim rahat edecek :D
Etmem abi
Mesela 2009'da Denizli maçından sonra defalarca sahadaki yabancıyı saydım
Esame listesine baktım 
Malum Denizli var  :evillol:

Çevrimdışı talha

Beyler eskiye göre izin alıp yeni planı çaktırmadan yapamazsın öyle bir dünya yok.  Her proje revize zamanları bile belediye onayına sunulur ruhsat işlemleri ona göre düzenlenir. Yani kıyamet çok daha önceden kopardı eğer öyle bir işe girişmiş olsaydık
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ErsinA.

Merhaba Arkadaşlar,Dostalar,Abilerim,Ablalarım

Çatı konusu epey bi kafa karıştırmış anlaşılan bugün ki net bilgiyi vereyim sizlere...
Çatı tüm tribünlerin üzeri kapalı olucak şekilde germe çatı olarak yapılıyor...
Basında söylendiği gibi çatı krizi büyütülecek bir olay değil,olayın aslı şu:

Onaylanan ilk projede çatı çelik konstriksiyon olarak onaylanmıştı ve eski acığın üzeri açık şekilde idi,fakat sonra proje revize gördü ve germe çatı yapılmasına ve eski açığın üstünün kapatılması düşününldü projeleri çizilip hesapları yapıldı ve ibb ile anıtlar kuruluna bu konuda bilgi verildi onaylar alında...
Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda...
Sonuç olarak bugün bizlere verilen bilgi çatının tüm tribünlerin üzerinin kapalı olucağı şekilde kapalı olarak asma germe şeklinde yapılacağı,yetkililere bu çatı sisteminde halatlar olduğu ve tüm stadı dönmesi gerektiği ve sonrada teknolojik olarakta eski açığın üst kısmının açık olamayacağı ankarada ki yetkililere kadar anlatıldı...

sonuç olarak bugün stadımızın ÇATISI TÜM TRİBÜNLERİ KAPSAYACAK ŞEKİLTDE KAPALI OLUCAK...

Saygılarımla...

Çatı firmasında çalışan bi arkadaşımda bana aynen bu bilgiyi verdi. Fazlasını kurcalamamak lazım.

Çevrimdışı ErsinA.

Ayrıca bir bilgi daha paylaşayım. Çatı firmasının patronları Beşiktaş'lı olmamasına rağmen loca satın almış.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ayrıca bir bilgi daha paylaşayım. Çatı firmasının patronları Beşiktaş'lı olmamasına rağmen loca satın almış.
Başkanın döve döve loca aldırdığı kişiler kervanına yenisi katılmış o zaman  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Halat germe işlemleri için bir kaç hafta içinde Fransa'dan ekip gelecek.  Şuan ekibin kalacağı konteynerler hazırlandı.

Çevrimdışı Efe

Halat germe işlemleri için bir kaç hafta içinde Fransa'dan ekip gelecek.  Şuan ekibin kalacağı konteynerler hazırlandı.
guzel haber is planina giro zaman yaklasiyor halatlarin serilmeye baslamasi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Başkanın döve döve loca aldırdığı kişiler kervanına yenisi katılmış o zaman  :evillol:

Başkan kapı kapı dolaşıp ev hanımlarına tencere tava satan satıcılar gibi loca satıyor.  :evillol:

Beşiktaş için  :claps:

Çevrimdışı talha

Adm herkese Loca satıyor arkadaş :D şeytanı görse es geçmeyecek
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yigitcan1903

guzel haber is planina giro zaman yaklasiyor halatlarin serilmeye baslamasi lazim
1 hafta mı var  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

ay ortasina kadar halatlari gorebiliriz
2-3 günlük gecikme olur en fazla diyosun  :D

Çevrimdışı Efe

Caticilar guvenlik iskelesi yerlestiriyor yeni aciga prekasrcilarda sari vincle calisiyorlar kiris takilabilir yakin zamanda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adamlara para veriyor ama bi yerdende az bişeyde olsa cıkarıyor parasını , alt yapı takımlarına sponsorda yapmıştır çatı firmasını :)

Çevrimdışı Deniz

Stadin denetçisi Kiptaş, eski projeye gore izin alip yenisini yaomaya izin verir mi?bu ne kadar mantiksiz bir aciklamadir.

Biz eski acik kolonlari aylar oncesinden yaptik.eski gorsellerde kolonlar da yoktu,mudahale olsa o zaman olurdu.

Mabet açıklama yapti beni de tatmin etti.önümüzdeki günlerde kalan kolon ve kirisler dikilince bunu gormus oluruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

2-3 günlük gecikme olur en fazla diyosun  :D
15 ine kadar baslamasi lazim tabi ne dusunuyorlar bilmiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadin denetçisi Kiptaş, eski projeye gore izin alip yenisini yaomaya izin verir mi?bu ne kadar mantiksiz bir aciklamadir.

Biz eski acik kolonlari aylar oncesinden yaptik.eski gorsellerde kolonlar da yoktu,mudahale olsa o zaman olurdu.

Mabet açıklama yapti beni de tatmin etti.önümüzdeki günlerde kalan kolon ve kirisler dikilince bunu gormus oluruz

diyosun  :evillol: