Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Vinç konusundada çok iyi ve tecrübeli bir firmadır.Asansör ve yürüyen merdivenlere ilaveten.Dünyanın en iyilerinden yani özetle.
firma bizim olsa bu kadar reklamını yapmazdık :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Bitirin artık statı efkarlandırmayın  :bandit: :bandit:
Çatıcılar 2 parca diktiler 1 hafta yatarlar...! ANÇ de Ekim dedi değme adamların keyfine...!

Çevrimdışı sosyalkartal

kardeşler bu işlerden pek anlamam ama demin sivasın stadına baktım vallahi üzüldüm küçücük ve bir çatısı var kaç metre yüksekte sanki stad uçacak gibi duruyor annem gördü tesadüfen kadın bile çok komik duruyor bu dedi sonra döndüm dedim ki iyi ki stadımızı kendimiz yapıyoruz  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

Bitirin artık statı efkarlandırmayın  :bandit: :bandit:
Çatıcılar 2 parca diktiler 1 hafta yatarlar...! ANÇ de Ekim dedi değme adamların keyfine...!

çimcilerin keyfş o çatıcılar var güçleriyle çalışıyor çimciler işin en temiz bölümündeler 2 ay çalışıp gidecekler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

firma bizim olsa bu kadar reklamını yapmazdık :D
Necmi  :D haklısın.1980 de mezun oldum.6*7  yıl  hep demir çelik sektöründe yani ağır sanayıde çalıştım.Fabrikalardaki tavan vinçlerinin tamamı  KONE  idi.Taraftarlarımız  bilmeyebilir  elbette ama stadımızda  kullanacağımız cihaz,alet,edevat markalarının seçimleri gerçekten 1 numara.Yönetimimizi bu açıdan tebrik ediyorum.Para  sıkıntısı  filan bahane edip de  ucuza kaçmadılar.En iyilerini seçmeye çalıştılar .

Çevrimdışı Efe

stadtan çok paletli efsane oldu zaten @Efe  :evillol:

paletli,sarı kız,küçük enişte ve ortanca enişte efsaneler arasında beşiktaş tarihinde yerlerini aldılar :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Necmi  :D haklısın.1980 de mezun oldum.6*7  yıl  hep demir çelik sektöründe yani ağır sanayıde çalıştım.Fabrikalardaki tavan vinçlerinin tamamı  KONE  idi.Taraftarlarımız  bilmeyebilir  elbette ama stadımızda  kullanacağımız cihaz,alet,edevat markalarının seçimleri gerçekten 1 numara.Yönetimimizi bu açıdan tebrik ediyorum.Para  sıkıntısı  filan bahane edip de  ucuza kaçmadılar.En iyilerini seçmeye çalıştılar .
ankaraya maça giderken kendi aramızda konuşuyorduk.Türkiyede yakın bir zamanda bu kalitede bir stadın yapılmasını mümkün görünmüyor.şu stad Türkiyenin en büyük klübünün kim olduğunu herkese gösterdi.

Çevrimdışı ALI RIZA

çimcilerin keyfş o çatıcılar var güçleriyle çalışıyor çimciler işin en temiz bölümündeler 2 ay çalışıp gidecekler :icool:
onlar işin piri makina kullanacaklarsa rahatız...! anadoludan temiz toprak getirsinler okunmuş üflenmiş kazadan sakatlıktan arınmış topragı sersinler yeni stata @Efe  :ishock:

Çevrimdışı mert_

ankaraya maça giderken kendi aramızda konuşuyorduk.Türkiyede yakın bir zamanda bu kalitede bir stadın yapılmasını mümkün görünmüyor.şu stad Türkiyenin en büyük klübünün kim olduğunu herkese gösterdi.
olur mu hiç niteliğin ne önemi var, büyük kulüp olmak için stadın en az 55 60 bin kişilik yapılması lazımdı. bak toki arenaya 55 bin kişilik muhteşem bir stahahhahahahahah

Çevrimiçi Necmi

şimdi söyledikmi insanlar sürekli övdüğümüzü düşünüyorlar tamam firmalar arası tercih olabilir ama bu ürün daha iyiydi neden bunu değilde bunu tercih ediyorlar diyebileceğim bir ürünle karşılaşmadım şu ana kadar özellikle uzun vade kullanılacak olanlarda ciddi anlamda en kalitelisi seçiliyor sarf malzemelerinde bilemiyorum daha o noktaya gelmedik onuda göreceğiz @Coşkun Mevsim

Çevrimiçi murat

olur mu hiç niteliğin ne önemi var, büyük kulüp olmak için stadın en az 55 60 bin kişilik yapılması lazımdı. bak toki arenaya 55 bin kişilik muhteşem bir stahahhahahahahah
büyüklük marifet olsaydı olimpiyatta oynardık :D lig maçına 10 bin kişiyi zor getiriyorsun.4 maç 60 bine oynayacağım diye stad yapılmazki.44(+-%3) bin ideal bir rakam
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 01:12:23 MURAT ]

Çevrimdışı Anıl

büyüklük marifet olsaydı olimpiyatta oynardık :D lig maçına 10 bin kişiyi zor getiriyorsun.4 maç 60 bine oynayacağım diye stad yapılmazki.45 bin ideal bir rakam
48 bin daha ideal sanki @MURAT abi :D

Çevrimiçi murat

48 bin daha ideal sanki @MURAT abi :D
bir düzeltme yaptım anıl :D 48 bin olacağını sanmıyorum.42903 ile 45903 arası bir rakam olur.tabi herkesin ideali farklıdır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ah bi şampiyon olsak..

Şu stat bi açılsa..

Oooff off yine gece oldu efkar bastı.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

Ah bi şampiyon olsak..

Şu stat bi açılsa..

Oooff off yine gece oldu efkar bastı.. :bandit:

yalniz bu sene sampiyon olsak seneye ilk macimizda vodafone arena hazir olsa. acilista kupayi gezdirse fikret baskan, slaven bilic butun takim. Yani abartili konusmayim ama o anin tadi lezzeti uefa kupasina almaktan buyuk olur benim icin. iki yildir unuttuk artik mac deplasmanda mi kendi evimizde mi ? ulan aciyorum maci mac ankara'da. tribunler tamam gelene helal olsun ama ses cikmiyor tribunden utaniyorum diyorum bizim taraftar bu degil. liverpool macini izliyorsun olimpiyatta yine inonu'nun tadini alamiyorsun. tamam 70 000 ama goruntu var ses yok. derdimiz buyuk yani. stadimiz olunca kok sokturucez. evsiz besiktas bu kadar is yapiyorsa ligde evimiz olunca kacacak yer arayacak guya buyukler.

Çevrimdışı Efe

bir düzeltme yaptım anıl :D 48 bin olacağını sanmıyorum.42903 ile 45903 arası bir rakam olur.tabi herkesin ideali farklıdır.

sen ona 46 bin de abi 46 bin candır :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yalniz bu sene sampiyon olsak seneye ilk macimizda vodafone arena hazir olsa. acilista kupayi gezdirse fikret baskan, slaven bilic butun takim. Yani abartili konusmayim ama o anin tadi lezzeti uefa kupasina almaktan buyuk olur benim icin. iki yildir unuttuk artik mac deplasmanda mi kendi evimizde mi ? ulan aciyorum maci mac ankara'da. tribunler tamam gelene helal olsun ama ses cikmiyor tribunden utaniyorum diyorum bizim taraftar bu degil. liverpool macini izliyorsun olimpiyatta yine inonu'nun tadini alamiyorsun. tamam 70 000 ama goruntu var ses yok. derdimiz buyuk yani. stadimiz olunca kok sokturucez. evsiz besiktas bu kadar is yapiyorsa ligde evimiz olunca kacacak yer arayacak guya buyukler.
Aahh ahh be abi aynen öyle..

O yüzden bu seneki şampiyonluk o kadar önemliki..

Şampiyonlar ligi geliri, yepyeni stada ş.ligi müziğiyle girmek, son şampiyon olarak girmek..  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

Şampiyonlar ligi geliri, yepyeni stada ş.ligi müziğiyle girmek, son şampiyon olarak girmek..  :bandit:

aynen aynen bu takim sampiyonlar ligine de ac. bu sene sampiyonlar ligine gidersek seneye bence bu takim supriz yapar. loca geliri, sampiyonluk geliri, sampiyonlar ligi derken besiktas bir zamanlarin galatasaray'i gibi Turkiye'nin yeni yuzu olabilir.

cok hayal kuruyoruz ama bu stat yapilmadan bu kadar ses getiriyorsa bir de yapilsin o zaman gorecek herkes. yarin ki mac buyuk onem tasiyor sampiyonluk yolunda. bu dakikadan sonra kolay mac yok fener zoru zoruna balikesiri yeniyor. o yuzden kimse favori degil su durumda. konsantre olup trabzonu yenerse galatasaray macina kadar rakiplerin puan kayiplarini keyifle izler is daha galataray macina kalmadan bitiririz bu isi gibime geliyor.

ha bunlar olmasa da olsun be abi. ben yillardir besiktasi izliyorum bir hatirladigim lucescu zamanlarinda vardi en son bu ask bu azim. bizim bu oyunculara bu teknik adama bu baskana sahip cikmamiz lazim. lucescu yu gonderdigimiz gibi bilic'i de harcarsak bizim kaybimiz olur bence.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen aynen bu takim sampiyonlar ligine de ac. bu sene sampiyonlar ligine gidersek seneye bence bu takim supriz yapar. loca geliri, sampiyonluk geliri, sampiyonlar ligi derken besiktas bir zamanlarin galatasaray'i gibi Turkiye'nin yeni yuzu olabilir.

cok hayal kuruyoruz ama bu stat yapilmadan bu kadar ses getiriyorsa bir de yapilsin o zaman gorecek herkes. yarin ki mac buyuk onem tasiyor sampiyonluk yolunda. bu dakikadan sonra kolay mac yok fener zoru zoruna balikesiri yeniyor. o yuzden kimse favori degil su durumda. konsantre olup trabzonu yenerse galatasaray macina kadar rakiplerin puan kayiplarini keyifle izler is daha galataray macina kalmadan bitiririz bu isi gibime geliyor.

ha bunlar olmasa da olsun be abi. ben yillardir besiktasi izliyorum bir hatirladigim lucescu zamanlarinda vardi en son bu ask bu azim. bizim bu oyunculara bu teknik adama bu baskana sahip cikmamiz lazim. lucescu yu gonderdigimiz gibi bilic'i de harcarsak bizim kaybimiz olur bence.

Allah yardımcımız olsun.. Zor ama imkansız değil..

Çevrimdışı mert_

vodafone arena tamamlandıktan sonra olacaklarla ilgili, tüm Beşiktaş düşmanlarına mesajımızı kone'nin asansör ve yürüyen merdiven işlerini yaptığı doha tower'ın fotosuyla verelim :D
herkese iyi geceler...

Çevrimdışı Efe

vodafone arena tamamlandıktan sonra olacaklarla ilgili, tüm Beşiktaş düşmanlarına mesajımızı kone'nin asansör ve yürüyen merdiven işlerini yaptığı doha tower'ın fotosuyla verelim :D
herkese iyi geceler...
:kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu şampiyonluk tarihteki bir çok şampiyonluğun önüne geçecek futbolcular bunu başarırsa beşiktaş kulübü tarihinin en sıkıntılı dönemini sonlandırmış olacak ve çıkış süreci başlayacak tüm oklar lehimize dönecek o yüzden söz futbolcularda artık biz elimizden geldiğince destek olduk sezonu onlar bitirecek herşey ellerinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

herkese iyi geceler...
:biggrinking: :biggrinking:  :evillol: :evillol: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu şampiyonluk tarihteki bir çok şampiyonluğun önüne geçecek futbolcular bunu başarırsa beşiktaş kulübü tarihinin en sıkıntılı dönemini sonlandırmış olacak ve çıkış süreci başlayacak tüm oklar lehimize dönecek o yüzden söz futbolcularda artık biz elimizden geldiğince destek olduk sezonu onlar bitirecek herşey ellerinde :)
Hani sergen demişya "ezeli rekabet bu maçtan sonra bitmiştir" diye,

Bu sezonki şampiyonluk da bence öyle :ok:

Çevrimdışı mert_