Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688952 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı haluk.m

1-şuan saat 18:25 ve son 3 precast kaldı...
2-o tarafata alacalı firması prekast yerleşimi yapıyor iki vinç aynı anda orada çalışamıyor prekastlar biter bitmez yapılacak,kolonlar statda zaten..
3-çatı kirişlerinin yavaş ilerlemesinin nedeni vinç kuramıyoruz arka tarafata işcilerin kaldığı konteynırların kaldırılması lazım ama haftaya daha hızlı şekilde kirişlerinde takıldığını görücez.
4-Küfekide 8 tane ekip her kolonda 4 er kişiden 32 kişi ve aşağıdan malzeme verenler olmak üzere 50 kişi çalışıyor ,fabrikadaki makinanın arızalanması sonucu iki gündür stada taş gelmiordu bu akşam bu sorun çözüldü bi anda 8 kolon birden kaplanıyor yavaş değil yani...(dersenizki neden 10 ekip değil o kadar iskele yok o kadar adam için para yok ödeme güçlüğü cekiliyor buda taşorana büyük yük bindiriyor)
5-neredeyse tüm taşlar söküldü sayılır sadece Beşiktaş tarafındaki kulenin yan tarafındaki taşlar duruyor yarın oradan resim atacağım..
6-Rampa yarın itibari ile açılmış olucak...
7-Locaların havalandırma yangin ve elektirik kablolama işlemleri bitmek üzere ...bi çok locada bitti 10-12 loca kaldı yapılmayan...

@bjk_mabet abi 30 agustosa 4 ay var. 4 ay terslik çıkmasa futbol oynanıcak hale gelebilir sanki stad? soruyorum cunku bi arkadaşım vodafone da çalışan biriyle konuşmuş "ocaktan once açılmayacak başkan neden yalan söyluyo anlamış degilim" demiş. 8 ay surecek bir iş var mı sence stadda? yani sanki tamamen durması lazım çalışmaların ocağa kadar açılmaması için

sanırım o arkadaş benle konuşmuş  :iblush:
özleden bi yaz bakayım sen bana :)

2+2=4 Anlayanlara....! Birisi Geçerken kafasına kuş pislememiş..!  :bandit: :bandit: :bandit:

Çok haklısınız @ALI RIZA 2+2=4

işte zaten önüne gelen böyle yanlış anlamasın diye bazı şeyler sağlıklı yazılmıyor :D
Beşiktaş taraftarı zekidir üstü kapalı şeyleride anlar başkaları anlamasada olur

@Necmi size katılıyorum.

Çevrimdışı ozeratalay

Zaten çatının germe olucağı bayadır belli.Germe çatıda bi tarafın acık olması zaten imkansız.Niye herkes kuşkuya düştü anlamış değilim.  :alala:

Çevrimdışı ALDENYX

Kale arkaları  :bandit:

şimdi yeni stad 'da daha çok çıkış kapisi var diyenler...... 23 ' e 8 benim sayım şu kale arkasına....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Zaten çatının germe olucağı bayadır belli.Germe çatıda bi tarafın acık olması zaten imkansız.Niye herkes kuşkuya düştü anlamış değilim.  :alala:
Onu ben de anlamadım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 20:30:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Merhaba Arkadaşlar,Dostalar,Abilerim,Ablalarım

Çatı konusu epey bi kafa karıştırmış anlaşılan bugün ki net bilgiyi vereyim sizlere...
Çatı tüm tribünlerin üzeri kapalı olucak şekilde germe çatı olarak yapılıyor...
Basında söylendiği gibi çatı krizi büyütülecek bir olay değil,olayın aslı şu:

Onaylanan ilk projede çatı çelik konstriksiyon olarak onaylanmıştı ve eski acığın üzeri açık şekilde idi,fakat sonra proje revize gördü ve germe çatı yapılmasına ve eski açığın üstünün kapatılması düşününldü projeleri çizilip hesapları yapıldı ve ibb ile anıtlar kuruluna bu konuda bilgi verildi onaylar alında...
Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda...
Sonuç olarak bugün bizlere verilen bilgi çatının tüm tribünlerin üzerinin kapalı olucağı şekilde kapalı olarak asma germe şeklinde yapılacağı,yetkililere bu çatı sisteminde halatlar olduğu ve tüm stadı dönmesi gerektiği ve sonrada teknolojik olarakta eski açığın üst kısmının açık olamayacağı ankarada ki yetkililere kadar anlatıldı...

sonuç olarak bugün stadımızın ÇATISI TÜM TRİBÜNLERİ KAPSAYACAK ŞEKİLTDE KAPALI OLUCAK...

Saygılarımla...

Mabetten halka sesleniş  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2015, 20:35:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Cengo

@bjk_mabet 'in herkesin içini ferahlatan açıklaması nedense benim içimi ferahlatmadı:/ Çünkü "...Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda..." ifadesindeki biri ülkemiz gerçekleri içindene yazık ki çok önemli...

Çelik halat germe sisitemi nedeni ile kolonlar takılır, çatı iç çeperi bağlanır, bağlanmak zorunda, ama biri sırf Beşiktaş'ız ve bu ülke de her ilk kötü şey bize uygulanır nedeni ile, halatlar gerilsin ama üstü membran kaplanmasın diyebilir... Ve ben umarım birilerinin aklına bu düşüncemle karpuz kabuğunu düşürmüş olmam...

Çevrimdışı Neco

Yani Açılış Ocak 2016 mı oldu..

Ne ocağı yahu bugün ki tüyolardan sonra en geç eylül sonu olur diye düşünüyorum  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Neco

@bjk_mabet 'in herkesin içini ferahlatan açıklaması nedense benim içimi ferahlatmadı:/ Çünkü "...Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda..." ifadesindeki biri ülkemiz gerçekleri içindene yazık ki çok önemli...

Çelik halat germe sisitemi nedeni ile kolonlar takılır, çatı iç çeperi bağlanır, bağlanmak zorunda, ama biri sırf Beşiktaş'ız ve bu ülke de her ilk kötü şey bize uygulanır nedeni ile, halatlar gerilsin ama üstü membran kaplanmasın diyebilir... Ve ben umarım birilerinin aklına bu düşüncemle karpuz kabuğunu düşürmüş olmam...

Aman diyim @Cengo abi böyle kötü şeyler getirme aklına, ki benim üzerinin kapatılmasıyla ilgili hiç bir şüphem yok. Bu zamana kadar bu stadla ilgili o kadar çok asparagas haber çıktı ki bunun nedenlerini de biliyoruz, bu haber de tamamen asparagas.

Çevrimdışı keremfrat1

@ALI RIZA :) yakaldim seni salvador :) seni gidi yaramaz seni  :evillol:

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Ne ocağı yahu bugün ki tüyolardan sonra en geç eylül sonu olur diye düşünüyorum  :halay: :ishock:

@bjk_mabet öyle bişeyler dedi gibi..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

ysariusta

• Ziyaretçi

Fikret Orman Başkan olduğunda şunu biliyorduk; bu adam stadı yapacak. Aklında hep bu vardı çünkü. 2000 de yönetime girdiğinde de, 2004 te aday olduğunda da.
Mayıs 2012 de adayken henüz, Dolar kuru 1,83, Demirin kilosu 1,38 TL. İnşaata başladığında Mayıs 2014 te dolar kuru 2,09 demirin kilosu 1,43. Bugün Dolar kuru 2,67 demirle işimiz bitti.

İnce işler demire değil ama dolara endeksli. Yukarıda 17 milyonluk bir çatı var. Sanırım onunda yarısı ödendi.
Piyasa bu kadar dalgalıyken. Bu kadar "belirsizken", bu kadar borcu takıp gitmişken, bu kadar Beşiktaş düşmanı, bu kadar arkadan kuyunu kazan Beşiktaşlılık kisvesinde sahtekar menfaatçi varken; bu stat yağmur çamur birazda bayram seyran dışında hemen hemen hiç durmadan buraya kadar gelmişse, FİKRET ORMAN ve ekibi finansman işini iyi becerdi. Bugün yayınlanan haber (ki yorum yaparken de peşin hüküm verdiğimi söyledim) beni ve böyle bir paranın bulunmasından sevinç duyacak Beşiktaşlıları havaya uçurdu.

Ben Beşiktaş'ın iyi olmasına çocuklar gibi sevinirim. Napıyım yani yapım bu. Buna sevinmemizden hoşnut olmamak nedir siz bana onu anlatın.
Burada bir kişi hariç kimseye dışlayıcı yaralayıcı suçlayıcı yorum yapmadım. Yine de yapmayacağım ama, son dönemde kendine Beşiktaşlı diyip Beşiktaş'tan nemalanmaya çabalayan insanların sayısı o kadar arttı ki artık biraz daha dik yazıyorum. Yazmak zorunda hissediyorum. İşi tatlıya bağlayayım. Bu gerçekten rahatsız olmuş olan varsa faiktir. 

Çevrimdışı JoseDemba

Çok dik abi bayiliyorum bu stada. İnanilmaz baski kurcaz İnşallah burda
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı mert_

@SDemirsoy başkan nerede kaldı süprüzlü fotoşop çalışması  :D

Çevrimdışı Haldun

Kale arkaları  :bandit:

koltuk dizilimi ve cati bittikten sonra daha heybetli gozukucek

Çevrimdışı Factatum

O kişinin, stad inşaatı için onay veren devlet büyüğü olduğu doğru mudur?  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy başkan nerede kaldı süprüzlü fotoşop çalışması  :D
az kaldı geliyor bakalım beğenecekmisiniz :D @kcptl

Çevrimdışı ZEKI

@bjk_mabet  in verdigi bilgilerden sonra artik butun gozumuz catida olacak yakinda kirisleri gorecegiz anlasilan. Az kaldi geliyoruz.
Bu arada @keremfrat1 fotograflar icin tesekkurler
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2015, 22:02:24 ZEKI ]

Çevrimdışı mert_

az kaldı geliyor bakalım beğenecekmisiniz :D @kcptl
beklemedeyiz başkan, kesin çok güzel olmuştur  :tabe: @SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

@kcptl hocam ne diyorsun sence artik kucuk enistenin stadta gorevi bittimi yoksa daha is yapar mi ?

Çevrimdışı mert_

@kcptl hocam ne diyorsun sence artik kucuk enistenin stadta gorevi bittimi yoksa daha is yapar mi ?
bina içlerinde çalışıyordur o @ZEKI abi :) aldığım duyumlara göre çatı işinde çalışmak istemiş ama boy biraz kısa diyerek kabul etmemişler, çok zoruna gitmiş.

Çevrimdışı megiddo