Fikret Orman Başkan olduğunda şunu biliyorduk; bu adam stadı yapacak. Aklında hep bu vardı çünkü. 2000 de yönetime girdiğinde de, 2004 te aday olduğunda da.
Mayıs 2012 de adayken henüz, Dolar kuru 1,83, Demirin kilosu 1,38 TL. İnşaata başladığında Mayıs 2014 te dolar kuru 2,09 demirin kilosu 1,43. Bugün Dolar kuru 2,67 demirle işimiz bitti.
İnce işler demire değil ama dolara endeksli. Yukarıda 17 milyonluk bir çatı var. Sanırım onunda yarısı ödendi.
Piyasa bu kadar dalgalıyken. Bu kadar "belirsizken", bu kadar borcu takıp gitmişken, bu kadar Beşiktaş düşmanı, bu kadar arkadan kuyunu kazan Beşiktaşlılık kisvesinde sahtekar menfaatçi varken; bu stat yağmur çamur birazda bayram seyran dışında hemen hemen hiç durmadan buraya kadar gelmişse, FİKRET ORMAN ve ekibi finansman işini iyi becerdi. Bugün yayınlanan haber (ki yorum yaparken de peşin hüküm verdiğimi söyledim) beni ve böyle bir paranın bulunmasından sevinç duyacak Beşiktaşlıları havaya uçurdu.
Ben Beşiktaş'ın iyi olmasına çocuklar gibi sevinirim. Napıyım yani yapım bu. Buna sevinmemizden hoşnut olmamak nedir siz bana onu anlatın.
Burada bir kişi hariç kimseye dışlayıcı yaralayıcı suçlayıcı yorum yapmadım. Yine de yapmayacağım ama, son dönemde kendine Beşiktaşlı diyip Beşiktaş'tan nemalanmaya çabalayan insanların sayısı o kadar arttı ki artık biraz daha dik yazıyorum. Yazmak zorunda hissediyorum. İşi tatlıya bağlayayım. Bu gerçekten rahatsız olmuş olan varsa faiktir.