Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Prekast işleri tam olmasa da artık bitti diyebiliriz sonunda bu günleri de gördük :super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ErsinA.

O file takılmadan bence montaj olmaz abi :)

Kapalı eski açık tarafından bir kısımda güvenliği ağı olmadan kiriş takıldı.  Heryere koyup orayı neden atladılar merak ediyorum.

Çevrimdışı keremfrat1

Stadin icindeyim ama hala prekastin bittigini canli canlı goremedim is mesai bitince artik :) :) :photo:

Çevrimdışı Efe

Prekast işleri tam olmasa da artık bitti diyebiliriz sonunda bu günleri de gördük :super:
sadece merdivenler kaldi onlari cati havaya kalktiktan sonra yapabilirler simdi sira halatlar ve orta yuvarlaga geldi catida kapalidan onlarda baslayabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Stadin icindeyim ama hala prekastin bittigini canli canlı goremedim is mesai bitince artik :) :) :photo:
bi kac fotoda cekersin artik bi zahmet :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

benim gözümde prekast işi bitmiştir :D
ust duz prekastlar var onlari takarlar merdiven haricinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sahayi ve kotugu koy mac oynarsin bu haliyle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

6 tane falan büyük prekast var daha takılmayan nası bitti

Çevrimdışı kralkartal

Stadin gozume carpan eksik yanlari eski acik ust koselerde 2 ser cikis tuneli yerine 1 cikis tuneli olsa daha iyi olurdu. Eski acik altta arac cikis tunellerinin ustundeki 1 er cikis tuneli olmasi. Yeni acik ustun alt kati komple goremiyor olmasi. Yeni acik ust koselerin alcalarak devam ediyor olmasi. Kapalida bulunan orta saha cizgisi hizasindaki cikis tunelleri..

stadyumdan yeni resimler yüklenecekmi bugün?

Çevrimdışı Efe

6 tane falan büyük prekast var daha takılmayan nası bitti
esku acik bitti digerleri takiliyor bugun biter 6 t
yoktur tane falan var benim gordugum 6 olsada 2 vinc 2 saate bitirir zaten cok onemli degil prekast merdiven haric bitti caticilar bakalim ne yapacaklar ay basi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Stadin gozume carpan eksik yanlari eski acik ust koselerde 2 ser cikis tuneli yerine 1 cikis tuneli olsa daha iyi olurdu. Eski acik altta arac cikis tunellerinin ustundeki 1 er cikis tuneli olmasi. Yeni acik ustun alt kati komple goremiyor olmasi. Yeni acik ust koselerin alcalarak devam ediyor olmasi. Kapalida bulunan orta saha cizgisi hizasindaki cikis tunelleri..

eski açıktaki araç çıkışları üstünde çıkış tüneli olmazsa taraftarlar nereden çıkacak? o alttaki çıkışlar acil durumlar hariç taraftar için değil. hatta yüzde 99.999999 taraftar hiç kullanmayacak orayı. oradaki taraftarlar mecbur üstündeki yerden çıkacak.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan7738

esku acik bitti digerleri takiliyor bugun biter 6 t
yoktur tane falan var benim gordugum 6 olsada 2 vinc 2 saate bitirir zaten cok onemli degil prekast merdiven haric bitti caticilar bakalim ne yapacaklar ay basi

saydım şimdi eski açıktaki eksikleri takmışlar 1 tane numaralıda 3 tanede yeni açıkta eksik var ama yeni açığa takılacak prekastları bulamadım ortada yoklar  :icool: @Efe

Çevrimdışı ErsinA.

prekast bitmiştir.

Atiba Hutchinson  çatıcılar başlasın.

Çevrimdışı kralkartal

eski açıktaki araç çıkışları üstünde çıkış tüneli olmazsa taraftarlar nereden çıkacak? o alttaki çıkışlar acil durumlar hariç taraftar için değil. hatta yüzde 99.999999 taraftar hiç kullanmayacak orayı. oradaki taraftarlar mecbur üstündeki yerden çıkacak.

Eski acik altta 4 tane cikis tuneli yeterli olmazmiydi su an kosedeki 2 cikis tuneliyle brlikte 6 tane cikis tuneli var sanki fazla gibi geldi bana.

Çevrimdışı Anıl

Eski acik altta 4 tane cikis tuneli yeterli olmazmiydi su an kosedeki 2 cikis tuneliyle brlikte 6 tane cikis tuneli var sanki fazla gibi geldi bana.
Olmazdı, eski ve yeni açıkta en çok koltuk olan kısımlar köşeler o yüzden oralara da konmak zorundaydı :)

Çevrimdışı Tolga

sadece merdivenler kaldi onlari cati havaya kalktiktan sonra yapabilirler simdi sira halatlar ve orta yuvarlaga geldi catida kapalidan onlarda baslayabilir
Şimdi kirişlerin takılmasını bekleyeceğiz :icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kralkartal

Olmazdı, eski ve yeni açıkta en çok koltuk olan kısımlar köşeler o yüzden oralara da konmak zorundaydı :)
Hadi eski acik alt oyle diyelim... Yanlis saymadiysam eski acik ustte 8tane cikis tuneli var, eski acik ustun kapasitesi ne kadarki bu kadar cikis tuneli yapildi :s20: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

saydım şimdi eski açıktaki eksikleri takmışlar 1 tane numaralıda 3 tanede yeni açıkta eksik var ama yeni açığa takılacak prekastları bulamadım ortada yoklar  :icool: @Efe
orda orda kamufule olmuslar sari takar simdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Efe

Hadi eski acik alt oyle diyelim... Yanlis saymadiysam eski acik ustte 8tane cikis tuneli var, eski acik ustun kapasitesi ne kadarki bu kadar cikis tuneli yapildi :s20: :ebebe:
ilerisi dusunulerek yapilmistir belki belki 1 kusur koltuk takilacak ileride o yuzden gereklidir ayrica stadin genel goruntusu bozulurdu cikis kapilari cok onemli hale geldi en ufak bir can kaybi stadin kapatilmasina neden olur bizim kapilar gayet makul ve az yapildi zaten daha azaltilamazdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadta hazır bekleyen kiriş var mı?
bildigimiz kadariyla yok yarin gelebilir hazirliklara bakilirsa
Şampiyon Beşiktaş JK